• Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Lawless Ostarine Liquid 25mg 30ml

Lawless Ostarine Liquid 25mg 30ml,populárny ostarín, je silný produkt patriaci do skupiny SARM (selektívne modulátory androgénnych receptorov). Jednoducho povedané, tieto zlúčeniny sú navrhnuté tak, aby dosiahli iba svoje ciele, vyhýbajúc sa iným orgánom alebo tkanivám, ktoré nie sú cieľom suplementácie. Ostarín má anabolický účinok, je vhodný do cyklu zameraného na budovanie svalovej hmoty, ale tiež účinne podporuje redukciu tuku. Je to jeden z najlepších doplnkov pre fyzicky aktívnych ľudí, pretože vykazuje široké spektrum aktivity.
75,00 €
55,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Lawless Ostarine Liquid 25mg 30ml.Lawless Ostarine Liquid SARM na podporu zvýšenia čistej telesnej hmoty.Lawless Ostarine Liquid 25mg 30ml, populárny ostarín, je silný produkt patriaci do skupiny SARM (selektívne modulátory androgénnych receptorov). Jednoducho povedané, tieto zlúčeniny sú navrhnuté tak, aby dosiahli iba svoje ciele, vyhýbajúc sa iným orgánom alebo tkanivám, ktoré nie sú cieľom suplementácie. Ostarín má anabolický účinok, je vhodný do cyklu zameraného na budovanie svalovej hmoty, ale tiež účinne podporuje redukciu tuku. Je to jeden z najlepších doplnkov pre fyzicky aktívnych ľudí, pretože vykazuje široké spektrum aktivity.

Bezprávna ostarínová kvapalina:

  • Znižuje nadmerný podkožný tuk,
  • Zmierňuje bolesť kĺbov,
  • Syntetizuje kolagén,
  • Znižuje hladinu glukózy v krvi,
  • Znižuje inzulín znížením inzulínovej rezistencie,
  • Zvyšuje hustotu kostí,
  • Zvyšuje libido,
  • Zvyšuje telesný výkon počas cvičenia.

Akým spôsobom ostarín účinkuje?

V športových doplnkoch sa Ostaryna ľahko používa vďaka svojmu pôsobeniu zvyšujúcemu produkciu kolagénu, čo sa premieta do lepšieho fungovania kĺbov. Mnoho ľudí používa Ostarine v období budovania svalovej hmoty, kde je preťaženie kĺbov, šliach, svalov a ich príloh veľmi vysoké. Ostarín urýchľuje regeneráciu, podporuje citlivosť na inzulín a pomáha lepšie využívať spotrebované živiny na budovanie svalovej hmoty.

Kulturisti dychtivo siahajú po ostaríne kvôli jeho anabolickým účinkom, ktoré tiež prispievajú k rastu svalovej hmoty. Podľa ich názoru SARM účinne podporuje obdobie prípravy na súťaž, ako prvok ochrany svalového tkaniva pred katabolizmom, ale tiež vám umožňuje udržiavať svalovú silu, čo je dôležité z hľadiska udržania svalovej hmoty. Ostarín nie je steroid, ale má skutočný vplyv na hustotu kostí. A čo viac, ostarín je považovaný za jeden z bezpečnejších SARM, ktoré fungujú anabolicky. Jeho pôsobenie neovplyvňuje rast prostaty, ani nezasahuje do prirodzenej produkcie hormónov. Po ukončení cyklu nie je potrebné vykonávať PCT.

S čím sa ostarine oplatí používať?

Ostarín plus kardarínka
Ostarín sa oplatí kombinovať napr. s kardarínom (GW501516), keď chceme podporiť svalovú vytrvalosť a zintenzívniť redukciu telesného tuku. Obe zlúčeniny dopĺňajú svoje pôsobenie a účinok je ešte silnejší.

Kombinácia
MK677 s Ostarinom sa zdá byť veľmi dobrý nápad, ak chcete maximalizovať účinok budovania svalovej hmoty a sily. Ostarine dokonale doplní anabolický potenciál MK677.

Dávkovanie:

1 dávka 25 mg denne.

Lawless Labs
Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

MyoBlox Blo 2.0 398g MyoBlox Blo 2.0 398g
  • Iba online
  • -30,00 €

MyoBlox Blo 2.0 398g

Cena 29,99 € Bežná cena 59,99 € -30,00 €
arrow_upward