• Iba online
  • -10,00 €
  • novinka

Black Magic Pump IV 150 caps

Black Magic Pump IV 150 čiapky bez posilňovača bez stimulantov v kapsulách.Športovci a fitness nadšenci vždy hľadajú produkty, ktoré im umožnia posunúť ich výkon na ďalšiu úroveň. Jedným z produktov, ktorý vám pomôže získať maximálnu svalovú pumpu, je Black Magic Pump IV, ktorý obsahuje posilňovací vzorec oxidu dusnatého bez stimulantov.
50,00 €
40,00 € Ušetríte 10,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Black Magic Pump IV 150 čiapky bez posilňovača bez stimulantov v kapsulách.Športovci a fitness nadšenci vždy hľadajú produkty, ktoré im umožnia posunúť ich výkon na ďalšiu úroveň. Jedným z produktov, ktorý vám pomôže získať maximálnu svalovú pumpu, je Black Magic Pump IV, ktorý obsahuje posilňovací vzorec oxidu dusnatého bez stimulantov.

Black Magic Pump IV je mimoriadny predtréningový doplnok, ktorý poskytuje pokročilé zložky, ktoré podporujú syntézu oxidu dusnatého a zlepšujú svalový výkon. Na rozdiel od mnohých iných produktov na trhu sa nespolieha na stimulanty na zvýšenie vášho výkonu. Namiesto toho využíva silu prírodných zložiek, ktoré vám pomôžu dosiahnuť maximálnu pumpu a vaskularizáciu. To ho odlišuje od konkurencie a robí z neho bezpečnejšiu a udržateľnejšiu voľbu pre tých, ktorí chcú zlepšiť svoj tréning bez nadmernej stimulácie.

Ako funguje PUMP IV?

Zvýšená svalová pumpa
Jedným z okamžitých účinkov používania Black Magic Pump IV je výrazné zvýšenie svalovej pumpy. Zvýšený prietok krvi a dodávka živín do svalov vedie k plnšiemu a cievnejšiemu vzhľadu.

Vylepšená výdrž
Vďaka obsahu zložiek zvyšujúcich výkon zažijete výrazné zvýšenie vytrvalosti, čo sa premietne do zvýšenia intenzity tréningu. Rozlúčte sa so skorou svalovou únavou a pozdravte dlhšie a produktívnejšie série.

Rast
svalov a sily Pri neustálom používaní môže poľská čierna magická pumpa IV prispieť k výraznému zvýšeniu svalovej hmoty a sily. Či už ste kulturista alebo si len chcete vybudovať estetickú postavu, tento doplnok vám môže pomôcť dosiahnuť vaše ciele.

Zloženie čerpadla IV bez zvyšovania tlaku

1 porcia, 5 kapsúl:

Extrakt z koreňa repy (Beta vulgaris) (dusičnan 25%) - 2000 mg - je prírodná zložka, ktorá podporuje syntézu oxidu dusnatého v tele. Oxid dusnatý rozširuje krvné cievy, zlepšuje prietok krvi a dodáva kyslík a živiny do svalov. Vďaka tomu môže doplnok s extraktom z červenej repy zvýšiť fyzickú výkonnosť, silu a svalovú pumpu. Extrakt z červenej repy obsahuje aj 25% dusičnanov, ktoré sú prekurzormi oxidu dusnatého a majú priaznivý vplyv na kardiovaskulárne zdravie.

Extrakt z granátového jablka (Punica Matkam) (trup) (štandardizovaný tak, aby obsahoval 20% kyseliny ellagovej) - 515 mg - je ďalšou zložkou, ktorá zlepšuje svalovú pumpu a tréningový výkon. Extrakt z granátového jablka je bohatý na kyselinu ellagovú, ktorá inhibuje aktivitu enzýmu zodpovedného za rozklad oxidu dusnatého. Týmto spôsobom extrakt z granátového jablka predlžuje pôsobenie oxidu dusnatého a udržuje vazodilatáciu. Okrem toho má kyselina ellagová antioxidačné a protizápalové vlastnosti, ktoré chránia svaly pred poškodením a urýchľujú ich regeneráciu.

Nitrozigín (inozitol arginín silikát) - 500 mg - je inovatívna zložka, ktorá zlepšuje prietok krvi a kyslíka do svalov. To zvyšuje svalovú pumpu, silu a vytrvalosť. Nitrokegín kombinuje arginín, aminokyselinu potrebnú na výrobu oxidu dusnatého, s inozitolom, alkoholickým cukrom, ktorý stabilizuje arginín a zabraňuje jeho rozpadu. Okrem toho nitrosigín obsahuje kremík, ktorý posilňuje steny krvných ciev a zlepšuje ich elasticitu. Nitrozigín pracuje rýchlo a dlho, zaisťuje optimálne účinky tréningu.

Epikatechín (Acacia catechu) (štandard obsahuje 40% katechínov) - 200 mg - je prírodný flavonoid, ktorý inhibuje účinok myostatínu, proteínu zodpovedného za obmedzenie rastu svalov. Epikatechín tiež stimuluje syntézu bielkovín a aktivuje signálnu dráhu AMPK, ktorá zvyšuje spaľovanie tukov a zlepšuje fyzickú výkonnosť. Epikatechín pochádza z extraktu z kôry agátového katechu, rastliny bohatej na polyfenoly so silnými antioxidačnými a protizápalovými účinkami. Epikatechín podporuje regeneráciu svalov po cvičení, chráni ich pred poškodením a zabraňuje katabolizmu.

S7 (extrakt zo zelených kávových zŕn, extrakt zo zeleného čaju, extrakt z kurkumy, čerešňa, čučoriedka, brokolica, kel) - 100 mg - je zmes siedmich rastlinných extraktov, ktoré sú určené na zvýšenie produkcie oxidu dusnatého v tele. Oxid dusnatý je kľúčovým faktorom v procese svalovej pumpy, pretože rozširuje krvné cievy a zlepšuje prietok krvi do svalov. S7 obsahuje výťažky zo zelených kávových zŕn, zeleného čaju, kurkumy, čerešne, čučoriedok, brokolice a kelu. Každá z týchto zložiek má svoje vlastné výhody pre zdravie a fyzický výkon.

  • Extrakt zo zelených kávových zŕn je bohatý na kyselinu chlorogénovú, ktorá inhibuje aktivitu enzýmu fosfodiesterázy. Tento enzým rozkladá cGMP, ktorý je nevyhnutný na syntézu oxidu dusnatého. Vďaka tomu extrakt zo zelených kávových zŕn podporuje produkciu oxidu dusnatého a pumpuje svaly.
  • Extrakt zo zeleného čaju obsahuje katechíny, ktoré sú silnými antioxidantmi. Katechíny chránia bunky pred poškodením voľnými radikálmi, ktoré sa tvoria pod
  • čas intenzívneho fyzického cvičenia. Okrem toho katechíny stimulujú aktivitu enzýmu syntézy oxidu dusnatého, ktorý je zodpovedný za tvorbu oxidu dusnatého z aminokyseliny L-arginínu. Extrakt zo zeleného čaju pomáha udržiavať vysokú hladinu oxidu dusnatého a poskytuje lepšiu svalovú pumpu.
  • Extrakt z kurkumy je zdrojom kurkumínu, ktorý má silné protizápalové a antioxidačné vlastnosti. Kurkumín inhibuje aktivitu prozápalových cytokínov, ako sú TNF-alfa a IL-6, ktoré môžu znížiť hladiny oxidu dusnatého a oslabiť svalovú pumpu. Kurkumín tiež stimuluje syntázu oxidu dusnatého a zabraňuje jej degradácii enzýmom NADPH oxidázou. Extrakt z kurkumy preto podporuje zdravie ciev a zlepšuje prietok krvi do svalov.
  • Extrakt z čerešní je bohatý na antokyány, čo sú rastlinné pigmenty s antioxidačnými a protizápalovými vlastnosťami. Antokyaníny znižujú oxidačný stres a zápal spôsobený cvičením, ktoré môžu ovplyvniť hladiny oxidu dusnatého a svalové pumpy. Antokyány tiež zvyšujú účinok inzulínu, ktorý je anabolickým hormónom a stimuluje transport glukózy a aminokyselín do svalov. Extrakt z čerešne pomáha budovať svalovú hmotu a udržiavať pumpu.
  • Extrakt z čučoriedok je zdrojom flavonoidov, čo sú iné druhy rastlinných antioxidantov. Flavonoidy chránia endotel krvných ciev pred poškodením voľnými radikálmi a zlepšujú jeho funkciu. Endotel je vrstva buniek, ktorá lemuje krvné cievy a je zodpovedná za produkciu oxidu dusnatého. Flavonoidy tiež ovplyvňujú aktivitu enzýmov, ktoré sa podieľajú na syntéze oxidu dusnatého, ako je syntéza oxidu dusnatého a fosfodiesterázy. Extrakt z čučoriedok podporuje produkciu oxidu dusnatého a rozširuje cievy.
  • Extrakt z brokolice je zdrojom glukozinolátov, čo sú zlúčeniny síry s protirakovinovými a detoxikačnými vlastnosťami. Glukozinoláty sa v tele premieňajú na izotiokyanáty, ktoré inhibujú aktivitu enzýmu NADPH oxidázy. Tento enzým je zodpovedný za oxidáciu a degradáciu oxidu dusnatého. Vďaka tomu extrakt z brokolice zvyšuje hladinu oxidu dusnatého a zlepšuje svalovú pumpu.
  • Extrakt z kelu je zdrojom dusičnanov, ktoré sú prekurzormi oxidu dusnatého. Dusičnany sa v tele premieňajú na dusičnany a potom na oxid dusnatý. Oxid dusnatý rozširuje krvné cievy a zlepšuje prietok krvi do svalov. Extrakt z kelu pomáha dosiahnuť lepšiu svalovú pumpu a zvýšiť fyzickú výkonnosť.

Extrakt z epimedium (Epimedium grandiflorum) (koreň) (std. je 40% Icariin) - 85 mg - je rastlina známa aj ako "prekvapivé jahňacie mäso" alebo "rastlina Viagry". Obsahuje icariin, čo je flavonoid s afrodiziakálnymi a anabolickými účinkami. Icariin inhibuje aktivitu enzýmu fosfodiesterázy typu 5 (PDE5), ktorý rozkladá cGMP. cGMP je nevyhnutný na syntézu oxidu dusnatého a relaxáciu krvných ciev. Vďaka tomu icariín zvyšuje hladinu oxidu dusnatého a zlepšuje svalovú pumpu. Icariín tiež stimuluje aktivitu enzýmu syntézy oxidu dusnatého, ktorý vytvára oxid dusnatý z L-arginínu. Okrem toho icariín stimuluje syntézu testosterónu, ktorý je anabolickým hormónom a ovplyvňuje rast svalov. Epimedium pomáha budovať svalovú hmotu a zlepšovať erekciu.

Black Magic Pump IV 150 čiapky bez posilňovača bez stimulantov v kapsulách dávkovanie:

1 porcia, 5 kapsúl, 30 minút pred tréningom.

Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Allmax Aminocore BCAA 315g Allmax Aminocore BCAA 315g
  • Iba online
  • -10,00 €
  • novinka

Allmax Aminocore BCAA 315g

Cena 22,00 € Bežná cena 32,00 € -10,00 €
Bad Ass Flex 44 sáčkov Bad Ass Flex 44 sáčkov
  • Iba online
  • -10,00 €

Bad Ass Flex 44 sáčkov

Cena 34,00 € Bežná cena 44,00 € -10,00 €
arrow_upward