AirPresoShape-Lymfodrenáž

Profesionálna lymfodrenáž, kompresná AIR presoterapia na profesionálne použitie. Pôsobí na lymfatický systém , ktorý je tvorený lymfatickými cievami a uzlinami . V tomto systéme koluje miazga tzv lymfa , ktorá vzniká z medzibunkovej tekutiny . Funkciou tohto systému je filtrácia a detoxikácie . Ak je z nejakého dôvodu tento systém narušený , dochádza k tvorbe lymfodémy , ktoré je potrebné liečiť , dochádza k usadzovaniu prebytkov vody , tukov a odpadových látok bunkového metabolizmu v medzibunkových priestoroch .

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Strojová lymfodrenáž-kompresná AIR presoterapia 8 kanálov

Lymfodrenáž

Lymfatické terapie idú v poslednej dobe veľa dopredu . Jednak majú výborné účinky z kozmetického hľadiska , ale tiež sa veľmi uplatňujú v zdravotníctve . Z kozmetického hľadiska sa podieľajú predovšetkým na odstránenie celulitídy .

Cieľom metódy je podpora detoxikácie organizmu , sformovanie postavy a zredukovanie tuku , najmä obvodov v problémových partiách tela ako sú stehná , zadok , boky , brucho , bochníky na chrbte alebo zadná časť paží , a to až o niekoľko centimetrov počas kompletnej kôry – tj minimálne 10 návštev . Formovanie postavy možno dopĺňať zábaly .

Lymfodrenáže pôsobí na lymfatický systém , ktorý je tvorený lymfatickými cievami a uzlinami . V tomto systéme koluje miazga tzv lymfa , ktorá vzniká z medzibunkovej tekutiny . Funkciou tohto systému je filtrácia a detoxikácie . Ak je z nejakého dôvodu tento systém narušený , dochádza k tvorbe lymfodémy , ktoré je potrebné liečiť , dochádza k usadzovaniu prebytkov vody , tukov a odpadových látok bunkového metabolizmu v medzibunkových priestoroch . Vzniká efekt tzv pomarančovej kože – celulitída ( nevzhľadné hrbolčeky ) .
Cieľom je zlepšiť prúdenie toku lymfy ( nesúce nahromadené odpadové látky ) a uľahčiť jej odtok cez centrálny uzliny do cievneho systému a krvného riečišťa a následne prostredníctvom moču z tela von .

Priebeh prístrojovej presoterapie :

-Vykonáva sa prístrojom s programom a návlekom na príslušnú končatinu , ktorý pracuje podobne ako terapeut . Na končatinu sa navlečie viackomorový návlek , ktorý postupným napĺňaním a vypúšťaním vzduchu vypumpovává vo vlnách lymfu z periférie do centra .

-Na presoterapiu si zoberte netesniace voľné spodnú bielizeň , aby nikde netlačila uzliny ( obzvlášť v slabinách ) . Zákazníčky dostane hygienický návlek na nohy , ktorý si odnesie domov a bude ho využívať na desať aplikácií . Potom dostane nohavice nové . Môžete si priniesť aj vlastné elastické nohavice .
Pri prvom sedení sa začína rozmasírováním lymfatického systému , aby systém zaktivoval zanesené uzliny – rozmasírovaní sa robí prístrojovo navoleným programom . U pacientok ktoré majú ťažkosti a lieči sa na ochorenia spojené s lymfatickým obehom dá dohovoriť aj manuálna lymfodrenáž , táto masáž ale nie je zahrnutá v cene – je možné si ju priplatiť . Intenzívna kúra pri riešení celulitídy a detoxikácie je minimálne 7-10 krát najlepšie obdeň , potom udržiavacia kôra 5 aplikácií raz týždenne . Po udržiavacej kúre je nutná pauza pred opätovnou intenzívnej kôrou minimálne 14 dní až mesiac . V prípade , že nechcete intenzívnu kúru , ale potrebujete masáž zo zdravotných dôvodov , postupujeme podľa aktuálneho stavu a potrieb prípadne na odporúčanie lekára .
Je dôležité dodržiavať pitný režim .

Presoterapia odstraňuje :

-opuch členkov po nadmernej záťaži dolných končatín
-opuchy v bruchu , často pripisované obezite
-opuchy očných viečok a tváre
-potláča sklon k infekčným chorobám z oslabenia imunitného systému
-migrény , bolesti hlavy
-bolesti chrbtice , svalov , bolesti po športových výkonoch
-akné , suchú pleť , rozšírené žilky
-celulitídu , kŕčové žily , napätie a kŕče v končatinách
-poruchu látkovej výmeny v kĺboch - artrózu , dnu
-choroby spojené s krvným obehom
-príznaky starnutia , slabosti , únavu , nespavosť

Zaisťuje a podporuje :

-správnu činnosť čriev , pôsobí proti zápche,

-zaisťuje pružnú pokožku a zdravšie telo

Kontraindikácie :

-všetky zhubné ochorenia ( len s predpisom lekára )
-akútne bakteriálne a vírusové ochorenia
-hnisavé rany
-teplota
-akútna astma
-akútny infarkt miokardu
-bolestivé brucho neznámeho pôvodu
-bolesti neznámeho pôvodu
-opuchy tváre obličkového pôvodu
-akútny zápal obličiek

Presoterapie je hojne využívaná v kozmetike , fyzioterapii a estetickej medicíne pre drenáž a redukciu žilových a lymfatických edémov . Aktivuje obeh ( žilový a lymfatický ) , stimuluje opätovnú absorpciu intersticiálnych tekutín a drenáž týchto tekutín smerom k organickým filtrom .

Lymfodrenáž je ideálnym riešením predovšetkým v týchto prípadoch :

-Prevencia kŕčových žíl
-Edémy po chirurgickom zákroku
-Celulitída , obezita , popôrodná starostlivosť
-Zlepšuje trofismus a obnovuje pružnosť pokožky
-Prevencia trombózy u ležiacich pacientov
-Relaxácia – nepriamo stimuluje celkový obeh a napomáha k pocitu pohody
-Pri ošetrení po zásahoch estetickej chirurgie pre opätovné nastolenie normálneho stavu v danej oblasti . Veľmi dôležité po liposukcii , liposkulptuře a hydrolipoklasii
-Celková detoxikácia organizmu
-Zlý periférny obeh

Technické informácie:

-Napätie: 220V / 240V, 50 / 60Hz
-Displej: dotykový displej 8"LCD
-Príkon: 350W
-Tlaková energia: 40-190 mmHg
-Výstupné napätie: DC36V (vykurovanie)
-Termoterapia-Teplota: 35 až 60 stupňov
-Pracovný režim lymfodrenáže: 18 programových režimov
-Bezpečnosť: Zákazník-bezpečnostná rukoväť,vypínač
-Vykurovanie materiál:  poistka
-Špičková technológia: 18 AIR vzduchových komôr ,ktoré môžu
pracovať súčasne
-Materiál prístroja: ABS
-Váha: 10kg
-Veľkosť balenia: 
Prístroj balenie: 73 * 44 * 37 cm,
Oblek balenie: 86 * 16 * 47 cm

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward