• Iba online

Diódový laser 980nm-Odstránenie červených pavúčich žiliek laserom

Profesionálny diódový laser 980nm-Odstránenie červených pavúčich žiliek, výrastkov, bradavíc, znamienok laserom.Teraz je k dispozícii niekoľko diódových laserov a rôzne systémy môžu vyžarovať infračervené svetlo s rôznymi vlnovými dĺžkami, vrátane 810 940 a 980 nm. Všetky tieto zariadenia sú schopné absorbovať terciárny vrchol hemoglobínu a môžu byť účinné pri liečbe telangiektázie nôh. Dlhšie vlnové dĺžky diódového lasera prenikajú hlbšie ako žlté svetlo a sú zle absorbované melanínom, ale majú tiež obmedzenú, ale významnú absorpciu hemoglobínu. Z tohto dôvodu môže byť 980nm diódový laser bezpečne použitý u pacientov s kožou typu I až IV.
0,00 €
s DPH Na objednávku - termín upresníme
Množstvo
Na objednávku - termín upresníme
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Teraz je k dispozícii niekoľko diódových laserov a rôzne systémy môžu vyžarovať infračervené svetlo s rôznymi vlnovými dĺžkami, vrátane 810 940 a 980 nm. Všetky tieto zariadenia sú schopné absorbovať terciárny vrchol hemoglobínu a môžu byť účinné pri liečbe telangiektázie nôh. Dlhšie vlnové dĺžky diódového lasera prenikajú hlbšie ako žlté svetlo a sú zle absorbované melanínom, ale majú tiež obmedzenú, ale významnú absorpciu hemoglobínu. Z tohto dôvodu môže byť 980nm diódový laser bezpečne použitý u pacientov s kožou typu I až IV. 810nm pulzná dióda použitá s fluenciou 80 až 100 J/cm2, veľkosťou bodu 12 mm a trvaním pulzu 60 ms preukázala úplný vymiznutie ciev nôh u 15 z 35 pacientov po jednej liečbe, hoci pri 6-mesačnom sledovaní si iba šesť pacientov udržalo úplné vymiznutie ciev.

940nm diódový laser nemal žiadny účinok, keď sa použil na liečbu malých krvných ciev, ale bol schopný zlepšiť väčšie viditeľné žily nôh 0,8 až 1,4 mm u 88% pacientov v jednej štúdii. Dvanásť z 26 pacientov liečených 940nm diódovým laserom pri fluenciách 300 až 350 J/cm2, trvaní pulzov 40 až 70 ms a 1 mm násadci preukázalo po 75 týždňoch viac ako 4% klírens. Štúdia s 20 pacientmi liečenými jedným prechodom 940nm diódového lasera pri 300 až 350 J/cm2, trvaní pulzu 40 až 70 ms a 1 mm bodom dosiahla viac ako 75% klírens ošetrených krvných ciev u 75% pacientov po 12 mesiacoch sledovania.
Štúdia 980nm diódy používanej na liečbu telangiektáz modrých nôh dosiahla viac ako 50% klírens ošetrených krvných ciev u piatich z 10 pacientov. U jedného pacienta sa po liečbe vyvinula hypopigmentácia a u jedného sa vyvinula telangiektatické rohož. Kombináciou 980 nm diódových impulzov s rádiofrekvenčným prúdom by sa mohli použiť nižšie fluencie 60 J/cm2 na efektívny klírens cievy (50% pacientov dosiahlo viac ako 75% klírens po 6 mesiacoch), čo môže znížiť profil vedľajších účinkov. Biopsie ukázali stiahnuté cievy s hyalinizáciou, čo naznačuje, že kombinovaná diódová a rádiofrekvenčná prúdová terapia je účinnou liečbou žíl nôh. Kombinácia 915nm diódy s rádiofrekvenčným prúdom preukázala viac ako 50% klírens cievy u 75% pacientov.

Telangiektázia tváre a pigmentové lézie

Telangiektázy tváre sú bežné lézie vyplývajúce z viacerých faktorov. Na liečbu tvárovej telangiektázie boli použité viaceré terapie a zariadenia s rôznou úspešnosťou a mierou komplikácií. 532nm dióda (diódovo čerpaná, frekvencia zdvojnásobená Nd: YAG) laser sa porovnáva s inými laserovými a nelaserovými modalitami pre kancelársku prax kozmetickej chirurgie.

Absorpcia zeleného svetla pri 532 nm oxyhemoglobínom je veľmi vysoká, čo vedie k vysokému koeficientu extinkcie. Vlnová dĺžka zeleného svetla 532 nm je tiež absorbovaná melanínom. To je výhoda, pretože 532nm (DP FD Nd: YAG) laser môže byť použitý na liečbu pigmentových lézií. Hoci sa používa často, pri ošetrovaní tmavšej pokožky je potrebné postupovať opatrne, aby sa zabránilo poškodeniu epidermy. 532nm dióda (DP FD Nd: YAG) laser produkuje vlnovú dĺžku 532nm, ktorá je silne absorbovaná oxyhemoglobínom.
K dispozícii je niekoľko 532nm laserov na liečbu telangiektáz a pigmentových lézií. 532nm (DP FD Nd: YAG) laser je extrémne prenosný pevnolátkový laser, ktorý umožňuje prepravu medzi kanceláriami alebo liečebnými miestnosťami. Malé násadce sú veľmi flexibilné a sú vhodné na presné sledovanie jednotlivých telangiektázií. Vlnová dĺžka 532 nm sa ukázala vo viacerých štúdiách ako účinná pri liečbe telangiektázie tváre, menších vaskulárnych lézií a niektorých pigmentových lézií. Prenosnosť, cenová dostupnosť, jednoduché použitie a účinnosť 532nm diódového lasera ho robí vhodným pre kancelársku prax kozmetickej chirurgie.
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

PresoShape-Lymfodrenáž PresoShape-Lymfodrenáž
  • Iba online
  • -1 000,00 €

PresoShape-Lymfodrenáž

Cena 3 000,00 € Bežná cena 4 000,00 € -1 000,00 €
arrow_upward