eSKIN 2000 Q-switched laser na odstránenie tetovania, pigmentov, omladenie

Q-switched Nd:YAG laser na odstránenie tetovania 2000J laserom.Q-switched KTP Nd: YAG Laser.1,5 mil.šotov!1064-532-1320nm-755nm na odstránenie tetovania a pigmentov!Profesionálny lekársky prenosný luxusný Q-switched KTP Nd:YAG laser na odstránenie tetovania,pigmentov,škvrn!2 roky záruka!

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

eSKIN 2000-Q-switched KTP Nd:YAG laser 532-1064-1320nm-755nm na odstránenie tetovania,pigmentov,znamienok a omladenie pokožky.4 ošetrovacích hlavíc.Laser na odstránenie tetovania,pigmentov,znamienok a omladenie!

Vlastnosti:

-Prenosný a jednoduchý dizajn.

-Vysoký energetický výkon 2000J s dobrým chladením zabezpečuje najlepší liečebný účinok

na odstránenie tetovania a pigmentov

-Žiadna bolesť a jazvy po ošetrení,ošetrenie bez anestézy

-Mierenie osvetlenia zaisťuje presné ošetrenie.

-Taliansky certifikát CE

-Hladina vody meradla uľahčuje sledovanie stavu vody chladenia.

Použitie:

- Odstráni čierne, červené, hnedé a všetky druhy tetovania.

- Odstráni pigmentáciu,ktorá tvorí patologické zmeny pigmentu pokožky a zmiešané farby pokožky na  mieste.

- Škvrny, čierny névus, vekový pigment, materské znamienka a névus Ota.

- Čistenie obočia, nad úrovňou očí

Technické údaje:

Vlnové dĺžky 1064nm-532nm-1320nm-755nm/Q-switched KTP Nd: YAG laser
Spot-priemer 1 ~ 6 mm
Šírka pulzu <10ns
Energia pulzu 532-1064-1320nm(1-1500mJ) 5 hlavíc
Udržiavacie frekvencie 1-10 Hz nastaviteľné
Prevádzka-rozhranie 8,4 “Dual farebný LCD displej
Veľkosť YAG Bar ¢ 6
Výkon: 1000W/ Trieda: 4
Cieľové svetlo 5mW červený diódový laser 635nm
Chladiaci systém Chladenie vzduchom + uzavretý pohyb vody
Stand-by pracovný Priebežná stand-by pracovná doba 12 hodín
Požiadavky na napájanie 100/110V, 50 ~ 60 Hz alebo 230 ~ 260V, 50 ~ 60 Hz
Rozmery 35cm * 45cm * 35cm
Hmotnosť 25kgs

Práca s laserovým lekárskym prístrojom
UPOZORNENIE:

1.Najprv zistite, aký má zákazník/-čka typ pokožky a či nemá olupujúcu sa alebo alergickú pokožku. Spýtajte sa zákazníka/-čky, či nemá umelé alebo upravované obočie, alebo či mu/jej už nečistili obočie alebo neodstraňovali tetovanie iným spôsobom. Zistite, či zákazník/-čka nemá na ošetrovanom mieste jazvy. Vysvetlite zákazníkovi/-čke, že stopa po pigmentácii ešte určitú dobu zostane. Ošetrenie je potrebné po 45 dňoch zopakovať.
2.Pri odstraňovaní čiernej alebo modrej pigmentácie laserovým svetlom s vlnovou dĺžkou 1064 nm musíte zákazníkovi/-čke stručne vysvetliť princíp odstraňovania a možné reakcie počas a po zákroku (viď ďalej). Pretože zákazník/-čka nepozná detaily zákroku, reakciu organizmu a proces hojenia, je potrebné mu/jej to trpezlivo vysvetliť. Pred odstraňovaním umelého obočia najprv obočie ohoľte, aby ste počas zákroku dobre videli na ošetrované miesto.
3.Ak pigment zasahuje hlboko do pokožky, môžete použiť laser s vlnovou dĺžkou 1064 nm. Nemajte obavy, ak laserový prístroj vydáva počas zákroku hlasné zvuky. To je dané tým, že energia laserového žiarenia rozkladá melanín, ktorý sa nachádza v pigmente. Plytké pigmentové tkanivo zostane, pretože energiu laserového žiarenia absorbuje epiderma. U niektorých osôb s tenkou pokožkou sa výnimočne môžu objaviť krvavé škvrny. Po prvom zákroku zostane plytká vrstva pigmentového tkaniva. Po desiatich minútach sa pigment obnoví. To je normálna reakcia tkaniva. Makrofágy budú pokračovať v činnosti a ich transportná funkcia bude ešte dlhý čas pokračovať. Počas tohto času sa hrúbka pigmentového tkaniva bude postupne zmenšovať. Odporúčame 6 týždňovú prestávku medzi dvomi zákrokmi.
4.Keď odstraňujete čierne alebo modré pigmentové tkanivo laserom s vlnovou dĺžkou 1064 nm, vlasy, resp. chlpy stratia farbu a po zákroku pravdepodobne vypadajú. Ale po dvoch týždňoch sa vlasy, resp. chlpy obnovia a možno budú aj hrubšie v porovnaní s pôvodnými. Postupne nadobudnú normálnu podobu. Ošetrované miesta sa môžu podliať krvou a/alebo mierne zvodnatejú. Postihnuté miesta môžu svrbieť a po zmiernení opuchov tkanivo stvrdne. To je normálna odpoveď organizmu. Nepríjemné pocity po 2 až 4 týždňoch zmiznú. Ale závisí to od konkrétnej osoby.
5.Keď odstraňujete hnedé alebo červené pigmentové tkanivo laserom s vlnovou dĺžkou 532 nm, po ožiarení povrch pokožky zbledne, pretože hemoglobín nachádzajúci sa v kožnom tkanive čiastočne absorbuje žiarenie s vlnovou dĺžkou 532 nm. Epiderma odumrie a pigmentová vrstva odpadne.
6.Keď odstraňujete hnedé alebo červené pigmentové tkanivo laserom s vlnovou dĺžkou 532 nm, podkožné kapiláry absorbujú toto žiarenie a popraskajú, čím spôsobia podkožné krvácanie, sfialovenie
kože a môžu dokonca spôsobiť chrasty. Čas hojenia závisí od konkrétnej osoby, ale zvyčajne to za normálnych okolností zaberie 20 - 60 dní.
7.Jeden až tri dni po zákroku je zakázané maľovať si obočie, umývať a dotýkať sa krvou podliatych oblastí, aby sa tam nezaniesla infekcia. Tiež by ste sa nemali opaľovať, aby nedošlo k pigmentácii. Pacienti, ktorí silno krvácajú a postihnutá oblasť im veľmi opuchne by mali navštíviť lekára, ktorý im predpíše antibiotiká a prípadne aj ďalšie lieky. 72 hodín po zákroku by si pacienti mali ošetriť problematické miesta erytromycínovou masťou. Do jedného týždňa po zákroku by pacienti nemali konzumovať dráždivé jedlá ani piť alkohol.
8.Kozmetik/-čka by mal/-a pre pacienta založiť záznam o ošetrení.
9.Keď sa laserová hlavica dotýka pokožky, potom množstvo absorbovanej energie je najmenšie. Množstvo absorbovanej energie je najväčšie vtedy, keď je laserová hlavica vzdialená od povrchu tela 4 ~ 6 cm.

6.2 Čistenie upravovaného obočia

1.Najprv zistite, či zákazník/-čka nemá jazvy, zmeny na pokožke alebo či nemá alergickú pokožku. Ak čistíte upravované obočie alebo tetované obočie, potom použite slabé laserové žiarenie (žiarenie s nízkou energiou) s veľkou laserovou stopou, ale dávajte pozor, aby nedošlo ku krvácaniu.
2.Pred čistením upravovaného alebo tetovaného obočia je potrebné najprv obrúsiť obočie. Nastavte frekvenciu svetla na 3 - 5 Hz a laserovú hlavicu držte vo vzdialenosti 0 - 3 cm od pokožky.
3.Laser s vlnovou dĺžkou 1064 nm sa používa na čistenie obočia tetovaného čiernym alebo modrým pigmentom. Ak po 5 - 10 minútach čistenia nedošlo k úplnému odstráneniu farebného pigmentu, môžete čistenie zopakovať. Nastavte silnejšie laserové žiarenie (s väčšou energiou), aby sa rozložil pigment, a aby sa zlepšilo absorbovanie zvyškov pigmentu organizmom. Po 6 týždňoch skontrolujte stav pokožky a ak pigment nie je úplne odstránený, vykonajte ešte jedno čistenie.
4.Na čistenie obočia s ružovým tetovaním môžte použiť priamo laser s vlnovou dĺžkou 532 nm.
5.Na čistenie obočia so šarlátovo červeným alebo hnedým tetovaním použite najprv laser s vlnovou dĺžkou 1064 nm a potom s 532 nm. Po 6 týždňoch vykonajte ďalšie čistenie laserom s vlnovou dĺžkou 532 nm.
6.Odporúčame 6-týždňovú prestávku medzi dvomi zákrokmi. Čistenie môžete vykonávať opakovane, až kým je to potrebné.
7.Počet opakovaných čistení: 1 - 3 krát.

6.3 Čistenie očných liniek

1.Pri čistení očných liniek musíte zabezpečiť dokonalú ochranu očí, pretože poškodenie oka spôsobené laserovým žiarením je nevratné.

2.Nastavte frekvenciu svetla na 3 - 5 Hz, použite slabé laserové žiarenie (žiarenie s nízkou energiou) s malou laserovou stopou a laserovú hlavicu držte vo vzdialenosti 0 - 3 cm od pokožky. Na ochranu očí pacienta/-ky môžete použiť 1 cm hrubý obväz (gázu).
3.Pri čistení dolnej očnej linky požiadajte pacienta/-ku, aby úplne zavrel/-a oči a aby sa pozeral/-a smerom nahor. Ukazovákom pritlačte obväz (gázu) na oko a horné viečko vytiahnite smerom nahor. Potom prostredníkom stiahnite dolné viečko nadol, aby sa ukázala očná linka a vykonajte čistenie očnej linky svetlom s frekvenciou 3 Hz. Pacienta/-ku vyzvite, že ak bude cítiť bolesť, aby sa nehýbal/-a a aby požiadal/-a o prestávku.
4.Pri čistení hornej očnej linky požiadajte pacienta/-ku, aby úplne zavrel/-a oči a aby sa pozeral/-a smerom nadol. Prostredníkom pritlačte obväz (gázu) na oko a dolné viečko stiahnite smerom nadol. Potom ukazovákom vytiahnite dolné viečko nahor, aby sa ukázala očná linka a vykonajte čistenie očnej linky svetlom s frekvenciou 3 Hz.
5.Pokiaľ je to možné, nepoužívajte anestetiká. Po 6 týždňoch vykonajte ďalšie čistenie hlbších častí.
6.Odporúčame 6 týždňovú prestávku medzi dvomi zákrokmi. Čistenie môžete vykonávať opakovane, až kým je to potrebné.
7.Počet opakovaných čistení: 1 - 3 krát.

6.4 Čistenie pier

1.Pri čistení červených pier alebo červenej linky na perách si to najprv vyskúšajte na kútikoch úst. Ak skúšané miesto hneď po ožiarení laserovým svetlom očernie, nemôžete v čistení pier pokračovať.
2.Nastavte frekvenciu svetla na 3 - 5 Hz a laserovú hlavicu držte vo vzdialenosti 0 - 3 cm od pokožky.
3.Čierne, šarlátovo červené a tmavohnedé linky pier čistite najprv laserom s vlnovou dĺžkou 1064 nm a potom laserom s vlnovou dĺžkou 532 nm. Po 6 týždňoch vykonajte ďalšie čistenie laserom s vlnovou dĺžkou 532 nm.
4.Ružovo červené a červené linky pier čistite priamo laserom s vlnovou dĺžkou 532 nm.
5.Poznámka: Ďalšiu úpravu pier alebo liniek na perách treba vykonať po 6 mesiacoch, inak by mohli nastať problémy.
6.Odporúčame 6 týždňovú prestávku medzi dvomi zákrokmi. Čistenie môžete vykonávať opakovane, až kým je to potrebné.
7.Počet opakovaných čistení: 1 - 3 krát.

6.5 Odstraňovanie tetovania

1.Nastavte frekvenciu svetla na 3 Hz alebo na 5 Hz a laserovú hlavicu držte vo vzdialenosti 0 - 3 cm od pokožky. Použite čo najsilnejšie laserové žiarenie (žiarenie s čo najväčšou energiou) a s čo najmenšou stopou.
2.Postup práce je rovnaký ako pri čistení obočia.
3.Tetovanie na väčších plochách odstraňujte pomaly a postupne na viackrát s dostatočne dlhou prestávkou. Nedopusťte, aby absorbovaná energia spôsobila opuchy alebo zdurenia pokožky či pľuzgiere.
4.Odporúčame 6 týždňovú prestávku medzi dvomi zákrokmi. Čistenie môžete vykonávať opakovane, až kým je to potrebné.
5.Počet opakovaných čistení: 1 - 4 krát.

6.6 Odstraňovanie zostarnutej kože a znamienok

1.Nastavte frekvenciu svetla na 3 ~ 5 Hz a laserovú hlavicu držte vo vzdialenosti 0 - 6 cm od pokožky. Použite silné laserové žiarenie (žiarenie s veľkou energiou) s malou stopou.

2.Na odstraňovanie zostarnutej kože použite najprv laser s vlnovou dĺžkou 1064 nm až kým sa neobjavia stopy krvácania. Ak nedosiahnete požadovaný účinok, prejdite na vlnovú dĺžku 532 nm.
3.Na odstraňovanie znamienok sa vo všeobecnosti používa laser s vlnovou dĺžkou 1064 nm. Ak nedosiahnete požadovaný účinok, prejdite na vlnovú dĺžku 532 nm.
4.Odporúčame 6 týždňovú prestávku medzi dvomi zákrokmi. Čistenie môžete vykonávať opakovane, až kým je to potrebné.
5.Počet opakovaných čistení: 1 - 2 krát.

6.7 Odstraňovanie materských znamienok a Otovho znamienka (Nevus of OTA)

1.Nastavte frekvenciu svetla na 3 Hz alebo na 5 Hz a laserovú hlavicu držte vo vzdialenosti 0 - 4 cm od pokožky. Použite silné laserové žiarenie (žiarenie s veľkou energiou) s malou stopou.
2.Ošetrujte problematické miesta až kým sa neobjavia stopy krvácania.
3.Najlepšie výsledky sa dosiahnu laserom s vlnovou dĺžkou 1064 nm.
4.Odporúčame 6 týždňovú prestávku medzi dvomi zákrokmi. Čistenie môžete vykonávať opakovane, až kým je to potrebné.
5.Počet opakovaných čistení: 3 - 5 krát.

6.8 Odstraňovanie kávových škvŕn, pieh a žlto-hnedých škvŕn

1.Nastavte frekvenciu svetla na 3 Hz alebo na 5 Hz a laserovú hlavicu držte vo vzdialenosti 0 - 4 cm od pokožky. Použite silné laserové žiarenie (žiarenie s veľkou energiou) s malou stopou.
2.Problematické miesta ošetrujte nepretržite asi 15 minút laserom s vlnovou dĺžkou 1064 nm.
3.Zákroky nevykonávajte v mesiacoch jún, júl, august a september.
4.Pomocou tohto laserového lekárskeho prístroja možno odstraňovať aj žlto-hnedé škvrny. Postupujte opatrne, pretože laserové žiarenie môže vyvolať nepriaznivé reakcie.
5.Odporúčame 6 týždňovú prestávku medzi dvomi zákrokmi. Čistenie môžete vykonávať opakovane, až kým je to potrebné.
6.Počet opakovaných čistení: 2 - 5 krát

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward