• Iba online
  • -6,00 €

Himalaya Liv. 52 DS 60 tabs

Himalaya Liv. 52 DS 60 tabs.Dvojnásobný výkon (v porovnaní s pôvodným LIV.52) bylinného prípravku považovaného za jeden z najúčinnejších na ochranu a regeneráciu pečene.Liv.52 DS zabezpečuje správnu funkciu pečene vďaka svojmu ochrannému účinku na parenchým pečene. Má silné antioxidačné vlastnosti a pôsobí ako detoxikátor.

15,00 €
9,00 € Ušetríte 6,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Himalaya Liv. 52 DS 60 tabs.Dvojnásobný výkon (v porovnaní s pôvodným LIV.52) bylinného prípravku považovaného za jeden z najúčinnejších na ochranu a regeneráciu pečene.
Liv.52 DS zabezpečuje správnu funkciu pečene vďaka svojmu ochrannému účinku na parenchým pečene. Má silné antioxidačné vlastnosti a pôsobí ako detoxikátor.

Liv.52 je schopný detoxikovať všetky látky jedovaté pre telo z potravy, vody, vzduchu a liečiv. Jeho priaznivý účinok pocítia najmä ľudia, ktorí dlhodobo užívajú syntetické drogy alebo ktorí často konzumujú alkohol. Je veľmi ťažké vyhnúť sa toxickým látkam v každodennom živote, takže používanie Liv.52 ako ochrany pečene prospieva všetkým.

Liv.52 bol uvedený na trh v roku 1955 ako špeciálny výživový doplnok pre pečeň. Odvtedy sa predáva po celom svete a považuje sa za jeden z najúčinnejších prípravkov na ochranu pečene. Viac ako 300 štúdií zdokumentovalo priaznivé účinky.

Odporúčame ho aj pri problémoch s anorexiou, pretože pomáha prekonať stratu chuti do jedla.

Dávkovanie: Dospelí:

Užívajte 1 tabletu dvakrát denne s jedlom. V zriedkavých prípadoch užívajte 2 tablety trikrát denne.
Deti od 6 rokov: 1/2 tablety dvakrát denne s jedlom

Himalaya
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward