CRYO EMSLIM 2v1-Kryolipolýza+magshape

Inteligentná najnovšia kryolipolýza CRYO-2D-Head ohrev 45C-Kryolipolýza -12C-chudnutie ohrevom a chladom.Formovanie postavy a odstránenie celulitídy ohrevom a zmrazením tuku.Kryolipolýza so 4 hlavicami.Pracujú 2 hlavice súčasne!Náš režim M1,M2 aplikuje najprv tepelnú terapiu (35 stupňov až 45 stupňov) a potom chladenie (-12 stupňov až 5 stupňov.), Hypertermia môže lokálne krvné cievy rozšíriť, zlepšiť krvný obeh, podporovať rozptyľovanie alebo obmedzenie zápalu. Otepľovanie môže znížiť bolesť,nervy , vzrušiteľnosť, má účinok na zmiernenie bolesti Zahrievanie môže spôsobiť, že sa lokálne krvné cievy rozšíria, tuk a krvné cievy sa oddelia, len pre chudnutie tuku a potom sa ochladia (špecifikované časti tukových buniek po ochladení na špecifickú nízku teplotu.

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Inteligentný prístroj CRYO-2D-Head ohrev 45C+Kryolipolýza -12C+Vákuum.Ohrev Head-Kryolipolýza s 2 hlavicami na rôzne veľkosti ošetrenia tela: 2 x 10cm, 1 x 15cm, 1 x 20 cm.

Pracujú 2 hlavice súčasne! 

Inteligentný systém-PDT LED-Head ohrev 45C-Kryolipolýza -12C-chudnutie ohrevom a chladom.

Formovanie postavy a odstránenie celulitídy ohrevom a zmrazením tuku.

Ošetrenie 1-2 krát mesačne

Kryolipolýza -12+Head ohrev +45C+Vákuum+LED PDT modré, červené

1) Obrazovka:
15-palcové ovládanie dotykovej obrazovky, dynamické simulácie 3D modelovania, jedinečný dizajn interakcie medzi človekom a počítačom, elegantný vzhľad, jednoduchá a citlivá prevádzka

2) Ultra-inteligentný systém samokontroly prístroja. Automaticky kontroluje podrobnosti prevádzkových parametrov stroja

3) Automatické čistiace a monitorovacie funkcie. Rukoväť môže tiež automaticky čistiť potrubie počas filtrovania, čím zabraňuje zablokovaniu mraziaceho filmu potrubia

4) Automatické funkcie vody a monitorovania. 3D dynamické dynamické vodné rozhranie, pohodlnejšie

5) Zámok tlačidla rukoväte zabraňuje neúmyselnému stlačeniu
1. Pomocou testu srdcovej frekvencie môžete pred prácou skontrolovať, či je stav zákazníka normálny. Ak srdce preskočí vysoko alebo príliš nízko, bude to ďalej zvyšovať povedomie o bezpečnosti. (Tepová frekvencia označuje počet tepov za minútu v pokojnom stave normálnej osoby, známy tiež ako tichá srdcová frekvencia, zvyčajne 60 až 100 tepov / min.) Jednotlivé rozdiely sa môžu vyskytnúť v dôsledku veku, pohlavia alebo iných fyziologických faktorov.

 

6) Núdzový vypínač, nesprávna prevádzka, zákazníci sa cítia nepohodlne a pre zákazníkov je vhodné prístroj zastaviť.

7) Prevádzkové rozhranie
Hypertermový režim, M1, M2:
Náš režim M1 aplikuje najprv tepelnú terapiu (35 stupňov až 45 stupňov) a potom chladenie (-12 stupňov až 5 stupňov.), (Hypertermia môže lokálne krvné cievy rozšíriť, zlepšiť krvný obeh, podporovať rozptyľovanie alebo obmedzenie zápalu. Otepľovanie môže znížiť bolesť,nervy , vzrušiteľnosť, má účinok na zmiernenie bolesti Zahrievanie môže spôsobiť, že sa lokálne krvné cievy rozšíria, tuk a krvné cievy sa oddelia, len pre chudnutie tuku a potom sa ochladia (špecifikované časti tukových buniek po ochladení na špecifickú nízku teplotu). po triglyceride z kvapaliny sa konvertuje do tuhého stavu a po kryštalizácii zomrie jeden po druhom a vylučuje sa metabolizmom a telesný tuk sa postupne znižuje, čím sa dosahuje účinok tvarovania lokálnej lipolýzy.

8) Existujú tri tlakové režimy, P1, P2, P3,

Nastavte intenzitu tlaku. Rozsah: 10 - 80Kpa.

P1 je inteligentný režim vyváženia,

P2 je inteligentný režim vyváženia tlaku 

P3 je režim s pevným tlakom.
3.Tlak, teplota a rukoväť zobrazujú hodnotu synchronizácie v reálnom čase

 

Princíp fungovania:
Triglyceridy tuku sa pri nízkych teplotách premenia na pevné látky (kryštály). Pevné triglyceridy odumrú a normálny metabolizmus ich z organizmu vylúči.
Ľudský organizmus sa v dôsledku toho cíti ľahší.
Hlavnými funkciami tohto vybavenia sú funkcia vákuovej absorpcie a funkcia úbytku hmotnosti zmrazením.
Kryolipolýza je založená na princípe spočívajúcom v tom, že bunky sú citlivejšie na odobratie energie (ochladenie) než okolité tkanivo. Na ošetrovanú oblasť sa priloží neinvazívny aplikátor, ktorého úlohou je odobrať energiu z podkožného tukového tkaniva, pričom zároveň chráni pokožku, nervy, svaly a iné tkanivá. Schladené tukové bunky podstupujú apoptózu (kontrolovanú bunkovú smrť) a postupne sú eliminované, čím sa zmenší hrúbka tukovej vrstvy.
Prístroj využíva nasledujúce vyspelé moduly:
Infračervené vlny: na lepšiu cirkuláciu krvi a dosiahnutie dobrej flexibility liečby.

10,4-palcový TFT displej – jednoduchá komunikácia človeka s prístrojom: intuitívne rozhranie s dotykovým displejom a liečbou pomocou počítača uľahčuje liečbu všetkým používateľom, od nováčikov po skúsených používateľov. Parametre liečby možno upraviť tak na dotykovom LCD paneli prístroja, ako aj na terapeutickej hlavici, s ktorou operátor ľahko manipuluje.

Terapeutické pracovné hlavice Kryolipolýza. Jedinečnou vlastnosťou tejto liečby je zameranie sa na tukové bunky pomocou špeciálnej chladiacej techniky. Tukové bunky sú postupne eliminované v priebehu dvoch až štyroch mesiacov.

 

Podkožný tuk v pokožke organizovaný do lalôčika tuku, ktorý oddeľuje kolagénové vlákna. Keď sa tieto lalôčiky zduria, rozšírený tuk, prijíma charakteristické vzory celulitídy. Celulitída je najviac viditeľná na problematických oblastiach najme u žien. Stehná, kde je koža priviazaná dole na základné svaly. Pre efektívne ošetrenie celulitídy sa nie len tukové bunky musia scvrknuť, ale kolagénové vlákna je potrebné posilniť a dotiahnuť.

Prispôsobiteľné vákuum  zabezpečí vtiahnutie kožného tkaniva do priestoru medzi dve elektródy. Inhalačné zmrazované tkanivo možno presne kontrolovať.
1. Vákuum nasaje tuk do rukoväte.
2. Čipy s mraziacou funkciu zabezpečia zmrazenie nasatého tuku.
3.O 60 až 90 minút sa nasatý tuk ochladí, zamrzne a zmení sa na pevný triglycerid.
4. Pevný triglycerid o 2 mesiace odumrie a normálny metabolizmus ho z tela vylúči. Tuková vrstva tak ostane tenká.

 

Terapeutický princíp technológie:

Technológia kryolipolýzy je vysoko účinný, bezpečný a bezbolestný liečebno-estetický postup, ktorý lekárom umožňuje poskytovať vyspelé riešenia, ktoré majú širokú oblasť liečebno-estetického využitia vrátane redukcie vrások a omladenia pokožky pomocou liečby celulitídy. Kryolipolýza. Rukoväť A s neinvazívnou „chladiacou“ technológiou ochladzuje tukové tkanivo s cieľom vyvolať lipolýzu, vďaka čomu sa zníži objem telesného tuku bez poškodenia iných tkanív. O niekoľko dní po ošetrení prístrojom sa tukové bunky, ktoré boli zamrazené, začnú zmenšovať. Tieto poškodené tukové bunky organizmus v priebehu niekoľkých mesiacov pomaly strávi a odstránia sa prirodzeným spôsobom. Je známe, že vystavenie mrazu spôsobí, že tukové bunky sa začnú prirodzene odstraňovať, čím sa postupne zmenší hrúbka tukovej vrstvy.
Ošetrenie je rýchle a nevyžaduje si anestéziu ani dlhú rekonvalescenciu. Pacienti môžu hneď pokračovať v obvyklej činnosti. Čo je najlepšie, technológia poskytuje stabilné zlepšenie s vynikajúcimi a dlhodobými výsledkami v oblasti spevnenia pokožky. Postup sa obvykle vykonáva ako jedno ošetrenie trvajúce 30 až 40 minút v závislosti od ošetrovanej oblasti. Keďže nie je potrebný čas na regeneráciu, pacienti sa môžu rýchlo vrátiť do normálnych koľají.
Po liečbe môže byť pokožka deň alebo dva mierne začervenaná. Väčšina ľudí však okamžite po liečbe pokračuje vo svojich pravidelných činnostiam bez potreby času na regeneráciu alebo špeciálnej následnej starostlivosti.
Ihneď po ošetrení by ste mali cítiť, že vaša pokožka je hladšia, pevnejšia a vypnutejšia. Môžete tiež spozorovať spevnenie kontúr, v dôsledku čoho sa začne zlepšovať tvar vašej postavy.

Po ošetrení by ste mali ďalej pozorovať zlepšenie stavu svojej pokožky v dôsledku tvorby nového kolagénu vo zvýšenom množstve, ako aj ďalšie spevnenie kontúr, pretože spevňovací účinok ošetrenia bude pretrvávať. Tieto účinky sa budú postupne prejavovať až šesť mesiacov a vy by ste mali spozorovať trvalé výsledky.

 

Aplikácia: odstránenie celulitídy,tuku…

Výhody:

-Posledná neinvazívna Kryolipolýza , technológia so schválením FDA
-Až 23% tukových buniek je odstránených po jednom ošetrení
-Komfortný a dobrý pocit v priebehu liečby a po nej
-2-3 veľkosti násadca na rôzne veľkostí liečebných častí
-Účinná a bezpečná liečba zaistená moderne navrhnutým systémom
-Pokročilý, intuitívny a ľahko ovládateľný softvér počítača

Kontraindikácie :

1, Kardiostimulátor a defibrilátor v tele

2, Kov pod ošetrovanou oblasťou

3, Rakovina a kožné ochorenia

4, Iné závažné ochorenia,ako ochorenia srdca a diabetes(cukrovka)

5, Tehotenstvo a kojenie 

6, Horúčkovité ochorenia, krčové žily na nohách(variksy)

7, Otvorené rany

8, Citlivosť na svetlo, na chlad

9, Opálená pokožka

10, Menštruácia

Technická špecifikácia:

Product Paramenters
Technology
Thermal Shock & 360 Cryo lipolysis & EMS Technology
Cooling Temperature
-10℃ or -15℃
Heating Temperature
45℃
Applicators
2 Pcs for Body, 1 Double chin
Vacuum
100Kpa /700mhg
Power standard
100 – 240 V / 50/60 Hz; 220 V / 60 Hz
Control unit
8" colour touch screen for all software operations,
1.2" colour touch screen for each handpiece,
Handpiece operation via both host display and handpiece display
Maximum power
600 W
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Fyzio EMS-Elektroterapia Fyzio EMS-Elektroterapia
  • Iba online
  • -160,00 €

Fyzio EMS-Elektroterapia

Cena 439,98 € Bežná cena 599,98 € -160,00 €
HydraOxygen 10 v 1 HydraOxygen 10 v 1
  • Iba online
  • -1 000,00 €

HydraOxygen 10 v 1

Cena 1 499,99 € Bežná cena 2 499,99 € -1 000,00 €
Fyzio2 EMS-Elektroterapia Fyzio2 EMS-Elektroterapia
  • Iba online
  • -100,00 €

Fyzio2 EMS-Elektroterapia

Cena 499,98 € Bežná cena 599,98 € -100,00 €
arrow_upward