• Iba online
  • -20,00 €

Black Magic Ecto Plasm Voodoo (Limited Edition) 429g

Black Magic Ecto Plasm Voodoo (Limited Edition) 429g.Ecto Plasm Voodoo (limitovaná edícia) bez posilňovača pred tréningomSte unavení z rovnakých doplnkov pred tréningom, ktoré vám po tréningu zanechávajú pocit nervozity a vyčerpania? Je čas objaviť silu Ecto Plasm Voodoo (limitovaná edícia) - revolučný predtréningový doplnok bez stimulantov, ktorý posunie váš tréning na vyššiu úroveň. Limitovaná edícia, poponáhľajte sa a zadajte objednávku!Ecto Plasm Voodoo nie je typický predtréningový doplnok. Na rozdiel od iných produktov na trhu, ktoré sa spoliehajú na stimulanty, ktoré vám poskytnú rýchle zvýšenie energie, Ecto Plasm Voodoo má úplne iný prístup. Je špeciálne vyvinutý pre tých, ktorí chcú maximalizovať svalové pumpy a výkon bez vedľajších účinkov kofeínu alebo iných stimulantov.
Príchute
66,00 €
46,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Black Magic Ecto Plasm Voodoo (Limited Edition) 429g.Ecto Plasm Voodoo (limitovaná edícia) bez posilňovača pred tréningom.Ste unavení z rovnakých doplnkov pred tréningom, ktoré vám po tréningu zanechávajú pocit nervozity a vyčerpania? Je čas objaviť silu Ecto Plasm Voodoo (limitovaná edícia) - revolučný predtréningový doplnok bez stimulantov, ktorý posunie váš tréning na vyššiu úroveň. Limitovaná edícia, poponáhľajte sa a zadajte objednávku!

Čím sa Ecto Plasm Voodoo odlišuje?

Ecto Plasm Voodoo nie je typický predtréningový doplnok. Na rozdiel od iných produktov na trhu, ktoré sa spoliehajú na stimulanty, ktoré vám poskytnú rýchle zvýšenie energie, Ecto Plasm Voodoo má úplne iný prístup. Je špeciálne vyvinutý pre tých, ktorí chcú maximalizovať svalové pumpy a výkon bez vedľajších účinkov kofeínu alebo iných stimulantov. Táto jedinečná receptúra je navrhnutá tak, aby poskytovala bezkonkurenčné výsledky. Toto je možnosť pre ľudí, ktorí chcú efektívnu a skutočnú podporu svalov.

Výhody žiadnych stimulantov

Rozlúčte sa s nervozitou a energetickými zostupmi Jednou
z hlavných výhod Ecto Plasm Voodoo je jeho zloženie bez stimulantov. Nezažijete tie nepríjemné nervozity, ktoré často sprevádzajú doplnky pred tréningom na báze stimulantov. Okrem toho po tréningu nedochádza k žiadnemu pádu, čo vám umožňuje udržiavať energiu a koncentráciu po celý deň.

Pre každého
Či už ste citliví na kofeín alebo dávate prednosť večernému tréningu bez narušenia spánku, Ecto Plasm Voodoo je perfektnou voľbou. Je to tiež skvelá voľba pre tých, ktorí sa chcú vzdať stimulantov bez straty efektívnosti tréningu.

Inovatívne prísady
Na trhu s doplnkami pred tréningom vyniká Ecto Plasm Voodoo (limitovaná edícia) ako skutočný inovátor. Jeho zloženie bez stimulantov, podporené vedou a skutočnými svedectvami používateľov, z neho robí najlepšiu voľbu pre tých, ktorí hľadajú neuveriteľné svalové pumpy a zvýšený tréningový výkon.

Rozlúčte sa so svojimi predchádzajúcimi skúsenosťami pred tréningom a pozdravte silu Ecto plazmového voodoo. Pozdvihnite svoje tréningy, dosiahnite úžasné svalové kliky a zažite nové úrovne sily a vytrvalosti. Je čas odomknúť svoj skutočný potenciál s Ecto plazmou Voodoo!

Ecto Plasm Voodoo (limitovaná edícia) zloženie bez posilňovača:

1 porcia, 21,46 gramov:

Sodík (ako himalájska ružová morská soľ) - 46,8 mg - je základnou zložkou stravy, ktorá v tele vykonáva mnoho dôležitých funkcií. Sodík okrem iného reguluje rovnováhu vody a elektrolytov, udržuje krvný tlak a podporuje funkciu svalov.

L-citrulín DL-malát 2:1 - 10000 mg - je aminokyselina, ktorá sa podieľa na syntéze oxidu dusnatého (NO) - zlúčeniny, ktorá rozširuje krvné cievy a zlepšuje prietok krvi. L-citrulín je tiež prekurzorom inej aminokyseliny - L-arginínu, ktorý tiež stimuluje produkciu NO. L-citrulín sa prirodzene vyskytuje v niektorých druhoch ovocia a zeleniny, ako je melón a uhorka, ale jeho množstvo je príliš malé na to, aby spôsobilo efekt svalovej pumpy. Preto stojí za to siahnuť po doplnkoch obsahujúcich L-citrulín vo forme malátu.

Bezvodý betaín - 2500 mg - je organická chemická zlúčenina, ktorá sa prirodzene vyskytuje v rastlinách a zvieratách. Je to derivát aminokyseliny glycínu, ktorá hrá dôležitú úlohu v bunkovom metabolizme. Betaine Anhydrus má mnoho výhod pre športovcov, pretože zvyšuje syntézu bielkovín, zlepšuje svalovú vytrvalosť a silu a podporuje regeneráciu po tréningu. Okrem toho bezvodý betaín pomáha udržiavať primeranú úroveň hydratácie svalových buniek, čo podporuje lepšiu svalovú pumpu a väčší objem svalov.

GlycerPump (65% glycerolový prášok) - 2000 mg - je pokročilá forma glycerolu, ktorá je účinným osmotickým činidlom. To znamená, že priťahuje vodu do svalových buniek, zvyšuje ich objem a napätie. GlycerPump poskytuje dlhotrvajúcu svalovú pumpu, ktorá nielen zlepšuje vzhľad a pocit vašich svalov, ale tiež zvyšuje ich účinnosť a schopnosť transportovať živiny a kyslík. GlycerPump je tiež odolný voči enzýmom, čo znamená, že sa nerozkladá v tráviacom trakte a dosahuje svaly v plnej sile.

Nitrosigín (Inositol Arginine Silicate) - 1500 mg - je inovatívna zložka, ktorá zlepšuje prietok krvi a kyslíka do svalov. To zvyšuje svalovú pumpu, teda objem a napätie svalov počas tréningu. Nitrosigín tiež zvyšuje hladinu oxidu dusnatého, ktorý rozširuje krvné cievy a uľahčuje transport živín do svalových buniek. Nitrosigín pôsobí rýchlo a dlhotrvajúco, zaisťuje lepšiu svalovú výkonnosť a regeneráciu.

Agmatine sulfát - 1250 mg - je metabolit arginínu, ktorý tiež podporuje produkciu oxidu dusnatého a pumpuje svaly. Agmatine Sulfate má však ďalšie výhody, ako je zlepšenie nálady, zníženie bolesti a zápalu a ochrana nervového a endokrinného systému. Agmatine sulfát môže tiež zvýšiť syntézu bielkovín a inhibovať rozpad svalov, čo pomáha budovať svalovú hmotu a silu. Agmatine Sulfate je účinný počas tréningovej fázy aj po tréningu.

Organický prášok zo šťavy z granátového jablka (Punica imprezaum) (ovocie) - 500 mg - je bohatý na antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť bunky pred poškodením a zabraňujú starnutiu tela. Šťava z granátového jablka tiež obsahuje veľké množstvo dusičnanov, ktoré zvyšujú produkciu oxidu dusnatého v tele. Oxid dusnatý je dôležitým faktorom regulujúcim tón krvných ciev a prietok krvi do svalov.

Epikatechín (Acacia catechu) (štandard obsahuje 40% katechínov) - 150 mg - je flavonoid, ktorý sa prirodzene vyskytuje v rastlinách, ako je kakao, čaj alebo agátový catechu. Epikatechín má mnoho prospešných vlastností pre zdravie a kondíciu tela. Jedným z nich je inhibícia účinku myostatínu, proteínu zodpovedného za obmedzenie rastu a regenerácie svalov. Epikatechín preto môže zvýšiť svalovú hmotu a silu, ako aj zlepšiť svalovú pumpu počas tréningu. Epikatechín môže tiež zlepšiť hladinu cholesterolu, krvný tlak a hladinu inzulínu, čo sa premieta do lepšej ochrany kardiovaskulárneho systému.

S7 (extrakt zo zelených kávových zŕn, extrakt zo zeleného čaju, extrakt z kurkumy, višňa, čučoriedka, brokolica, kel) - 150 mg - je jedinečná zmes rastlinných extraktov, ktorá podporuje svalovú pumpu a zlepšuje tréningový výkon. Každá zo siedmich zložiek má svoje vlastné vlastnosti a výhody pre telo. Patentovaná zmes zaručuje vysokú úroveň výkonu.

Ecto Plasm Voodoo (limitovaná edícia) dávkovanie bez posilňovača:

1 porcia, 21,46 g, 30 minút pred tréningom.

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward