• Iba online
  • -20,00 €

Core Labs Rad 150 60 caps

Core Labs Rad 150 60 čiapok SARM pre hmotnosť.Vyskúšajte Sarm Core Labs RAD 150 SARM na hmotnosť a získajte účinky zvyšujúcej sa svalovej hypertrofie, čo je rovnaký jav, ktorý sa vyskytuje pri zdvíhaní závažia. RAD-150 je nový sarm tiež známy ako TLB-150 Benzoate. Nová chemikália je anabolický ester. RAD-150 (TLB-150) je vyvrcholením zlepšenia sarm a vyznačuje sa mimoriadne silnými účinkami.
80,00 €
60,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Core Labs Rad 150 60 čiapok SARM pre hmotnosť.Vyskúšajte Sarm Core Labs RAD 150 SARM na hmotnosť a získajte účinky zvyšujúcej sa svalovej hypertrofie, čo je rovnaký jav, ktorý sa vyskytuje pri zdvíhaní závažia. RAD-150 je nový sarm tiež známy ako TLB-150 Benzoate. Nová chemikália je anabolický ester. RAD-150 (TLB-150) je vyvrcholením zlepšenia sarm a vyznačuje sa mimoriadne silnými účinkami.

Rad 150 napodobňuje úlohu prirodzeného testosterónu v tele silnejšie v porovnaní s neesterifikovanými SARM.

Zlúčenina sa viaže iba na androgénne receptory vo svalovom tkanive a neovplyvňuje zvyšok orgánov. Rovnako ako všetky ramená, RAD-150 sa viaže na androgénne receptory v tkanive kostrového svalstva. Pretože RAD-150 je esterifikovaná forma RAD-140, poskytuje predĺžené trvanie účinku v tele, takže frekvencia dávkovania môže byť v prípade potreby znížená, čo z neho robí ekonomickejšiu zlúčeninu ako rad 140. Predĺžený polčas chráni pred poklesom anabolickej odpovede v prípade vynechania dávky.

Účinky SARM na hmotnosť Rad 150:

  • Podporuje rast svalov,
  • Žiadne androgénne účinky,
  • Rad 150 zaisťuje rýchlu regeneráciu svalov,
  • Zvyšuje sexuálnu výkonnosť a libido,
  • Vynikajúce pre kombinované cykly,
  • Prispieva k rýchlej regenerácii svalov,
  • Poskytuje rýchle výsledky,
  • Rad 150 nemá žiadne škodlivé účinky na pečeň,
  • Má predĺžený polčas rozpadu v porovnaní s inými ramenami,
  • Pri správnom užívaní nemá žiadne vedľajšie účinky,
  • Je veľmi stabilný a má vysokú mieru absorpcie,
  • Nespôsobuje plešatosť.

Core Labs RAD 150 SARM pre hromadné prísady:

TLB 150 Benzoát - chemická látka, ktorá silne stimuluje rast svalovej hmoty a zintenzívňuje redukciu tukového tkaniva. Sarm RAD-150 ovplyvňuje zrýchlenú regeneráciu svalov po tréningu. Počas jeho používania si všimnete aj ďalšie výhody, ako je zvýšené libido a zlepšená sexuálna výkonnosť.

NAC - acetylovaná forma l-cysteínu, ktorá je zodpovedná za regeneráciu tela vylučovaním endogénneho glutatiónu. Okrem toho produkt podporuje regeneráciu a zlepšuje parametre cvičenia. Cysteín ovplyvňuje okrem iného zlepšenie antioxidačných funkcií tela, zvyšuje úroveň imunity, podporuje boj proti vírusom a infekciám, má antikatabolické vlastnosti a chráni svalovú hmotu.

Vitamín E - inhibuje oxidáciu LDL cholesterolu, čím zabraňuje tvorbe aterosklerotického plaku. Aktívne sa podieľa na syntéze antikoagulancií, udržiava správnu priepustnosť bunkových membrán a minimalizuje fenomén zhlukovania krvných doštičiek, preto účinne zabraňuje tvorbe zrazenín v krvných cievach. Odporúča sa ľuďom s vysokou hladinou cholesterolu v krvi. Môže sa použiť na prevenciu infarktu myokardu. Doterajší výskum ukázal, že vitamín E má protirakovinový účinok. Jeho vysoké dávky podporujú účinok inzulínu a normalizujú hladinu glukózy v krvi.

Aký je rozdiel medzi RAD-150 a RAD-140?

RAD-140 sa prvýkrát objavil ako bezpečnejšia alternatíva k substitučnej liečbe testosterónom. Obe zlúčeniny majú podobnú štruktúru a účinok, avšak RAD-150 je anabolický ester. Štruktúra RAD-150 obsahuje ďalšiu skupinu benzoátových esterov. V RAD-150 zvýšená zásaditosť robí zlúčeninu stabilnejšou. Zlúčenina je viac podobná prírodnému testosterónu, preto sa ľahšie viaže na androgénne receptory.

RAD-150 je anabolický ester, pracuje rýchlejšie a vydrží v tele dlhšie ako iné Sarms.

Anabolické zlúčeniny sa vyznačujú zvýšenou biologickou dostupnosťou, čo znamená, že ich telo absorbuje rýchlejšie. Majú tiež dlhší polčas rozpadu, čo umožňuje telu vylučovať zlúčeninu pomalšie. RAD-150 začne pracovať rýchlo a bude trvať 48 hodín alebo viac. RAD-140 a RAD-150 sú ideálne na spoločné použitie. Môžete kombinovať sarm s rastovými hormónmi, aby ste maximalizovali potenciál akcie.

Dávkovanie RAD 150:

1-2 kapsuly denne. 6-8 týždňový cyklus.

Core Labs X
Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Tested Gaba 120 kapslí Tested Gaba 120 kapslí
  • Iba online
  • -15,00 €

Tested Gaba 120 kapslí

Cena 14,98 € Bežná cena 29,98 € -15,00 €
arrow_upward