• Iba online
  • -50,00 €

Core Labs X LX-GH Pro 60 kapslí

Core Labs X LX-GH Pro 60 kapslí,Extrémne silný hardcore stack doplnok! Objem, sila, maximálny anabolizmus.Core Labs LX-GH Pro je najsilnejší anabolický prípravok na trhu, ktorý maximalizuje vývoj svalovej hmoty. Obsahuje až šesť zložiek, ktoré urýchľujú syntézu proteínov, čo vedie k výraznejšej svalovosti. Kombinácia: Laxosterón, Epistan, Rad-140, Ligand, MK-677 a YK zosilnené silne antioxidačným biokomplexným podporným systémom regenerácie pečene.

139,99 €
89,99 € Ušetríte 50,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Core Labs X LX-GH Pro 60 kapslí,Extrémne silný hardcore stack doplnok! Objem, sila, maximálny anabolizmus, vyvoláva anabolický stav organizmu = rast svalovej hmoty, zvyšuje syntézu bielkovín, zlepšuje športový výkon, podporuje spaľovanie tuku, bez negatívnych vedľajších účinkov!Zisk svalovej hmoty s použitím anabolického steroidu je na úrovni 4-5 kg v jednom cykle. S použitím laxogenínu je táto hodnota na úrovni 3-4 kg.

Core Labs LX-GH Pro je najsilnejší anabolický prípravok na trhu, ktorý maximalizuje vývoj svalovej hmoty. Obsahuje až šesť zložiek, ktoré urýchľujú syntézu proteínov, čo vedie k výraznejšej svalovosti. Kombinácia: Laxosterón, Epistan, Rad-140, Ligand, MK-677 a YK zosilnené silne antioxidačným biokomplexným podporným systémom regenerácie pečene.

Viac ako 300 mg anabolických látok v jednej dávke z neho robí jeden z najsilnejších doplnkov na budovanie svalov na trhu! Prípravok dokonale ovplyvňuje tvorbu atletickej postavy, zvyšuje svalovú silu.

Najvyššia biologická dostupnosť zložiek SARM

Najsilnejší anabolik na trhu

Podporuje rýchle zvýšenie svalovej hmoty

Reguluje hladiny kortizolu

Ideálne v období budovania svalovej hmoty s mimoriadnou hustotou a tvrdosťou svalov

Maximálne aktivuje anabolické procesy vo svaloch

Pozitívne ovplyvňuje kostrovú sústavu a šľachy

To vám umožní zlepšiť ukazovatele cvičenia

Unikátny anabolický potenciál zvyšuje svalovú hmotu bez hromadenia nadmerného tuku. Použitie LX-GH Pro zvyšuje vytrvalosť pri tréningu, regeneráciu svalových buniek a znižuje hladinu kortizolu v tele. Vytvára najlepšie podmienky na budovanie nových svalových štruktúr a eliminuje svalový katabolizmus.

Laxosterón - patentovaný extrakt získaný z koreňa Smilax scobinicaulis (5-alfa-hydroxy-laksogenín). Dodáva sa do ľudského tela, má anabolické androgénne účinky. Vykazuje antikatabolické vlastnosti znížením hladín kortizolu. Podporuje tak syntézu proteínov svalového tkaniva a ich následnú ochranu proti degradácii. Pravdepodobne hlavne kvôli rušeniu činnosti štítnej žľazy, podporuje odbúravanie tukov. Okrem toho má silný protizápalový účinok.

Epistane - silná anabolická zlúčenina s extrémne nízkymi vedľajšími účinkami, ktoré sa pripisujú DHT. Ovplyvňuje predovšetkým androgénne receptory umiestnené vo svaloch, čo dáva signál na vytvorenie a vývoj nových štruktúr. Je to silný anabolický prostriedok, ktorý umožňuje rozvoj kompaktných, suchých a dobre osvalených svalov. Znížením telesného tuku a stratou zbytočnej vody z tela pomáha udržiavať estetické obrysy mužskej postavy. Výrazne zvyšuje silu, zlepšuje libido a pohodu. Neutralizuje ani nevykazuje progestagénne účinky (nespôsobuje účinky pripisované prírodnému progesterónu). Obmedzuje tak pravdepodobnosť gynekomastie a ďalších vedľajších účinkov spôsobených aktivitou ženských hormónov.

RAD-140 -v súčasnosti najúžasnejšia látka vo svete suplementácie s najväčším potenciálom. Prvé testy ukázali, že anabolické vlastnosti výrobku sú schopné prevážiť dokonca účinky syntetického testosterónu, ktorý sa považuje za najviac anabolické dopingové činidlo. Najdôležitejšie je, že RAD nespôsobuje vedľajšie účinky, ktoré sa pripisujú testosterónu, napríklad negatívne účinky na prostatu alebo iné vnútorné orgány. V tele sa tiež nenasadzuje vo forme DHT, čo okrem iného znižuje riziko vypadávania vlasov. Použitie rádia 140 vedie k zvýšeným anabolickým procesom v tele, navyše umožňuje získať vyššiu hustotu a kvalitu svalov. RAD sa používa aj medzi športovcami nielen pre kulturistov, ale aj pre tých, pre ktorých je dôležitou silou sila svalov, ich vytrvalosť,

Ligand -účinný selektívny modulátor androgénneho receptora bez steroidnej štruktúry. Účinkuje tak, že sa pripája k androgénnemu receptoru, ktorý sa následne premieta do zvýšených anabolických procesov v kostrových svaloch, čo vedie k nárastu hmotnosti. Je to pravdepodobne najsilnejší legálny anabolik na trhu, objavený v lekárskej oblasti, kde sa používal na liečbu plytvania svalov v boji proti rôznym chorobám. Napriek relatívne nízkej popularite potvrdzujú klinické štúdie svoju účinnosť pri relatívne nízkej dávke, ktorá umožňuje minimalizovať akékoľvek vedľajšie účinky lieku. Okrem toho sa výsledky výskumu ukázali byť úžasné, pretože Ligand sa ukázal byť efektívnejší ako populárny a vysoko cenený vo svete na doplnenie ostarínu, čo sa považuje za prirodzenú alternatívu k steroidom. Prvé pokusy ukazujú obrovský potenciál tohto agenta, ktorý má určite šancu získať medzi používateľmi oveľa väčšie uznanie a popularitu. Je určený všetkým, ktorí chcú preniesť svoje doplnky na najvyššiu úroveň sofistikovanosti, ako aj tým, ktorí už vyskúšali všetko na trhu a hľadajú najsilnejšie doplnky na trhu.

MK-677 - nazývaný Ibutamoren, mimoriadne účinná látka podávaná perorálne, ktorá zvyšuje sekréciu rastového hormónu. Štúdie potvrdili, že nielen zvyšuje sekréciu niekoľkých hormónov, ale tiež spôsobuje ich trvalé zvyšovanie koncentrácie v plazme, čo vytvára ideálne prostredie pre budovanie svalov a odbúravanie tukov, a to aj v rovnakom čase. Ako jedna z mála látok sa u ľudí ukázala ako účinná pri zvyšovaní svalovej hmoty a kostného tkaniva. Najdôležitejšie je, že nemá žiadny vplyv na hladiny kortizolu, čo v žiadnom prípade nepodporuje zvýšenie svalového katabolizmu.

YK-11 - je pravdepodobne najsilnejší zo všetkých, pôsobí veľmi jedinečným spôsobom, pretože ovplyvňuje receptory androgénu. V tele to spôsobuje produkciu folistatínu, ktorý je podľa výskumu najsilnejším známym inhibítorom myostatínu, blokuje jeho činnosť, čím sa výrazne zvyšuje hranica, do ktorej môžeme rozšíriť naše svaly. Tento liek je ideálny pre ľudí, ktorí chcú zvýšiť svoju svalovú hmotu nad prirodzené limity svojho tela.

Biokomplexný podporný systém - obsahuje súbor najúčinnejších zložiek s čistiacim a silne antioxidačným účinkom, chrániacim pečeň pred poškodením. Vyvinutá receptúra ​​zabraňuje tvorbe toxických metabolitov a urýchľuje odstraňovanie toxínov z tela. Komplex obsahuje okrem iného: NAC, hľuzy, ALA, ikrin, výťažok z hroznových jadierok, výťažok z ostropestreca mariánskeho, vitamín lipozomálny C. Používanie zložiek je zamerané na urýchlenie regenerácie po tréningu a zníženie zápalu spôsobeného preťažením.

dávkovanie:

2 kapsuly denne.

Originálny popis a zloženie doplnku:

Dávkovanie: 1 kapsla 2 x denne

5a-hydroxy Laxogenin bol vo svete športu objavený v roku 1996 a je dokázané, že má anabolicko-androgénny pomer podobný ako anabolický steroid Anavar ale bez vedľajších účinkov na zdravie človeka. Športovci, ktorí 5a-hydroxy Laxogenin vo svojich prípravách aplikovali tvrdia, že zvyšuje svalovú tvrdosť do piatich dňoch a veľkosť svalovej hmoty do 3 – 4 týždňov.Látka laxogenín je hormón rastlinného pôvodu, ktorý bol synteticky izolovaný z odnoží Smilax sieboldii.Smilax sieboldii – je rastlina, pochádzajúca zo Strednej Ameriky, Číny a Japonska, kde sa už roky používa v tradičnej medicíne na zvýšenie vitality a sexuálnej potencie, tiež priaznivo pôsobí na mužský hormonálny systém, najmä na tvorbu testosterónu, progesterónu a výrazne podporuje anabolické a metabolické procesy ľudského tela. Významný je aj fakt, že pôsobí detoxikačne na organizmus a zlepšuje vitalitu pečene. Obsahuje steroidné saponíny a fytosteroly.V dostupných materiáloch sa dozvedáme, že predstavuje jediný produkt, ktorý zaručene zväčšuje svalovú hmotu, a to bez steroidného vplyvu a nie je identifikovateľný v dopingových testoch. Vedecké štúdie potvrdili, že vďaka laxogenínu sa zvýšila syntéza proteínov až o 200%. Udržiava hladinu kortizolu v norme, pomáha kontrolovať hladinu glukózy v krvi a zvyšuje funkciu štítnej žľazy.Laxogenín zaraďujeme do kategórie brassinosteroidov. Brassinosteroidy alebo tiež BR tvoria skupinu 40 rôznych steroidov, ktoré sú výhradne syntetizované z rastlín. Aj keď štúdie tejto špecifickej kategórie rastlín sú obmedzené, tieto rastliny majú veľký potenciál a sú prísľubom do budúcnosti pre všetkých, ktorí majú cieľ budovať svalovú hmotu.Benefity užívania Laxogenínu: Vyvoláva anabolický stav organizmu = rast svalovej hmoty, zvyšuje syntézu bielkovín, zlepšuje športový výkon, podporuje spaľovanie tuku, bez negatívnych vedľajších účinkov!Zisk svalovej hmoty s použitím anabolického steroidu je na úrovni 4-5 kg v jednom cykle. S použitím laxogenínu je táto hodnota na úrovni 3-4 kg.

Core Labs X
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

EPG Steel 75 120 kapslí EPG Steel 75 120 kapslí
  • Iba online
  • -20,00 €

EPG Steel 75 120 kapslí

Cena 39,98 € Bežná cena 59,98 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward