• Iba online
  • -20,00 €

Xcel Sports Nutrition Maniak 60 caps

Xcel Sports Nutrition Maniac je silný prípravok založený na zlúčeninách, ako sú Tren, Alpha-1-Max, Metylstenbolone, 7-A-Metyl-19-nortestosterón, DMZ. Toto je nepochybne jeden z najsilnejších prípravkov budujúcich vysoké prírastky svalovej hmoty. Doplnok ovplyvňuje opätovné zloženie tela, čo vedie k profesionálnej, svalnatej postave. Zaisťuje tvarovanie pevných, tvrdých svalov.Doplnok prispieva k získaniu vysoko kvalitnej čistej svalovej hmoty v prvom týždni používania. Vďaka svojim anabolickým a miotropným vlastnostiam je jedným z najlepších prípravkov na budovanie svalovej hmoty. Vzhľadom na extrémne silný účinok zložiek obsiahnutých v doplnku sa odporúča používať pokročilým športovcom.

109,00 €
89,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Xcel Sports Nutrition Maniak 60 caps prohormón stack

Xcel Sports Nutrition Maniac je silný prípravok založený na zlúčeninách, ako sú Tren, Alpha-1-Max, Metylstenbolone, 7-A-Metyl-19-nortestosterón, DMZ. Toto je nepochybne jeden z najsilnejších prípravkov budujúcich vysoké prírastky svalovej hmoty. Doplnok ovplyvňuje opätovné zloženie tela, čo vedie k profesionálnej, svalnatej postave. Zaisťuje tvarovanie pevných, tvrdých svalov.

Doplnok prispieva k získaniu vysoko kvalitnej čistej svalovej hmoty v prvom týždni používania. Vďaka svojim anabolickým a miotropným vlastnostiam je jedným z najlepších prípravkov na budovanie svalovej hmoty. Vzhľadom na extrémne silný účinok zložiek obsiahnutých v doplnku sa odporúča používať pokročilým športovcom.

Action Xcel Sports Nutrition Maniak 60 čiapok zásobník prohormónov

Zvýšená výdrž a sila Použitie maniaka môže viesť k výraznému zvýšeniu vytrvalosti a sily
. Účinné látky v tomto zásobníku prohormónov podporujú rozvoj svalov, čo sa premieta do väčšej sily počas silového tréningu. To vám umožní zdvihnúť ťažšie váhy a vykonať viac opakovaní, čo vám umožní dosiahnuť lepšie tréningové výsledky.

Zvýšenie svalovej hmoty Maniak bol vyvinutý na podporu rozvoja svalovej hmoty
. Účinné látky v tomto zásobníku prohormónov pracujú synergicky a urýchľujú proces budovania svalov. Pravidelné používanie Maniaku v kombinácii so správnym silovým tréningom a diétou môže viesť k výraznému zvýšeniu svalovej hmoty.

Zlepšená regenerácia po tréningu
Intenzívny tréning môže viesť k zvýšenej svalovej únave a poškodeniu. Maniac obsahuje zložky, ktoré podporujú proces regenerácie svalov po cvičení. Vďaka tomu sa vaše svaly rýchlejšie zregenerujú a za kratší čas budete pripravení na ďalší tréning.

Zloženie Xcel Sports Nutrition Maniac:

13-etyl-3-metoxy-gona-2,5 (10) -dién-17-ón - tren zvyšuje svalovú hmotu, pozostáva hlavne zo zvýšenia svalového vlákna, nie zo zadržiavania vody, čo je veľmi žiaduce pre pokročilých kulturistov a športovcov. Okrem toho má veľmi vysoký anabolický (alebo svalový) index 500. V porovnaní s testosterónom, ktorý niektorí považujú za referenčný bod, s anabolickým skóre 100. Je to vynikajúci prohormón na použitie v lete, pretože tiež buduje suchú, upravenú svalovú hmotu a znižuje telesný tuk. V kombinácii s ďalšími prohormónmi je vhodný aj pre hmotnostný cyklus na zvýšenie svalovej hmoty bez zbytočného ukladania tuku a nadmerného hromadenia vody. Prípravok podporuje konštrukciu vysoko kvalitných svalov vykazujúcich vysoko anabolický a antikatabolický účinok.

Metyl-1-etiocholenolol-epietiocholanolón - Alfa-1 MAX perorálny metylovaný prohormón poskytuje vysoko kvalitné prírastky svalovej hmoty a zvyšuje silu. Známy svojou konverziou na M1T, Alpha-1 MAX sa odporúča pre pokročilých športovcov. Pri použití poskytuje asi 3-4 kg čistej telesnej hmoty počas prvého týždňa suplementácie.

Metylstenbolón - je dvojitá metylovaná zlúčenina štruktúrne podobná 5a-dihydrotestosterónu (DHT). Umožňuje vám zvýšiť množstvo voľného testosterónu a zintenzívniť aktiváciu anabolických dráh, čo vedie k výraznému zvýšeniu sily, okruhov a rozvoju plnej svalovej hmoty v extrémne krátkom čase. Produkt vám umožňuje dosiahnuť pôsobivé výsledky, ale jeho použitie si vyžaduje určité znalosti vášho tela a schopnosť minimalizovať akékoľvek vedľajšie účinky počas jeho príjmu, preto je určený iba pre pokročilých ľudí.

7-A-Metyl-19-nortestosterón - androgén je silná anabolická zlúčenina. Tiež sa nazýva 7-alfa-metyl-19-nortestosterón (MENT) a považuje sa za mimoriadne účinnú zlúčeninu, ktorá prevažuje nad účinkom testosterónu. Používa sa na účely kulturistiky a silového tréningu. Použitie trestolónacetátu zaisťuje štíhlu postavu s jasným nárastom svalovej hmoty.

DMZ-2,17-dimetyl-5-androstan-17-ol-3,3'-azín (dymetazín, mebolazín, D-zín, DMZ). - DMZ obsahuje prohormón vyzerá ako dve molekuly superdrolu spojené väzbou, ktorá ich nastavuje do zrkadlového obrazu. Vaše telo rozkladá prohormón obsiahnutý v DMZ na zlúčeninu, ktorá vyzerá trochu inak ako superdrol. Obe látky majú podobnú anabolickú a androgénnu silu, a preto sa syntéza proteínov porovnateľne zvyšuje. DMZ spôsobuje prírastky svalovej hmoty vynikajúcej kvality a bezprecedentnej trvanlivosti. Svaly nadobúdajú veľmi profesionálny vzhľad - plný tvaru a zároveň vyrezávané!

Technológia RRDS - pokročilý systém absorpcie látok

Dávkovanie:

2 kapsuly denne. Prípravok je vo forme sublingválnych tabliet. Tabletu si dajte pod jazyk a nechajte ju úplne rozpustiť, neprehĺtajte ani nežuvajte

Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Insane Labz Strain 256g Insane Labz Strain 256g
  • Iba online
  • -20,00 €

Insane Labz Strain 256g

Cena 36,00 € Bežná cena 56,00 € -20,00 €
USP Labs Jack3d 250g USP Labs Jack3d 250g
  • Iba online
  • -20,00 €

USP Labs Jack3d 250g

Cena 40,00 € Bežná cena 60,00 € -20,00 €
arrow_upward