• Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

GAT Sport Testrol Original 60 caps

Gat Sport Testrol Original - 60 kapsúl na zvýšenie hladiny testosterónu pre mužov. Testrol Original Gat Sport je pokročilý posilňovač testosterónu s komplexným účinkom. Nový doplnok určený pre mužov účinne reguluje hladinu testosterónu v tele. Podporuje športovcov v produkcii väčšieho množstva testosterónu, takže môžete nielen zvýšiť libido a získať vyššiu svalovú hmotu. Doplnok Testrol Original s dvojakým použitím, bohatý na prírodné zosilňovače mužských hormónov, vám umožňuje vybudovať svalovú postavu a vyšší výkon.
49,00 €
29,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

GAT Testrol Original 60 caps testosterón booster.Testrol Original - 60 kapsúl na zvýšenie hladiny testosterónu pre mužov. Testrol Original Gat Sport je pokročilý posilňovač testosterónu s komplexným účinkom. Nový doplnok určený pre mužov účinne reguluje hladinu testosterónu v tele. Podporuje športovcov v produkcii väčšieho množstva testosterónu, takže môžete nielen zvýšiť libido a získať vyššiu svalovú hmotu. Doplnok Testrol Original s dvojakým použitím, bohatý na prírodné zosilňovače mužských hormónov, vám umožňuje vybudovať svalovú postavu a vyšší výkon.

GAT Testrol Original 60 caps testosterón booster, ako to funguje?

Extrakt Tribulus Terrestris dokonale podporuje sexuálnu a fyzickú výkonnosť. L-arginín zvyšuje syntézu oxidu dusnatého (NO), zvyšuje prietok krvi a zintenzívňuje relaxáciu krvných ciev. Testrol Original je jedným z najlepších doplnkov, ktoré zvyšujú hladinu testosterónu v tele. Jedna porcia obsahuje 2 tablety.

Prípravok podporuje hormonálnu rovnováhu mužov a odporúča sa všetkým starším ako 35 rokov, ako aj športovcom, ktorí používajú doplnky so silným anabolickým účinkom na obnovenie správnej hladiny testosterónu.

Pozrite sa tiež na posilňovač testosterónu Corelabs Veno!

Gat Sport Testrol Original testosterón booster - prísady

Tribulus Terrestris - zlepšuje zadržiavanie dusíka, stimuluje syntézu bielkovín a rast svalov, zvyšuje počet červených krviniek a fyzickú silu. Prohormonálna aktivita Tribulus Terrestris závisí od dávky a obsahu steroidných saponínov. Saponíny zvyšujú hladinu prirodzeného, endogénneho testosterónu a zároveň blokujú androgénne receptory, vďaka čomu sa zvyšuje iba anabolická aktivita. Extrakty Tribulus Terrestris znižujú koncentráciu triglyceridov a cholesterolu v krvi. Pôsobia antidiabeticky a znižujú patologicky zvýšený krvný tlak. Saponíny majú schopnosť viazať toxíny a zabraňovať tukovej degenerácii vnútorných orgánov. Tiež zintenzívňujú diurézu, zvyšujú odstraňovanie toxínov v moči, a preto sa často používajú v detoxikačnej terapii.

Avena Sativa - Mnohí považujú za prírodnú Viagru, ktorú používajú muži aj ženy na stimuláciu vzrušenia. Môže zvýšiť sexuálnu túžbu a obnoviť správne fungovanie nervového systému a podporiť zdravý stav mysle.

L-arginín - zaisťuje efektívny prietok krvi do svalov, čo spôsobuje ich správne prekrvenie (vytvára pocit takzvanej svalovej pumpy), pričom maximalizuje vytrvalosť a silu.

Mucuna Pruriens - liečivá rastlina; Jeho semená obsahujú levodopu, ktorá je priamym prekurzorom dopamínu a účinným liekom pri liečbe Parkinsonovej choroby. Zlepšuje pohodu a zvyšuje aktivitu, zvyšuje cvičebnú kapacitu a sexuálne funkcie. L-Dopa obsiahnutá v produkte je vysoko biologicky dostupná pre mozog, čo ľahko a efektívne zvyšuje možnosti syntézy dopamínu. Tento úžasný neurotransmiter je mimoriadne dôležitým prvkom pre správne fungovanie nervového systému a tok nervových signálov.

Semeno senovky gréckej - má stimulačný a jasný účinok na zvýšenie množstva voľného testosterónu. Saponíny v senovke gréckej fungujú dvoma spôsobmi. Prvým je zvýšenie uvoľňovania CRH z hypotalamu, ktorý stimuluje hypofýzu k produkcii ACTH, čo zase zvyšuje produkciu androgénov v kôre nadobličiek. Druhým spôsobom je priame pripojenie k rovnakým receptorom, na ktoré sa testosterón viaže a má svoje anabolické androgénne účinky. Má pozitívny vplyv na celkovú hladinu androgénov. Senovka grécka stimuluje tvorbu červených krviniek, zvyšuje vstrebávanie živín v tenkom čreve, zvyšuje zadržiavanie dusíka v tele, stimuluje syntézu bielkovín, čím stimuluje myogenézu (vývoj svalového tkaniva), rast chrupavky, kostí a správneho spojivového tkaniva.

Ginkgo biloba - účinne zlepšuje poruchy pamäti a problémy s koncentráciou. Má pozitívny vplyv na obehový systém, zlepšuje prietok krvi v cievach. Čo je najlepšie, spomaľuje proces starnutia. Inhibuje alebo odstraňuje nepríjemný tinitus a závraty. Má mierne močopudný a čistiaci účinok. Inhibuje aktivitu voľných radikálov (antioxidačný účinok), čo pomáha udržiavať pokožku mladistvú. Pozitívny účinok extraktu z ginka na ľudský organizmus je v Číne dobre známy už 5000 rokov. Ginkgo je najstarší druh dreva na svete a jeden z najdlhšie žijúcich - môže dosiahnuť vek 1000 rokov a výšku 30 metrov.

Eurycoma Longifoila - rastlinný extrakt stimuláciou produkcie testosterónu a znížením hladiny kortizolu, podporuje tiež proces budovania svalovej hmoty. Vďaka svojmu rastlinnému pôvodu je použitie extraktu bezpečné a nemá žiadne vedľajšie účinky. Okrem toho zlepšuje sexuálnu výkonnosť: extrakt z koreňa Eurycoma Longjack má tiež vlastnosti, ktoré zlepšujú libido, zvyšujú sexuálnu výkonnosť a pozitívne ovplyvňujú kvalitu spermií.

Extrakt z epimédia - rastlina bohatá na látku -kariónovú, ktorá sa vďaka svojim vlastnostiam používa na podporu sexuálnych funkcií človeka. Ikarín inhibuje enzým fosfodiesterázu-5, ktorý blokuje prítok krvi do corpus cavernosum umiestneného v penise a navyše má silné vlastnosti, ktoré zvyšujú syntézu NO.

Extrakt zo Saw Palmetto - získaný z plodov Serenoa repens, vyznačuje sa vysokým obsahom mastných kyselín, ktoré vykazujú schopnosť inhibovať aktivitu 5-alfa-reduktázy konvertujúcej testosterón na dihydrotestosterón. DHT má oveľa vyšší adrenergný potenciál, spôsobuje mnoho vedľajších účinkov charakteristických pre príliš vysoké hladiny androgénov. Okrem zníženia negatívnych účinkov aktivity dihydrostestosterónu, extrakt zo Saw palmetto tiež pomáha udržiavať vysokú koncentráciu mužského pohlavného hormónu v krvi.

Damiana Leaf - sa používa predovšetkým ako zložka, ktorá posilňuje sexuálnu túžbu u mužov aj žien. U žien výrazne zlepšuje sexuálny apetít, najmä počas menopauzy. Okrem toho bylina svätého Damiána zvyšuje potešenie zo sexu, pretože zvyšuje prívod krvi do genitálií oboch partnerov. A čo viac, použitie extraktu z tohto kríka je tiež prvkom liečby plodnosti a liečby impotencie.

Cnidium monnieri - rastlina má pozitívny vplyv na nervový systém. Má protizápalové a protiplesňové vlastnosti. Zeler zmierňuje príznaky alergie, podporuje funkciu pečene a uľahčuje trávenie.

Vápnik - je základnou minerálnou zložkou, ktorá okrem iného ovplyvňuje udržiavanie rovnováhy elektrolytov v tele potrebnej pre jeho správne fungovanie. Je dôležitou súčasťou kostného tkaniva a je nevyhnutný pre jeho správny vývoj, ako aj pre efektívne fungovanie nervov, svalov a srdca.

Horčík - ovplyvňuje fungovanie nervového, svalového a kostného systému. Horčík sa tiež podieľa na regulácii hladín inzulínu v krvi, čo tiež ovplyvňuje telesnú hmotnosť. Stručne povedané, príliš nízka hladina horčíka môže narušiť procesy, ktoré regulujú zachytávanie cukrov (glukózy) cirkulujúcich v krvi. Namiesto spaľovania vo svaloch sa cukor premieňa na rezervy v tukovom tkanive. Zvýšenie hladiny horčíka umožňuje telu efektívne transportovať cukry do svalov, kde sú spálené. Naše bunky (obsahujú horčík) sú tiež citlivejšie na inzulín, ktorý reguluje riadenie glukózy v našom tele.

Zinok - detoxikuje organizmus, neutralizuje škodlivé účinky ťažkých kovov - kadmia a olova. Jeho priaznivým účinkom je zlepšenie metabolizmu, urýchlenie hojenia rán, zlepšenie stavu mysle, ochrana očí a starostlivosť o správne fungovanie zmyslov. Zinok preukázateľne zlepšuje stav pokožky, vlasov a nechtov. Tento minerál sa podieľa na spracovaní mastných kyselín, ktoré ovplyvňujú regeneráciu tkanív - najmä pokožky. Vďaka tomu sa rany hoja rýchlejšie a vyplňujú defekty v tkanive.

Selén - je veľmi dôležitým minerálom pre zdravie. Jeho silný antioxidačný účinok chráni bunky pred voľnými radikálmi, čím pôsobí proti účinkom oxidačného stresu a zabraňuje starnutiu buniek. Chráni tkanivá pred degeneráciou a udržuje pružnosť a mladosť pokožky. Okrem toho minerál stimuluje imunitný systém a má tiež protizápalovú funkciu.

Dávkovanie posilňovača testosterónu Testrol Original:

2 tablety denne.

Gat Sport
Nový produkt
1 ks.

Mohlo by vás zaujímať aj

chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Naughty Boy Menace 420g Naughty Boy Menace 420g
  • Iba online
  • -30,00 €

Naughty Boy Menace 420g

Cena 34,00 € Bežná cena 64,00 € -30,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward