• Iba online
  • -10,00 €

Kaged Muscle Creatine HCL 75 kapslí

Kaged Muscle Creatine HCL 75 kapslí.CON-CRET HCL kreatín je späť! Patentovaný kreatíniumchlorid v revolučnej forme, ktorá vyniká svojou mimoriadne dobrou absorpciou, čo je významný rozdiel od starších foriem kreatínu. žiadna záťažová fáza žiadne nadúvanie nie je potrebné cyklovať bez prísad a stimulantov pomáha pri sile, vytrvalosti a regenerácii svalov kreatíniumchlorid (patentovaný C-HCl) 750mg v každom balení kapsuly obsahuje 75 dávok
36,00 €
26,00 € Ušetríte 10,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Kaged Muscle Creatine HCL 75 kapslí.CON-CRET HCL kreatín je späť! Patentovaný kreatíniumchlorid v revolučnej forme, ktorá vyniká svojou mimoriadne dobrou absorpciou, čo je významný rozdiel od starších foriem kreatínu. žiadna záťažová fáza žiadne nadúvanie nie je potrebné cyklovať bez prísad a stimulantov pomáha pri sile, vytrvalosti a regenerácii svalov kreatíniumchlorid (patentovaný C-HCl) 750mg v každom balení kapsuly obsahuje 75 dávok
  • V minulosti kreatín HCl rýchlo a oprávnene získal podiel na trhu, ale začali sa objavovať lacné napodobeniny, nízkokvalitný, generický kreatín HCl. Najpopulárnejší a veľmi účinný kreatín Molekula sa teraz bude predávať pod novým názvom: patentovaný C-HCl.
  • 5. septembra 2015 spoločnosť Vireo Systems, vynálezca a vlastník patentu na kreatín HCl, udelila spoločnosti KAGED Muscle výhradné práva na predaj C-HCl po celom svete ako jedinú zložku (neochutený a ochutený prášok alebo kapsulu). Pri nákupe HCl kreatínu je dôležité uistiť sa, že kreatín HCl je "SKUTOČNÝ OBCHOD". Ak kupujete kreatín HCl ako jedinú zložku (neochutený a ochutený prášok alebo kapsulu), na štítku musí byť uvedené: Patentované C-HCl, Vireo Systems Inc.

Odporúčané dávkovanie:

Užívajte 30-60 minút pred tréningom, premiešajte 1 dávku (1 kapsulu) v 120-180 ml vody.

Patentovaný Creatine HCl™ si môžete vziať na prázdny žalúdok, s jedlom alebo s obľúbeným produktom Kaged Muscle™.

Počas tréningových dní užite 1 dávku so zvýšenou intenzitou tréningu až do 2 dávok (jedna dávka, najlepšie po tréningu).

V dňoch voľna užite 1 dávku.

Informácie o výživovej hodnote: 100g

Energetická hodnota menej ako 50 kJ (12 kcal)

Účinné látky: 1 kapsula kreatín hydrochlorid (patentovaný C-HCl) 750mg

Ďalšie zložky: prírodné arómy, stevia (sladidlo), sukralóza (sladidlo).

Kaged Muscle
Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward