• Iba online
  • -10,00 €

Swanson Full Spectrum Boswellia 60 kapslí

Swanson Full Spectrum Boswellia 60 kapslí,800mg/kapsla.SWANSON FULL SPECTRUM BOSWELLIA, 800MG DVOJITÁ SILA - 60 ČIAPOK.Podporuje integritu, pohyb a flexibilitu kĺbov.Poskytuje kĺbovú podporu.Používa sa ajurvédskymi praktikmi už od staroveku.Pre spoločnú podporu sa môžete spoľahnúť, dôverujte bylinke, na ktorú sa ajurvédski praktizujúci spoliehali už od staroveku: Boswellia serrata. Ajurvéda patrí medzi najstaršie tradície zdravotnej starostlivosti na svete s pôvodom siahajúcim viac ako 5,000 XNUMX rokov dozadu. V priebehu storočí sa tradície a klinické skúsenosti odovzdávané z generácie na generáciu ajurvédskych praktizujúcich vyvinuli do obrovského súboru vedomostí, z ktorých moderní bylinkári čerpajú dodnes.
19,99 €
9,99 € Ušetríte 10,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Swanson Full Spectrum Boswellia 60 kapslí, 800mg/kapsla.SWANSON FULL SPECTRUM BOSWELLIA, 800MG DVOJITÁ SILA - 60 ČIAPOK.Podporuje integritu, pohyb a flexibilitu kĺbov.Poskytuje kĺbovú podporu.Používa sa ajurvédskymi praktikmi už od staroveku.Pre spoločnú podporu sa môžete spoľahnúť, dôverujte bylinke, na ktorú sa ajurvédski praktizujúci spoliehali už od staroveku: Boswellia serrata. Ajurvéda patrí medzi najstaršie tradície zdravotnej starostlivosti na svete s pôvodom siahajúcim viac ako 5,000 XNUMX rokov dozadu. V priebehu storočí sa tradície a klinické skúsenosti odovzdávané z generácie na generáciu ajurvédskych praktizujúcich vyvinuli do obrovského súboru vedomostí, z ktorých moderní bylinkári čerpajú dodnes. Medzi tisíckami bylinných aplikácií zdokumentovaných ajurvédskymi praktikmi v priebehu vekov zostáva jedna vysoko účinná bylina na zdravie kĺbov dnes u moderných bylinkárov rovnako populárna ako v časoch ich starých ajurvédskych predkov - Boswellia serrata.

Boswellia serrata, známa,ako indické kadidlo, je v sanskrte známa pod ôsmimi rôznymi menami, čo svedčí o jeho vysokej hodnote a rozšírenom používaní ajurvédskymi bylinkármi. Moderné používanie boswellie, ktoré sa historicky používa na normalizáciu nerovnováhy v Doshách Pitta a Kapha ajurvédskej tradície, sa sústredilo na jedinečne účinnú podporu, ktorú poskytuje pre spoločnú funkciu a mobilitu, ktorú vedci pripisujú aktivite kyseliny boswellovej a ďalších zložiek triterpénu nachádzajúcich sa v bylinke. Naše kapsuly dodávajú silných 800 mg celospektrálnej gumovej živice boswellia, vďaka čomu je jednoduchšie ako kedykoľvek predtým vychutnať si spoločné zdravotné výhody tejto doby ocenenej byliny.

Swanson
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

USP Labs Jack3d 250g USP Labs Jack3d 250g
  • Iba online
  • -20,00 €

USP Labs Jack3d 250g

Cena 40,00 € Bežná cena 60,00 € -20,00 €
Insane Labz Strain 256g Insane Labz Strain 256g
  • Iba online
  • -20,00 €

Insane Labz Strain 256g

Cena 36,00 € Bežná cena 56,00 € -20,00 €
Swanson Gaba 60 kapslí Swanson Gaba 60 kapslí
  • Iba online
  • -15,00 €

Swanson Gaba 60 kapslí

Cena 13,98 € Bežná cena 28,98 € -15,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward