• Iba online

CO2 RF frakčný laser na odstránenie jaziev, omladenie

Frakčný resurfacing predlží vašu mladosť CO2 frakčný laser.Omladenie bez skalpela pre ženy a mužov s aktívnym životným štýlom, ktorí chcú viditeľné výsledky dosiahnuté jediným ošetrením. Celosvetová novinka frakčný CO2 laser spája efekt invazívnych chirurgických zákrokov s bezpečnými ambulantnými omladzovacími metódami: odstraňuje vrásky, pigmentácie, vypína ochabnutú kožu, nahrádza poškodenú kožu novou, mladistvou, redukuje strie a jazvy.

0,00 €
s DPH Na objednávku - termín upresníme
Množstvo
Na objednávku - termín upresníme
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

eSKIN CO2 RF frakčný laser.Frakčný laserový resurfacing!Profesionálny frakčný laser CO2 RF na omladenie pokožky:

Princíp CO2 RF frakčného lasera:

Novo vyvinutý RF-excitovaný CO2 frakčný laser, laserový lúč žiari prostredníctvom RF CO2 trubky, ktorá je rozdelená do množstva mikroskopických svetiel,produkujúce drobnejšie body ako všeobecné CO2 laser (sklenené trubice). Podľa tipu  zaobchádzania  môže odparovať nanajvýš vrstvy pokožky cez veľkú plochu tým, že vytvorí tisíce malých, mikroskopických laserových rán, ktoré sú umiestnené v štruktúre, aj  cez pokožku, ale mimo oblasti zdravej, neexponovanej  pokožky medzi nimi. Spodná kolagénová vrstva pokožky je stimulovaná k obnove a oprave. Preto teplo laseru  prechádza hlboko do frakčnej poškodenej oblasti, na povrchu pokožky teraz vytvára len mikroskopické povrchové rany, namiesto veľkých, červené, serozne mokvanie. V rámci toho si pokožka vytvára vlastný-resurfacing, vyrába veľké množstvo kolagénu  pre omladenie pleti. Novovytvorená pokožka je pozoruhodne hladšia, zdravšia a jemnejšia.

Kľúčová technológia
1. Patentovaný Smart Spiral Spot,

Mikrolúče sú naskenované na kožu v špirálovom vzore (špeciálne pre povrchové vrstvy)
-- Vytvára zóny tepelnej ochrany medzi vedeniami
-- Podporuje hojenie pokožky a skracuje dobu zotavenia pokožky
2. Metóda hlbokého + povrchového skenovania
--1 záber, 2 skeny. Najprv hlboko, potom povrchovo.
--Kombinovaná liečba dokáže naraz vyriešiť povrchové aj hlboké kožné problémy.

Výhody:

Najlepšia americká kovová RF laserová trubica
Pokročilé 7 kĺbové vodivé ramená
Gynekologické hlavice na vaginálne utiahnutie
K dispozícii je systém vdychovania a vypúšťania vzduchu

Teória

Frakčný CO2 laserový systém vystreľuje laserový lúč, ktorý je rozdelený na počet mikroskopických lúčov, produkujúc malé bodové alebo frakčné ošetrovacie zóny iba vo vybranej cieľovej oblasti. Preto teplo lasera prechádza len hlboko cez zlomkovo poškodenú oblasť. To umožňuje, aby sa pokožka hojila oveľa rýchlejšie, ako keby bola ošetrená celá oblasť. Počas samoresurfácie pokožky sa produkuje veľké množstvo kolagénu na omladenie pokožky, nakoniec bude pokožka vyzerať oveľa zdravšie a mladšie.

Aplikácia

1. Obnova a regenerácia
pokožky
2. Všetky farby odstránenie

tetovania
3. Odstráňte všetky druhy vrások

4. Odstráňte akné a jazvy
5. Odstráňte novotvary
6. Odstráňte pigment
7. Liečte telangiektáziu
8. Regenerácia poškodenia slnkom a obnova
pokožky
9. Aktenická keratóza

10. Tvár lifting, napnutie a bielenie pokožky
11. Pierce uši
12. Účinné ošetrenie hydroponickou pokožkou, drsná pokožka
13. Bielenie
zubov
14. Vaginálne napnutie

15. Liečba E.N.T

Výhoda

1. Veľká 10,4-palcová farebná dotyková obrazovka, najhumanistickejšie ovládanie softvéru.
2. 7-kĺbové vedenie svetla ramena, pohodlnejšia obsluha, nižšie náklady. 12 vybraných tvarov. Podpora ručne kreslenej voľnej grafiky.
3. Namiesto zaostrovacieho objektívu použite objektív skenovacieho poľa pre lepšiu rovnomernosť skenovania v byte. Priemer bodu je iba 0,1 mm.
4. Skenovacie hlavy, rezné hlavy, E. N. T. & Dentálne hlavy, gynekologické hlavy, andrologické hlavy sú vhodné pre viac aplikácií.
5. Výkonný softvér ľahko upravuje parametre. K dispozícii je niekoľko režimov grafiky a skenovania pre váš výber. Okrem toho by grafika mohla byť obojsmerne upravená.
6. Kontinuálne, superpulzné, frakčné rôzne prevádzkové režimy, V klinickej aplikácii existuje širšie využitie.
7. Priemer a interval ohniska sú nastaviteľné. Počas liečby je možné uspokojiť jedinečné potreby pacienta.
8. Najlepšia kovová RF laserová trubica USA, stabilný výkon, vysoká účinnosť, žiadne náklady na spotrebný materiál.
9. K dispozícii je systém vdychovania a vypúšťania vzduchu.
10. Pôvodná liečba vedie k rôznym problémom, so silnou relevantnosťou a menšou traumou.
11. Superpulzný režim
12. Perfektný ochranný mechanizmus s extrémne nízkou poruchovosťou

Čo je frakčný laser? Ktoré kožné ochorenia je možné liečiť? Aká je to škoda?
Frakčný laser je bežne používaný nástroj v klinickej kozmetológii. Dokáže liečiť nielen jazvy po popáleninách a traumatických jazvách, ale má aj dobré liečebné účinky na odstránenie pih a skrášlenie pokožky a omladenie tváre. V komunikácii s hľadačmi krásy to väčšina pacientov nemá jasné pochopenie a pochopenie. Tu budem stručne hovoriť o niektorých základných znalostiach o frakčnom laseri.
Čo je frakčný laser?
Mriežková laserová technológia je vlastne technickým vylepšením invazívneho lasera, čo je minimálne invazívne ošetrenie medzi invazívnym a neinvazívnym. V podstate je to to isté ako invazívny laser, ale jeho energia je relatívne slabá a jeho poškodenie je relatívne malé. Princípom je generovanie drobného svetelného lúča cez frakčný laser a vytvorenie viacerých drobných oblastí poškodenia tepla po pôsobení na pokožku. Koža v dôsledku poškodenia naštartuje samoopravný mechanizmus a stimuluje regeneráciu kolagénu keratinocytov, aby sa dosiahli účinky odstránenia pih, skrášlenia pokožky a omladenia tváre.

Frakčný laser, vďaka svojmu špeciálnemu generátoru obrazu (CPG) laseru, môže zmeniť režim vyžarovania svetla tak, aby mohol emitovať ohniskové body 50 μ m-80 μm cez zrkadlo s vysokým zaostrením a skenovať tieto ohniskové body, aby vytvoril až 6 druhov obdĺžnikových vzorov (okrúhly, štvorcový, obdĺžnikový, kosoštvorcový, trojuholníkový, lineárny) drobné lúče, ktoré budú pôsobiť na pokožku a budú absorbované vodou v tkanive, Vytvára množstvo drobných oblastí poranenia teplom s rôznymi stĺpcovými štruktúrami a potom spôsobuje sériu kožných biochemických reakcií, ktoré sú použiteľné na liečbu rôznych častí a rôznych typov kože, čím sa dosahujú rôzne terapeutické účinky.

Kategórie frakčných laserov:Z hľadiska metód spracovania možno frakčný laser rozdeliť do troch typov:
odizolovanie, neodizolovanie a mikrostripovanie. Stripovací
frakčný laser: odparovanie, typ ablácie, zóna splyňovania, hlavne CO2 laser (vlnová dĺžka 10600nm) a Er:YAG laser (vlnová dĺžka 2940nm).
Neodizolovaný frakčný laser: Neodparovací, neablačný typ, s miernou zónou tepelného poškodenia a bez zóny splyňovania, hlavne s vlnovou dĺžkou 1320 nm, 1440 nm a najnovším 694 nm frakčným laserom.
Mikroodizolovací frakčný laser: Kutikula je neporušená a epidermis pod ňou má vrstvu splyňovacej zóny, hlavne mriežkový erbiový sklenený laser (vlnová dĺžka 1540nm alebo 1550nm).
Všetky tri patria k traumatickému laseru; Všeobecne platí, že priebeh liečby vyžaduje 3-5 krát liečby a účinok môže byť zachovaný počas 6-12 mesiacov; Po ukončení liečby sa môže každé 3-6 mesiacov vykonať jedna ďalšia liečba. V klinickej praxi je špecifický stav kože každého pacienta odlišný a cyklus a priebeh liečby budú tiež odlišné.
V súčasnosti existujú hlavne tri bežne používané klinické frakčné lasery: CO2 Super pulzný frakčný laser, 2940nm frakčný laser, 1550/1540nm frakčný laser. Princípom klinického pôsobenia týchto troch typov frakčného lasera je absorpcia vody, ale charakteristiky absorpcie vody v tkanivách sú odlišné s rôznymi vlnovými dĺžkami. Lasery s tromi vlnovými dĺžkami majú svoje výhody v klinických indikáciách a navzájom sa nenahrádzajú. Lekári musia mať presný úsudok o chorobe, aby si vybrali primeraný liečebný plán.


Absorpcia vody CO2 Superpulzný frakčný laser je typ rastového nechtu, ktorý môže pôsobiť na dermis ply, s hlbokou penetračnou silou a rýchlejšou karbonizáciou a splyňovaním tkanív; Používa sa na silné starnutie pokožky.Bolesť je zrejmá počas liečby a vo všeobecnosti je potrebné aplikovať anestetikum zvonka; Avšak kvôli rôznym podmienkam tolerancie každej osoby niektorí ľudia nemusia používať anestetikum; Za normálnych okolností je doba ošetrenia frakčného lasera CO2 asi 10 minút a nie je potrebné opakované ožarovanie, ale existujú určité rozdiely v stave pokožky každej osoby a lekár sa prispôsobí podľa skúseností a kožných zmien v procese liečby; Po ošetrení dôjde k presakovaniu tekutiny kožného tkaniva, ktorá musí byť obviazaná, chrasta bude odstránená asi za 5-7 dní a interval liečby bude trvať 2 mesiace. Môže sa použiť na liečbu névusu, bradavice, senilného plaku, jazvy, syringómu, seboroickej keratózy, hrubých pórov atď.2
. Absorpcia vody frakčným laserom 2940nm má tvar dáždnika, absorpcia je veľmi vysoká a penetračná sila nie je dostatočne hlboká. Keď pôsobí na povrchovú dermis, absorbuje sa veľkým množstvom vody na povrchu kože. Frakčný laser 2940nm, všeobecná energia je extrémne vysoká, nad 3000mj, inak je ťažké preniknúť do epidermis ply; V procese liečby sú mierne až stredne ťažké bolesti a nepohodlie, ktoré sú v rozsahu tolerancie, nepohodlie sa zmierni po aplikácii ľadu. Interval všeobecnej liečby je približne 1 mesiac. Môže sa použiť na liečbu vrások, hrubých pórov, matnej farby pleti, povrchových jaziev po akné, bielenia pokožky atď.3
. 1550nm frakčný laser absorbuje vodu do obráteného typu šidla, ktoré môže pôsobiť na dermis a povrchovú vrstvu a maximálna hodnota absorpcie vody je tiež vysoká, ale jeho hĺbka prieniku je hlbšia ako vlnová dĺžka 2940nm, ktorá môže rýchlo dosiahnuť ply dermis. Splyňovanie je oveľa menej účinné ako excitácia CO2 Super pulznou mriežkou. Všeobecne sa používa na mierne starnutie pokožky, cena je 2500 juanov / čas, počas liečby je mierna bolesť podobná ihle, všeobecne tolerovateľná, pre pacientov so zlou znášanlivosťou môže byť externe potiahnutá omamnými látkami; Relatívne povedané, doba ošetrenia erbiovým laserom je relatívne dlhá, spravidla asi 20min, pretože jej vlastné ošetrenie je relatívne plytké, aby sa dosiahol dobrý účinok, musí byť mnohokrát vystavený kľúčovým častiam ošetrenia, relatívne nízka účinnosť; Po ošetrení nie je potrebné viazať sa, chrasta sa odstráni asi 5 dní a druhá liečba sa vykonáva v intervaloch 1 mesiaca. Môže sa použiť na liečbu jaziev, vrások, hrubých pórov, spevnenej pokožky, strií, chloazmy atď.

Ako je zrejmé z vyššie uvedeného vyhlásenia, frakčný laser má širokú škálu aplikácií a hlavné zhrnutie je nasledovné:
1. Mladšie vrásky na tvári, póry, fotoaging atď.
2. 
Potopená jazva a hypertrofická jazva po akné a jazva po rôznych traumách
3. Pigmentované lézie - chloazma, senilný plak, pigmentácia atď.
4
. Strie 

Kontraindikácie frakčného lasera a pooperačného ošetrenia:
Všeobecne povedané, pokiaľ je koža normálna a nie je tam žiadna rana alebo chrasta, môže sa vykonať frakčný laser. Neodporúča sa však byť v špeciálnej skupine tehotenstva alebo laktácie; Teoreticky povedané, frakčný laser má vplyv iba na pokožku očí a exponovaných častí a nemá žiadny vplyv na plod; Tehotné ženy však budú mať v procese liečby nepríjemné pocity, ako je napätie a bolesť. Samotná laserová kozmetológia je čerešničkou na torte a neodporúča sa robiť v špeciálnych obdobiach.

Okrem toho laserové ošetrenie vo všeobecnosti nevyžaduje špeciálne vyšetrenie, ale počas osobnej diagnostiky bude prebiehať určitá základná konzultácia. Niektorí ľudia s konštitúciou jaziev, ľahkou alergiou, hypertenziou a cukrovkou musia venovať pozornosť, najmä tým s cukrovkou, frakčné laserové hojenie rán je ťažké a ťažko sa zotavuje po liečbe; Preto tí, ktorí hľadajú krásu, musia pred liečbou pravdivo komunikovať s ošetrujúcim lekárom. Okrem toho musí ošetrujúci lekár poznať aj nedávny fyzický stav pacienta, lieky a prevádzkové podmienky. Pre tých, ktorí trpia vitiligom a psoriázou, systémovým lupus erythematosus, tými, ktorí podstúpili chemické odstraňovanie, brúsenie a iné operácie náhrady kože, a tí, ktorí v blízkej budúcnosti používali lieky kyseliny retinovej, sa musia starostlivo informovať a zaznamenávať a informovať ich o možných rizikách, aby sa predišlo lekárskym sporom spôsobeným inými faktormi ako liečbou ovplyvňujúcou terapeutický účinok.

Po frakčnom laserovom ošetrení si môžete tvár umyť po 24 hodinách. Počas tohto obdobia boli mikropóry tvorené bodovou matricou epitelizované, ale chrasta nespadne a môžete počkať, kým sama spadne. Okrem toho po frakčnom laseri časť pokožky stratí vlhkosť a pokožka bude suchá a krehká, takže musíme urobiť dobrú prácu pri hydratácii a ochrane pred slnkom; V opačnom prípade sa môžu vyskytnúť nežiaduce reakcie, ako je pigmentácia.

Technické parametre:

  • Napájanie: 60W
  • Požiadavky na napájanie: AC 220V 50Hz
  • Výkon stability: <+5%
  • Vlnová dĺžka: 10.55μm-10.63μm
  • Režim lúča:> 98% TEM00 (základný režim rezonátor)
  • Modulačná frekvencia: 0-20KHz
  • Veľkosť hlavice: 0,12 mm / 1,25 mm (nastaviteľný)
  • Vzor hlavice: Kruh / trojuholník / námestie / obdĺžnik / Rhombus / Line
  • Hustota hlavice: × 1 / x 2 / x 3 / × 4 / × 5 / 6 ×
  • Lúč prietoku: 7-kĺb kĺbové rameno
  • Zameriavací lúč: 635 nm
  • Výkon zameriavacieho lúča: ≤ 5mW
  • Prevádzkový režim lasera: Ultra Pulse, frakčný
  • Mód skenovania : náhodné skenovanie
  • Pulzný Interval: 1 ms ~ 100 ms (každé posilnenie: 1ms)
  • Pulzná energia: Max 40W
  • Systém chladenia: Chladenie vzduchom
  • Rýchlosť fúkania: 250CFM x 4
  • Rozmer: 40 x 40 x 110 cm
  • Hmotnosť: 48 kg

 

Lekársky frakčný laser CO2 RF

Frakčný resurfacing predlží vašu mladosť CO2 frakčný laser.

Omladenie bez skalpela pre ženy a mužov s aktívnym životným štýlom, ktorí chcú viditeľné výsledky dosiahnuté jediným ošetrením. Celosvetová novinka frakčný CO2 laser spája efekt invazívnych chirurgických zákrokov s bezpečnými ambulantnými omladzovacími metódami: odstraňuje vrásky, pigmentácie, vypína ochabnutú kožu, nahrádza poškodenú kožu novou, mladistvou, redukuje strie a jazvy.

Možno ho využiť na ktorúkoľvek lokalitu, v okolí očí a úst, na krku, dekolte, rukách. Ako vlastne funguje?

Ide o tzv. frakčný píling alebo resurfacing (obnovu kožného povrchu) CO2 laserom. Systém privádza na kožu tisíce tenkých laserových lúčov, ktoré v mieste dopadu hĺbkovo prehrievajú kožu. Medzi miestami dopadu týchto lúčov ostáva tepelne neovplyvnená koža, z ktorej nastane významne zrýchlená regenerácia kože v mieste po zákroku. Cieľom ošetrenia je minimalizácia pozákrokových sprievodných prejavov, ako je začervenanie, ošupovanie kože a prípadný opuch.

Netreba sa zákroku báť, ako prebieha?

Pri zákroku sa vrchná polovica pokožky odstráni. Zvyšné dve tretiny ostávajú tepelne ovplyvnené. Rast nových buniek začína z okolia zákrokom nezasiahnutej pokožky. Tepelný efekt laseru v pokožke zabezpečí odstránenie buniek, ktoré zodpovedajú za pigmentové škvrny vznikajúce vplyvom starnutia.

Absorpciou tepla už priamo počas zákroku dochádza ku skracovaniu (zmršteniu) kolagénových vláken kože. Vyrovnávajú sa drobné vrásky, jazvičky, koža sa vypína Okrem tohto okamžitého efektu je tepelným ovplyvnením kožného tkaniva zabezpečená ďalšia novotvorba kolagénu a elastínu, ktorá dokázateľne pretrváva tri až šesť mesiacov po zákroku.

Pred zákrokom sa na ošetrovanú lokalitu na 60 až 90 min nanesie znecitlivejúci krém a podajú lieky tlmiace nepríjemné pocity pri zákroku. Kompletné ošetrenie tváre trvá asi 20 min, tváre a krku 30 min, tváre, krku a dekoltu cca 40 min. Bezprostredne po procedúre je ošetrená lokalita červená. Intenzita začervenania je individuálna a závisí aj od nastavenia intenzity parametrov prístroja. Ošetrená plocha sa po zákroku, ale aj v domácej starostlivosti, natiera vazelínou, aby sa zabránilo vysušeniu pokožky a zároveň sa urýchlilo hojenie.

Ako dlho trvá začervenanie? Je účinok dlhodobý?

Začervenanie je individuálne a pretrváva tri až päť dní. V priebehu tohto obdobia sa postupne pokožka ošupuje. Na piaty deň možno naniesť make-up a pred zákrokom bežne používanú kozmetiku.

Časť efektu je neprehliadnuteľná bezprostredne po zákroku a následnou tvorbou kolagénu sa efekt umocňuje ešte ďalších 3 až 6 mesiacov.
Účinok je dlhodobý a so správnou ochranou pred UV žiarením vydrží niekoľko rokov.

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

AirPresoShape-Lymfodrenáž AirPresoShape-Lymfodrenáž
  • Iba online
  • -1 000,00 €

AirPresoShape-Lymfodrenáž

Cena 999,00 € Bežná cena 1 999,00 € -1 000,00 €
arrow_upward