• Iba online
  • -20,00 €

Hi-tech Pharmaceuticals Lipodrene Hardcore 90 tabliet

Lipodrene Hardcore Hi-Tech Pharmaceuticals výkonný spaľovač tukov navrhnutý tak, aby znižoval telesný tuk aj z miest odolných voči horeniu, ako sú brucho, stehná, boky a zadok. Pokročilá zmes zložiek Thermo-Rx a Extend-Rx ™ (extrakt z listov Ephedra, Senegalia berlandieri, DMHA, extrakt z horkého pomaranča, yohimbín) a Tri-Xanthine ™ (guayusa, zelený čaj, kakaový extrakt). Predĺžené uvoľňovanie lipodrénu inhibuje uvoľňovanie cieľových enzýmov, ktoré kontrolujú ukladanie tukov a zároveň stimulujú bunkovú energiu, čo účinne spôsobuje uvoľňovanie nežiaducich mastných kyselín jednotlivými tukovými bunkami. Horák sa odporúča ľuďom, ktorí očakávajú rýchle účinky straty tuku v krátkom čase. Obsahuje prídavok mex, ktorý zvyšuje náladu a koncentráciu
65,00 €
45,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Lipodrene Hardcore Hi-Tech Pharmaceuticals výkonný spaľovač tukov navrhnutý tak, aby znižoval telesný tuk aj z miest odolných voči horeniu, ako sú brucho, stehná, boky a zadok. Pokročilá zmes zložiek Thermo-Rx a Extend-Rx ™ (extrakt z listov Ephedra, Senegalia berlandieri, DMHA, extrakt z horkého pomaranča, yohimbín) a Tri-Xanthine ™ (guayusa, zelený čaj, kakaový extrakt). Predĺžené uvoľňovanie lipodrénu inhibuje uvoľňovanie cieľových enzýmov, ktoré kontrolujú ukladanie tukov a zároveň stimulujú bunkovú energiu, čo účinne spôsobuje uvoľňovanie nežiaducich mastných kyselín jednotlivými tukovými bunkami. Horák sa odporúča ľuďom, ktorí očakávajú rýchle účinky straty tuku v krátkom čase. Obsahuje prídavok mex, ktorý zvyšuje náladu a koncentráciu.

Extrakt z ephedry - efedrín má výrazný účinok na spaľovanie tukov (lipolýza). Efedrín je schopný maximalizovať spaľovanie tukov, ale tiež pomáha potlačiť chuť do jedla. Okrem toho zlepšuje metabolizmus celého tela.

Senegalia Berlandieri Extract - je zdrojom mnohých alkaloidov, ktoré zahŕňajú: N-metylfenylamín, tyramín a fenyletylamín. Senegalia Berlandieri zvyšuje energiu, zvyšuje motiváciu konať a zlepšuje náladu. Účinkom jeho účinku je zvýšenie hladiny dopamínu, serotonínu a adrenalínu v tele. Extrakt zo Senegalia Berlandieri tiež zvyšuje lipolýzu a zvyšuje metabolizmus.

2-Aminoizoheptán HCL - silný stimulant podobný johimbínu. Ovplyvňuje centrálny nervový systém zvýšením hladiny dopamínu a noradrenalínu. Je to perfektný doplnok k tvrdému tréningu, ktorý vám umožní urobiť obrovský pokrok v posilňovni a zvýšiť prah bolesti pre najlepšie výsledky. Intenzívne tréningy v kombinácii s použitím DMHA poskytujú fenomenálne výsledky vo forme potlačenia chuti do jedla, zníženia telesného tuku, zvýšenia pamäti a kreativity, ako aj zníženia úzkosti a únavy. Prípravok je zaujímavou alternatívou pre ľudí, ktorí blúznia o účinkoch johimbínu, ale vykazujú zlú toleranciu voči tomuto stimulantu.

Citrus Aurantium - horký pomaranč nie je jedlé ovocie, ale je vynikajúcim zdrojom vitamínu C, ktorého množstvo v extrakte môže dosiahnuť až 42%. Horké pomaranče sú oveľa bohatšie, nielen na vitamín C, ale aj na antioxidanty, napr. bioflavonoidy, ako je hesperidín. Okrem vysokého obsahu vysoko vstrebateľného vitamínu C je horký pomaranč známy predovšetkým pre svoj obsah synefrínu.

Extrakt Cassia Nomame - rastlina odvodená z Číny, prírodný inhibítor lipázy. Účinne blokuje enzým zodpovedný za transport tukov do krvného obehu. Má močopudné vlastnosti tým, že obmedzuje zadržiavanie vody v tele. Má stimulačné a protizápalové účinky. Stimuluje metabolizmus buniek zvýšením termogénneho účinku. Reguluje koncentráciu triglyceridov a cholesterolu.

Naringen - flavonoid nachádzajúci sa v grapefruite. Zvyšuje rýchlosť metabolizmu, zvyšuje lipolýzu, posilňuje cievy, má protizápalové vlastnosti a znižuje hladinu cholesterolu.

Evodiamín - je alkaloid s termogénnym a stimulačným účinkom, ktorý umožňuje rýchle spaľovanie tukov s účinkom podobným kapsaicínu. Produkt Asia Black 25 využíva svoj účinný termogénny potenciál v kombinácii s kofeínom a zeleným čajom ako prvok podpory redukcie tuku, zmeny zloženia tela k lepšiemu a ovplyvňuje estetiku postavy.

5-metoxytryptamín HCl - inak mexamín, je derivát tryptamínu úzko súvisiaci s neurotransmitermi, zvyšuje účinok serotonínu, zlepšuje koncentráciu a náladu.

Extrakt z Yohimbe - ako jediná látka spaľujúca zbytočný tuk má schopnosť tvarovať postavu na konkrétnych miestach. Yohimbín je vynikajúci na spaľovanie takzvaného "pretrvávajúceho tuku", ako je žalúdok (hrdlo), stehná alebo zadok. Najdôležitejšie účinky používania Yohimbine HCL sú presné odmasťovanie postavy na miestach, kde je obzvlášť ťažké zbaviť sa ho kvôli zlému prekrveniu.

Extrakt z guayusy - rastlina príbuzná yerba mate. Obsahuje vysokú dávku kofeínu so stimulačným účinkom. Vysoká koncentrácia l-theanínu posilňuje koncentráciu a znižuje stres. Rastlina je bohatá na vitamíny C a D, ako aj chróm, draslík, vápnik, horčík. Dokonale podporuje tráviaci systém a podporuje chudnutie.

Extrakt zo zeleného čaju - zdroj polyfenolov používaných ako prírodná forma podpory procesu chudnutia. Podporujú lipolýzu, uľahčujú redukciu tuku a môžu tiež zvýšiť rýchlosť metabolizmu. Okrem toho sa extrakt zo zeleného čaju odporúča počas obdobia redukcie hmotnosti kvôli jeho antioxidačnému potenciálu. Intenzívne tréningy podporované nízkokalorickou stravou sú dôležitým faktorom generujúcim oxidačný stres. Redukcia voľných radikálov podporuje správny priebeh regeneračných procesov, zabraňuje vzniku nádorov a oneskoruje proces starnutia.

Teobromín je zlúčenina známa z populárneho yerba mate, ktorá vykazuje diuretický účinok, ktorý pomáha zbaviť sa prebytočnej vody z tela a maskuje účinky redukcie tuku. Týmto spôsobom priamo zvyšuje estetiku postavy maximalizáciou definície svalov. V kombinácii s kofeínom má teobromín tiež termogénny účinok, urýchľuje redukciu telesného tuku.

Kofeín - má termogénny účinok a potláča chuť do jedla vďaka zvýšenej produkcii adrenalínu a noradrenalínu. Bolo dokázané, že zvyšuje tvorbu takých neurotransmiterov v centrálnom nervovom systéme, ako je dopamín, acetylcholín alebo dokonca serotonín, ktorý má stimulačný účinok a zvyšuje kognitívne funkcie. Celkový účinok kofeínu na telo vám umožňuje udržiavať účinnosť tréningu a udržiavať pozitívnu náladu napriek deficitu kalórií.

Dávkovanie:

1-2 tablety ráno a 1 tableta po obede. Neprekračujte dávku 4 tabliet.

Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward