• Iba online
  • -30,00 €

Core Labs Alpha GW 60 kapslí

Core Labs Alpha GW 60 kapslí.Core Labs Alpha GW je veľmi moderné riešenie v suplementácii chudnutia! Produkt je balený až so 4 zdrojmi yohi, ktoré sú ďalej podporované kardarínom PPAR. Doplnok je ideálny na spaľovanie najodolnejšieho tuku, ktorý sedí v našom tele. Veľmi silný efekt chudnutia, silné zvýšenie a výrazné zvýšenie vytrvalosti. Takáto hardcore kombinácia yohi nikdy predtým nebola videná!
79,99 €
49,99 € Ušetríte 30,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Core Labs Alpha GW 60 kapslí.Core Labs Alpha GW je veľmi moderné riešenie v suplementácii chudnutia! Produkt je balený až so 4 zdrojmi yohi, ktoré sú ďalej podporované kardarínom PPAR. Doplnok je ideálny na spaľovanie najodolnejšieho tuku, ktorý sedí v našom tele. Veľmi silný efekt chudnutia, silné zvýšenie a výrazné zvýšenie vytrvalosti. Takáto hardcore kombinácia yohi nikdy predtým nebola videná!

Core Labs Alpha GW zahŕňa:

  • PPAR aditívum GW501516,
  • Silné stimulačné účinky,
  • zvýšená termogenéza,
  • Zvyšuje odbúravanie odolného telesného tuku,
  • Zvyšuje vytrvalosť,
  • Znižuje hladinu cholesterolu.

Ako funguje GW501516 s yohi?

Core Labs Alpha GW je doplnok, ktorý podporuje spaľovanie tukov a zvyšuje vytrvalosť. Kombinácia kardarínu so štyrmi formami yohi umožňuje veľmi nízku hladinu tuku. Produkt je určený na hardcore rezanie, aby sme sa dostali do pretekárskej formy!

Zloženie Core Labs Alpha GW PPAR:

1 porcia, 1 kapsula:

GW 501516 - 12,5 mg - je typ účinnej látky, ktorá reguluje metabolizmus mastných kyselín. Táto zložka výrazne zvyšuje svalovú vytrvalosť a jej schopnosť spaľovať tuky. Budete si môcť udržať svoju energiu počas cvičení v telocvični a zvýšiť intenzitu svojich tréningov. Väčšina športovcov používa GW ako súčasť podpory svalovej vytrvalosti a ako doplnok počas redukcie. Kardarín podporuje citlivosť na inzulín, čo zvyšuje účinnosť využitia glukózy a zabraňuje ukladaniu tukov. Je zaujímavé, že kardarín má tiež zdraviu prospešné účinky. Pravidelné používanie GW501516 vedie k zníženiu hladín celkového cholesterolu a zlepšeniu pomeru medzi zlým LDL cholesterolom a dobrým HDL cholesterolom.

Extrakt z kôry Yohi - 12 mg - je extrakt z kôry stromu Yohimbe. Jeho účinky sú oveľa širšie, pretože okrem yohi alkaloidov obsahuje množstvo ďalších účinných látok zo skupiny alkaloidov. Extrakt sa zvyčajne používa ako afrodiziakum. Jeho účinky sú podobné účinkom yohi, ale tiež pomáha zlepšovať libido a zlepšovať sexuálne funkcie.

Yohi HCL - 2,5 mg - to je hydrochlorid yohimbínu v čistej forme. Zvyčajne sa extrahuje synteticky. Yohi HCL je jediný alkaloid, ktorý sa nachádza v extraktoch Yohi. Yohi HCL je najznámejšia forma yohi, ktorá sa široko používa v spaľovačoch tukov alebo ako jediná látka. Yohi ovplyvňuje hladiny neurotransmiterov, stimuluje termogénne procesy a zvyšuje odbúravanie tukov. Umožňuje dobrú stimuláciu a zvyšuje intenzitu cvičenia.

11-hydroxy johi - 2 mg - je metabolit yohi, ktorý sa tvorí v našom organizme pôsobením enzýmu CYP2D6. Podľa vedeckých správ má forma yohi vo forme 11-hydroxy Yohi ešte silnejší účinok na naše telo a lepšie funguje ako antagonista alfa-2 receptora. To znamená, že má oveľa silnejší účinok na telo. Umožňuje mu lepšie ovplyvniť konečný výsledok chudnutia. Existujú tiež náznaky, že yohi v tejto forme má dlhší polčas. Je zaujímavé, že jeho účinok na alfa-2 receptory môže byť až 10-krát silnejší ako klasický hydrochlorid yohi.

Alpha Yohi - 1 mg - v súčasnosti najbežnejšie používaný typ yohi, s ktorým sa stretneme ako v spaľovačoch tukov, tak aj pred tréningom. Tento typ yohi nám umožňuje získať veľmi vysokú úroveň energie, výrazne zvyšuje metabolické schopnosti, čo sa premieta do väčšej účinnosti tréningu. Má silný termogénny účinok, čerpá energiu z uloženého telesného tuku. Alpha Yohi je tiež známy ako Rauwolscine. Je to alkaloid extrahovaný z rastlín skupiny Rauvolfia a Corynanthe. Má silný termogénny účinok a silne zvyšuje lipolytické procesy na dosiahnutie nízkeho telesného tuku.

Ďalšie zložky - zmes určená na výrazné zvýšenie využitia účinných látok v tele. Vitamín E TPGS; extrakt z hroznových jadierok; Piperín; Naringenin.

Dávkovanie Core Labs Alpha GW:

1 porcia, 1 kapsula 30 minút pred tréningom. Tým, ktorí chcú maximalizovať účinky, sa odporúča, aby pred tréningom užili 1 kapsulu na prázdny žalúdok a ďalšiu.

Core Labs X
Nový produkt
3 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

MyoBlox ILLA II 376g MyoBlox ILLA II 376g
  • Iba online
  • -20,00 €

MyoBlox ILLA II 376g

Cena 29,98 € Bežná cena 49,98 € -20,00 €
RedCon1 Halo 60 kapslí RedCon1 Halo 60 kapslí
  • Iba online
  • -30,00 €

RedCon1 Halo 60 kapslí

Cena 49,98 € Bežná cena 79,98 € -30,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward