• Iba online
  • -30,00 €

Lawless Godzilla 60ml

Lawless Godzilla 60ml 5 SARM!Ak snívate o doplnku, ktorý bude mať široký a komplexný účinok, potom je Godzilla nepochybne jedným z týchto produktov. Kombinácia až 5 účinných látok zo skupiny SARM nám dáva bezprecedentnú potenciu, ktorá nám umožňuje úplne zmeniť našu postavu. Produkt je určený pokročilým ľuďom, ktorí dokonale vidia, čo očakávajú od hardcore doplnkov.
135,00 €
105,00 € Ušetríte 30,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Lawless Godzilla 60ml 5 SARM!Ak snívate o doplnku, ktorý bude mať široký a komplexný účinok, potom je Godzilla nepochybne jedným z týchto produktov. Kombinácia až 5 účinných látok zo skupiny SARM nám dáva bezprecedentnú potenciu, ktorá nám umožňuje úplne zmeniť našu postavu. Produkt je určený pokročilým ľuďom, ktorí dokonale vidia, čo očakávajú od hardcore doplnkov.

Lawless Godzilla 60ml na:

  • Až 5 rôznych SARM!
  • Silný anabolický účinok,
  • Zvýšenie čistej svalovej hmoty,
  • Zvýšenie sily,
  • Zlepšenie zloženia tela.

Čo sú SARM a ako fungujú?

SARM je skratka pre selektívny modulátor androgénnych receptorov. Tieto zlúčeniny sú navrhnuté tak, aby sa zamerali na špecifické androgénne receptory v tele, najmä tie, ktoré sú spojené s rastom svalov, bez ovplyvnenia iných orgánov alebo funkcií. Použitím sady rôznych SARM sa používatelia snažia maximalizovať výhody a dosiahnuť výnimočné výsledky z hľadiska svalového prírastku a straty tuku. To znamená, že získate maximálne výhody s výrazne obmedzenými vedľajšími účinkami.

Działanie SARM stack Lawless Godzilla

1. Zvýšený rast svalovej
hmoty Kombinácia Ligandrolu a Ostarinu v tomto komplexe môže viesť k významným svalovým prírastkom, čo z neho robí vynikajúcu voľbu pre kulturistov a športovcov.

2. Zlepšenie redukcie tuku
Ostarine a Cardarine spolupracujú, aby pomohli používateľom efektívnejšie spaľovať tuk pri zachovaní svalovej hmoty, čo uľahčuje dosiahnutie štíhlej a tvarovanej postavy.

3. Zvýšená výdrž Účinok
Cardarine na úroveň vytrvalosti môže používateľom pomôcť vykonávať dlhšie a intenzívnejšie tréningy, čo sa z dlhodobého hľadiska premieta do lepších výsledkov.

4. Pevnosť a výkon Pridanie RAD-140 do súpravy môže zvýšiť pevnosť a výkon
, čo používateľom umožní zdvihnúť ťažšie váhy a prekročiť svoje vlastné limity.

Lawless Godzilla 60 ml zloženie:

1 dávka, 1 ml:

MK2866 - 10 mg - je zložka, ktorá sa často nachádza v doplnkoch, ktoré pomáhajú budovať svalovú hmotu. Je to selektívny modulátor androgénneho receptora (SARM), ktorý je určený na zvýšenie syntézy bielkovín a stimuláciu rastu svalov. MK2866 funguje podobne ako testosterón, ale nespôsobuje nežiaduce vedľajšie účinky, ako je zväčšenie prostaty alebo hormonálna nerovnováha. MK2866 môžu používať muži aj ženy, pretože neovplyvňuje hladiny estrogénu ani hlas.

GW501516 - 10 mg - je ďalšou zložkou, ktorá sa často objavuje v doplnkoch pre športovcov a kulturistov. Je to agonista receptora PPAR-delta, ktorý ovplyvňuje metabolizmus tukov a glukózy. GW501516 zvyšuje fyzickú výkonnosť, zlepšuje regeneráciu a spaľovanie tukov. GW501516 môže byť použitý v objemových aj tvarovacích cykloch, pretože nespôsobuje zadržiavanie vody ani gynekomastiu.

MK677 - 10 mg - je látka, ktorá napodobňuje účinky rastového hormónu (GH) a jeho sekrečného faktora (GHRH). Rastový hormón je zodpovedný za mnoho anabolických procesov v tele, ako je syntéza bielkovín, vývoj kostí a svalového tkaniva, spaľovanie tukov a zlepšenie kvality pokožky a vlasov. MK677 zvyšuje hladiny GH a IGF-1 (rastový faktor podobný inzulínu), čo vedie k zvýšeniu svalovej hmoty, sila, vytrvalosť, a zotavenie. MK677 má tiež priaznivé účinky na spánok, nálada, a pamäť.

Ligand - 5 mg - je selektívny modulátor androgénneho receptora (SARM), ktorý sa viaže na androgénne receptory vo svalovom a kostnom tkanive, ale nie v iných orgánoch. Výsledkom je, že má silné anabolické vlastnosti, ale nespôsobuje nežiaduce vedľajšie účinky typické pre anabolické androgénne steroidy (AAS), ako je zväčšenie prostaty, alopécia, akné alebo hormonálne poruchy.Stimuluje syntézu bielkovín a zadržiavanie dusíka vo svaloch, čo sa prejavuje zvýšenou svalovou hmotou, silou a vytrvalosťou.

RAD140 - 6 mg - je ďalší SARM, ktorý sa viaže na androgénne receptory vo svalovom a kostnom tkanive, ale nie v iných orgánoch. RAD140 má podobné účinky ako Ligand, ale je považovaný za silnejší a selektívnejší. RAD140 stimuluje syntézu bielkovín a zadržiavanie dusíka vo svaloch, čo vedie k zvýšeniu svalovej hmoty, sily a vytrvalosti. RAD140 má tiež neuroprotektívne vlastnosti, čo znamená, že chráni nervové bunky pred poškodením a degeneráciou. RAD140 môže byť použitý v cykloch redukcie hmotnosti aj tuku.

Lawless Godzilla 60ml davkovanie:

1 porcia, 1 krát denne.

Lawless Labs
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward