• Iba online
  • -40,00 €

XCEL Sports Ibutarine 60 tabs

XCEL Ibutarine 60 tabliet SARM stack na redukciu je doplnok výživy pozostávajúci z troch rôznych SARM zameraných na zníženie tuku a podporu budovania čistej svalovej hmoty. Zásobník obsahuje Ibutamoren, Cardarine a S4. Výrobok je ideálny pre sochárstvo a rekompozíciu. Účinky, ktoré produkuje, sú veľkolepé. Vďaka obsahu MK677 udržuje vysokú hladinu rastového hormónu, čo sa prejavuje tvrdým a vydutým vzhľadom postavy. Je tiež ideálny pre budovanie kvalitnej kondície.
129,00 €
89,00 € Ušetríte 40,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

XCEL Ibutarine 60 tabliet Zásobník SARM pre redukciu.XCEL Ibutarine 60 tabliet SARM stack na redukciu je doplnok výživy pozostávajúci z troch rôznych SARM zameraných na zníženie tuku a podporu budovania čistej svalovej hmoty. Zásobník obsahuje Ibutamoren, Cardarine a S4. Výrobok je ideálny pre sochárstvo a rekompozíciu. Účinky, ktoré produkuje, sú veľkolepé. Vďaka obsahu MK677 udržuje vysokú hladinu rastového hormónu, čo sa prejavuje tvrdým a vydutým vzhľadom postavy. Je tiež ideálny pre budovanie kvalitnej kondície.

Čo sú SARM?

Predtým, ako sa ponoríme do podrobností o XCELL Ibutarine, najprv pochopme, čo sú SARM. Selektívne modulátory androgénnych receptorov alebo SARM sú triedou zlúčenín, ktoré selektívne ovplyvňujú androgénne receptory v tele. Na rozdiel od tradičných steroidov majú SARM potenciál ponúknuť výhody zvýšenia svalovej hmoty, zlepšenia sily a zníženia telesného tuku bez nežiaducich vedľajších účinkov často spojených so steroidmi.

XCEL Ibutarín Zloženie

1. MK677 (Ibutamoren)
Mk677, tiež známy ako Ibutamoren, je silný sekretagóg rastového hormónu. Stimuluje sekréciu rastového hormónu a inzulínu podobného rastového faktora 1 (IGF-1) v tele. To vedie k zvýšenému rastu svalov, zlepšeniu regenerácie a celkovému zvýšenému výkonu. Mk677 si často vyberajú kulturisti a športovci pre svoju schopnosť podporovať svalový prírastok.

2. S4 (andarín)
S4 alebo andarín je ďalšou kľúčovou zložkou ibutarínu XCELL. Je známe, že sa selektívne viaže na androgénne receptory v kostných a svalových tkanivách. To vedie k zvýšeniu svalovej hmoty, sily a hustoty kostí. S4 je obzvlášť obľúbený medzi ľuďmi, ktorí chcú dosiahnuť štíhlu a tvarovanú postavu.

3. GW501516 (kardarín)
Gw501516, tiež známy ako kardarín, je agonista PPARδ receptora. Používa sa hlavne pre svoje vlastnosti zvyšujúce pevnosť. Cardarine zlepšuje schopnosť tela spaľovať tuk ako zdroj energie, čo z neho robí cenný doplnok k akémukoľvek cyklu chudnutia. Okrem toho podporuje kardiovaskulárne zdravie, ktoré je rozhodujúce pre športovcov, ktorí sa snažia udržať špičkový výkon.

Výhody XCEL Ibutarine

1. Zvýšenie svalovej hmoty Jednou z hlavných výhod XCELL Ibutarine je jeho schopnosť dodávať synergický nárast svalovej hmoty
. Kombináciou jedinečných vlastností mk677, S4 a gw501516, táto kombinácia maximalizuje potenciál svalovej hypertrofie. Používatelia často hlásia rýchle prírastky svalovej hmoty po začlenení XCELL Ibutarine do svojho tréningového programu.

2. Zlepšenie redukcie
tuku XCELL Ibutarín nie je len o budovaní svalov; Je to tiež silný nástroj na zbavenie sa prebytočného tukového tkaniva. Najmä gw501516 zohráva kľúčovú úlohu pri podpore oxidácie tukov. V kombinácii s diétou s kontrolovaným obsahom kalórií môžu používatelia očakávať výrazné zlepšenie zloženia tela.

3. Zvýšená odolnosť
Športovci, ktorí chcú zlepšiť svoj výkon, ocenia vytrvalostné účinky XCELL Ibutarine. Schopnosť kardarínu zvýšiť vytrvalosť umožňuje ľuďom trénovať intenzívnejšie a dlhšie, čo sa v konečnom dôsledku premieta do lepších výsledkov v posilňovni alebo na ihrisku.

4. Zdravie a regenerácia
kostí Účinok S4 na hustotu kostí je ďalším aspektom, ktorý odlišuje ibutarín XCELL. Silnejšie kosti nielen znižujú riziko zranenia, ale tiež prispievajú k rýchlejšej dobe zotavenia. To je výhodné najmä pre športovcov, ktorí sa zúčastňujú aktivít s vysokým vplyvom na pohybový aparát.

XCEL Ibutarine 60 tabs Zloženie zásobníka SARM:

1 porcia, 1 tableta:

MK677 - 12,5 mg - je sekretagóg rastového hormónu (GHS), ktorý stimuluje sekréciu rastového hormónu (GH) a inzulínu podobného rastového faktora 1 (IGF-1) hypofýzou. Vďaka tomu, MK677 podporuje regeneráciu a opravu tkanív, zvyšuje svalovú a kostnú hmotu, zlepšuje kvalitu spánku a nálady, a spomaľuje proces starnutia. MK677 neovplyvňuje hladiny testosterónu a estrogénu, takže neexistuje riziko hormonálnych porúch.

S4 - 25 mg - je selektívny modulátor androgénneho receptora (SARM), ktorý sa viaže na androgénne receptory vo svalovom a kostnom tkanive, zvyšuje syntézu bielkovín a mineralizáciu kostí. Vďaka tomu S4 pomáha budovať svalovú hmotu, zlepšuje silu a vytrvalosť a predchádza osteoporóze. S4 nearomatizuje na estrogén, takže nespôsobuje gynekomastiu ani zadržiavanie vody.

GW501516 - 10 mg - je agonista PPAR-delta receptora (peroxizomálny aktivátor proliferátora delta receptora), ktorý aktivuje gény zodpovedné za spaľovanie tukov a používanie glukózy ako zdroja energie. Vďaka tomu GW501516 zlepšuje fyzickú a aeróbnu kapacitu, znižuje tukové tkanivo, znižuje hladinu cholesterolu a triglyceridov a chráni pred aterosklerózou a srdcovými chorobami. GW501516 neovplyvňuje hladiny hormónov ani funkciu pečene alebo obličiek, takže nehrozí riziko poškodenia týchto orgánov.

XCEL Ibutarine 60 tabliet dávkovanie:

1 porcia, 1 kapsula, 2 krát denne.

Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Iron Legion VII-KT 30ml Iron Legion VII-KT 30ml
  • Iba online
  • -20,00 €

Iron Legion VII-KT 30ml

Cena 39,99 € Bežná cena 59,99 € -20,00 €
Cartel Labz Omerta 300g Cartel Labz Omerta 300g
  • Iba online
  • -20,00 €

Cartel Labz Omerta 300g

Cena 39,99 € Bežná cena 59,99 € -20,00 €
PEScience Alphamine 244g PEScience Alphamine 244g
  • Iba online
  • -17,00 €

PEScience Alphamine 244g

Cena 32,99 € Bežná cena 49,99 € -17,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward