BodyShape na celulitídu a omladenie

BodyShape 5v1 Laserový systém na odstránenie celulitídy,tuku,chudnutie a omladenie (vrásky, strie, akné). Laser IR+LED+RF bipolárna+Vákuum+Endermológia+kavitácia 5v1. Najvýkonnejšie technológie v jednej ošetrovacej hlavici! Špička v omladení na svetovom trhu!Špička proti antritíde!Fyzioterapia laserom+RF.

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

BodyShape 5v1 Laserový systém na odstránenie celulitídy,tuku a omladenie (vrásky, strie, akné). Laser IR+LED+RF bipolárna +Vákuum +Endermológia +Kavitácia 40KHz 5v1.Laserový systém na odstránenie celulitídy,tuku,chudnutie a omladenie(vrásky,strie,akné).Špička proti antritíde,fyzioterapeutický prístroj! Fyzioterapia!IR laser (červené 650nm, modré 480nm, zelené 560nm)+RF bipolárna 2MHz(60W)+Vákuum 85 kPa+Endermológia  4v1.

Štyri najvýkonnejšie technológie v jednej ošetrovacej hlavici! Špička na chudnutie, celulitídu, omladenie a fyzioterapiu na svetovom trhu!!!

Princíp ošetrenia V-shape 4v1 :

  1. IR laser znižuje celkový odpor pokožky jej zohrievaním a RF bipolárna rádiofrekvencia preniká hlboko do spojivových tkanív. Efektívne zlepšuje metabolizmus lipocytov, teda tukových buniek a taktiež vláknitých buniek do takej miery, že dokáže efektívne tvarovať telo a odstraňovať celulitídu. Zlepšuje metabolizmus tukového tkaniva, skvapaľňuje tuk a rozpustené tukové bunky sú vylučované do lymfatického systému. .
  2. Synergická kombinácia dynamického lasera o vlnovej dlžke 650 nm, LED modré, zelené a RF bipolárnej rádiofrekvencie(60W)zvyšuje rozptyl kyslíka vo vnútri buniek zahrievaním pokožky, skvapaľňuje tuk.
  3. IR laser 650 nm zlepšuje flexibilitu pokožky a obnovuje kolagén.IR laser 650nm dokáže teplom aktivovať podkožný tuk a tým rozpúšťať lipocyty. Pôsobením na kožu zlepšuje prekrvenie, čím sa zrýchľuje metabolizmus tuku.
  4. Technológia, využívajúca vákuum, ktorá významne zlepšuje efekt a bezpečnosť, napomáha prenikaniuRF rádiofrekvencie cez špecificky zvrásnenú pokožku. Vákuum plus špeciálne navrhnuté kontúrovacie valčeky napomáhajú prenikaniu RF rádiofrekvencie ,až do hĺbky 5-15 mm pod povrch pokožky. Medzitým vákuová komôrka a kontúrovacie valčeky mechanicky masírujú pokožku, čím napomáhajú napínaniu vlákien v spojivových tkanivách, efektívnej redukcii podkožného tuku, prekrvovaniu kapilár. Obnovujú cirkuláciu lymfy, podporujú metabolizmus a redukujú tukové bunky, čím prispievajú k tvarovaniu tela.

Endermológia – cesta ku zdraviu a kráse

Endermológia ošetruje kožné a podkožné spojivové tkanivo. Táto technológia sa dokonale prispôsobuje všetkým oblastiam tela a je vysoko účinná ako z fyziologického, tak i z kozmetického hľadiska. Zameriava sa na celulitídu – pôsobí na podkožné spojivové tkanivo, posilňuje cievny systém, podporuje vylučovanie toxických látok, stimuluje látkovú výmenu a mobilizuje „spojivový gél“ z dôvodu obnovy jeho hladkosti.

Endermológia povzbudzuje cievny a lymfatický systém, a tým redukuje zadržiavanie vody v tele. Taktiež modeluje postavu a zmenšuje objem určitých častí tela zvýšením lipolýzy v rôznych vrstvách tukového tkaniva. Zanedbateľný nie je ani jej vplyv na pokožku, keďže pôsobí ako peeling, ktorý odstraňuje odumreté bunky a obnovuje prirodzenú žiarivosť pleti.

Vďaka týmto mnohým výhodám sa metóda endermológie využíva ako omladzujúca terapia. Poskytuje prakticky všetko, čo ženy od kozmetiky požadujú. Ako súčasť odtučňovacieho programu (pre mužov aj ženy) dosahuje perfektné výsledky mechanickým a fyziologickým pôsobením na hlboko uložené tukové vrstvy a stimuláciou telesného mechanizmu na odstraňovanie tukov. Táto metóda je ideálnym riešením na redukciu celulitídy a zlepšenie celkového estetického vzhľadu. V kontexte liposukcie sa využíva pred operáciou i po nej na zlepšenie pooperačných výsledkov.

Efektívnosť endermológie klinicky spočíva v pôsobení na kožné a podkožné štruktúry, ako je spojivové a tukové tkanivo, ale taktiež aj na na cievny a lymfatický obeh. Výsledkom je vytvarovanie postavy a zlepšenie kvality pokožky.

Ošetrenie tela,postavy 4v1:

IR laser 650 nm červený, zelené, modré LED! RF bipolárna rádiofrekvencia 2MHz/60W! Endermologia!  Vákuum! V jednej ošetrovacej hlavici!!!

2 x týždenne 20/30/40 min. ošetrenie

Formovanie postavy/Odstránenie celulitídy a tuku/Rozpúšťanie tuku/ Strie/ Spevnenie, vypnutie, pružnosť a zjemnenie pokožky/(brucho, boky, zadok, stehná, lýtka, ramená, paže, chrbát)

 

Ošetrenie tváre, krku, dekoltu a pod brady(dvojitej brady) 3v1:

IR laser červený 650 nm/výstupný výkon 10MW! RF bipolárna rádiofrekvencia 2MHz(30W)! Vákuum! V jednej ošetrovacej hlavici!!!

1 x týždenne max. 30 min. ošetrenie

Fotorejuvenizácia/Omladenie/Facelifting/Up-lifting/Vypnutie,spevnenie, pružnosť a zjemnenie pokožky/ Odstránenie jemných vrások/Odstránenie a vyliečenie akné!

 

Ošetrenie okolo očí 2v1:

RF bipolárna rádiofrekvencia 2MHZ(20W)! Vákuum! V jednej ošetrovacej hlavici!!!

1 x týždenne 15 min. ošetrenie

Lifting/Opuchy pod očami/ Čierne kruhy pod očami/Tukové a vodové vačky/Viečka- vypne, natiahne, spevní a zjemní/Vyhladí jemné vrásky okolo očí/

 

Aké výsledky sa dosiahli používaním ?

-Zjemnenie pokožky, odstránenie čiernych kruhov pod očami a taktiež vrások a vačkov.

-Lifting horných očných viečok!!!

-Liečba adiposis universalis(všetkých tukov), odstraňovanie vrások, lipolýza a tvarovanie tela (ramena,zadok, nohy, plecia, pás, brucho a boky), generalizovaná obezita, lokalizovaná obezita, rozpúšťanie tuku!!!

-Tvarovanie tela po pôrode!!!

-Reparuje hĺbkové tkanivá a hornú vrstvu pokožky, kontúruje telo!!!

-Odstraňuje strie!!!

-Relaxuje svaly a poskytuje celkové telesné uvoľnenie. Zmierňovanie bolestí pri artritíde, celková fyzická terapia!Fyzioterapeutický prístroj!

 

Použitie:

-Formovanie postavy

-Zníženie obvodu tela

-Redukcia celulitídy

-Natiahnutie pokožky

-Odstránenie vrások, pod brady(dvojitej brady)

-Zjemnenie povrchu pokožky

-Masáž

-Starostlivosť okolo očí

Výhody:

V-shape 4v1 je vybavený revolučnou kombináciou RF bipolárnej rádiofrekvencie 60W, infračerveného lasera , endermologie, mechanickej pulznej masáže tkaniva a vákua.

- Bezpečnosť a účinnosť technológie V-shape 4v1 systému boli preukázané na formovaní postavy a vyhladeniu vrások na akejkoľvek časti ľudského tela.

V-shape 4v1 je príkladom dokonalej kombinácie prístrojov ALUMA spoločnosti LUMENIS s VELA SHAPE II. a eTwo, eMatrix, LipoFrac 2v1  www.poza.sk

 

Technická špecifikácia:

-Hlavná obrazovka: 10,4 “TFT farebný dotykový displej

-Obrazovky rukovätí:

-Obrazovka násadca 1: 2,4 ”

-Obrazovka násadca 2: 1,9 ”

-Pracovný režim: pulzný režim

-Šírka impulzu 0,5-7.5 s

-Vákuum:

1. Absolútny tlak: 20kpa-85kPa (68.4cmHg-15.2cmHg)

2. Relatívny tlak: 10kPa-80kpa (7.6cmHg-60.8cmHg)

-Endermológia-rýchlosť valčekov: 0-40rpm

-Pracovný režim valčekov: 2 druhy

-Bezpečnostný režim: Testovanie v reálnom čase on-line

-RF frekvencia: 2 MHz/60W

-Celkom násadce: 3 násadce a 5 tipov koncoviek

-Liečba oblasti násadca: 4mmx7mm, 6mmx13mm, 8mmx25mm, 30mmx44mm, 40mmx66mm

-Vlnová dĺžka lasera: 6500 nm / Trieda: I.

-Výkon lasera: 10 MW (max) / Trieda: I.

-LED červené, modré, zelené

-Bezdrôtové čipovej karty

-Kľúče k akordovej hudbe

-Menovitý príkon: 350VA

-Menovité vstupné napätie: AC230V ± 10%, 50 Hz ± 1Hz/AC110V ± 10%, 60 Hz ± 1 Hz (voliteľne)

-Čistá hmotnosť: 28.5kg

-Čistá hmotnosť 1,5 kg príslušenstvo

-Fyzický rozmer:

-Vertikálne : (šírka x dĺžka x výška) 510 mm × 400 mm × 830 mm

-Stolové: (šírka x dĺžka x výška) 590 mm × 400 mm × 390 mm

-2 roky záruka+po záručný servis!

1. Čo je V- Shape&smooth?

V-Shape&smooth je zariadenie určené na kontúrovanie tela. Je kombináciou 4 technológií: bipolárnej rádiofrekvencie, blízkeho IČ žiarenia o vlnovej dĺžke 940 nm,vákua a  endermológie(mechanickej manipulácie s tkanivami). Kombinácia týchto 4 technológií efektívne zlepšuje metabolizmus lipocytov, teda tukových buniek a taktiež vláknitých buniek, do takej miery, že dokáže efektívne tvarovať telo a odstraňovať celulitídu.

2. Ako dlho trvá jedno sedenie? Kedy sa dostaví požadovaný efekt ?

Ošetrenie trvá od 20-60 min. CELÉ TELO:jeden kurz zahŕňa 8 ošetrení,2 krát do týždňa.OČI A TVÁR: jeden kurz zahŕňa 4 ošetrenia,1 krát do týždňa. Viditeľný efekt sa dostaví do jedného mesiaca, stehná sa zúžia o 1 až 5 cm, pás o 2 až 6 cm ( normálny obvod tela poklesne o 2 až 3 cm ). Spevnenie tela sa zvýši na 50 až 70 %.

3. Je používanie Shape&smooth bezpečné ? Ako sa cíti klientka počas zákroku?

Používanie Shape&smooth je úplne bezpečné, keďže bol navrhnutý podľa prísnych medicínskych noriem. Klientka sa cíti počas zákroku veľmi komfortne.

4. Čo môže klientka očakávať po zákroku?

Po vykonaní kompletného zákroku sa zvýši vylučovanie moču. Keďže Shape&smooth zlepšuje metabolizmus tukového tkaniva, rozpustené tukové bunky sú vylučované do lymfatického systému.

5. Prečo má klientka pocit vyžarovania tepla zvnútra?

Shape&smooth využíva bipolárnu rádiofrekvenčnú technológiu. Pracovná hĺbka je od 5 do 15 mm pod kožou, preto je eliminácia tepla pomalšia. Ak zákrok prebehol podľa očakávaní, pocit tepla pretrváva polhodinu až hodinu po zákroku.

6. Čomu by som sa mala klientka vyhýbať po absolvovaní zákroku?

Odporúča sa vyhýbať priamemu slnečnému žiareniu.

7. Môže klientka absolvovať sedenie počas menštruácie?

V dôsledku zníženej rezistencie nervových vláken počas menštruácie sú klientky citlivejšie na bolesť a preto sa neodporúča absolvovať sedenie počas tohto obdobia.

8. Aký dosahujeme efekt po použití Shape&smooth?

65% hĺbkového tkaniva spolu s hornými vrstvami pokožky je odstránené, respektíve vylepšené. Boky sa zúžia o viac ako 3,2 cm. Veľa klinických testov preukázalo tvarovací efekt v krátkom období po skončení liečby.

9. Prečo používaním Shape&smooth môžeme dosiahnuť starostlivosť o hĺbkové tkanivá a zároveň horné vrstvy pokožky?

Shape&smooth obsahuje 4 nástavce, ktoré pracujú na základe 4 rôznych technológií: bipolárnej rádiofrekvencie, využitím lasera vysielajúceho žiarenie o vlnovej dĺžke 940 nm, endermológie a mechanickej masáže tkanív. Ak použijeme nástavec, ktorý zlepšuje pružnosť a pohyblivosť pokožky, zahrievajú sa hĺbkové tkanivá a vrchné vrstvy pokožky. Popritom táto štvorkombinácia technológií zabezpečí efektívne zvýšenie metabolizmu lipocytov, čo znamená, že požadovaný výsledok a to odstraňovanie celulitídy a tvarovanie tela dosiahneme počas komfortného relaxu.

10. Aké sú princípy starostlivosti Shape&smooth?

Shape&smooth predstavuje revolučnú kombináciu bipolárnej rádio frekvencie, a infračerveného lasera, endermológie a mechanickej masáže tkanív. Podkožné tkanivá dostávajú teplo a metabolizmus je zvýšený. Ako výsledok dosahujeme zjemnenie pokožky, lifting očného kútika, odstraňovanie čiernych kruhov pod očami, tvarovanie tela…

11. Detaily o tvarovaní tela a zjemňovaní pokožky.

A) Tvarovanie: Infračervený laser 940 nm, zlepšuje flexibilitu pokožky,obnovuje kolagén. RF energia dokáže teplom aktivovať podkožný tuk a tým rozpúšťať lipocyty. Pôsobením na kožu zlepšuje prekrvenie, čím sa zrýchľuje metabolizmus tuku.

B) Na odstránenie hĺbkových tukových tkanív a vrchných vrstiev pokožky: Pôsobením valčekov na kožu zvyšuje obsah kyslíka v krvi.

C) Facelifting: Infračervený laser 940 nm, obnovuje kolagénové a elastické vlákna a tým odstraňuje vrásky. RF dodáva teplo pre podkožný tuk a negatívny tlak podporuje pohyb lymfy.

12. Aké výsledky sa dosiahli používaním Shape&smooth?

  1. Zjemnenie pokožky, odstránenie čiernych kruhov pod očami a taktiež vrások a vačkov.
  2. Lifting horných očných viečok!!!
  3. Liečba adiposis universalis(všetkých tukov), odstraňovanie vrások, lipolýza a tvarovanie tela (ramena,zadok, nohy, plecia, pás, brucho a boky), generalizovaná obezita, lokalizovaná obezita, rozpúšťanie tuku!!!
  4. Tvarovanie tela po pôrode!!!
  5. Reparuje hĺbkové tkanivá a hornú vrstvu pokožky, kontúruje telo!!!
  6. Odstraňuje strie!!!
  7. Relaxuje svaly a poskytuje celkové telesné uvoľnenie. Zmierňovanie bolestí pri artritíde, celková fyzická terapia!!!

Otázky ohľadom starostlivosti o tvár

1. Závisí účinok od typu pokožky?
Obyčajne áno. Väčšinou sa dosahujú lepšie výsledky pri mastnej ako pri suchej pleti. Vlákna suchej pokožky sa odbúravajú ťažšie, preto je potrebné navlhčiť pokožku pred aj po zákroku, aby sa dosiahol maximálny účinok.

2. Ako dlho pretrvá účinok po jednom sedení?
Normálne 3 až 7 dní.

3. Môžu klientky so zlatými niťovými implantátmi podstúpiť zákrok?
Je potrebné vyskúšať prístroj na malom úseku a pozorovať.

4. Môžu klientky s injekčnými náplňami podstúpiť zákrok? 
Tieto materiály nie sú odolné voči vysokým teplotám. Z toho dôvodu sa pacientkám neodporúča tento druhy terapie.

5. Môžu pacientky so silikagélovými náplňami podstúpiť zákrok? 
Nie nemôžu, pretože silika gél stráca tvar po absorbovaní tepla.

6. Môžu klientky s porcelánovými zubnými náhradami podstúpiť zákrok? 
Závisí to od citlivosti klientky.

7. Môžu klientky s kovovými zubnými náhradami podstúpiť zákrok?
Závisí to taktiež od citlivosti klientky. Veľa ľudí môžu podstúpiť zákrok, pokiaľ sa im ošetrovaná oblasť prikryje kúskom bavlny.

8. Môžu klientky s pleťou náchylnou na kožné alergie podstúpiť zákrok?
Odporúča sa zákrok nepodstupovať.

9. Prečo nemôžu zákrok podstúpiť ľudia so zápalom tvarového nervu ? 
Pretože ľudia trpiaci touto chorobou nie sú schopný zniesť akúkoľvek stimuláciu.

10. Môže klientka podstúpiť terapiu IPL a Shape&smooth v rovnakom čase?
Odporúča sa použiť Shape&smooth jeden až dva dni pred použitím IPL, alebo sedem dní po použití IPL.

11. Kedy môže klientka podstúpiť zákrok po vyhojení rán? 
Závisí to na hĺbke rany: normálne jeden až tri mesiace po operácii brucha, aj keď sa rana zahojí na povrchu pokožky, svaly potrebujú viac času na úplné vyhojenie.

Otázky ohľadom starostlivosti o okolie očí

1. Čo pociťuje klientka počas zákroku?
Klientka má pocit tepla. Tento pocit zmizne do 20 minút.

2. Aký výsledok môžeme očakávať ?
Pozorujeme vyhladenie vrások, vyblednutie kruhov pod očami a očný kútik sa natiahne. U niektorých ľudí pozorujeme jemný opuch. Opuch neznačí nič závažné a zmizne do dvoch až troch dní.

3. Aký efekt pozorujeme pri liečbe vrodených kruhov pod očami? 
Efekt nie je zrejmý a vyžaduje si častejšie opakovanie zákroku.

4. Čo môžeme očakávať po liečbe očných vačkov?
Vačky sú buď tukové alebo edematické. U tukových sa dostavuje účinok pomalšie a vyžadujú si opakované sedenia. U edematických sa výsledok dostaví rýchlo, zvyčajne do troch sedení.

5. Je vhodné použiť prístroj na vrásky lokalizované na očných viečkach?
Áno a práve toto je najväčšia výhoda Shape&smooth. Čo viac, terapia je veľmi efektívna.

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Fyzio2 EMS-Elektroterapia Fyzio2 EMS-Elektroterapia
  • Iba online
  • -100,00 €

Fyzio2 EMS-Elektroterapia

Cena 499,98 € Bežná cena 599,98 € -100,00 €
AirPresoShape-Lymfodrenáž AirPresoShape-Lymfodrenáž
  • Iba online
  • -1 000,00 €

AirPresoShape-Lymfodrenáž

Cena 999,00 € Bežná cena 1 999,00 € -1 000,00 €
arrow_upward