• Iba online
  • -20,00 €

I-Prevail Forge Pump 400g

L- Prevail Forge Pump predtréningovka určená na zvýšenie prietoku krvi do svalových buniek, čo vedie k intenzívnejšej svalovej pumpe. Najúčinnejšie vazodilatačné zložky vrátane citrulínu, agmatínu, extraktu z borovicovej kôry zabezpečujú voľný tok živín do svalov.
Príchute
59,99 €
39,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Forge Pump oxid dusnatý posilňujúci vzorec obrovská svalová pumpa vám vyrazí dych!

L- Prevail Forge PW predtréningovka určená na zvýšenie prietoku krvi do svalových buniek, čo vedie k intenzívnejšej svalovej pumpe. Najúčinnejšie vazodilatačné zložky vrátane citrulínu, agmatínu, extraktu z borovicovej kôry zabezpečujú voľný tok živín do svalov.

Vzorec na zvyšovanie oxidu dusnatého Forge PW je:

  • Výkonný bez posilňovača,
  • Žiadne stimulanty vo formulácii,
  • Zlepšený komfort tréningu,
  • Zvýšená intenzita.

Ako funguje receptúra na zvýšenie oxidu dusnatého Forge PW?

Pridanie pokročilej pumpovacej receptúry Amentopump® zvyšuje hladinu vápnika vo svaloch a ovplyvňuje ich plný vzhľad. Úspechom úplnej svalovej kontrakcie je uvoľnenie vápnika do svalových buniek. Čím viac vápnika je k dispozícii pre svalové tkanivo, tým väčšia je sila kontrakcie.

AmentoPump je zaujímavá alternatíva k predtréningovým doplnkom obsahujúcim kofeín. Pomáha odvádzať vápnik priamo do svalových buniek. Na rozdiel od kofeínu je amentoflavón 20-krát účinnejší pri zvyšovaní koncentrácie vápnika. Okrem zlepšenia odbúravania tukového tkaniva interaguje s receptorom GABA. Vykazuje stimulačný účinok zvýšením bdelosti a zamerania.

Zloženie vzorca na zvyšovanie oxidu dusnatého Forge PW:

1 porcia, 9,6 g:

Ružová himalájska soľ - 250 mg - nie je len obyčajná soľ, ale skutočný poklad prírody. Obsahuje viac ako 80 minerálov a stopových prvkov, ktoré majú priaznivý vplyv na zdravie a krásu. Jedným z nich je horčík, ktorý podporuje syntézu bielkovín a pomáha budovať svalovú hmotu. Okrem toho himalájska soľ zlepšuje hydratáciu tela, čo je rozhodujúce pre udržanie dobrej svalovej pumpy. Himalájska soľ tiež zaisťuje vhodné pH krvi a telesných tekutín, čo podporuje optimálne fungovanie nervového a svalového systému.

Chlorid draselný - 167,5 mg - zdroj draslíka, nevyhnutný pre správne fungovanie srdca a svalov. Draslík reguluje rovnováhu elektrolytov v tele, čo zabraňuje dehydratácii a svalovým kŕčom. Okrem toho draslík podporuje transport glukózy do svalových buniek, čo zvyšuje ich energetickú účinnosť a silu. Draslík je tiež dôležitý pre syntézu glykogénu, hlavného zdroja paliva pre svaly. Vďaka tomu draslík pomáha udržiavať vysokú svalovú pumpu počas tréningu a urýchľuje regeneráciu po cvičení.

Citrulín malát 2:1 - 2 g - kombinácia aminokyseliny citrulínu a kyseliny jablčnej. Citrulín je prekurzorom oxidu dusnatého, ktorý uvoľňuje steny krvných ciev a zlepšuje ich elasticitu. Kyselina jablčná podporuje produkciu energie vo svalových bunkách a zabraňuje acidifikácii. Vďaka tomu Citrulín Malát 2:1 zvyšuje svalovú výkonnosť a silu, ako aj zlepšuje regeneráciu po cvičení.

Citrulín - 1 g - sa podieľa na syntéze oxidu dusnatého (NO) a fosfokreatínu a aeróbneho metabolizmu glukózy, čím zvyšuje príjem kyslíka, glukózy, aminokyselín a kreatínu a produkciu energie svalovými bunkami. Znižuje koncentráciu kyseliny mliečnej a amoniaku vo svaloch, čo umožňuje telu rýchlejšie obnoviť energiu zvýšením hladín kreatínfosfátov a resyntézy ATP. Citrulín malát je oveľa účinnejšia forma ako vysoké dávky arginínu, pretože je jeho prekurzorom. Pri rovnakej dávke ako arginín je účinnejší pri zvyšovaní jeho množstva v tele ako samotný arginín.

Extrakt z koreňa repy - 1 g - extrakt z červenej repy, je ďalšou zložkou s čerpacím účinkom. Červená repa je bohatá na zlúčeniny dusíka, ktoré sa v tele premieňajú na oxid dusnatý. Ako sme už uviedli, oxid dusnatý rozširuje krvné cievy a zvyšuje prietok krvi do svalov. Okrem toho červená repa obsahuje aj antioxidanty, vitamíny a minerály, ktoré podporujú zdravie a imunitu tela.

Hydroprime - 1 g - glycerol 65% - zvyšuje objem krvi a zlepšuje prekrvenie pracujúcich svalov. Najdôležitejším prínosom tejto látky pre kulturistov je schopnosť viazať a zadržiavať vodu. Glycerín, ktorý sa dostáva do svalov, viaže tekutiny, čo spôsobuje, že sval je opuchnutejší a zvyšuje jeho účinnosť. Mechanizmus účinku glycerolu je podobný väzbe vody kreatínom. Spolu s vodou sa do svalov dostáva veľa anabolických látok a hormónov prenášaných v krvi.

Taurín - 1 g - ovplyvňuje trávenie, pomáha udržiavať zdravý obehový systém, vyrovnáva krvný tlak, odstraňuje toxíny, podporuje duševné funkcie, zabraňuje starnutiu buniek. Má obzvlášť priaznivý vplyv na kulturistov zlepšením svalového výkonu, zvýšením vaskularity a stimuláciou rastu svalovej hmoty. Vďaka svojmu antikatabolickému účinku zabraňuje opotrebovaniu svalov počas tréningu. Ľudské telo prirodzene produkuje aminokyseliny potrebné pre mnohé životne dôležité telesné funkcie.

Agmatine Sulfate - 0,75 g - agmatín sulfát účinne zvyšuje sekréciu oxidu dusnatého v ľudskom tele, čo sa prejavuje silným pocitom svalovej pumpy počas tréningu. Dilatácia krvných ciev podporuje prísun krvi a živín do pracujúcich svalov, čo výrazne urýchľuje proces regenerácie a budovania nových svalových vlákien. Štúdie používajúce agmatín ukázali, že jeho účinok môže podporiť syntézu bielkovín dokonca dvakrát, čo je okrem účinku samotného agmatínu spojené aj s účinkom zvýšenia prísunu živín do svalových tkanív.

Výťažok z levej hrivy - 0,5 g - levia hriva. Po stáročia sa používa ako prírodné nootropikum. Obzvlášť rozšírené v Číne, kde sa používal na zvýšenie kognitívnych funkcií, zlepšenie nálady a zmiernenie príznakov straty pamäti. Lion's Mane Mushroom zvyšuje produkciu nervového rastového faktora. Peptid podporuje rast mozgových tkanív vrátane dendritov.

Extrakt z borovicovej kôry - 100 mg - extrakt z borovicovej kôry je stredomorský, rýchlo rastúci druh borovice, hustý a trvanlivý. Inak nazývaný morská borovica alebo borovica borovica, tento oranžový strom poskytuje kôru, ktorá obsahuje rôzne bioaktívne zlúčeniny. Tento extrakt obsahuje vysoké množstvo fenolových kyselín. Okrem toho obsahuje aj proantokyanidíny a katechíny, vďaka čomu je extrakt z borovicovej kôry podobný extraktu zo zeleného čaju a hroznových jadier. Vďaka svojej nutričnej hodnote je PBE silný antioxidant, ktorý je schopný zachytávať voľné radikály a znižovať oxidačný stres. Okrem toho obsahuje alfa-glukozidázu, ktorá pomáha pri trávení sacharidov, a preto môže poskytnúť účinok znižujúci hladinu glukózy. Niektoré štúdie ukazujú, že zvyšuje hladinu testosterónu a zabraňuje erektilnej dysfunkcii.

Amentoflavón P.E. 20% - 50 mg - je prírodná rastlinná zlúčenina, ktorá má silné antioxidačné a protizápalové vlastnosti. Amentoflavón podporuje syntézu oxidu dusnatého (NO) v tele, čo zlepšuje prietok krvi do svalov a zvyšuje ich objem. Amentoflavón môže tiež inhibovať aktivitu enzýmu fosfodiesterázy (PDE), ktorý rozkladá cGMP, dôležitý signalizačný faktor v procese vazodilatácie. Vďaka tomu amentoflavón predlžuje pôsobenie NO a poskytuje lepšiu svalovú pumpu počas tréningu.

Astragin - extrakt z astragalusu (koreň), extrakt z notoginsengu Panax (koreň) - 25 mg - patentovo chránená zmes extraktov z kôry astragalu a falošného ženšenu. Používa sa pri suplementácii vďaka svojej schopnosti zvýšiť absorpciu iných účinných látok. Okrem toho môže tiež podporovať citlivosť na inzulín, čo pozitívne ovplyvňuje metabolizmus uhľohydrátov. Okrem toho môže mať adaptogénny účinok, ktorý zvyšuje toleranciu tela voči stresovým faktorom.

Dávkovanie: 1 odmerka 30 minút pred tréningom.

Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

RedCon1 Halo 60 kapslí RedCon1 Halo 60 kapslí
  • Iba online
  • -30,00 €

RedCon1 Halo 60 kapslí

Cena 49,98 € Bežná cena 79,98 € -30,00 €
Iron Legion XI-KT 30ml Iron Legion XI-KT 30ml
  • Iba online
  • -20,00 €

Iron Legion XI-KT 30ml

Cena 79,99 € Bežná cena 99,99 € -20,00 €
RedCon1 Big Noise 315g RedCon1 Big Noise 315g
  • Iba online
  • -30,00 €

RedCon1 Big Noise 315g

Cena 29,99 € Bežná cena 59,99 € -30,00 €
arrow_upward