• Iba online
  • -20,00 €

Brawn Nutrition Nootropix 180 kapslí

Nootropiká sú látky, ktoré sú určené na podporu kognitívnych funkcií a zlepšenie pamäti. Spoločnosť Brawn Nutrition vyvinula doplnok novej generácie s našim úplne novým produktom Nootropix. S kolekciou starostlivo vybraných prísad v konkrétnych dávkach, ktoré vám pomôžu byť najlepším, aký môžete byť. Nootropix je inteligentná voľba pre inteligentných športovcov. 
59,98 €
39,98 € Ušetríte 20,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Nootropiká sú látky, ktoré sú určené na podporu kognitívnych funkcií a zlepšenie pamäti. Spoločnosť Brawn Nutrition vyvinula doplnok novej generácie s našim úplne novým produktom Nootropix. S kolekciou starostlivo vybraných prísad v konkrétnych dávkach, ktoré vám pomôžu byť najlepším, aký môžete byť. 
Nootropix je inteligentná voľba pre inteligentných športovcov.

Nutritional Information

Serving Size: 6 Caps
Servings Per Container: 30

Amount Per Serving

Acetyl L-Carnitine HCl 1g
Citicoline (Cytidine 5’-diphosphocholine) 500mg
KSM-66® Full Spectrum Ashwagandha root extract (5% Withanolides, contains milk) 500mg
Lion’s Mane (Hericium Erinaceus) 500mg
L-Tyrosine 500mg
Bacopa Monnieri (50% Bacosides) 300 mg
Rhodiola Rosea Extract (root)
(3% Salidrosides) 300mg
Caffeine Anhydrous 200mg
Kanna (Sceletium tortuosum) 50mg
Bioperine® 10mg
Huperzine A (Huperzia serrata Extract) 250mcg

Directions Take 3 capsules twice per day, spaced morning-evening.
 
 
Nootropix bol navrhnutý s ohľadom na týchto jednotlivcov: 
 
  • W Práca Profesionáli
  • Športovci
  •  S tudents
  • Hráči 
  • a každý, kto hľadá mentálny náskok pred konkurenciou. 
 
Pri používaní Nootropixu je potrebné očakávať nasledujúce výhody:
 
  • Zvýšené zameranie a duševná jasnosť
  • Zvýšená motivácia a dôvera 
  • Vylepšená pamäť a kognitívne funkcie
  • Zvýšenie nálady
  • Vylepšená kapacita na vzdelávanie
  • Zvýšená energia a znížená duševná únava. 
 
Ďalej je uvedený rozpis jednotlivých zložiek a dávky, ktoré používame v Nootropixe. Ako vidíte, používame účinné dávky každej zložky. 
 
 
Acetyl L-karnitín HCl 1 000 mg
 
Acetyl L-karnitín tiež známy ako ALCAR je aminokyselina, ktorá sa prirodzene vytvára v tele a pomáha telu produkovať energiu. Hrá tiež úlohu pri zlepšovaní kognitívnych funkcií, pamäti a nálady. V rôznych dávkach boli acetyl-L-karnitínové doplnky opravené, aby tiež pomohli s energetickým metabolizmom a mohli podporiť lepší výkon a regeneráciu v podkroví. ALCAR tiež hrá dôležitú úlohu v biosyntéze „učiaceho sa“ neurotransmiteru acetylcholínu, ktorý je životne dôležitým neurotransmiterom zodpovedným za funkciu mozgu a nervov. Ďalšou pozoruhodnou vlastnosťou je, že ALCAR prekonáva hematoencefalickú bariéru, kde podporuje celý rad neurotrofických, neuroprotektívnych a nálad zvyšujúcich účinkov. ALCAR ďalej nielen zvyšuje neurologické prenosy; zvyšuje tiež produkciu neurohormónov, ako je serotonín a dopamín. 
 
Do Nootropixu sme zahrnuli 1 000 mg denne  Acetyl L-karnitínu. 
 
 
 
Citicolín   (cytidín 5'-difosfocholín) 500 mg
 
 CIticoline tiež známy ako CDP-cholín je prémiový nootropický a klinicky testovaný a používaný na zlepšenie zamerania, koncentrácie, kognitívnych funkcií, pamäte a duševnej energie. Cholínové doplnky zvyšujú produkciu neurotransmiteru  acetylcholínu; acetylcholín je potrebný na signalizáciu svalového pohybu a kontrakcií a zvyšuje spojenie „myseľ - sval“. Citikolín je vysoko biologicky dostupný zdroj cholínu. Je dôležité, že je to jeden z mála zdrojov cholínu, ktorý prekonáva hematoencefalickú bariéru; kde môže mať nezákonné účinky, ako je zlepšenie neurotransmisie a dokonca poskytuje neuroprotekciu.
 
Do Nootropixu sme zahrnuli 500mg na dennú dávku  citicolínu. 
 
 
KSM-66® Full Spectrum extrakt z koreňa ašvagandy (5% Withanolides) 500mg
 
Jedna z najsilnejších bylín v ajurvédskom liečení a vo vedeckej dobe sa používa na rôzne účely. Ukázalo sa, že zlepšuje kognitívne funkcie, zvyšuje zameranie a produktivitu a dokonca má neuroprotektívne vlastnosti. Táto bylina dodáva telu a mysli energiu, má tiež významný vplyv na náladu a pohodu a má silné protistresové účinky. 
 
Do Nootropixu sme zahrnuli 500mg na dennú dávku extraktu z koreňa Ashwagandha KSM-66®  Full Spectrum (5% Withanolides) 
 
 
Levia hriva (Hericium Erinaceus) 500mg
 
Lions Mane tiež známy ako Hericium Erinaceus je druh liečivej huby, ktorá preukázateľne zlepšuje kognitívne funkcie, pripomína pamäť a poskytuje neuroochranu. Vyššie uvedené výhody sú výsledkom jednej z hlavných výhod programu Lions Mane, výskum ukázal, že zvyšuje NGF alebo nervový rastový faktor v mozgu a indukuje syntézu NGF. NGF je základným mechanizmom pre nervové zdravie a optimálne fungovanie cholinergného systému. Pri výskume Lions Mane tiež preukázal, že môže inhibovať aktivitu acetylcholínesterázy, a tým pomáha chrániť hladinu acetylcholínu v tele. Acetylcholín je zásadný pre udržanie optimálneho zdravia mozgu. 
 
Do Nootropixu sme zahrnuli 500mg na dennú dávku Lions Mane. 
 
 
 
L-tyrozín 500 mg 
 
L-tyrozín je aminokyselina, ktorá pomáha pri syntéze kľúčových katecholamínových neurotransmiterov nachádzajúcich sa v tele, ako je dopamín, epinefrín, norepinefrín a adrenalín. Tyrozín zvyšuje pozornosť, motiváciu, koncentráciu a zlepšuje pamäť a kapacitu učenia. 
Tyrozín je tiež synergický s kofeínom a inými zlúčeninami v rámci Nootropix, ktoré ďalej zmierňujú účinky. 
 
Do Nootropixu sme zahrnuli 500mg denne L-tyrozín.
 
 
 
Bacopa Monnieri 300mg
 
Bacopa Monnieri ovplyvňuje niekoľko systémov tela, ale jeho nootropické a anxiolytické vlastnosti (zmierňujúce stres) sa primárne pripisujú jeho schopnosti podporovať nervovú komunikáciu a zvyšovať uvoľňovanie určitých neurotransmiterov v tele. Ukázalo sa, že  bacopa reguluje hladiny neurotransmiterov v mozgu, najmä acetylcholín, dopamín, GABA a serotonín. 
 
Medzi výhody Bacopy patria okrem iného:
 
  • Vylepšená pamäť a kognitívne funkcie 
  • Zníženie stresu
  • Zníženie úzkosti 
  • Zlepšenie nálady a pohody
  • Zvýšená schopnosť učenia a neuroprotektivita. 
Celkovo adaptogén S nootropickými vlastnosťami, ktoré prospievajú telu a mysli, zlepšujú náladu a pocity pohody a poskytujú vynikajúce kognitívne funkcie. Používame vysoko kvalitný extrakt obsahujúci 50% bakozidov
 
Do Nootropixu sme zahrnuli 300mg na dennú dávku Bacopa Monnieri. Klinicky študovaná dávka. 
 
 
 
Rhodiola Rosea 300mg
 
 
Rhodiola je adaptogénna bylina, ktorá znižuje stres, znižuje kortizol a bojuje proti psychickej únave. Základná bylina ajurvédy, rhodiola, je známa svojou schopnosťou prirodzene zvyšovať hladinu energie, zlepšovať kognitívne vlastnosti a podporovať pohodu. Rhodiola bola klinicky študovaná a preukázalo sa, že významne znižuje únavu a zlepšuje duševný výkon pri pracovných úlohách. Ukázalo sa tiež, že rhodiola zlepšuje príznaky spojené so stresom. Tento adaptogén sme zahrnuli do Nootropixu, ktorý zvyšuje motiváciu, náladu a duševnú energiu. 
 
Do Nootropixu sme zahrnuli 300mg na dennú dávku Rhodiola Rosea. 
 
Kofeín bezvodý 200mg
 
Bezvodý kofeín netreba nijako zvlášť predstavovať. Kofeín, mimoriadne populárny a ľahko používaný stimulant CNS, a základný doplnok arzenálu poskytuje zvýšenie poznania, pozornosti, zamerania, bdelosti, reakčného času a fyzického výkonu. Kofeín je synergický s ostatnými zložkami Nootropixu a ďalej zvyšuje ich účinnosť. 
 
Do Nootropixu sme pridali 200mg bezvodého kofeínu  na dennú dávku. 
 
 
 
Kanna (Sceletium tortuosum) 50mg
 
Kanna alebo Scelerium tortuosum je bylina zlepšujúca náladu, ktorá obsahuje alkaloidy, ktoré zvyšujú monoamíny, ako je serotonín, dopamín a adrenalín. Hlavnou výhodou doplnku Kanna je pozitívny vplyv na zameranie, zlepšenie nálady a proti úzkosti. Kanna  funguje ako selektívny inhibítor PDE-4, čím zvyšuje hladiny cAMP, čo vedie k priaznivým účinkom, ako je zlepšenie nálady a zvýšenie energie.
 
Do Nootropixu sme zahrnuli 50mg Kanny  na dennú porciu. 
 
 
 
Bioperine® 10mg
 
BioPerineⓇ  je patentovaná forma extraktu z  čierneho korenia  štandardizovaná na  95% piperín .
Bioperín  v štúdiách preukázal, že  zvyšuje biologickú dostupnosť v doplnkových zložkách , vrátane vitamínov rozpustných v tukoch aj vo vode, čím zvyšuje absorpciu všetkých vyššie uvedených zložiek v prípravku Nootropix. 
 
Do Nootropixu sme zahrnuli 10mg bioperínu  na dennú dávku. 
 
 
Huperzine-A 250 mcg
 
Huperzín je kľúčovým prostriedkom na ochranu mozgu. Huperzín je jedným z najpopulárnejších nootropík na trhu a štúdie dokonca naznačujú, že môže pomôcť pri raste nových mozgových buniek.
Zatiaľ čo citikolín pomáha priamo zvyšovať produkciu acetylcholínu zvyšovaním hladiny cholínu v tele, huperzín A na druhej strane nepriamo zvyšuje hladiny acetylcholínu inhibíciou acetylcholínesterázy, toto je enzým, ktorý štiepi acetylcholín. Tieto dva lieky (Citicolin a Huperzine) spolupracujú na priamom a nepriamom zvýšení hladiny acetylcholínu v tele a; rozšíriť svoju činnosť. Kombináciou Huperzinu s vynikajúcim zdrojom cholínu teda vytvárame výrazne silnejšie spojenie myseľ - sval a zameranie podobné laseru.
Brawn Nutrition
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Applied Turk-X 60 caps Applied Turk-X 60 caps
  • Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Applied Turk-X 60 caps

Cena 25,00 € Bežná cena 45,00 € -20,00 €
Revange Hydro Pump 400g Revange Hydro Pump 400g
  • Iba online
  • -10,00 €

Revange Hydro Pump 400g

Cena 29,98 € Bežná cena 39,98 € -10,00 €
Afterdark EPO+ 410g Afterdark EPO+ 410g
  • Iba online
  • -20,00 €

Afterdark EPO+ 410g

Cena 42,00 € Bežná cena 62,00 € -20,00 €
arrow_upward