• Iba online
  • -20,00 €

The Genius Brand Genius Heart 60 kapslí

The Genius Brand Genius Heart 60 kapslí.Geniálne srdce môže byť prínosom pre mužov a ženy všetkých vekových skupín, konkrétne tým, že sa zameriava na zlepšenie markerov zdravého krvného tlaku, vyrovnávanie cholesterolu a zlepšenie prietoku krvi prostredníctvom zlúčenín stimulujúcich oxid dusnatý. Nielenže sa budete cítiť zdatnejší a silnejší, ale váš športový výkon by mohol ťažiť zo silnejšieho srdca.
Starostlivosť o vaše srdce a kardiovaskulárny systém je dôležitá vo všetkých aspektoch života, či už mladých alebo starých, športovcov alebo nie.

60,00 €
40,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

The Genius Brand Genius Heart 60 kapslí.Geniálne srdce môže byť prínosom pre mužov a ženy všetkých vekových skupín, konkrétne tým, že sa zameriava na zlepšenie markerov zdravého krvného tlaku, vyrovnávanie cholesterolu a zlepšenie prietoku krvi prostredníctvom zlúčenín stimulujúcich oxid dusnatý. Nielenže sa budete cítiť zdatnejší a silnejší, ale váš športový výkon by mohol ťažiť zo silnejšieho srdca.
Starostlivosť o vaše srdce a kardiovaskulárny systém je dôležitá vo všetkých aspektoch života, či už mladých alebo starých, športovcov alebo nie. S lepším systémom životopisov budete mať lepšiu energiu, kondíciu a dlhovekosť. Konzumácia doplnku zdravia srdca po celý rok pomôže vášmu telu zostať v špičkovej forme (spolu s vhodnou výživou a tréningovým režimom).
Mladý, starý, cross-fitter, kulturista. Ktokoľvek ste, majte na vrchole svoje zdravie srdca pomocou doplnku, ktorý je určený na podporu všeobecného zdravia a wellness.
Zdravie srdca je nanajvýš dôležité vo všetkých aspektoch života. Bez zdravého srdca nebudeme mať zdravý prietok krvi do mozgu, orgánov alebo svalov. Genius Heart bol vytvorený ako preventívny mechanizmus na podporu krvného tlaku, hladiny cholesterolu, energie, svalového zdravia a kognície. Upozorňujeme, že tu nie je na lekársku liečbu stavu a nebude dopĺňať zlú stravu, ale ak ste niekto, kto chce dať svojmu telu najlepšiu šancu, že môže byť zdravý, potom je tento doplnok pre vás.

Genius srdce obsahuje extrakt z hroznových jadierok, o ktorom sa vo viacerých štúdiách ukázalo, že pomáha znižovať krvný tlak u jedincov s vysokým krvným tlakom. Je známe, že riadenie krvného tlaku pomáha zlepšovať kognitívnu výkonnosť zlepšením prietoku krvi do mozgu.

Zlúčeniny v tomto doplnku tiež zvýšia váš oxid dusnatý, ktorý pomáha rozširovať krvné cievy, zlepšuje prietok krvi a účinne transportuje viac kyslíka a živín po celom tele. Keď sa to skombinuje s cvičením, dodatočný prietok krvi do pracujúcich svalov zlepší váš výkon.

Ďalšie zložky, koenzým Q10, vitamín K2 a pantetín, spolupracujú, aby pomohli zlepšiť hladinu cholesterolu, zvýšiť bunkovú energiu a opäť zlepšiť prietok krvi.

Každý hrniec Genius Heart obsahuje 30 porcií, ktoré poskytujú vynikajúcu hodnotu za peniaze spolu s klinicky podporovanými zložkami. Je to doplnok, ktorý by sme odporučili tým, ktorí súťažia v ťažkých súťažiach v kulturistike alebo používajú akýkoľvek druh produktu zvyšujúceho výkon.

Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Weider Rush Pump 375g Weider Rush Pump 375g
  • Iba online
  • -10,00 €

Weider Rush Pump 375g

Cena 29,99 € Bežná cena 39,99 € -10,00 €
Golden Pharma CARAT 300g Golden Pharma CARAT 300g
  • Iba online
  • -20,00 €

Golden Pharma CARAT 300g

Cena 39,99 € Bežná cena 59,99 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward