• Iba online
  • -30,00 €

Cocoon Labz Estro Block 60 kapslí

Cocoon Labz Estro Block 60 kapslí je nový, výkonný a komplexný prípravok, ktorý zvyšuje hladinu testosterónu, zvyšuje libido a zlepšuje sexuálnu výkonnosť. Je to jedinečná zmes zložiek regulujúcich hormonálnu rovnováhu mužov a podporujúcich libido, ako aj regulujúcich hladinu neurotransmiterov.Látky obsiahnuté v prípravku (inhibítory aromatázy) a rastlinné extrakty pôsobia v mnohých smeroch, regulujú hormonálnu rovnováhu mužov, ovplyvňujú atraktívnu atletickú postavu, vysokú sexuálnu výkonnosť a udržiavajú vitalitu. Silný nesteroidný inhibítor aromatázy pôsobí selektívne na inhibíciu produkcie estrónu a estradiolu (> 80%) z androstenedionu a testosterónu.
79,99 €
49,99 € Ušetríte 30,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Cocoon Labz Estro Block 60 kapslí je nový, výkonný a komplexný prípravok, ktorý zvyšuje hladinu testosterónu, zvyšuje libido a zlepšuje sexuálnu výkonnosť. Je to jedinečná zmes zložiek regulujúcich hormonálnu rovnováhu mužov a podporujúcich libido, ako aj regulujúcich hladinu neurotransmiterov.

Látky obsiahnuté v prípravku (inhibítory aromatázy) a rastlinné extrakty pôsobia v mnohých smeroch, regulujú hormonálnu rovnováhu mužov, ovplyvňujú atraktívnu atletickú postavu, vysokú sexuálnu výkonnosť a udržiavajú vitalitu. Silný nesteroidný inhibítor aromatázy pôsobí selektívne na inhibíciu produkcie estrónu a estradiolu (> 80%) z androstenedionu a testosterónu.

Zlúčenina zastavuje produkciu estrogénu znížením jeho hladiny v tele. Zložka poskytuje zvýšenie testosterónu o 50%. Je to doplnok k terapii PCT. Počas cyklu budovania svalov zlúčenina zabraňuje zadržiavaniu vody v tele a zlepšuje definíciu svalov. Zabraňuje gynekomastii, akné a nadmernému vypadávaniu vlasov.

Cocoon Labz Estro Block 60 kapslí je prelomový vzorec založený na najúčinnejších známych zložkách. Účinný bezplatný posilňovač testosterónu vo forme pohodlných kapsúl je ideálnym prípravkom pre ľudí, ktorí chcú zvýšiť hladinu testosterónu ako terapiu PCT, ako aj pre ľudí, ktorí bojujú s nízkym libidom.

ATD 1,4,6-androstatrien-3,17-dión – je veľmi účinný inhibítor enzýmov aromatázy, ktorý eliminuje produkciu estrogénu v tele. Tento účinok sa zvyčajne prejavuje počas prvých 10 dní s paralelným zvýšením produkcie testosterónu a zlepšením celkovej pohody. ATD obsiahnuté v doplnku je vynikajúcim doplnkom cyklov využívajúcich prohormóny alebo syntetické látky na minimalizáciu estrogénnych vedľajších účinkov. Samotná ATD zvyšuje endogénnu (produkovanú našim telom) hladinu testosterónu kontrolou enzýmov aromatázy, ktorá ho väzbou s testosterónom robí pre nás zbytočným.

Extrakt z epimédia – rastlina bohatá na účinnú látku – icariín, ktorá sa používa na podporu sexuálnych funkcií človeka. Icarin inhibuje enzým fosfodiesterázu-5, ktorý blokuje tok krvi do kavernóznych teliesok v penise. Okrem toho vykazuje silný účinok podporujúci syntézu oxidu dusnatého. Úspešne sa používa v zdraviu prospešných erekčných výrobkoch.

Bulbine Natalensis – rastlina z Južnej Afriky, tradične používaná ako afrodiziakum, sa používa ako prírodný posilňovač testosterónu. Vo svojej prirodzenej forme je Bulbine Natalensis súčasťou čeľade Asphodelaceae; Patrí do rovnakej rodiny ako populárna a známa aloe vera. Bohaté na zlúčeniny, ako sú: triesloviny, saponíny a alkaloidy – zlúčeniny, ktoré dodávajú rastlinám liečivé vlastnosti. Doplnok zvyšuje produkciu testosterónu, poskytuje lepší tréningový výkon a zlepšuje sexuálnu výkonnosť. Zvyšuje najmä signalizáciu hormónu uvoľňujúceho gonadotropín (GnRH) na stimuláciu uvoľňovania luteinizačného hormónu (LH), ktorý priamo ovplyvňuje prirodzenú produkciu testosterónu.

Extrakt zo Saw Palmetto – získaný z plodov Serenoa repens, vyznačuje sa vysokým obsahom mastných kyselín, čo dokazuje schopnosť inhibovať aktivitu 5-alfa-reduktázy premieňajúcej testosterón na dihydrotestosterón. DHT má oveľa vyšší adrenergný potenciál a spôsobuje mnoho vedľajších účinkov charakteristických pre príliš vysoké hladiny androgénov. Okrem zníženia negatívnych účinkov aktivity dihydrostestosterónu pomáha rastlinný extrakt udržiavať vysokú koncentráciu mužského pohlavného hormónu v krvi.

Mucuna Pruriens – vysoko biologicky dostupný pre mozog, ktorý ľahko a efektívne zvyšuje možnosti syntézy dopamínu. Tento úžasný neurotransmiter je mimoriadne dôležitým prvkom pre správne fungovanie nervového systému a tok nervových signálov. Nedostatok dopamínu bol preukázaný u ľudí s diagnostikovanou Parkinsonovou chorobou, najmä v oblastiach mozgu zodpovedných za jeho motorickú hladinu. Nízke hladiny tohto neurotransmitera sa môžu prejaviť nástupom straty pamäti, problémami s dosiahnutím plného sústredenia a koncentrácie a často postihujú starších ľudí.

NMDA – je aminokyselinový derivát schopný vyvolať anabolickú odpoveď z NMDA receptorov v našom tele. Zatiaľ čo NMDA sa viaže na receptor NMDA, os hypotalamus-hypofýza-gonáda uvoľňuje silnú kombináciu testosterónu, rastového hormónu, IGF-1 a IGF-2. Kyselina N-metyl-D-asparágová aktivuje receptor NMDA a pomáha udržiavať hladinu testosterónu. Vykazuje tiež účinky podobné testosterónu tým, že sa viaže na miesto receptora mužského hormónu a vytvára ho. aktivita. Vďaka tomu zlúčenina zvyšuje svalovú hmotu a zvyšuje libido.

Extrakt z hroznových jadierok – Hroznové semená sú bohaté na antioxidanty vrátane fenolových kyselín, antokyanov, flavonoidov a oligomérnych proantokyanidínových komplexov (OPC). Vďaka vysokému obsahu antioxidantov môže GSE pomôcť chrániť pred oxidačným stresom, poškodením tkanív a zápalmi a predchádzať chorobám. Resveratrol prítomný v extrakte z hroznových jadierok pôsobí ako antioxidant a zachytáva voľné radikály, ktoré poškodzujú zdravé bunky tela. Je to látka, ktorá znižuje absorpciu LDL cholesterolu v stenách krvných ciev, znižuje riziko srdcových chorôb a aterosklerózy. Inhibuje agregáciu krvných doštičiek a zabraňuje tvorbe nebezpečných krvných zrazenín. Je vnímaná ako látka, ktorá má vlastnosti proti obezite a môže mať tiež priaznivý účinok pri prevencii cukrovky. Okrem toho má schopnosť znižovať hladinu krvného tlaku, čo je dôležitý faktor pri prevencii civilizačných chorôb.

Naringen – glykozid, ktorý sa prirodzene vyskytuje v plodoch grapefruitu a dodáva im charakteristickú, horkú chuť. Má široký pro-zdravotný účinok, môže mať antibakteriálne a protizápalové vlastnosti a môže tiež stimulovať lipolýzu. Vykazuje tiež antioxidačnú aktivitu, vďaka ktorej eliminuje prebytok voľných radikálov v tele.

Jalapino – obsahuje kapsaicín. Pravidelný príjem kapsaicínu inaktivuje receptor TRPV1 a zvyšuje telesnú teplotu. Pôsobenie kapsaicínu tiež mení aktivitu transportérov vápnika vo svaloch, čo vedie k zvýšenej termogenéze. Transportér vápnika závislý od ATP je proteín, ktorý transportuje ióny vápnika z cytoplazmy do endoplazmatického retikula svalových buniek, ktorý využíva energiu z rozpadu vysokoenergetických väzieb obsiahnutých v ATP. Kapsaicín spôsobuje, že tento transportér prestane transportovať ióny vápnika, ale stále rozkladá ATP a energia sa rozptyľuje ako teplo.

Tadalafil – zložka určená pre mužov s erektilnou dysfunkciou. Patrí do skupiny zlúčenín nazývaných inhibítory fosfodiesterázy typu 5. Zlúčenina pomáha rozširovať krvné cievy, umožňuje prietok krvi do genitálií, čo vedie k zlepšeniu erekcie. Tadalafil účinkuje tak, že blokuje enzým fosfodiesterázu typu 5, ktorý je zodpovedný za rozklad c-GMP.

Piperín – aktívna zložka čierneho korenia, má termogénny účinok. Môže zvýšiť prekrvenie tkanív tráviaceho systému, čo vedie k lepšej stráviteľnosti zložiek potravy. Výrazne zlepšuje biologickú dostupnosť mnohých účinných látok doplnkov.

Vitamín D3 – suplementácia vitamínom D3 prispieva k zvýšeniu hladiny testosterónu u mužov, ktorí sa predtým sťažovali na jeho nízku hladinu. A čo viac, účinok suplementácie vitamínom D na spomalenie úbytku androgénov vyplývajúcich zo starnutia tela, čo vám umožňuje dlhodobo si užívať vitalitu. Vplyv na prácu svalov sa premieta do lepšej kontroly nad telom a silnejšej aktivácie svalových vlákien do práce. Regulácia hladiny androgénov a citlivosti tkanív na inzulín umožňuje maximalizáciu anabolických procesov a optimálne využitie živín. Existuje tiež priaznivý vplyv na redukciu tukového tkaniva, okrem iného v dôsledku zvýšeného adiponektínu

Dávkovanie Estro Block:

1 kapsula denne.

COCOON LABZ
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Dymatize Elite 100% Whey Dymatize Elite 100% Whey
  • Iba online
  • -15,00 €

Dymatize Elite 100% Whey

Cena 44,98 € Bežná cena 59,98 € -15,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward