• Iba online
  • -10,00 €

Weider Total Rush 2.0 375g

Weider Total Rush 2.0 375g.Weider Total Rush 2.0, je predtréningový stimulant prepracovaný tak, aby poskytoval lepšie a účinnejšie výsledky. Výskumný tím Weider bol inšpirovaný najnovšími vedeckými poznatkami a použil najnovšie prísady na vytvorenie účinnejšieho vzorca, ktorý je 100% legálny.
Príchute
43,00 €
33,00 € Ušetríte 10,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Weider Total Rush 2.0 375g.Weider Total Rush 2.0, je predtréningový stimulant prepracovaný tak, aby poskytoval lepšie a účinnejšie výsledky. Výskumný tím Weider bol inšpirovaný najnovšími vedeckými poznatkami a použil najnovšie prísady na vytvorenie účinnejšieho vzorca, ktorý je 100% legálny.

Weider Total Rush 2.0 vás posunie do nových výšin, bez toho že musíte sledovať správne načasovanie tejto predtréninogovky. Jeho optimalizované zloženie obsahuje rovnaké účinné zložky ktoré fungovali v minulosti a boli obohatené o nové látky, ako sú glutamín peptidy Sustamine® a Oxystorm®, extrakt zo semien amarantu.  Vyskúšajte a zažite novú silu Weider Total Rush 2.0.

Total Rush 2.0:

  • L-citrulín malát: neesenciálna aminokyselina zapojené do kľúčových funkcií, ako je produkcia oxidu dusnatého, ktorý vyrovnáva kyslosť kyseliny mliečnej a zabezpečuje dobré zotavenie organizmu. Každá dávka Total Rush 2.0 obsahuje 6000 mg citrulín malátu. 
  • L-arginín: aminokyselina ktorá sa zúčastňuje sekrécie hormónov, odpadových látok, eliminácie, a ktorá tiež prispieva k udržaniu zdravia imunitného systému. Oxid dusnatý je vasoldilatant a tiež pomáha k správnemu transportu živín do svalov na vyššej úrovni (4600 mg). 
  • Kreatín Monohydrát: Kreatín je pravdepodobne najviac preskúmaná substancia s najväčším počtom štúdií, ktoré preukazujú jeho účinnosť pri zlepšovaní výkonnosti a svalovej sily. Total Rush obsahuje optimálnu dávku kreatínu, presnejšie 3400 mg. 
  • Kofeín: povzbudzujúci prostriedok par excellence, znižuje pocit únavy subjektívne; Okrem toho podporuje mobilizáciu a využitie tukov ako zdroja energie. Kofeín pomáha pri intenzívnejšom cvičení. Každá dávka obsahuje 300 mg kofeínu. 
  • Beta-alanín: beta-alanín sa stal jednou z najobľúbenejších zložiek. Ako potravinový doplnok pomáha zvýšiť intramuskulárny karnozín. Dipeptid, karnozín má antioxidačný efekt a je schopný vyrovnať kyslosť produkovanej kyseliny mliečnej, čím sa odďaľuje svalová únavu. Jedna dávka Total Rush 2.0 obsahuje 3300 mg.
  • Aminokyseliny: Total Rush 2.0 bol obohatený o aminokyseliny, ktoré sú kľúčové pre zdravie nervového systému, ako N-acetil tyrozín (1000 mg), Glicin (1000 mg) a taurínu (1000 mg). Obsahuje tiež teanin, aminokyseliny obsiahnuté v čaji, ktorá pomáha udržiavať pocit pohody.  
  • Oxystorm®: Exkluzívna zložka, ktorá uvoľňuje najvyšší obsah dusičnanov, čo zodpovedá viac ako päťnásobku hmotnosti prášku z repy. Dusičnany (300 mg) sú tiež známe pre podporu produkcie oxidu dusnatého.  
  • L-alanín-L-glutamín (Sustamine®): dipeptid tvorený L-glutamínu a alanínu, štúdie ukázali, že táto forma glutamínu sa účinnejšie vstrebáva a tiež že účinne zvyšuje svalovú hladiny glutamínu. Sustamin je najúčinnejšia látka pre zlepšenie svalovej hydratácie (200 mg). Total Rush 2.0 obsahuje kombináciu vitamínov a minerálnych látok ako vitamín D, kyselina askorbová, niacín, vitamínu B6, vitamín B12, vápnik a zinok. 

Dávkovanie:

  • 25 g prášku (1 odmerka) s 300 ml vody.
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward