• Iba online
  • -30,00 €

Neuro Amps BPC-157 60 kapslí

Neuro Amps BPC-157 60 kapslí.Výživový doplnok americkej značky Neuro Amps / Revange Nutrition obsahuje revolučný vzorec zložiek pre duševnú a svalovú relaxáciu založený na bioaktívnom peptide BPC157 (Body Protection Compound 157).Zloženie doplnku tiež zahŕňa: fenibut, L-theanín, organický horčík, komplex rastlinných relaxancií a sekretagóg rastového hormónu novej generácie - anamorelín.
99,99 €
69,99 € Ušetríte 30,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Neuro zosilňovače BPC-157 so SARM a Phenibut!Neuro Amps BPC-157 je pokročilý doplnok výživy zo skupiny posilňovačov rastového hormónu a doplnky rýchleho zotavenia. Produkt je zameraný na maximálnu regeneráciu. 1 dávka doplnku poskytuje až 1 mg BPC 157 so silnými protizápalovými a regeneračnými účinkami. Doplnok umožňuje veľmi rýchle zotavenie, podporuje procesy opravy svalov, ale tiež chráni nervový systém.

Neuro Amps BPC-157 je:

  • Posilňovač rastového hormónu,
  • podpora obnovy,
  • Rýchlejšie zotavenie sa zo zranenia,
  • Zvýšená svalová hmota,
  • Zlepšená funkcia nervového systému.

Ako funguje Neuro Amps BPC-157?

Regenerácia je kľúčovou súčasťou budovania atletickej formy. Bez dobrej regenerácie si nemôžeme dovoliť tvrdo trénovať, aby sme získali svalovú hmotu. Neuro Amps BPC-157 je doplnok výživy navrhnutý tak, aby maximalizoval opravné procesy v tele vďaka vysokému obsahu BPC-157!

Čo je BPC-157?

Body Protection Compound 157, tiež známy ako BPC-157, je formulovaný s prírodnými peptidmi nachádzajúcimi sa v našom tele. Doplnok navyše obsahuje zložky určené na podporu účinkov BPC-157. Každý z nich má svoje vlastné potenciálne výhody a spolu tvoria veľmi dobrú zmes, ktorá ovplyvňuje množstvo zdravotných aspektov, ako aj parametre cvičenia.

Aké sú teda výhody používania BPC-157? Na začiatok sa prejavuje ako znateľné zlepšenie schopnosti tela obnoviť poškodené tkanivá a bojovať proti zápalom. Z tohto dôvodu je BPC-157 indikovaný pre ľudí, ktorí zápasia s následkami zranení. BPC-157 tiež veľmi dobre podporuje tráviaci systém a črevá. Ľudia, ktorí trpia napríklad tráviacimi problémami vrátane pokročilejších chorôb, ako sú žalúdočné vredy, môžu tiež profitovať z BPC.

Doplnok má tiež podporný účinok na nervový systém vrátane pamäti. Vďaka Phenibutu vo formulácii, ako aj relaxačným zložkám, Neuro Amps účinne podporuje duševné a fyzické zdravie.

Ako funguje BPC 157?

Podľa niekoľkých vedeckých publikácií môže BPC 157 vyvolať naše telo k tvorbe nových krvných ciev (kapilár). To znamená, že vytvára nové kapilárne tkanivo, ktoré výrazne urýchľuje výživu poškodených štruktúr a zlepšuje ich funkciu. Zvyšuje tiež hladiny rastového faktora IGF, ako aj zvyšuje syntézu kolagénu. Tieto činnosti, ak sa skombinujú, poskytujú skutočne veľmi dobré regeneračné a opravné výsledky.

Zloženie Neuro Amps BPC-157:

1 porcia, 3 kapsuly:

Bio relaxačný extrakt 830 mg - to je kombinácia prírodných extraktov, ktorá bola vyvinutá spoločnosťou Neuro Amps. Obsahuje: kôru bielej vŕby, zelený čaj, guaranu, valerián, mučenku, harmanček, chmeľ a hroznové jadierka. Väčšina z týchto zlúčenín má vplyv na telo tým, že ho upokojuje a utíši. Zmes podporuje relaxáciu, umožňuje nám rýchlejšie zaspať, zbaviť sa návalu myšlienok a dať nás do hlbšieho spánku. Kvalitný spánok je základom rýchleho zotavenia.

Pheni - 750 mg - patrí k nootropickým látkam, ktoré prechádzajú hematoencefalickou bariérou a pôsobia priamo na neurologický systém, podobne ako GABA. Táto akcia poskytuje dve výhody v jednom. Prvou výhodou je, že má upokojujúci a stresujúci účinok. Okrem toho má fenibut nootropný účinok, čo znamená, že môže zvýšiť naše kognitívne schopnosti (ako je pamäť alebo koncentrácia). Suplementácia Phenibut nám dáva lepšiu schopnosť komunikovať s ostatnými. Cítime sa istejšie.

L-theanín - 100 mg - je najzákladnejšou účinnou látkou nachádzajúcou sa v listoch zeleného čaju. V dnešnej dobe dokonca aj lekári začínajú chváliť jeho upokojujúce účinky, ktoré sú v stresovom svete dokonale užitočné. L-theanín je prírodný doplnok, ktorý pomáha ľuďom lepšie spať a ľahšie relaxovať.

Horčík (citrát horečnatý) - 100 mg - je minerál, ktorý je nevyhnutný pre zdravú funkciu nervového systému. Citrát horečnatý je forma horčíka, ktorá sa vyznačuje veľmi dobrou absorpciou. Horčík ovplyvňuje stupeň relaxácie, je zodpovedný za prenos nervových impulzov, ale má vplyv napríklad aj na mineralizáciu kostí. Nedostatky horčíka môžu výrazne zvýšiť emocionálnu excitabilitu.

TPGS vitamín E - 15 mg - je rozpustný vo vode. To zvyšuje jeho absorpciu a robí jeho účinok väčším ako bežné tokoferoly. Vzhľadom na významnú antioxidačnú aktivitu, ktorú má, je vitamín E veľmi dôležitou živinou pre náš mozog. Okrem toho umožňuje, aby ostatné zložky fungovali efektívnejšie.

Piperín 95% - 15 mg - extrakt z čierneho korenia, ktorý má 95% piperínu - niektoré z vyššie uvedených zlúčenín majú pomerne nízku biologickú dostupnosť. Našťastie pre nás môže piperín, ktorý korenie obsahuje, účinne zvýšiť biologickú dostupnosť zlúčenín. V dôsledku toho sa zvýši účinnosť doplnku a plne využijeme jeho vlastnosti.
Naringenín - 15 mg - je chemická zlúčenina, ktorá sa nachádza v citrusových plodoch. Ukázalo sa, že má neuroprotektívne vlastnosti, čo znamená, že chráni naše neuróny pred zhoršením. Okrem toho ovplyvňuje absorpčnú kapacitu účinných látok obsiahnutých v produkte.

Anamorelín - 3 mg - známy ako ONO-764 je mimetika grelínu. Táto chemikália pôsobí podobne ako MK-677. Má významný vplyv na zvýšenie hladín rastového hormónu aj IGF-1. Táto chemikália je na trhu v Európe relatívne nová, ale napriek tomu sa široko používa v Japonsku a ďalších krajinách ako liečba pre ľudí, ktorí mali ťažký úbytok hmotnosti, napr. pri kachektických ochoreniach. Štúdie vykonané v laboratóriu ukázali, že ONO-764 mal silný anabolický účinok. Umožňuje rýchly rozvoj sily a výrazne urýchľuje proces syntézy svalových bielkovín. Anamorelín má veľmi dobrý vplyv na čas zotavenia. Umožňuje nám trénovať tvrdšie a chráni naše svaly pred katabolizmom.

BPC-157 - 1 mg - peptid známy ako BPC 157 sa skladá z aminokyselinovej sekvencie, ktorá je identická so sekvenciou nachádzajúcou sa v ľudskej žalúdočnej šťave. Jednoducho povedané, je to to, čo udržuje zdravie nášho žalúdka a čriev, a z tohto dôvodu bol BPC 157 identifikovaný ako možná liečba rôznych porúch, ktoré ovplyvňujú gastrointestinálny trakt, vrátane vredov, refluxu kyseliny, divertikulitídy a syndrómu dráždivého čreva. Zdá sa, že BPC 157 má jedinečný potenciál na opravu širokej škály ochorení, vrátane roztrhaných svalov, vytiahnutých šliach, poškodených väzov, poškodených kĺbov, zápalov a dokonca aj otvorených rán.

 

Neuro Amps BPC-157 dávkovanie:

1 porcia, 3 kapsuly pred spaním.


Neuro Amps BPC-157 60 kapslí.Výživový doplnok americkej značky Neuro Amps / Revange Nutrition obsahuje revolučný vzorec zložiek pre duševnú a svalovú relaxáciu založený na bioaktívnom peptide BPC157 (Body Protection Compound 157).
Zloženie doplnku tiež zahŕňa: fenibut, L-theanín, organický horčík, komplex rastlinných relaxancií a sekretagóg rastového hormónu novej generácie - anamorelín.

Účinky fenibutu, theanínu a horčíka na podporu nervového systému sú známe mnohým. Zvážte peptidovú zlúčeninu BPC-157!
BPC157 je sekvencia 15 aminokyselín, na rozdiel od väčšiny peptidov je odolná voči hydrolýze alebo enzymatickému štiepeniu a môže sa podávať perorálne. Medzi jeho zásluhy patrí spustenie takého procesu, ako je angiogenéza - tvorba nových krvných ciev, ktorá hrá kľúčovú úlohu pri žalúdočných vredoch, črevných poraneniach, ako sú fistuly a zápalové ochorenia, hojenie a rýchlosť rastu kostí a kĺbov, ako aj poškodenie iných orgánov. BPC-157môže tiež znížiť stratu svalov (katabolizmus) a podporiť rast a rozvoj svalov, ktorý je potencovaný ďalšou zložkou doplnku - anamorelínom.
Anamorelín (Anamorelín
, ONO-7643, RC-1291, ST-1291) je selektívny agonista ghrelínových receptorov (ako ibutamoren), ktorý významne zvyšuje hladinyrastového hormónu (GH) a inzulínom podobného rastového faktora prvého typu (IGF-1). Jeho dodatočný príjem zvýši prirodzenú nočnú produkciu somatotropného hormónu, aktivuje anabolizmus, spaľovanie tukov, regeneračné procesy, hojenie rán a zranení.


Hlavné výhody Neuro Amps BPC-157:

 
  •  - relaxačný a sedatívny účinok
  • - Podpora centrálneho nervového systému
  • - Iniciácia angiogenézy
  • - zvýšenie vlastnej produkcie rastového hormónu
  • - aktivácia anabolizmu a spaľovania tukov
  • - zrýchlenie regenerácie a hojenie svalov, kĺbov a väzov

Naše organizmy majú prirodzenú schopnosť regenerácie. Výsledkom je, že rôzne kožné rezy alebo iné podobné zranenia by sa mali po čase samovoľne hojiť. Dôležité je, že postupná regenerácia sa môže vzťahovať aj na ťažké stavy alebo rozsiahle zranenia. Potom sa však proces obnovy ukáže byť podstatne dlhší. Existuje nejaký spôsob, ako to urýchliť?

To bola otázka, ktorú položili vedci, ktorí nakoniec vyvinuli novú zlúčeninu s neobvyklými vlastnosťami. Bol to BPC-157 alebo Body Protection Compound-157. Je príznačné, že BPC-157 bol vyvinutý na základe prírodných peptidov v našom tráviacom systéme. Kombinácia týchto látok však umožnila dosiahnuť účinok, ktorý výrazne prevyšuje ich štandardný potenciál.

Aké výhody teda poskytuje BPC-157? Po prvé, ide o výrazné zvýšenie schopnosti tela regenerovať poškodené tkanivá a bojovať proti chorobným stavom. Z tohto dôvodu sa BPC-157 odporúča tým, ktorí sa zaoberajú účinkami zranení alebo napríklad trpia žalúdočnými vredmi. Okrem toho môže zlúčenina tiež zlepšiť pamäť, rýchlejšie redukciu tuku a zdravú pečeň.

Niet divu, že zlúčenina s takými dobrými vlastnosťami sa stala primárnou zložkou doplnku vyrábaného spoločnosťou Neuro Amps. Kapsuly BPC-157 obsahujú presne 1 mg tejto prospešnej látky. Je však potrebné vedieť, že BPC-157 nie je ich jedinou zložkou.

Je to preto, že v zložení týchto kapsúl nájdete aj:

– Bio relaxačný extrakt – jedná sa o jedinečný komplex prírodných extraktov vytvorených spoločnosťou Neuro Amps. Nájdete v ňom: bielu vŕbovú kôru, zelený čaj, guaranu, valerián, mučenku, harmanček, chmeľ a hroznové semená, okrem iného. Mnohé z týchto zlúčenín vykazujú sedatívne a upokojujúce účinky na telo. V dôsledku toho podporujú stav relaxácie a lepšiu kvalitu spánku a efektívnejšie zotavenie.

– Pheni – táto zlúčenina bola vyvinutá ako syntetická forma kyseliny gama-aminomaslovej (GABA). Rovnako ako GABA, phenibut môže prekročiť hematoencefalickú bariéru a pôsobiť priamo na nervový systém. Jeho pôsobenie kombinuje dve výhody. Prvým je všeobecne relaxačný účinok na zníženie stresu. Okrem toho, fenibut má tiež nootropný účinok, ktorý zlepšuje naše kognitívne schopnosti (ako je pamäť alebo koncentrácia).

– L-theanín – populárny L-theanín je najdôležitejšou účinnou látkou v listoch zeleného čaju. V dnešnej dobe už aj lekári chvália jeho upokojujúce pevné vlastnosti. L-theanín je prirodzený spôsob, ako ľahšie relaxovať a lepšie spať.

– Horčík (citrát horečnatý) – horčík je kľúčovým minerálom pre správne fungovanie nervového systému. Jeho nedostatok môže byť spojený s mnohými nepriaznivými príznakmi. Aby sa tomu zabránilo, spoločnosť Neuro Amps sa rozhodla pridať do svojho doplnku citrát horečnatý, najlepšie absorbovanú formu tohto minerálu.

– Vitamín E – Vysoká antioxidačná aktivita vitamínu E ho robí veľmi dôležitým pre náš mozog. Jeho pridanie bude teda cennou podporou nervového systému.

– Extrakt z čierneho korenia (95% piperínu) – niektoré z vyššie opísaných zlúčenín majú relatívne nízku úroveň biologickej dostupnosti. Našťastie piperín obsiahnutý v korení môže účinne zvýšiť ich biologickú dostupnosť. Vďaka tomu bude suplementácia efektívnejšia a poskytne pôsobivejšie výhody.

Naringenin - ukázalo sa, že táto zlúčenina nachádzajúca sa v citrusoch má neuroprotektívne účinky, čo znamená, že chráni naše neuróny pred degeneráciou.

Dávkovanie:

Výrobca odporúča, aby sa denne užívali tri kapsuly BPC-157. Kapsuly sa majú užívať v rôznych časoch dňa a zapiť dostatočným množstvom vody.

Odporúča sa užiť 3 kapsuly hodinu pred spaním na prázdny žalúdok, zapiť pohárom vody alebo džúsu. 20 minút po tom je povolené ľahké jedlo alebo proteínový nápoj.
Neuro Amps
Nový produkt
4 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Weider Rush Pump 375g Weider Rush Pump 375g
  • Iba online
  • -10,00 €

Weider Rush Pump 375g

Cena 29,99 € Bežná cena 39,99 € -10,00 €
arrow_upward