• Iba online
  • -20,00 €

Core Labs On Cycle Complete 120 kapslí

Core Labs On Cycle Complete 120 kapslí.TUDCA.Super doplnok na srdce,pečeň,prostatu,obličky a pokožku 5v1!Core Labs On Cycle Complete 120 caps je doplnok výživy od skupiny na podporu cyklu. Jeho účelom je pôsobiť ako štít pre telo počas liečby PH alebo SAA. On Cycle Complete je navrhnutý tak, aby podporoval viacero systémov a orgánov. Jeho pôsobenie sa zameriava na tienenie pečene, ktoré je skvelým doplnkom metylovaných činidiel. To však nie je všetko, chráni to aj srdce, obličky a prostatu. Výrobok tiež obsahuje prídavky chelátovaného zinku a selénu, ktoré sa starajú o vzhľad pokožky.
65,00 €
45,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Core Labs On Cycle Complete 120 kapslí.TUDCA.Super doplnok na srdce,pečeň,prostatu,obličky a pokožku 5v1!Core Labs On Cycle Complete 120 caps je doplnok výživy od skupiny na podporu cyklu. Jeho účelom je pôsobiť ako štít pre telo počas liečby PH alebo SAA. On Cycle Complete je navrhnutý tak, aby podporoval viacero systémov a orgánov. Jeho pôsobenie sa zameriava na tienenie pečene, ktoré je skvelým doplnkom metylovaných činidiel. To však nie je všetko, chráni to aj srdce, obličky a prostatu. Výrobok tiež obsahuje prídavky chelátovaného zinku a selénu, ktoré sa starajú o vzhľad pokožky.

Core Labs On Cycle Complete je:

  • Kompletná ochrana tela,
  • Tieniaci efekt pre pečeň,
  • Podporuje funkciu obličiek,
  • Chráni pokožku pred ekzémom,
  • Ideálny doplnok pre PH.

Potrebuje doplnky výživy Cycle Support?

Doplnky na podporu cyklu sú zvyčajne viaczložkové produkty s komplexnými účinkami. Spoločnosť Core Labs sa rozhodla doplniť svoju ponuku o zmes účinných látok, ktoré chránia telo počas silného cyklu. V závislosti od toho, ktoré látky používate, sú to často látky, ktoré sú náročné na pečeň alebo obličky. Metylované činidlá sa musia metabolizovať pečeňou, ktorá ju núti tvrdo pracovať. To isté platí pre obličky. Doplnky podpory cyklu sú navrhnuté tak, aby minimalizovali možné vedľajšie účinky silnejšieho suplementácie. Ochranný účinok pomáha pôsobiť proti namáhaniu vnútorných orgánov a umožňuje im rýchlejšie sa zotaviť a vrátiť sa do plnej sily.

Core Labs On Cycle Kompletné zloženie:

1 porcia, 4 kapsuly:

Vitamíny a minerály - doplnok poskytuje základné základné vitamíny a minerály ako vitamín D a B6. Obsahuje tiež horčík, zinok a selén.

Podpora srdca - podpora srdca

Hawthorn Berry - 400 mg - rastlinný extrakt účinne ovplyvňuje hladinu lipidov a činnosť srdca. Jeho pôsobenie má okrem iného priaznivý vplyv na metabolizmus tukov v tele, ktorý účinne reguluje hladinu cholesterolu. Znižuje zlý LDL cholesterol a zvyšuje HDL - takzvaný dobrý cholesterol. Nízke hladiny zlého cholesterolu znamenajú nižšie riziko kardiovaskulárnych ochorení.

Na-r-ALA - 100 mg - kyselina ALA má silné antioxidačné aj protizápalové účinky. Jeho pôsobenie okrem iného reguluje metabolizmus lipidov. Je zaujímavé, že r-ALA má tiež vlastnosti regulujúce krvný tlak. Antioxidačná aktivita účinne zníži aktivitu voľných radikálov.

Cesnak - 100 mg - cesnak je známy svojimi zdraviu prospešnými vlastnosťami, ktoré podporujú udržanie dokonalej funkcie srdca, ako aj znižujú krvný tlak. Cesnak tiež ovplyvňuje koronárne cievne funkcie, prispieva k udržaniu optimálneho obehu v srdcovom svale, udržuje jeho normálnu funkciu.

DiMagnesium Malate - 100 mg - DiMagnesium Malate je forma horčíka so silnými biologickými vlastnosťami. Vyznačuje sa oveľa lepšou absorpciou a pôsobením. Horčík je nevyhnutný pre správnu funkciu srdca a nervového systému. Reguluje hladinu nervových impulzov a je zodpovedný za optimálnu hydratáciu buniek. Okrem toho je nevyhnutný pre výrobu energie.

CoQ10 - 50 mg - je silný antioxidant so širokým spektrom účinku. Koenzým Q10 je nevyhnutný pre udržanie vlastností buniek. Je zodpovedný za produkciu energie v mitochondriách. Ako starneme, dopyt po q10 sa zvyšuje, čo by sme mali brať do úvahy pri suplementácii, keď sa staráme o dokonalú funkciu srdca.

Podpora pečene - podpora pečene.

NAC - 600 mg - acetylovaná forma cysteínu má množstvo pozitívnych účinkov. V prvom rade je zodpovedný za produkciu glutatiónu - veľmi dôležitého a silného antioxidantu, ktorý dokonale regeneruje naše telo. NAC má veľmi silný vplyv na funkciu pečene, uľahčuje činnosť pečene, detoxikuje a podporuje metabolizmus tukov.

TUDCA - 300 mg - alebo kyselina tauroursodeoxycholová. Toto je látka, ktorá je produkovaná žlčníkom, okrem iného. Jeho pôsobenie má veľmi pozitívny vplyv na funkciu pečene. Odbremeňuje ho, chráni ho a urýchľuje regeneráciu. Tudca je často doplnkom pri liečbe steatózy pečene. Je to veľmi účinná prísada pri použití silných metylovaných činidiel.

Bodliak - 300 mg - je bežne používaná zložka, ktorá regeneruje pečeň. Bodliak je zdrojom silymarínu, jedná sa o účinné látky, ktoré dokonale podporujú regeneráciu pečene. Silymarín má účinný regeneračný účinok a podporuje regeneráciu pečene.

Extrakt z listov rozmarínu - 100 mg - extrakt z rozmarínu má silné protizápalové a antimikrobiálne účinky. Dôležité je, že má antioxidačnú aktivitu, ktorá podporí zníženie aktivity voľných radikálov. Extrakt z rozmarínu pôsobí proti zápalu pečene.

Fosfolipidy - 100 mg - Fosfolipidy sú látky, ktoré sa prirodzene vyskytujú v bunkových membránach. Ich pôsobenie podporí udržanie integrity bunkovej membrány, čo podporí udržanie zdravej pečene. Fosfolipidy tiež podporia absorpciu rôznych účinných látok v doplnku.

L-glutatión - 50 mg - glutatión patrí medzi účinné látky, ktoré vynikajú pri čistení pečene. Má silné antioxidačné, protizápalové, regeneračné účinky. Glutatión má detoxikačné vlastnosti a môže neutralizovať látky škodlivé pre pečeň.

Podpora prostaty - podpora prostaty

Saw Palmetto - 450 mg - je zložka, ktorá dokonale inhibuje aktivitu DHT. Táto akcia okrem iného zníži vypadávanie vlasov. Sabal palma je tiež doplnkom na podporu prostaty. Pri použití DHT agentov sa oplatí zahrnúť Saw Palmetto do suplementácie. Silný protizápalový účinok zlepší mnohé oblasti zdravia tela.

Podpora obličiek - podpora funkcie obličiek

Cordyceps - 500 mg - patrí do rodu húb so silnými adaptogénnymi účinkami. Používa sa ako podpora pri liečbe chronických ochorení obličiek, kde pomáha zlepšovať funkciu obličiek a podporuje ich filtračnú činnosť.

Podpora pokožky

Zinok - 300 mg - zinok v chelátovej forme - je základným prvkom pre produkciu bielkovín a je zodpovedný za produkciu nukleových kyselín. Primerané množstvo zinku ovplyvňuje okrem iného správnu konštrukciu DNA. Zinok ovplyvňuje mnoho procesov, mnoho enzýmov a je nevyhnutný pri regenerácii mnohých tkanív a orgánov vrátane pečene. Má tonizujúci účinok na pokožku a chráni ju pred ekzémom.

Selén - 7000 mcg - selén v chelátovej forme - je známy hlavne svojimi silnými antioxidačnými a protizápalovými účinkami. Selén chráni pokožku pred zmenami s prozápalovými substrátmi, čo účinne udržuje pokožku peknú a hladkú.

Core Labs On Cycle Kompletné dávkovanie:

1 porcia, 4 kapsuly denne počas dňa.

Core Labs X
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nutra Bio Alpha EAA 446g Nutra Bio Alpha EAA 446g
  • Iba online
  • -10,00 €

Nutra Bio Alpha EAA 446g

Cena 29,98 € Bežná cena 39,98 € -10,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward