• Iba online
  • novinka

PROTENG Li 250 (0,5 m³) hasiace zariadenie

Proteng Firexo je celosvetovo unikátne zariadenie, určené na ochranu uzavretých priestorov, ktoré vzniklo spojením dvoch patentovaných technológii – automatické autonómne hasiace zariadenie Proteng® a hasiaca látka Firexo fx51.Proteng Firexo hasiace zariadenia sú jediné skutočne univerzálne riešenia hasenia, určené pre moderný život a súčasné riziká. Netoxické, ekologicky bezpečné, prírodné zložky s dôveryhodnou technológiou pre účinnú ochranu v súlade s prírodou. Všetky tradičné hasiace prístroje sú obmedzené na určité produkty, pre určité typy požiarov, s potenciálne zničujúcimi dôsledkami a život ohrozujúcimi následkami, ak sa použije nesprávny produkt.
192,00 €
s DPH Na objednávku - termín upresníme
Množstvo
Na objednávku - termín upresníme
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Proteng Firexo je celosvetovo unikátne zariadenie, určené na ochranu uzavretých priestorov, ktoré vzniklo spojením dvoch patentovaných technológii – automatické autonómne hasiace zariadenie Proteng® a hasiaca látka Firexo fx51.
Proteng Firexo hasiace zariadenia sú jediné skutočne univerzálne riešenia hasenia, určené pre moderný život a súčasné riziká. Netoxické, ekologicky bezpečné, prírodné zložky s dôveryhodnou technológiou pre účinnú ochranu v súlade s prírodou. Všetky tradičné hasiace prístroje sú obmedzené na určité produkty, pre určité typy požiarov, s potenciálne zničujúcimi dôsledkami a život ohrozujúcimi následkami, ak sa použije nesprávny produkt. Proteng Firexo toto riziko odstránilo a umožnilo užívateľovi konať rýchlo a s istotou v akejkoľvek núdzovej situácii, zabezpečiť bezpečné hasenie, znížiť škody a finančné straty. Hasiace látka Firexo fx51 je plne testovaná a schválená podľa EN3-7 požiarnych testov (článok 15), pričom pri testovaní v štandardných hasiacich jednotkách tradičnej veľkosti dosahuje výnimočne vysoké hodnoty požiarnej odolnosti. Výkonná tekutá receptúra dramaticky znižuje množstvo hasiaceho produktu, ktorý musíte použiť v porovnaní s vodou, práškom alebo penou, akýkoľvek neporiadok sa dá ľahko vyčistiť a pokryje oveľa menšiu plochu ako tradičné hasiace prístroje. Hasiaca látka je na vodnej báze a je precízne zmiešaná s komplexnými prirodzene sa vyskytujúcimi prísadami, čo znamená, že je pH neutrálne, biologicky odbúrateľné a netoxické. Firexo fx51 má ďalšie vlastnosti spomaľujúce horenie, ktoré výrazne znižujú výskyt opätovného vznietenia.

KĽÚČOVÉ FAKTY

-Proteng Firexo pracuje plne automaticky, bez nutnosti obsluhy, hasí všetky druhy požiarov, za zlomok času, so zlomkom odpadu a s menším únikom.
-Hasiaca látka Firexo fx51 je vhodná na hasenie akéhokoľvek druhu požiaru.
-Testované, bezpečné a vysoko účinné pre požiare A, B, C, D, E, F a lítium-iónové batérie.
-Po aktivácii schladí priestor.
-Znižuje servisné náklady.
-Jednoduchá montáž.
-Ekologické a biologicky odbúrateľné riešenie pre hasenie požiaru.
-PROTENG je automatické autonómne hasiace
zariadenie, ktoré slúži na ochranu uzavretých
priestorov.


ÚČINNOSŤ A CERTIFIKÁTY HASIACI ÚČINOK

-Ochladenie priestoru
-Vytesnenie kyslíka z priestoru
-Zastavenie voľného rozvoja požiaru
-Hasiaci proces nie je toxický
-Systém pracuje plne automaticky bez nutnosti obsluhy
-Žiadne vedľajšie efekty

POUŽITIE PRODUKTOV PROTENG FIREXO:

Verejné priestory a budovy:

-kina, bary, školy, divadlá, úrady, obchodné centrá, čerpacie stanice

Ubytovacie zariadenia:

-hotely, penzióny, chaty, horské chaty

Dopravné prostriedky:

-automobily, motocykle, štvorkolky, vozidlá záchranných a bezpečnostných zložiek, vládne vozy, autobusy, 
nákladné vozidlá, armádne vozy, závodné autá, poľnohospodárske stroje


NAŠE REFERENCIE - Dopravný podnik BRASTISLAVA, KOŠICE / SK - Dopravný podnik PRAHA, OSTRAVA / CZ - Dopravný podnik Budapešť / HU - Volánbusz / HU - CREDO / HU - OLO / SK - ALIANCIA NATO / EU - Slovak Lines / SK - Arriva Nitra / SK - Železničná spoločnosť Slovensko / SK - Blaguss / SK - Národná diaľničná spoločnosť / SK - Police department Miami / USA - Experimental Aircraft Association (EAA) / USA - Aeromobil / SK - Medzinarodné letisko Baltimore, Meryland / USA - PROflo, Ohio / USA - Letisko Fort Lauderdale executive, Florida / USA - National Indoor RV center Dallas, Texas / USA - TIFFIN motorhome, Alabama / USA - Van Bordel Aircraft, Texas - Cessna aircraft / USA - Ohio Columbus university / USA
Proteng Firexo
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (6)

arrow_upward