• Iba online
  • -20,00 €

Pheonix Labs Black Spider 50 EPH 300g

Pheonix Labs Black Spider 50 eph prášok 300g je predtréningovka, ktorá má vlastnosti spaľovača tukov. Black Spider je známy svojim veľmi silným účinkom a verzia 50 nám umožňuje dosiahnuť ešte lepšie výsledky. Toto je úplne nová verzia s ešte silnejšími účinkami.Moderný termogénny doplnok pred tréningom, vytvorený tak, aby vám poskytol energiu, sústredenie a vytrvalosť potrebnú pre efektívny tréning. Je navrhnutý tak, aby zvýšil efektivitu vašich tréningov zrýchlením metabolizmu a zvýšením spaľovania kalórií, čo vám pomôže rýchlejšie dosiahnuť vaše ciele.

59,00 €
39,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Pheonix Labs Black Spider 50 eph prášok 300g termogénny predtréningovka.Black Spider 50 eph prášok 300g je predtréningovka, ktorá má vlastnosti spaľovača tukov. Black Spider je známy svojim veľmi silným účinkom a verzia 50 nám umožňuje dosiahnuť ešte lepšie výsledky. Toto je úplne nová verzia s ešte silnejšími účinkami.

Čo je Black Spider 50 Eph 300g?

Black Spider 50 Eph 300g je moderný termogénny doplnok
pred tréningom, vytvorený tak, aby vám poskytol energiu, sústredenie a vytrvalosť potrebnú pre efektívny tréning. Je navrhnutý tak, aby zvýšil efektivitu vašich tréningov zrýchlením metabolizmu a zvýšením spaľovania kalórií, čo vám pomôže rýchlejšie dosiahnuť vaše ciele.

Ako funguje Black Spider?

1. Zvyšovanie energetickej hladiny
Jedným z najbezprostrednejších účinkov Black Spider 50 Eph 300g je zvýšenie energetickej hladiny. Budete sa cítiť motivovanejší a pripravení zvládnuť aj tie najťažšie tréningy. Chystáte sa robiť silový tréning, po ktorom bude nasledovať kardio? Žiadny problém, vďaka Black Spider vám energia určite nedôjde.

2. Zlepšenie koncentrácie a zamerania
So zlepšenou duševnou jasnosťou a sústredením môžete nasmerovať svoju energiu do tréningu a zabezpečiť, aby každé opakovanie bolo účinné. Špeciálne vybrané zložky, vrátane kombinácie stimulantov s GABA, umožňujú maximálnu duševnú jasnosť.

3. Zrýchlená strata
tuku Termogénne vlastnosti Black Spider 50 Eph 300g urýchľujú metabolizmus, čo spôsobuje, že telo spaľuje viac kalórií počas tréningu a v pokoji. Zložky spaľujúce tuky sú ideálne na chudnutie.

4. Vylepšená odolnosť
Počas tréningu si všimnete zvýšenie vytrvalosti, čo vám umožní posunúť svoje limity a dosiahnuť nové rekordy. Niekoľko ďalších opakovaní v sérii je príležitosťou na silnejšiu svalovú stimuláciu.

Zloženie práškového spaľovača tukov Black Spider 50 eph:

1 porcia, 10g:

Beta alanín - 2000 mg - je aminokyselina, ktorá zvyšuje hladinu karnozínu vo svaloch. Karnozín tlmí kyselinu mliečnu, čo vám umožňuje predĺžiť schopnosť cvičenia počas série. Vďaka tomu beta alanín odďaľuje svalovú únavu a umožňuje dlhší a efektívnejší tréning. Beta alanín tiež podporuje spaľovanie tukov zvýšením termogenézy a stimuláciou metabolizmu.

L-arginín (ako HCL) - 1000 mg - je aminokyselina, ktorá zlepšuje syntézu oxidu dusnatého (NO) v tele. Oxid dusnatý rozširuje krvné cievy a zlepšuje prietok krvi do svalov a iných tkanív. Vďaka tomu L-arginín zvyšuje prísun kyslíka a živín do svalových buniek, čo sa premieta do lepšieho výkonu a regenerácie. L-arginín tiež podporuje spaľovanie tukov stimuláciou sekrécie rastového hormónu (GH) a glukagónu, ktoré mobilizujú tukové zásoby na spaľovanie.

Gaba - 500 mg - je neurotransmiter, ktorý má upokojujúci účinok na nervový systém. Gaba znižuje úroveň stresu a úzkosti, čo má priaznivý vplyv na kvalitu spánku a pohodu. Gaba tiež podporuje spaľovanie tukov zvýšením produkcie rastového hormónu (GH) a testosterónu, ktoré stimulujú svalový anabolizmus a lipolýzu. Gaba môže tiež zvýšiť pocit sýtosti a znížiť chuť na sladké.

Extrakt z púpavy 50:1 - 800 mg - je rastlina s diuretickými vlastnosťami, ktorá pomáha odstraňovať prebytočnú vodu z tela a znižovať opuchy. Okrem toho púpava podporuje fungovanie pečene a obličiek, čo pomáha očistiť telo toxínov a zlepšiť trávenie. Extrakt z púpavy 50:1 znamená, že jedna porcia doplnku zodpovedá 50 porciám rastliny v jej prirodzenom stave, čo zaisťuje vysokú účinnosť a biologickú dostupnosť.

Extrakt z Uva Ursis 50:1 - 400 mg - je ďalšia rastlina s diuretickými a protizápalovými vlastnosťami, ktorá pomáha odstraňovať prebytočnú tekutinu z tela a znižovať opuchy. Okrem toho má Uva Ursis antibakteriálne a antiparazitárne vlastnosti, ktoré zabraňujú infekciám močových ciest a čriev. Uva Ursis 50:1 je rovnako silný a koncentrovaný ako extrakt z púpavy.

Bezvodý kofeín - 300 mg - je forma kofeínu bez vody, čo ho robí stabilnejším a efektívnejším. Bezvodý kofeín stimuluje nervový systém a zvyšuje sekréciu adrenalínu, čo zvyšuje úroveň energie a motivácie trénovať. Bezvodý kofeín tiež stimuluje procesy lipolýzy, t.j. odbúravanie tukov v tele, čo podporuje spaľovanie kalórií a redukciu tukového tkaniva.

DMAE (ako bitartrát) - 300 mg - je skratka pre dimetylaminoetanol, organickú zlúčeninu, ktorá úzko súvisí s cholínom, základnou živinou pre mozog. DMAE zvyšuje hladinu acetylcholínu v mozgu, neurotransmiteru zodpovedného za pamäť, učenie a koncentráciu. Acetylcholín tiež ovplyvňuje svalovú kontraktilitu a sekréciu hormónov štítnej žľazy, ktoré regulujú rýchlosť metabolizmu.

N-acetyl L-tyrozín - 300 mg - je derivátom aminokyseliny tyrozínu, ktorý je prekurzorom neurotransmiterov dopamínu, noradrenalínu a adrenalínu. Tieto tri hormóny sú zodpovedné za reguláciu nálady, stresu, vzrušenia a motivácie. Tyrozín je tiež nevyhnutný na produkciu hormónov štítnej žľazy a melanínu, kožného pigmentu. Suplementácia N-acetyl L-tyrozínom môže zlepšiť kognitívne funkcie, najmä v stresových situáciách alebo situáciách vyžadujúcich vysoké duševné úsilie.

Inozitol - 300 mg - je organická chemická zlúčenina patriaca do skupiny vitamínov B. Vykonáva mnoho dôležitých funkcií v tele, ako je syntéza fosfolipidov v bunkových membránach, regulácia metabolizmu uhľohydrátov a lipidov a prenos signálov medzi nervovými bunkami. Inozitol tiež ovplyvňuje hladiny serotonínu a inzulínu v tele, čo je dôležité pre kontrolu nálady, chuti do jedla a hmotnosti.

DL-fenylalanín - 300 mg - je aminokyselina, ktorá sa podieľa na syntéze katecholamínov, ako je adrenalín, norepinefrín a dopamín. Katecholamíny sú stresové hormóny, ktoré zvyšujú metabolickú aktivitu a stimulujú telo k cvičeniu. Vďaka tomu môže DL-fenylalanín podporovať spaľovanie tukov zvýšením termogenézy a lipolýzy. Okrem toho môže DL-fenylalanín zlepšiť náladu a znížiť chuť do jedla, čo tiež podporuje zníženie telesného tuku.

Extrakt Ephedra (Viridis) - 50 mg - je zdrojom alkaloidov, ktoré majú silný stimulačný účinok na nervový a obehový systém. Ephedra, hlavná zložka extraktu, zvyšuje krvný tlak, srdcovú frekvenciu a hladinu glukózy v krvi, čo zase zvyšuje energetické potreby tela. Ephedra tiež inhibuje účinok enzýmu fosfodiesterázy, ktorý rozkladá cAMP - dôležitý vysielač signálu v tukových bunkách. Vysoké hladiny cAMP podporujú aktiváciu lipázy citlivej na hormóny (HSL), ktorá katalyzuje rozklad triglyceridov na voľné mastné kyseliny.

5-HTP - 50 mg - je prekurzorom serotonínu, neurotransmiteru zodpovedného za reguláciu nálady, chuti do jedla a spánku. Serotonín sa často nazýva hormón šťastia, pretože ovplyvňuje pocit šťastia a spokojnosti. 5-HTP môže pomôcť spaľovať tuk znížením chuti do jedla a prevenciou návalov hladu. Okrem toho môže 5-HTP zlepšiť kvalitu spánku, čo je dôležité pre správne fungovanie metabolizmu a hormónov. Nedostatok spánku môže narušiť rovnováhu inzulínu a kortizolu, čo podporuje hromadenie tukového tkaniva.

Extrakt z kajenského korenia - 30 mg - je druh feferónky, ktorá obsahuje kapsaicín - látku zodpovednú za jeho horiacu chuť. Kapsaicín má schopnosť stimulovať termogenézu, teda proces výroby tepla telom. To zvyšuje spaľovanie kalórií a tukov, dokonca aj v pokoji. Extrakt z kajenského korenia môže tiež zlepšiť prietok krvi, znížiť krvný tlak a znížiť chuť do jedla.

Kôra bielej vŕby - 20 mg - je prírodným zdrojom salicínu, ktorý je prekurzorom kyseliny salicylovej - zložky aspirínu. Salicín má protizápalové, analgetické a antipyretické účinky. Okrem toho môže podporovať spaľovanie tukov inhibíciou syntézy prostaglandínov - hormónov zodpovedných za zápal a bolesť. Kôra bielej vŕby môže tiež zvýšiť fyzickú výkonnosť a oddialiť únavu.

Synefrín Hcl - 20 mg - je syntetická forma synefrínu, čo je alkaloid nachádzajúci sa v šupke horkého pomaranča. Synefrín je látka podobná adrenalínu, ktorá stimuluje nervový systém a zvyšuje metabolizmus. Synefrín Hcl môže zvýšiť hladinu energie, zlepšiť koncentráciu a motiváciu, ako aj zvýšiť lipolýzu, t.j. rozklad tuku na voľné mastné kyseliny. Synefrín Hcl môže tiež pôsobiť synergicky s kofeínom a inými stimulantmi.

Evodiamín (98%) - 10 mg - je zlúčenina rastlinného pôvodu, ktorá má silné termogénne vlastnosti. To znamená, že zvyšuje telesnú teplotu a zvyšuje spaľovanie kalórií. Evodiamín tiež stimuluje metabolizmus a potláča chuť do jedla, čo podporuje redukciu telesného tuku. Evodiamín je účinný aj v nízkych dávkach, takže 10 mg v predtréningovom doplnku stačí na to, aby ste pocítili jeho účinok.

Yohimbine HCL - 10 mg - je alkaloid odvodený z kôry afrického stromu yohimbe. Yohimbín HCL pôsobí na alfa-2-adrenergné receptory, ktoré sú zodpovedné za reguláciu lipolýzy, t.j. odbúravania tukov. Yohimbín HCL blokuje tieto receptory a zvyšuje uvoľňovanie mastných kyselín do krvného obehu, kde môžu byť použité ako zdroj energie.

Piperín - 5 mg - je alkaloid nachádzajúci sa v čiernom korení, ktorý má mnoho výhod pre zdravie a postavu. Piperín zvyšuje biologickú dostupnosť ďalších zložiek v doplnku, čo znamená, že uľahčuje ich vstrebávanie a použitie v tele. Piperín tiež podporuje termogenézu a urýchľuje metabolizmus, čo podporuje spaľovanie kalórií a tukov.

Ako dávkovať Black Spider pred tréningom?

1 porcia, 10 gramov, 20-30 minút pred tréningom.

PHEONIX LABS
Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Revange Cell Shot 375g Revange Cell Shot 375g
  • Iba online
  • -24,00 €

Revange Cell Shot 375g

Cena 25,98 € Bežná cena 49,98 € -24,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward