• Iba online
  • -20,00 €

Hi-Tech Pharmaceuticals Testovite 90 tabliet

HTP Testovite 90 tabs je pokročilá sada vitamínov a minerálov doplnená rastlinnými extraktmi, ktoré podporujú rast testosterónu. Produkt dokonale zlepšuje vašu náladu, zvyšuje libido a zvyšuje vašu sexuálnu výkonnosť!Zmes viac ako 30 účinných látok s jedným spoločným cieľom - zlepšiť vaše libido, zvýšiť hladinu testosterónu a účinne podporovať pohodu.Testovite poskytuje komplex vitamínov a minerálov v dávkach, ktoré vykazujú silné biologické účinky a sú primárne účinné. Zmes patentovaných rastlinných extraktov ako Testosurge®, Maca Pure® a Diosterol® sú veľmi silné doplnky, ktoré majú silný vplyv na libido, ale majú tiež silný anabolický a androgénny účinok.
56,00 €
36,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hi-Tech Pharmaceuticals HTP Testovite 90 tabs je pokročilá sada vitamínov a minerálov doplnená rastlinnými extraktmi, ktoré podporujú rast testosterónu. Produkt dokonale zlepšuje vašu náladu, zvyšuje libido a zvyšuje vašu sexuálnu výkonnosť!HTP Testovite 90 tabs je zmes viac ako 30 účinných látok s jedným spoločným cieľom - zlepšiť vaše libido, zvýšiť hladinu testosterónu a účinne podporovať pohodu. Doplnok bol navrhnutý tak, aby prirodzene podporoval rast testosterónu, a preto je zodpovedný za niekoľko fyziologických reakcií, ktoré tiež zlepšia vašu fyzickú kondíciu. Testovite poskytuje komplex vitamínov a minerálov v dávkach, ktoré vykazujú silné biologické účinky a sú primárne účinné. Zmes patentovaných rastlinných extraktov ako Testosurge®, Maca Pure® a Diosterol® sú veľmi silné doplnky, ktoré majú silný vplyv na libido, ale majú tiež silný anabolický a androgénny účinok.

HTP Testovite je:

  • zvýšenie hladiny testosterónu,
  • zníženie produkcie estrogénu,
  • Podpora libida,
  • Zlepšená sexuálna výkonnosť,
  • Zlepšená fyzická kondícia,
  • Podpora kardiovaskulárneho zdravia,
  • Menej stresu,
  • Silný antioxidant,
  • Zníženie hladín kortizolu.

HTP Testovite je doplnok výživy patriaci do skupiny posilňovačov testosterónu. Použité účinné látky potvrdené patentmi a klinickými štúdiami významne zvyšujú účinnosť doplnku.

zloženie:
1 porcia, 3 tablety:
Vitamínová a minerálna zmes - v doplnku nájdete zmes takých vitamínov ako A, C, D3, K, E, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 a B12. A minerály ako vápnik, železo, fosfor, jód, horčík, zinok, selén, meď, mangán, chróm, molybdén a draslík. Zmes je navrhnutá tak, aby poskytovala všetky potrebné stopové prvky, aby naše telo správne fungovalo. Správne dávky jednotlivých vitamínov a minerálov boli navrhnuté tak, aby sa maximálne zameriavali na stimuláciu testosterónu, zlepšenie fungovania endokrinného systému a podporu nervového systému.

Testosterón a libido Zvyšujúca zmes - 1931 mg
Tribulus Terrestris - 90% saponínový extrakt - Tribulus je známy svojimi vlastnosťami zvyšujúcimi libido. Je skvelý na zlepšenie sexuálnej výkonnosti a zvýšenie túžby po sexe. Zlepšuje tiež fungovanie endokrinného systému a zvyšuje hladinu testosterónu, čo sa premieta do zlepšenej regenerácie a pohody.

Testosurge® - patentovaný extrakt zo senovky gréckej, ktorého účinky boli potvrdené v klinických štúdiách. Senovka grécka sa ukázala ako účinná ako posilňovač testosterónu a jej účinnosť bola preukázaná vo vedeckých výsledkoch, kde ľudia užívajúci extrakt zaznamenali výrazné zvýšenie testosterónu. Senovka grécka zlepšuje regeneráciu a prispieva k lepším výsledkom tréningu.

MacaPure® - patentovaný extrakt z hľuzy maca so silným biologickým účinkom. Zložka v prvom rade dokonale podporuje libido, zlepšuje našu náladu a dodáva túžbu po sexe. Maca má tiež stimulačný účinok na rast testosterónu. Maca sa tiež používa ako adaptogén, ktorý zlepšuje celkovú pohodu.

Extrakt z Rhaponticum - je rastlina, ktorá sa používa v čínskej medicíne ako silný adaptogén, ale aj rastlina s anabolickými vlastnosťami. Účinné látky obsiahnuté v extrakte majú posilňujúci účinok a budujú imunitu, ale majú tiež pozitívny vplyv na endokrinný systém. Okrem toho má silný antioxidačný účinok a inhibuje proliferáciu rakovinových buniek.

Extrakt z Epimedium 10:1 - tiež známy ako Horná koza, je rastlina bohatá na icarine. Extrakt je vynikajúci pri zvyšovaní libida, zvyšovaní sexuálnej výkonnosti a podpore erektilných funkcií. Doplnok je známy svojimi afrodiziakálnymi vlastnosťami pre mužov aj ženy. Má vitalizačný účinok a zlepšuje fungovanie mnohých systémov.

Eurycoma longifolia 100:1 - tiež známy ako LongJack alebo Tongkat Ali v doplnkoch výživy. Považuje sa za rastlinu so silnými účinkami ako afrodiziakum. Zvyšuje sexuálnu túžbu u mužov, ale má tiež účinok na zvýšenie testosterónu. Je zaujímavé, že Longjack má posilňujúci účinok pri športovej suplementácii, podporuje svalovú vytrvalosť a zvyšuje anabolizmus.

Diosterol® - Dioscorea Nipponica - je patentovaná zložka s anabolickou a androgénnou aktivitou. Zložka obsahuje furostanolové saponíny a glykozidy, ako je progenín III, pseudoprotodioscín, metylprotodioscín, dioscín, protodioscín, irídium glykozidy, diosgenín a 5a-hydroxylaxogénín. Najsilnejšou zlúčeninou je tu 5a-hydroxylaxogénín, ktorý má silný účinok na zvýšenie testosterónu.

Extrakt z borovicového peľu - má adaptogénne vlastnosti a môže podporovať telo na mnohých úrovniach. Predpokladá sa, že posilňuje imunitu, urýchľuje regeneráciu a hojenie a znižuje hladinu cholesterolu. Doplnok tiež optimalizuje funkciu endokrinného systému.

Cistanches Tubulosa Extract - je látka, ktorá podporuje nervový systém, tiež známy ako púštny hyacint. Pokiaľ ide o klasifikáciu, je zahrnutá do skupiny adaptogénov. Má zdravé vlastnosti, ktoré okrem iného ovplyvňujú hladinu glukózy v krvi a znižujú hladinu cholesterolu. Pripisuje sa tiež afrodiziakálnym vlastnostiam. Zvyšuje hladinu testosterónu a zvyšuje libido. V mnohých doplnkoch sa Cistanches Tubulosa používa okrem iného na podporu kognitívnych funkcií, zlepšenie pamäti, ale aj na zvýšenie schopnosti sústrediť sa a sústrediť sa.

Fytosterol 90% - je zložka obsahujúca fytosteroly hlavne zo skupiny beta-sitosterolov. Doplnok je zdraviu prospešná zložka, ktorá je okrem iného zodpovedná za fungovanie prostaty. Fytosteroly majú navyše účinok regulujúci hladinu cholesterolu, ktorý účinne podporuje kardiovaskulárny systém.

Extrakt z akuminátu Massularia - je rastlina, ktorej stonky boli použité ako afrodiziakum. Vo vedeckých štúdiách sa ukázalo, že Massularia Acuminate ovplyvňuje sexuálne správanie, zlepšuje výkonnosť počas sexu a predlžuje dobu erekcie. Má tiež mierny posilňujúci účinok testosterónu.

Mediátor® - kyselina fosfatidová - má anabolický účinok. Používa sa v športovej suplementácii, podobne ako kreatín, na dosiahnutie zvýšenia energetickej hladiny, ale aj lepšieho prírastku čistej svalovej hmoty. Kyselina fosfatidová stimuluje mTOR, anabolickú dráhu zodpovednú za syntézu proteínov. Leucín má podobný účinok.

Odporúčané dávkovanie: 1 porcia, 3 tablety denne.

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Revange Quatro Load 735g Revange Quatro Load 735g
  • Iba online
  • -20,00 €

Revange Quatro Load 735g

Cena 29,98 € Bežná cena 49,98 € -20,00 €
USP Labs MaxReps 372g USP Labs MaxReps 372g
  • Iba online
  • -15,00 €

USP Labs MaxReps 372g

Cena 24,98 € Bežná cena 39,98 € -15,00 €
MyoBlox Rubix 137g MyoBlox Rubix 137g
  • Iba online
  • -20,00 €

MyoBlox Rubix 137g

Cena 29,99 € Bežná cena 49,99 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward