• Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Core Labs M1T 60 caps

Core Labs M1T 60 caps Metyl 1-testosterón.Tento prípravok je založený na M1T-metyl 1-testosteróne, ktorý je ideálnou látkou pre rýchle budovanie svalovej hmoty, a to aj v nízkych dávkach. Produkt sa nekonvertuje na DHT, spôsobuje výrazné zvýšenie pevnosti a nespôsobuje zadržiavanie vody v tele. Vysoký anabolický potenciál prispieva k dosiahnutiu vysokého nárastu svalovej hmoty bez rizika zvýšenia hladiny telesného tuku. Pridanie NAC zvyšuje vytrvalosť počas intenzívnych tréningov a podporuje regeneráciu po zraneniach.

69,99 €
49,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Core Labs M1T 60 caps Metyl 1-testosterón

Tento prípravok je založený na M1T-metyl 1-testosteróne, ktorý je ideálnou látkou pre rýchle budovanie svalovej hmoty, a to aj v nízkych dávkach. Produkt sa nekonvertuje na DHT, spôsobuje výrazné zvýšenie pevnosti a nespôsobuje zadržiavanie vody v tele. Vysoký anabolický potenciál prispieva k dosiahnutiu vysokého nárastu svalovej hmoty bez rizika zvýšenia hladiny telesného tuku. Pridanie NAC zvyšuje vytrvalosť počas intenzívnych tréningov a podporuje regeneráciu po zraneniach.

Core Labs M1T 60 caps Metyl 1-testosterón je:

  • Silný anabolický účinok,
  • Buduje čistú svalovú hmotu,
  • Podporuje pevnosť,
  • Zlepšuje komfort pri tréningu,
  • Dáva silné a plné svaly

Core Labs M1T 60 caps Metyl 1-testosterónová kompozícia:

NAC - je organická zlúčenina, acetylderivát cysteínu - endogénna aminokyselina sírová, ktorá sa prirodzene nachádza v našom tele av potravinových bielkovinách. Podieľa sa na syntéze proteínov, enzýmy sú zahrnuté v štrukturálnych proteínoch. L-cysteín v kombinácii s glutamínom a glycínom je nevyhnutný pri syntéze glutatiónu (GSH) - jedného z najdôležitejších antioxidantov v našom tele. N-acetyl-L-cysteín je najvstrebateľnejšou formou tejto aminokyseliny, ktorá súvisí s jej popularitou. N-acetyl-L-cysteín slúži športovcom, pretože zvyšuje vytrvalosť, vytrvalosť, odolnosť voči únave v prípade intenzívneho fyzického cvičenia, podporuje regeneráciu, znižuje zápal a oxidačný stres vyvolaný fyzickou aktivitou na vysokej úrovni.

M1T-metyl 1-testosterón - je prohormón, ktorý má oveľa silnejšiu aktivitu ako testosterón. Podľa dostupných poznatkov má 1-testosterón (17-hydroxy-5-alfa-androst-1-en-3-one) sedemkrát väčšiu potenciu ako testosterón a ukázalo sa, že metyl-1-testosterón je ešte silnejší ako normálny 1-testosterón. Kombinácia 1-testosterónu s metylom ho chráni pred deštrukciou v pečeni. Ako telo starne, hladiny hormónov prirodzene klesajú. Nedostatok testosterónu môže viesť k rôznym poruchám nálady a sexuálnym dysfunkciám. Vzhľadom na prirodzený pokles hladín stojí za to použiť metyl-1-testosterón na zvýšenie hladiny prirodzeného hormónu. Okrem toho športovci a kulturisti používajú m1t na budovanie svalovej hmoty.

Vitamín E - počas intenzívneho alebotvrdý tréning, počet voľných radikálov v tele sa zvyšuje. Umožňuje tak prenikanie škodlivých látok do tela. Vitamín E poskytuje účinnú ochranu pred škodlivými radikálmi tým, že ich vymetie z tela. Aktiváciou enzýmových systémov má ochrannú úlohu nielen pre svalové bunky, ale aj pečeňové bunky, červené krvinky a cievy. Okrem toho stojí za zmienku, že vitamín E zabraňuje svalovej únave a spolupracuje pri produkcii steroidných hormónov v tele. Ďalšou výhodou je, že zabraňuje infekciám a zraneniam.

Core Labs M1T 60 caps Dávkovanie metyl 1-testosterónu:

1 kapsula 1-2x denne

Core Labs X
Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward