• Iba online
  • -20,00 €

Insane Labz Strain 256g

Insane Labz Strain 256g.Doplnok Kmeň dokonale zlepšuje spojenie mysle so svalmi, zvyšuje duševnú jasnosť a koncentráciu. Prípravok bohatý na beta-alanín a bezvodý betaín dokonale zlepšuje fyzický výkon a odďaľuje svalovú únavu. Je bez THC a pomáha urýchliť zotavenie znížením zápalu svalov a podporou tréningovej vytrvalosti. Patentovaná receptúra NextHEMP sa získava z konope pestovaného v USA s vysokou biologickou dostupnosťou, čo zaisťuje vynikajúcu absorpciu do krvi. NextHEMP je 20-krát biologicky dostupnejší ako akýkoľvek iný konopný extrakt a umožňuje maximálne výhody pre športovcov. AMPiberry znižuje bolestivosť svalov a podporuje dobrú náladu.
Príchute
56,00 €
36,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Insane Labz Strain 256g.Insane Labz Kmeň je nový predtréningový prípravok na trhu, ktorý obsahuje konopný extrakt vo vzorci NextHemp.Doplnok Kmeň dokonale zlepšuje spojenie mysle so svalmi, zvyšuje duševnú jasnosť a koncentráciu. Prípravok bohatý na beta-alanín a bezvodý betaín dokonale zlepšuje fyzický výkon a odďaľuje svalovú únavu. Je bez THC a pomáha urýchliť zotavenie znížením zápalu svalov a podporou tréningovej vytrvalosti. Patentovaná receptúra NextHEMP sa získava z konope pestovaného v USA s vysokou biologickou dostupnosťou, čo zaisťuje vynikajúcu absorpciu do krvi. NextHEMP je 20-krát biologicky dostupnejší ako akýkoľvek iný konopný extrakt a umožňuje maximálne výhody pre športovcov. AMPiberry znižuje bolestivosť svalov a podporuje dobrú náladu.

Insane Labz Kmeň je:

  • Nootropný účinok,
  • Silná stimulácia,
  • maximálna koncentrácia,
  • Zvýšenie vytrvalosti,
  • Oveľa intenzívnejšie cvičenie.

Objavte zložky Insane Labz Strain:

Taurín- táto aminokyselina zvyšuje vytrvalosť tela a pôsobí proti príznakom únavy a tiež zlepšuje našu koncentráciu. Taurín umožňuje rýchlejšiu a efektívnejšiu regeneráciu po tréningu. Ďalšou dôležitou vlastnosťou tejto aminokyseliny je, že znižuje negatívne účinky stresu, zatiaľ čo sme na znižovaní a dodržiavaní nízkosacharidovej diéty. Taurín je tiež antikatabolický a podporuje transport kreatínu.

Beta-alanín- je nevyhnutný pre produkciu karnozínu a stavebných kameňov bielkovín, ktoré pomáhajú predchádzať starnutiu tela. Zlúčenina podporuje správne fungovanie a vývoj svalov. Je známe, že aminokyselina znižuje svalovú únavu, čo môže pomôcť vašim svalom lepšie pracovať počas tréningu. To zase podporuje rast svalov. Beta-alanín je obzvlášť užitočný pri intenzívnych krátkodobých tréningoch, ako je vzpieranie. Niektorí ľudia užívajúci beta-alanín si môžu všimnúť mierny pocit brnenia známy ako parestézia. Pocit brnenia nastáva, pretože beta-alanín rozširuje krvné cievy, čo umožňuje dodávať do svalov viac kyslíka a krvi.

L-tyrozín- má pozitívny vplyv na pamäť a koncentráciu a zlepšuje proces spaľovania tukov. Doplnok zvyšuje motiváciu, vytrvalosť a odolnosť voči stresu pri intenzívnom tréningu športovcov. Okrem toho produkt urýchľuje metabolizmus a zároveň zvyšuje produkciu energie z tukového tkaniva.

Betaín bezvodý - pomáha zvyšovať účinnosť tela a zlepšovať prácu nervového systému. Ďalšou výhodou spojenou s použitím betaínu je lepšia hydratácia buniek. Rovnako ako glycín, betaín s ním čerpá vodu, keď je absorbovaný do bunky. Výsledkom je lepšia hydratácia tela a zvýšenie pocitu svalovej pumpy počas tréningu. Hlavným intracelulárnym transportérom trimetylglycínu v tele je transportér BGT-1. Okrem toho betaín stimuluje produkciu vazodilatátora - oxidu dusnatého. Všeobecne platí, že zložka poskytuje lepšie prekrvenie svalov a ich výživu.

Bezvodý kofeín- má termogénny účinok a potláča chuť do jedla v dôsledku zvýšenia produkcie adrenalínu a norepinefrínu. Bolo dokázané, že spôsobuje zvýšenie tvorby takých neurotransmiterov v centrálnom nervovom systéme, ako je dopamín, acetylcholín alebo dokonca serotonín, ktorý má stimulačný účinok a zvyšuje kognitívne funkcie. Celkový účinok kofeínu na telo vám umožňuje udržiavať účinnosť tréningu a pozitívnu náladu napriek kalorickému deficitu.

AMPiberry- patentovaný názov ovocného extraktu borievky obyčajnej (Juniperus communis L.), vždyzeleného stromu z čeľade Cupressaceae, ktorý hojne rastie v oblastiach sveta s chladnejším podnebím, najmä v hornatej oblasti Himáčalpradéš nachádzajúcej sa v Indii. Vďaka priamym antioxidačným vlastnostiam a nepriamym vlastnostiam spôsobeným zvýšením koncentrácie superoxiddismutázy, katalázy a glutatiónperoxidázy má anti-apoptotický účinok v nervovom systéme. Znižuje zápal a znižuje pocit bolesti vrátane bolesti hlavy. Zasahovaním do neurónovej excitability znižuje pocit únavy a odrádzania a motivuje telo k ďalšej práci. Demonštruje synergiu pôsobenia s kofeínom.

Extrakt z Rauwolfia Vomitoria -látka, ktorá je užitočná v boji proti takzvanému rezistentnému tukovému tkanivu, ktoré sa nachádza hlavne v oblasti hrudníka a dolného pásu u mužov a bokov, zadku a stehien u žien. Yohimbine účinkuje tak, že blokuje receptory α2, čo jednoznačne uľahčuje chudnutie a je užitočné pri tvarovaní častí tela odolných voči chudnutiu. Stojí za to pripomenúť, že účinok yohimbínu je účinne eliminovaný inzulínom. Takže užívanie tejto zlúčeniny okolo sacharidových jedál je zbytočné. Yohimbine je obzvlášť účinný, keď sa používa na prázdny žalúdok pred cvičením.

Dávkovanie šialeného kmeňa Labz:

1 kopček denne.

Insane Labz
Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Cocoon Labz TTD 60 kapslí Cocoon Labz TTD 60 kapslí
  • Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Cocoon Labz TTD 60 kapslí

Cena 60,00 € Bežná cena 80,00 € -20,00 €
Predator SAMe 60 kapslí Predator SAMe 60 kapslí
  • Iba online
  • -10,00 €

Predator SAMe 60 kapslí

Cena 19,99 € Bežná cena 29,99 € -10,00 €
MyoBlox Rubix 141g MyoBlox Rubix 141g
  • Iba online
  • -20,00 €

MyoBlox Rubix 141g

Cena 29,99 € Bežná cena 49,99 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward