• Iba online
  • -30,00 €

Smart Brothers BPC-157 60 caps

Smart Brothers BPC-157 60 caps regeneračný peptid.BPC-157 alebo ochranná látka-157 je syntetický peptid odvodený z prirodzene sa vyskytujúceho proteínu nachádzajúceho sa v ľudskom žalúdku, nazývaného "žalúdočná šťava". Tento jedinečný peptid vykazuje sľubné vlastnosti v rôznych predklinických štúdiách vďaka svojej schopnosti stimulovať hojivé a regeneračné procesy tela.Smart Brothers BPC-157 je vysoko kvalitný produkt, ktorý sa postará o vašu regeneráciu tým, že vám poskytne vysoko kvalitný peptid.

99,99 €
69,99 € Ušetríte 30,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Smart Brothers BPC-157 60 caps regeneračný peptid.BPC-157 alebo ochranná látka-157 je syntetický peptid odvodený z prirodzene sa vyskytujúceho proteínu nachádzajúceho sa v ľudskom žalúdku, nazývaného "žalúdočná šťava". Tento jedinečný peptid vykazuje sľubné vlastnosti v rôznych predklinických štúdiách vďaka svojej schopnosti stimulovať hojivé a regeneračné procesy tela.

Smart Brothers BPC-157 je vysoko kvalitný produkt, ktorý sa postará o vašu regeneráciu tým, že vám poskytne vysoko kvalitný peptid.

Ako funguje peptid BPC-157?

Peptid účinkuje tak, že zvyšuje prirodzené liečebné procesy tela. Robí to stimuláciou produkcie rastových faktorov, ktoré sú potrebné na opravu a regeneráciu tkanív. Okrem toho má BPC-157 protizápalové vlastnosti, znižuje zápal v poškodených oblastiach, čo ďalej urýchľuje proces hojenia.

Výhody peptidu Smart Brothers BPC-157

1. Zrýchlené hojenie svalov a šliach
Jednou z hlavných aplikácií BPC-157 je oblasť športu a fyzickej aktivity. Športovci ho často používajú na urýchlenie hojenia svalov a šliach, čo im umožňuje rýchlejšie sa vrátiť do hry. Nielenže je obdobie zranenia vhodné na doplnenie, ale môže sa použiť preventívne.

2. Podpora zdravia kĺbov
Ľudia, ktorí zápasia s problémami s kĺbmi, môžu nájsť úľavu s BPC-157. Môže potenciálne pomôcť opraviť poškodenú chrupavku a znížiť bolesť kĺbov. BPC je vynikajúci spôsob, ako regenerovať kĺby.

3. Zlepšené tráviace zdravie Vzhľadom na svoj pôvod zo žalúdočnej šťavy bol BPC-157 tiež študovaný z hľadiska jeho potenciálu podporovať tráviace zdravie
. Môže pomôcť pri liečbe žalúdočných a črevných vredov a iných problémov tráviaceho systému.

4. Urýchlenie regeneračného procesu po operácii Pacienti, ktorí sa vracajú po operácii
, môžu mať prospech z BPC-157, pretože môže urýchliť pooperačné hojenie rán a znížiť pooperačné komplikácie.

5. Redukcia
bolesti Protizápalové vlastnosti BPC-157 môžu pomôcť zvládnuť rôzne typy bolesti, čo z neho robí cennú voľbu pre ľudí, ktorí zápasia s chronickými bolestivými stavmi.

6. Regenerácia
pokožky BPC-157 môže tiež podporiť zdravie a regeneráciu pokožky, čo z neho robí potenciálne riešenie pre ľudí, ktorí chcú zlepšiť vzhľad jaziev alebo urýchliť hojenie rán.

Regeneračné peptidové zloženie Smart Brothers BPC-157 60 caps:

1 dávka, 1 kapsula:

BPC-157 - 500 mcg - je peptid, t.j. reťazec aminokyselín, čo je prirodzene sa vyskytujúci fragment proteínu nazývaného zlúčenina na ochranu tela (BPC). BPC je produkovaný telom na ochranu a opravu poškodených tkanív, ako sú svaly, šľachy, chrupavky, nervy a krvné cievy. BPC-157 je syntetická verzia tohto peptidu, ktorý má silnejší a rýchlejší regeneračný účinok.

BPC-157 účinkuje tak, že aktivuje procesy hojenia rán, angiogenézy (tvorba nových krvných ciev), fibroblastov (rast buniek spojivového tkaniva) a proliferácie kmeňových buniek. Vďaka tomu tento peptid urýchľuje a uľahčuje regeneráciu rôznych telesných tkanív, a to po mechanických, chemických a tepelných poraneniach. BPC-157 má tiež protizápalové, analgetické, antidepresívne a neuroprotektívne účinky.

BPC-157 má mnoho zdravotných a fitness výhod. Tu sú niektoré z nich:

  • Zlepšuje hojenie rán kože, svalov, šliach, chrupaviek a kostí
  • Znižuje riziko komplikácií po ortopedickej operácii
  • Urýchľuje návrat k fyzickej aktivite po športových zraneniach
  • Zabraňuje poškodeniu a degenerácii kĺbov
  • Lieči gastritídu a vredy
  • Chráni pečeň pred poškodením spôsobeným alkoholom, drogami alebo toxínmi
  • Zlepšuje funkcie mozgu a nervového systému
  • Zvyšuje náladu a motiváciu
  • Podporuje chudnutie a budovanie svalovej hmoty

Dávkovanie Smart Brothers BPC-157 60 caps:

1 porcia, 1 kapsula ráno a večer.

Smart Brothers
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Weider Pure Creatine 600g Weider Pure Creatine 600g
  • Iba online
  • Výpredaj
  • -20,00 €

Weider Pure Creatine 600g

Cena 34,00 € Bežná cena 54,00 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Applied Turk-X 60 caps Applied Turk-X 60 caps
  • Iba online
  • -20,00 €

Applied Turk-X 60 caps

Cena 25,00 € Bežná cena 45,00 € -20,00 €
arrow_upward