• Iba online
  • -20,00 €

Hammer Labz Pheni Max 100 kapslí

Hammer Labz Pheni Max 100 caps je nootropický doplnok, ktorý pomáha riešiť problémy súvisiace s nervovým napätím, stresom a poruchami spánku. Našťastie existujú rôzne metódy, ktoré vám môžu pomôcť zlepšiť kvalitu života a znovu získať vnútorný pokoj. Jedným z takýchto riešení je fenibut. Nootropický doplnok účinne pomáha pri každodennom fungovaní, zlepšuje pohodu, dodáva motiváciu a uľahčuje kontakty s inými ľuďmi.
62,00 €
42,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hammer Labz Pheni Max 100 caps nootropický doplnok.Hammer Labz Pheni Max 100 caps je nootropický doplnok, ktorý pomáha riešiť problémy súvisiace s nervovým napätím, stresom a poruchami spánku. Našťastie existujú rôzne metódy, ktoré vám môžu pomôcť zlepšiť kvalitu života a znovu získať vnútorný pokoj. Jedným z takýchto riešení je fenibut. Nootropický doplnok účinne pomáha pri každodennom fungovaní, zlepšuje pohodu, dodáva motiváciu a uľahčuje kontakty s inými ľuďmi.

Hammer Labz Pheni Max výhody použitia

Pheni je chemická zlúčenina s mnohými aplikáciami, ktorá môže výrazne zlepšiť náš život a pohodu. Nižšie sú uvedené hlavné výhody a použitie Pheni:

Zníženie stresu a úzkosti Pheni je známy svojou schopnosťou znižovať stres a úzkosť
. Účinkuje tak, že zvyšuje aktivitu neurotransmitera GABA v mozgu, čo vedie k pocitom pokoja a relaxácie. Ľudia, ktorí zápasia s každodennými výzvami, nájdu podporu pri zvládaní Pheni. Táto akcia sa okrem iného premieta do: zvýšenia efektívnosti práce.

Zlepšená nálada a pohoda Vďaka svojmu účinku na nervový systém môže Pheni zlepšiť našu náladu a celkovú pohodu
. Používatelia často opisujú pocit zvýšenej pozitivity a spokojnosti so životom. To môže byť obzvlášť prospešné pre ľudí s depresiou alebo nízkou náladou.

Boj proti nespavosti a poruchám
spánku Pheni môže pomôcť ľuďom, ktorí zápasia s nespavosťou a inými poruchami spánku. Relaxáciou a upokojením uľahčuje zaspávanie a udržiavanie pokojného spánku. Pre tých, ktorí trpia nespavosťou, to môže byť významná úľava.

Pheni pri liečbe PTSD Vedecký výskum naznačuje, že Pheni môže byť užitočný pri liečbe PTSD
(posttraumatická stresová porucha). Funguje na neurochemickej úrovni a pomáha znižovať príznaky súvisiace s psychickou traumou. To otvára nové terapeutické možnosti pre ľudí trpiacich PTSD.

Zloženie nootropického doplnku Hammer Labz Pheni Max 100 caps:

1 porcia, 1 kapsula

Pheni - 500 mg - je látka, ktorá má mnoho aplikácií v medicíne a suplementáciách. Je to derivát kyseliny gama-aminomaslovej (GABA), ktorá je hlavným inhibičným neurotransmiterom v mozgu. Pheni má anxiolytické vlastnosti, t.j. znižuje úzkosť a stres, zlepšuje náladu a uvoľňuje svaly. Okrem toho môže fenibut zvýšiť hladinu dopamínu, hormónu zodpovedného za motiváciu a potešenie a zlepšiť kvalitu spánku a pamäte. Pheni je zaujímavý a účinný doplnok, ktorý vám môže pomôcť vyrovnať sa s úzkosťou, depresiou, nespavosťou a nízkym sebavedomím.

Dávkovanie nootropického doplnku Hammer Labz Pheni Max 100 caps:

1-2 kapsuly 30 minút pred spaním.

Hammer Labz
Nový produkt
4 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Allmax Aminocore BCAA 315g Allmax Aminocore BCAA 315g
  • Iba online
  • -10,00 €
  • novinka

Allmax Aminocore BCAA 315g

Cena 22,00 € Bežná cena 32,00 € -10,00 €
Swanson Gaba 60 kapslí Swanson Gaba 60 kapslí
  • Iba online
  • -15,00 €

Swanson Gaba 60 kapslí

Cena 13,98 € Bežná cena 28,98 € -15,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward