• Iba online
  • -20,00 €

Meta-Com Organ FX 180 kapslí

Meta-Com Organ FX 180 kapslí.Meta-Com Organ FX 180 caps ochrana pečene, srdca a prostaty.Meta-Com Organ FX 180 caps je doplnok výživy zo skupiny na podporu cyklu, t.j. doplnky, ktoré chránia telo počas silnejšieho cyklu. Doplnok je určený pre tých, ktorí používajú pokročilé doplnky ako SARM, PH. Jeho funkciou je chrániť vaše vnútorné orgány pred negatívnymi účinkami účinných látok, ktoré používate počas cyklu. Doplnok ochráni vašu pečeň, ochráni vašu prostatu a účinne podporí účinnosť vášho kardiovaskulárneho systému. Meta-Com Organ FX tiež ovplyvňuje vyrovnávanie hladín cholesterolu a udržuje normálnu hladinu estrogénu.
65,00 €
45,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Meta-Com Organ FX 180 kapslí.Meta-Com Organ FX 180 caps ochrana pečene, srdca a prostatyMeta-Com Organ FX 180 caps je doplnok výživy zo skupiny na podporu cyklu, t.j. doplnky, ktoré chránia telo počas silnejšieho cyklu. Doplnok je určený pre tých, ktorí používajú pokročilé doplnky ako SARM, PH. Jeho funkciou je chrániť vaše vnútorné orgány pred negatívnymi účinkami účinných látok, ktoré používate počas cyklu. Doplnok ochráni vašu pečeň, ochráni vašu prostatu a účinne podporí účinnosť vášho kardiovaskulárneho systému. Meta-Com Organ FX tiež ovplyvňuje vyrovnávanie hladín cholesterolu a udržuje normálnu hladinu estrogénu.

Čiapky Meta-Com Organ FX 180 sú:

  • Ochrana pečene,
  • Podpora pre srdce,
  • Podpora prostaty,
  • Inhibuje estrogénovú aktivitu,
  • Normalizuje hladiny androgénov.

Zloženie Meta-Com Organ FX:

1 porcia, 6 kapsúl:

Andro-Support
Vitamín D3 - 5000 IU - patrí k vitamínom, ktoré sú rozpustné v tukoch. To znamená, že stojí za to ho používať v prítomnosti tuku, čo účinne zvyšuje jeho biologickú dostupnosť. Hlavnou úlohou vitamínu D3 je regulovať hladinu vápnika v tele. Jeho vhodná úroveň preto ovplyvní pevnosť kostrového systému. Pri športovom dopĺňaní je vitamín D3 dôležitý aj pre produkciu základných hormónov vrátane testosterónu. Mnohí odborníci označujú vitamín D3 za posilňovač testosterónu.

Extrakt zo senovky gréckej - 600 mg - extrakt zo senovky gréckej - vykazuje účinky zvyšujúce testosterón. Jeho pôsobenie zvyšuje aktivitu hypotalamických hormónov, čo prispieva k stimulácii androgénov v nadobličkách. Senovka grécka je veľmi dobrou zložkou, pokiaľ ide o pôsobenie posilňovačov testosterónu. Má tiež účinok podpory citlivosti tkaniva na inzulín.

Extrakt Tribulus Terrestris - 500 mg - štandardizovaný na 40% saponínov - účinok tribulusu nepriamo ovplyvňuje produkciu testosterónu v semenníkoch. Mechanizmom je stimulácia hormónu LH v hypofýze, čo zase mobilizuje semenníky, aby produkovali viac hormónu. Tribulus má tiež vynikajúci vplyv na hladinu libida.

Eurycoma Longifolia - 300 mg - rastlina známa aj ako extrakt z Tongkat Ali - je známa svojimi silnými účinkami na libido. Pri suplementácii je známy ako afrodiziakum, ktoré účinne zvýši sexuálne funkcie. Ovplyvňuje tiež hladinu testosterónu a zlepšuje zloženie spermií.

Zink - 50 mg - je veľmi dôležitý v súvislosti s udržiavaním hormonálneho zdravia a je zodpovedný za fungovanie mnohých enzýmov. Zinok má podobný účinok ako Tribulus Terrestris. Ovplyvňuje hladinu testosterónu stimuláciou hypofýzy k produkcii luteinizačného hormónu.

Ostropestrec mariánsky na podporu pečene - 500 mg - Ostropestrec mariánsky je rastlina, ktorá je známa svojim ochranným účinkom na
pečeň. Všetko kvôli účinným látkam, ktoré obsahuje ako silymarín. Bodliak urýchli regeneráciu, detoxikuje a chráni pečeň pred poškodením.

TUDCA - 500 mg - kyselina tauroursodeoxycholová patrí medzi zlúčeniny prirodzene produkované v našom tele. Je to žlčová soľ so silnými vlastnosťami, ktoré podporujú trávenie a funkciu pečene. TUDCA neutralizuje toxíny, zvyšuje produkciu žlče a posilňuje enzymatický účinok pečene. TUDCA účinne podporí vstrebávanie ostatných zložiek v doplnku.

Heart Health
Hawthorne Berry - 600 mg - extrakt dokonale dopĺňa stravu športovca látkou, ktorá ovplyvňuje kardiovaskulárny systém. Doplnok zníži zvýšenie hladiny cholesterolu, reguluje hladiny lipoproteínov LDL a HDL.

Extrakt z hroznových jadierok - 300 mg - extrakt z hroznových jadierok je známy predovšetkým svojim silným antioxidačným účinkom. Táto akcia priamo ovplyvní kvalitu srdca, ako aj žíl. Extrakt z hroznových jadierok má tiež silný protizápalový účinok, ktorý podporuje znížený zápal vrátane zníženej produkcie cholesterolu v tele.

Píla na ochranu prostatyPalmetto - 600 mg - Účinok sabalovej dlane na
prostatu je zníženie aktivity DHT. To je obzvlášť dôležité, keď náš cyklus obsahuje silné činidlá na báze DHT. Sabal palma nielenže účinne ochráni prostatu pred zväčšením a zápalom, ale tiež ochráni vlasy pred vypadnutím.

Tekvicový olej - 200 mg - tekvicový olej má silné protizápalové účinky. Štúdie využívajúce semená hlásili významné zlepšenie funkcie prostaty vrátane zníženia aktivity DHT. Olej tiež významne znižuje zápal, ktorý je účinným inhibítorom rastu prostaty.

Kontrola cholesterolu Červená kvasinková ryža - 600 mg - alebo fermentovaná červená ryža, je zložka určená na zníženie hladiny cholesterolu. Pomáha obnoviť rovnováhu lipidov a obnovuje optimálny pomer LDL lipoproteínu (tzv. zlého cholesterolu) k HDL lipoproteínu (tzv. dobrý cholesterol). Zložka je bohatá na monakolín K - je okrem iného zodpovedná za zníženie produkcie cholesterolu v tele.

Regulácia estrogénu DIM - 300 mg - diindolometán je účinná látka, ktorá umožňuje premenu estrogénu na iné účinné látky, ktoré sú užitočné v našom tele. To znamená, že účinne zníži množstvo aktívneho estrogénu, ktorý môže okrem iného spôsobiť gynekomastiu.

Vitamín B6 - 30 mg - primárne ovplyvní schopnosti nervového systému, čo sa zase premietne do lepšej funkcie svalov. Pyridoxín tiež ovplyvňuje viac ako 100 rôznych enzýmov. Jeho peri-cvičebné účinky pomáhajú zlepšovať využitie živín. Vitamín B6 okrem iného ovplyvňuje syntézu bielkovín, ktorá podporuje budovanie svalovej hmoty. Ovplyvňuje produkciu hemoglobínu, ktorý podporí zlepšenie okysličovania tela a jeho lepšie fungovanie.

Dávkovanie Meta-Com Organ FX:

1 porcia, 6 kapsúl denne.

Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Afterdark EPO+ 410g Afterdark EPO+ 410g
  • Iba online
  • -20,00 €

Afterdark EPO+ 410g

Cena 42,00 € Bežná cena 62,00 € -20,00 €
arrow_upward