• Iba online
  • -40,00 €

Revange Nutrition Anabolic Dreams 90 kapslí

Revange Nutrition Anabolic Dreams 90 kapslí,lepší spánok,relax,HGH,TST booster,Laxogenin,libido.Revange Anabolic Dreams testosterón a posilňovač HGH na použitie pred spaním.Revange Anabolic Dreams je komplexný posilňovač testosterónu, ktorý tiež zvyšuje hladinu rastového hormónu. Zmes účinných látok nám dáva veľmi silný biologický účinok. Jeho zloženie pokrýva všetky základné oblasti mužského tela. Unikátna formulácia obsahuje veľmi silné zložky, ktoré vykazujú silné účinky.
99,99 €
59,99 € Ušetríte 40,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Revange Nutrition Anabolic Dreams 90 kapslí,lepší spánok,relax,HGH, TST booster,Laxogenin,libido.Revange Anabolic Dreams testosterón a posilňovač HGH na použitie pred spaním.Revange Anabolic Dreams je komplexný posilňovač testosterónu, ktorý tiež zvyšuje hladinu rastového hormónu. Zmes účinných látok nám dáva veľmi silný biologický účinok. Jeho zloženie pokrýva všetky základné oblasti mužského tela. Unikátna formulácia obsahuje veľmi silné zložky, ktoré vykazujú silné účinky.

Revange Anabolic Dreams je:

  • Posilňovač testosterónu,
  • Posilňovač rastového hormónu,
  • Zlepšený spánok,
  • Podpora sexuálnych funkcií a libida,
  • Rýchlejšie zotavenie,
  • Zlepšená nálada a pohoda.

Široké spektrum pôsobenia Anabolic Dreams znamená, že produkt môžeme používať rôznymi spôsobmi.

Obzvlášť dôležité sú prísady ako fenibut, difenhydramín, memantín, laxosterón, tadalafil, anamorelín. Toto sú jedny z najvýkonnejších účinných látok, ktoré sú v súčasnosti dostupné v suplementácii. Žiadny iný produkt neobsahuje taký účinný aktívny vzorec.

Anabolic Dreams môžeme použiť ako podporu cyklu, PCT alebo ako doplnok pre samostatný cyklus zameraný na zvýšenie hladiny testosterónu, libida a rastového hormónu. Doplnok Revange bude ideálny pre ťažký hmotnostný cyklus, ktorý si vyžaduje výrazné zotavenie, zlepšenú endokrinnú funkciu, ale tiež zlepší našu sexuálnu výkonnosť a libido.

Zloženie Revange Anabolic Dreams:

1 porcia, 1 kapsula:

Relax, spánok & Zotavenie nadobličiek - zmes na podporu spánku a regeneráciu nervového systému.

Pheni - 150 mg - je vysielač nervových impulzov medzi bunkami. Znižuje úzkosť a emocionálnu nestabilitu. Zlepšuje kvalitu spánku a zlepšuje funkciu mozgu. Pheni je jednou z veľmi dobrých nootropných látok, ktoré ovplyvňujú množstvo kapacít nervového systému. Vďaka jeho pôsobeniu sa budete cítiť sebaisto a zvýšite svoju schopnosť komunikovať s ľuďmi.

Mucuna Pruriens - 100 mg - štandardizovaná na 98% l-dopa, zvyšuje produkciu rastového hormónu a luteinizačného hormónu. Obsahuje látku L-Dopa, ktorá zlepšuje náladu a funkciu mozgu. L-dopa je tiež jednou z látok s nootropnými účinkami. Jeho pôsobenie ovplyvní kognitívne schopnosti, zvýši kvalitu funkcie mozgu, zlepší myslenie a pôsobí proti takzvanej mozgovej hmle.

5-HTP - 100 mg - Pomáha vám relaxovať a zaspávať rýchlejšie. Zmierňuje nervové napätie a účinky stresu. 5-HTP priamo ovplyvňuje kvalitu spánku, jeho dĺžku, hĺbku. Umožňuje oveľa hlbší spánok, ktorý urýchľuje regeneráciu nervového systému. Doplnok je určený pre ľudí, ktorí majú pretekárske myšlienky pred spaním a majú problémy so zaspávaním.

Extrakt z koreňa valeriány lekárskej - 50 mg - extrakt z valeriány lekárskej poskytuje mierny sedatívny účinok, normalizuje nervový systém, upokojuje sa. Doplnok je ideálny ako súčasť podpory spánku. Uľahčuje zaspávanie, ale tiež privádza telo do fázy hlbokého spánku.

Difenhydramín HCL - 25 mg - je antihistaminikum, ktoré sa tiež používa ako sedatívny doplnok. Doplnok upokojuje srdce a nervový systém. Funguje to tak, že pomáha ľuďom zaspať oveľa rýchlejšie, najmä tým, ktorí sú podráždení a majú problémy s upokojením pred spaním.

L-theanín - 25 mg - zvyšuje neurotransmitery a má neuroprotektívny účinok. Jeho účinok na hladiny dopamínu a serotonínu má potenciál modifikovať alfa mozgové vlny. To umožňuje telu vstúpiť do oveľa hlbšieho spánku a uľahčuje zotavenie. L-theanín má stabilizačný účinok na emocionálne reakcie.

Memantín HCL - 10 mg - Memantín má nootropný účinok a chráni neuróny pred poškodením. Zlepšuje funkciu a koncentráciu mozgu. Jeho pôsobenie blokuje nadmernú aktivitu NMDA receptorov. Memantín má veľmi silný ochranný účinok na mozgové bunky. Je tiež široko používaný na zmiernenie príznakov depresie a zlepšuje náladu a pohodu.

Melatonín - 5 mg - je hormón určený na reguláciu denného rytmu. Melatonín sa vylučuje v epifýze a produkuje sa s blížiacimi sa večernými hodinami. Výroba závisí od dostupnosti svetla. Melatonín nám umožňuje zaspať oveľa rýchlejšie, zlepšuje hĺbku spánku a ovplyvňuje jeho kvalitu.

Zvýšenie testosterónu, omladenie, sexuálny apetít a vylepšenie mužov - zmes, ktorá pomáha zvyšovať hladinu testosterónu, libida a sexuálnej výkonnosti.

Horná kozia burina - 100 mg - obsahuje látku Icariin, ktorá má anabolické účinky. Zvyšuje tiež syntézu testosterónu a inhibuje produkciu kortizolu. Rastlinný extrakt je veľmi dobrý pri zvyšovaní sexuálnej výkonnosti a ovplyvňovaní pocitov libida.

Kyselina D-asparágová - 100 mg - zvyšuje syntézu bielkovín, podporuje zrýchlenú regeneráciu svalov a ovplyvňuje hladinu testosterónu. Kyselina DAA navyše ovplyvňuje kvalitu spermy, zlepšuje funkciu spermií, podporuje plodnosť. Jeho pôsobenie prispieva k rýchlejšej regenerácii a podporuje cvičebnú kapacitu.

Tongkat Ali - 50 mg - zvyšuje hladinu testosterónu a pôsobí ako inhibítor aromatázy. Doplnok tiež ovplyvňuje hladinu kortizolu - stresového hormónu s negatívnymi účinkami na nervový a svalový systém. Čím vyšší je kortizol, tým menej testosterónu v našom tele a tým horšia je naša nálada.

Laxosterón - 50 mg - obsahuje 5a-hydroxylaxogén. Je to takzvaný rastlinný steroid s vysokým anabolickým potenciálom. Zvyšuje syntézu bielkovín, urýchľuje prírastok svalovej hmoty a zabraňuje katabolizmu. V športovom suplementácii sa používa ako prostriedok na zvýšenie schopnosti budovať svalovú hmotu.

Zinok - 10 mg - sa podieľa na produkcii hormónov vrátane testosterónu. Jeho nedostatok bude zodpovedný za zhoršenú plodnosť a znížené libido. Zinok je obzvlášť dôležitý pri syntéze svalových bielkovín. Je zodpovedný za produkciu inzulínu, čo sa zase premieta do schopnosti asimilovať živiny a budovať svalovú hmotu.

Tadalafil - 2 mg - je vazodilatátor, ktorý sa premieta priamo do dosiahnutia úplnej erekcie. Rozširuje krvné cievy a zvyšuje prietok krvi do tkanív. Jedným z jeho obľúbených použití je zvýšenie erekcie a pocitu počas sexu. Pomerne často ho používajú aj športovci ako posilňovač oxidu dusnatého pred tréningom.

Anamorelín - 1 mg - zvyšuje plazmatické hladiny rastového hormónu a rastového faktora podobného inzulínu IGF-1. Zvyšuje chuť do jedla a poskytuje silný anabolický účinok. Stimuluje hladinu grelínu, v akcii veľmi podobnú slávnemu doplnku MK-677. Výrazne zlepšuje regeneráciu, vitalitu a zvyšuje svalovú silu.

Vitamín D3 - 5000 IU - veľmi často sa vitamín D nazýva posilňovač testosterónu kvôli tomu, že je zodpovedný za schopnosť produkcie hormónov. Jeho činnosť je zameraná na podporu kostrového systému, svalov a kĺbov. Umožňuje využitie väčšieho množstva vápnika a podieľa sa na energetickom metabolizme. Vitamín D3 je tiež zodpovedný za pohodu a náladu.

Bio Boost Drug Delivery System - zložky na podporu absorpcie účinných látok.

Extrakt z hroznových jadierok 95% - 10 mg - inhibuje pečeňové enzýmy, ktoré metabolizujú účinné látky Anabolic Dreams. Podporuje metabolické procesy a zlepšuje využitie energie.

TPGS vitamín E - 10 mg - je rozpustný vo vode. To zvyšuje jeho absorpciu a robí jeho účinok väčším ako bežné tokoferoly. Vitamín E potláča pôsobenie voľných radikálov. Chráni bunky tela. Zlepšuje využitie účinných látok.

Piperín 95% - 5 mg - zvyšuje absorpciu extraktov obsiahnutých v doplnku, čo vedie k lepším účinkom. Piperín ovplyvňuje, ako dobre fungujú účinné látky Anabolic Dreams.

Naringin - 5 mg - inhibuje pečeňové enzýmy, ktoré sa podieľajú na metabolizácii účinných látok doplnku. Vďaka tomu sú extrakty z posilňovača testosterónu účinnejšie a oveľa silnejšie. Naringin má protizápalové, protirakovinové a antiseptické účinky. Urýchľuje lipolýzu a znižuje hladinu cholesterolu.

Dávkovanie Revange Anabolic Dreams:

1-3 kapsuly pred spaním.

Nový produkt
3 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Iron Legion VII-KT 30ml Iron Legion VII-KT 30ml
  • Iba online
  • -20,00 €

Iron Legion VII-KT 30ml

Cena 39,99 € Bežná cena 59,99 € -20,00 €
Allmax Aminocore BCAA 315g Allmax Aminocore BCAA 315g
  • Iba online
  • -10,00 €
  • novinka

Allmax Aminocore BCAA 315g

Cena 22,00 € Bežná cena 32,00 € -10,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward