• Iba online
  • -10,00 €

Bad Ass Flex 44 sáčkov

Bad Ass Flex 44 sáčkov.Bad Ass Flex, nový stoh, ktorý silne regeneruje kĺby pre profesionálnych športovcov.Bad Ass Flex je nový doplnok podporujúci fungovanie kĺbov a kostí.Vďaka osvedčeným zložkám s preukázaným účinkom urýchľuje regeneráciu a udržuje všetky tkanivá pohybového aparátu v dobrom stave, vrátane kĺbových kapsúl, väzov, chrupaviek a kostí. Doplnok výživy obsahuje až 3 receptúry, ktoré posilňujú kĺby: komplex na výstavbu kĺbov, komplex mazania kĺbov, komplex na podporu kĺbov a komplex vitamínov: vitamíny a minerálny komplex. Extrémne silné spojenie zaisťuje pevnú regeneráciu kĺbov a zabraňuje zraneniam. Prípravok sa odporúča nielen športovcom, ale aj ľuďom, ktorí zápasia so zhoršením fungovania kĺbov po zraneniach alebo zlomeninách.
44,00 €
34,00 € Ušetríte 10,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Bad Ass Flex 44 sáčkov.Bad Ass Flex, nový stoh, ktorý silne regeneruje kĺby pre profesionálnych športovcov.

Bad Ass Flex je nový doplnok podporujúci fungovanie kĺbov a kostí. Použitie prípravku je mimoriadne užitočné v prípade tréningov s vysokým zaťažením a ako podpora každodenného cvičenia. Výborná príprava aj pre bežcov, cyklistov a všetkých ľudí, ktorých motorový systém je preťažený.

Flex je pokročilý vzorec, ktorý plne vyhovuje potrebám profesionálneho športovca. Vďaka osvedčeným zložkám s preukázaným účinkom urýchľuje regeneráciu a udržuje všetky tkanivá pohybového aparátu v dobrom stave, vrátane kĺbových kapsúl, väzov, chrupaviek a kostí. Doplnok výživy obsahuje až 3 receptúry, ktoré posilňujú kĺby: komplex na výstavbu kĺbov, komplex mazania kĺbov, komplex na podporu kĺbov a komplex vitamínov: vitamíny a minerálny komplex. Extrémne silné spojenie zaisťuje pevnú regeneráciu kĺbov a zabraňuje zraneniam. Prípravok sa odporúča nielen športovcom, ale aj ľuďom, ktorí zápasia so zhoršením fungovania kĺbov po zraneniach alebo zlomeninách.

Pozrite sa na zložky Bad Ass Flex:

Glukozamín - je látka patriaca do takzvaných aminocukrov, ktorá je hojná v matrici kĺbovej chrupavky a je prirodzenou zložkou takzvanej synoviálnej tekutiny. Je to zlúčenina potrebná na udržanie správnej štruktúry a pružnosti chrupavky, čo zvyšuje jej odolnosť proti preťaženiu. Uľahčuje začlenenie atómov síry do štruktúry chrupavky a zadržiava vodu v spojivových tkanivách. Glukozamín prispieva k udržaniu správneho stavu kĺbov aktiváciou chondrocytov - buniek chrupavky.

Chondroitín sulfát - je mukopolysacharid, ktorý hrá kľúčovú úlohu pri produkcii proteoglykánov kĺbovej chrupavky. Má priaznivý vplyv na kĺby, zvyšuje pohyblivosť a stabilizuje šírku kĺbového priestoru. Kyselina chondroitín-sírová, ktorá je základnou zložkou kostí, sa dobre vstrebáva z gastrointestinálneho traktu a podieľa sa na ich metabolizme a regenerácii. Má obrovský vplyv na vytrvalosť a účinnosť kĺbov.

MSM - v ľudskom tele je asi polovica celkového sírneho fondu obsiahnutá vo svaloch, koži a kostiach. Organická síra sa používa na produkciu základných enzýmov, protilátok, glutatiónu a proteínov spojivového tkaniva. Aminokyseliny obsahujúce síru tvoria molekuly keratínu, kolagénu a elastínu, ktoré poskytujú flexibilitu a vytrvalosť svalom, kostiam, kĺbom, pokožke, vlasom a nechtom.

Ľanový olej - ľanový olej je bohatým zdrojom kyseliny alfa-linolénovej patriacej do rodiny omega-3. Je známy predovšetkým svojimi silnými protizápalovými a analgetickými vlastnosťami. Okrem toho ovplyvňuje intenzívnejšiu regeneráciu poškodených tkanív a v dôsledku mnohých biochemických procesov sa podieľa na udržiavaní ich správnej hydratácie. Vďaka tomu je možné udržiavať adekvátnu hydratáciu tkanív a zmierniť nepríjemné príznaky.

Hydrolyzovaný hovädzí proiteín - Vysoko stráviteľné hovädzie bielkoviny poskytujú bohatý zdroj esenciálnych aminokyselín a aminokyselín s rozvetveným reťazcom (BCAA), ktoré sú dôležité pre "spúšťanie" syntézy svalových bielkovín alebo rastu svalov. Hovädzie mäso je tiež bohaté na aminokyseliny karnitín, ktorý je nevyhnutný na spaľovanie tukov.

Kyselina hyalurónová - má vlastnosti kombinácie kolagénových vlákien a viazania molekúl vody, čo nám poskytuje pevnú, zvlhčenú a vyživenú pokožku. Je zaujímavé, že len jeden gram kyseliny hyalurónovej môže viazať asi šesť litrov vody. HA má ďalšie výhody, že môže tiež znížiť zápal. S vekom sa však jeho množstvo v pokožke znižuje, čo vedie k tvorbe vrások. Najzraniteľnejšie voči jeho strate sú ženy vo veku okolo 25 rokov alebo tie, ktoré intenzívne chudnú a chudnú.

Koreň zázvoru - práškový zázvor je rovnako účinný ako lieky z lekárne, ale bez vedľajších účinkov! Zázvor má protizápalové vlastnosti, ktoré môžu pomôcť zmierniť bolesti hlavy. Podporuje tiež relaxáciu krvných ciev v hlave, znižuje opuchy a aktivuje prírodné opiáty v mozgu, ktoré pomáhajú znižovať bolesť.

Extrakt z koreňa kurkumy - chráni obehový systém v mnohých smeroch a pôsobí priamo na príčinu systémových porúch. Demonštruje antioxidačnú aktivitu prostredníctvom schopnosti neutralizovať voľné kyslíkové radikály a peroxidy, inhibovať peroxidáciu lipidov a lipoproteínov s nízkou hustotou (LDL), čím zabraňuje tvorbe aterosklerotických lézií. Okrem toho zlepšuje produkciu prostacyklínu PGI2, ktorý inhibuje zhlukovanie (agregáciu) krvných doštičiek, má diastolický účinok na krvné cievy a znižuje krvný tlak. Kurkumín, ako jedna z bioaktívnych zložiek kurkumy, inhibuje degeneratívne procesy v kĺboch prostredníctvom jasného protizápalového účinku, ktorý má osobitný význam pre ľudí bojujúcich s reumatizmom, t.j. degeneratívnymi zmenami v pohybovom systéme, ako aj športovými zraneniami.

Extrakt z Boswellie - extrakt z kadidla - má protizápalový účinok a používa sa hlavne ako antiartritické činidlo. Táto rastlina pomáha pri liečbe osteoartrózy a je tiež prospešná pri zápalových ochoreniach čriev.

Kvercetín - je flavonoid, typ rastlinného antioxidantu. Výskum naznačuje, že kvercetín zlepšuje množstvo energie, ktorú môžu naše bunky produkovať zvýšením počtu mitochondrií. Kvercetín môže poskytnúť dlhotrvajúcu prírodnú energiu, ktorá môže bežať po celý deň. Pôsobí tiež ako protizápalový prostriedok na pomoc v procese obnovy po tréningu. Okrem svojich antioxidačných vlastností sa ukázalo, že zlepšuje vytrvalosť a výkon, čo osloví najmä športovcov.

Vápnik - je základnou minerálnou zložkou, ktorá okrem iného ovplyvňuje udržiavanie rovnováhy elektrolytov v tele potrebnej pre jeho správne fungovanie. Je dôležitou súčasťou kostného tkaniva a je nevyhnutný pre jeho správny vývoj, ako aj pre efektívne fungovanie nervov, svalov a srdca.

Vitamín C - hrá dôležitú úlohu pri tvorbe kolagénu, ktorý je asi 1/3 celkového množstva bielkovín v našom tele. Je základom kože, kostí, chrupaviek, šliach, krvných ciev a chlopní v srdci. Kyselina askorbová je silný antioxidant, urýchľuje rozklad škodlivých látok vyplývajúcich z intenzívneho tréningu, tiež účinne chráni pred infekciami. Ďalšou výhodou tohto vitamínu je zlepšenie absorpcie železa a zlepšenie transportu kyslíka do buniek, čo sa premieta do zlepšeného stavu svalov. Účinná absorpcia kyslíka predlžuje pracovný čas svalov a oneskoruje štádium anaeróbneho dýchania vo svaloch, ktoré spôsobuje tvorbu bolesti. Okrem toho vitamín C účinne prepláchne kyselinu mliečnu zo svalov a tým urýchľuje regeneračný proces po tréningu. Okrem toho kyselina askorbová ovplyvňuje uvoľňovanie mužských hormónov vrátane testosterónu, ktorý si športovci želajú.

Horčík - určuje priebeh mnohých procesov v tele. Vytvára kosti, podieľa sa na správnom metabolizme tukov, bielkovín a sacharidov, uvoľňuje svaly, zabraňuje im bolestivým kŕčom a podieľa sa aj na produkcii energie. Najmä pre športovcov je to základný minerál, aktívne sa podieľa na práci svalov, znižuje vodivosť a excitabilitu.

Zinok - vedecký výskum zároveň dokazuje, že ľudia, ktorí tvrdo a intenzívne trénujú, vykazujú znížený obsah zinku v tele. V tomto prípade je potrebná suplementácia, aby sa zaručila správna dávka tohto základného prvku. Jeho správna prítomnosť v tele je nevyhnutná pre správny rast a sexuálny vývoj, urýchlenie hojenia rán, zvýšenie imunity tela, správny čuch, ako aj diferenciáciu a delenie buniek.

Mangán - väčšina tohto prvku sa nachádza v kĺbovej chrupavke, čo môže naznačovať jeho významný vplyv na štruktúru a správne fungovanie tohto tkaniva. Nezávislé, nedávne experimentálne výsledky dokazujú, že mangán zvyšuje priľnavosť mezenchymálnych buniek, čím podporuje syntézu matrice kĺbovej chrupavky v jej skorých štádiách.

Selén - pomáha udržiavať zdravie vlasov a nechtov a dokonca posilňuje imunitný systém. Vďaka svojim antioxidačným vlastnostiam však chráni bunky pred aktivitou voľných kyslíkových radikálov.

Vitamín B3 - hrá dôležitú úlohu v tele - je okrem iného nevyhnutný pre správne fungovanie mozgu a periférneho nervového systému. Okrem toho sa kyselina nikotínová podieľa na syntéze pohlavných hormónov, kortizolu, tyroxínu a inzulínu. Vedci potvrdzujú informácie o rovnako prekvapujúcich vlastnostiach vitamínu B3. Podľa nich zlepšuje schopnosť imunitných buniek ničiť baktérie Staphylococcus aureus. Pod vplyvom tohto vitamínu sa zvyšuje počet bielych krviniek, ktoré môžu neutralizovať a absorbovať škodlivé baktérie.

Vitamín E - inhibuje oxidáciu LDL cholesterolu, vďaka čomu zabraňuje tvorbe aterosklerotického plaku. Aktívne sa podieľa na syntéze antikoagulancií, udržiava správnu priepustnosť bunkových membrán a minimalizuje fenomén zhlukovania krvných doštičiek, preto účinne zabraňuje tvorbe zrazenín v krvných cievach. Odporúča sa ľuďom s vysokou hladinou cholesterolu v krvi. Môže sa použiť na prevenciu infarktu myokardu. Doteraz uskutočnený výskum ukázal, že vitamín E má protirakovinový účinok. Jeho vysoké dávky podporujú pôsobenie inzulínu a normalizujú hladinu glukózy v krvi.

Dávkovanie Bad Ass Flex:

1 vrecúško raz denne.

Bad Ass
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

RedCon1 Total War 420g RedCon1 Total War 420g
  • Iba online
  • -30,00 €

RedCon1 Total War 420g

Cena 29,99 € Bežná cena 59,99 € -30,00 €
Naughty Boy Menace 420g Naughty Boy Menace 420g
  • Iba online
  • -30,00 €

Naughty Boy Menace 420g

Cena 34,00 € Bežná cena 64,00 € -30,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward