• Iba online
  • -30,00 €
  • novinka

Concealed Labs Ligand PRO 60 caps

Super stack Concealed Labs Ligand PRO 60 čiapky SARM ligandrol.Ligand-4033 (Ligandrol) 5mg/kapsla a Ligand 3033 10mg/kapsla je SARM, ktorý sa viaže na androgénne receptory s vysokou afinitou Ligand-4033, má anabolický účinok na svaly, antiresorpčné vlastnosti (blokujúce absorpciu kostných minerálov) a anabolickú aktiváciu kostnej mineralizácie. Aktivita ovplyvňujúca svalový anabolizmus nemá žiadny vplyv na prostatu a mazové žľazy. Počas klinických štúdií Ligandrol preukázal najsilnejšiu schopnosť budovať svalovú hmotu.Spôsobuje rýchlu stratu nadmerného telesného tuku a maximalizuje svalovú postavu.

99,99 €
69,99 € Ušetríte 30,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Super stack Concealed Labs Ligand PRO 60 čiapky SARM ligandrol

Ligand-4033 (Ligandrol) 5mg/kapsla a Ligand 3033 10mg/kapsla je SARM, ktorý sa viaže na androgénne receptory s vysokou afinitou Ligand-4033, má anabolický účinok na svaly, antiresorpčné vlastnosti (blokujúce absorpciu kostných minerálov) a anabolickú aktiváciu kostnej mineralizácie. Aktivita ovplyvňujúca svalový anabolizmus nemá žiadny vplyv na prostatu a mazové žľazy. Počas klinických štúdií Ligandrol preukázal najsilnejšiu schopnosť budovať svalovú hmotu. Ligand 4033 je najsilnejší SARM, ktorý spôsobuje rýchlu stratu nadmerného telesného tuku a maximalizuje svalovú postavu. Pridanie prírodných rastlinných zložiek zvyšuje libido a zvyšuje náladu. Správne zloženie vitamínov je zodpovedné za správne fungovanie nervového systému, kardiovaskulárneho systému a stimuluje produkciu serotonínu, zvyšuje pohodu a motivuje k akcii.

Čo je Ligand-4033 5mg/kapsla a Ligand 3033 10mg/kapsla ako funguje?

Ligandrol-4033- 5mg/1 kapsla je účinný, selektívny modulátor androgénneho receptora, ale nemá žiadnu steroidnú štruktúru. Funguje na princípe spojenia androgénneho receptora, čo sa zase premieta do zvýšených anabolických procesov v kostrových svaloch, čo vedie k nárastu hmotnosti. Je to pravdepodobne najsilnejšie legálne anabolikum na trhu, objavené v lekárskej oblasti, kde sa používalo na liečbu úbytku svalov v boji proti rôznym chorobám. Napriek relatívne nízkej popularite klinické skúšky potvrdzujú jeho účinnosť pri relatívne nízkej dávke, čo minimalizuje akékoľvek vedľajšie účinky produktu.

Okrem toho sa výsledky štúdie ukázali byť úžasné, pretože SARM sa ukázal byť účinnejší ako populárny a oceňovaný vo svete suplementácia ostarínu, ktorý sa považuje za prirodzenú alternatívu k steroidom. Prvé pokusy ukazujú obrovský potenciál tohto agenta, ktorý má určite šancu získať oveľa väčšie uznanie a popularitu medzi používateľmi. Je určený všetkým, ktorí chcú preniesť svoje doplnky na najvyššiu úroveň sofistikovanosti, ako aj pre tých, ktorí už vyskúšali všetko na trhu a hľadajú najsilnejšie doplnky dostupné na trhu.

Ligand-3033 je látka zo skupiny SARM, ktorá má silné anabolické vlastnosti. Ligand-3033 je novšia verzia Ligand-4033. Novšia iterácia látky má podobné účinky ako klasický Ligandrol, ale ako naznačujú používatelia produktu, funguje účinnejšie.

Akým spôsobom Ligand-3033 účinkuje?

SARM Ligand-3033, podobne ako iné SARM, pôsobí selektívne na špecifické receptory. To znamená, že stimuluje iba tkanivá, ako sú svaly a kosti. Jeho pôsobenie umožňuje rovnaký účinok ako zvýšený testosterón v tele. Ligand-3033 je ideálny pre cyklus budovania svalovej hmoty. Jeho anabolický účinok môže tiež spôsobiť zníženie tuku. Dostaneme tak produkt, ktorý vám na jednej strane umožňuje zvýšiť svalovú hmotu a na druhej strane uľahčuje vylučovanie tuku.

Výhody LGD 3033

Zvýšenie svalovej hypertrofie - Ligand-3033 spôsobuje zvýšenie množstva dusíka v tele, čo sa priamo premieta do syntézy bielkovín. Táto akcia nielen priamo ovplyvňuje stavbu svalovej hmoty, ale aj vzhľad postavy. Ligand spôsobuje, že zažijete lepšiu svalovú pumpu, ako aj plnšie svaly.

Strata tuku - sarm Ligand prispieva k zvýšeným metabolickým procesom. Zvýšenie rýchlosti metabolizmu spôsobuje, že telo je ochotnejšie siahnuť po zásobách telesného tuku. Zvýšenie svalovej hmoty navyše ďalej zvyšuje výdaj energie.

Zvýšená hustota kostí - SARM podporujú mineralizáciu kostí. Ligand-3033 podporí zvýšenú hustotu kostí, čo prispeje k väčšej pevnosti kostí. Tento účinok sa môže použiť aj na liečbu osteoporózy alebo na urýchlenie zotavenia zo zlomeniny.

Zvýšené zotavenie - Ligand-4033 je činidlo, ktoré výrazne urýchli regeneráciu tkanív. Jeho pôsobenie podporuje zvýšený prietok krvi počas svalovej práce, čo je spojené s dodávaním väčšieho množstva živín. Zvýšená produkcia dusíka zase podporí udržanie vysokej miery obnovy tkaniva.

Ako používať Ligand-3033?

Pri suplementácii Ligand-3033 je odporúčaná dávka zvyčajne 10 až 20 mg denne počas 8 až 12 týždňov. Vždy začnite s najnižšou dávkou a postupne ju zvyšujte, sledujte reakciu tela. Po skončení cyklu sa odporúča terapia po cykle (PCT), ktorá pomôže telu vrátiť sa k prirodzenej hormonálnej rovnováhe.

S čím kombinovať SARM Ligand-3033?

Ligand-3033 môžeme kombinovať s inými SARM, ako je MK 2866, MK-677alebo RAD-140 Na redukciu tuku budú jeho účinky doplnené okrem iného GW.

Hammer Labz Ligand-3033 60 caps SARM zloženie:

1 porcia, 1 kapsula:

Ligand-3033 - 10 mg - ponúka celý rad výhod. Pomáha zvyšovať svalovú hmotu, silu a vytrvalosť, čo je kľúčom k zlepšeniu tréningového výkonu. Okrem toho môže Ligand-3033 urýchliť regeneráciu svalov po intenzívnom tréningu, čo umožňuje častejšie a intenzívnejšie tréningy.

Ďalšie zložky Concealed Labs Ligand 60 caps SARM ligandrol

Chlorophytum borivilianumm 300mg/1 kapsla - rastlinný druh široko rozšírený v juhovýchodnej Ázii a tropických oblastiach Afriky a Austrálie. Predpokladá sa, že je vysoko účinný pri výžive buniek tela. Účinne zvyšuje libido, zvyšuje počet spermií a celkové zvýšenie vitality tela. Jeho posilňujúce vlastnosti majú vplyv na duševný stav, a preto sa odporúča pri slabosti spôsobenej dlhodobým stresom. Rastlina podporuje homeostázu a odporúča sa na preventívne opatrenia a v priebehu ochorenia. Výskum ukazuje, že ovplyvňuje stav tela nepriamou reguláciou celého hormonálneho systému.

L-Dopa 100mg/1 kapsla - účinne zvyšuje možnosti syntézy dopamínu. Tento ohromujúci neurotransmiter je mimoriadne dôležitým prvkom pre správne fungovanie nervového systému a tok nervových signálov. Nedostatok dopamínu bol preukázaný v prípade ľudí s diagnostikovanou Parkinsonovou chorobou, najmä v oblastiach mozgu zodpovedných za jeho motorickú úroveň. Nízka hladina tohto neurotransmitera sa môže prejaviť nástupom straty pamäti, problémami s dosiahnutím plnej koncentrácie a koncentrácie, ktoré často postihujú aj starších ľudí.

Vitamín B12 - je vitamín zodpovedný za správne fungovanie nervového systému, podieľa sa tiež na metabolizme bielkovín a tukov a prispieva k správnej hladine homocysteínu, čím podporuje obehový systém. Stimuluje produkciu serotonínu - neurotransmiteru zodpovedného za dobrú náladu. Pôsobí tiež priamo na mozgové bunky a chráni ich pred toxínmi.

Vitamín B6 - má priaznivý vplyv na celkovú náladu, je zodpovedný za pokojný spánok, znižuje pocit bolesti a zabraňuje výskytu rôznych typov chronických ochorení. Jeho úroveň je znížená okrem iného stresom. Je to vitamín s viacsmerným účinkom. Podieľa sa na mnohých enzymatických reakciách a jeho normálna hladina je rozhodujúca pre udržanie a podporu zdravia

Vitamín D - účinne podporuje vstrebávanie týchto minerálov v čreve a potom pozitívne ovplyvňuje ich využitie. Pomáha tiež regulovať hladinu vápnika v krvi. Zníženie hladiny hormónu prištítnych teliesok vitamínom D môže prispieť k obmedzeniu uvoľňovania vápnika z kostných zásob, čo umožňuje vyššiu minerálnu hustotu. Suplementácia vitamínom D prispieva k zvýšeniu hladiny testosterónu u mužov, ktorí sa predtým sťažovali na jeho nízku hladinu. Môže tiež viesť k zníženiu SHBG, t.j. pohlavných hormónov viažucich globulín, čo zvyšuje koncentráciu biologicky aktívneho voľného testosterónu. Ovplyvňuje prácu svalov, čo sa premieta do lepšej kontroly nad telom a silnejšej aktivácie svalových vlákien. Regulácia hladín androgénov a citlivosti tkaniva na inzulín umožňuje maximalizovať anabolické procesy a optimálne využitie živín.

Dávkovanie Ligand PRO-4033, 3033:

1-2 kapsuly denne

Concealed Labs
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward