• Iba online

DUPPLO PRO2 diódový laser, laserový epilátor

Najmodernejší a najlepší profesionálny diódový laser DUPPLO PRO2 s digitálnym optickým analyzérom vlasov a troma optikami, tri vlnové dĺžky na maximálny účinok epilácie.Výkon 800W, 755nm, 808nm, 1064nm. 15x15mm, 15x20mm, 20mil. šotov, 2 roky záruka na firmu prístroj aj 2 roky laserové snímky v hlavici! Naše Slovenské menu v ANDROID systéme! Revolučný diódový laserový systém na trvalé odstránenie chĺpkov, ktorý je bezpečný, spoľahlivý, ľahko ovládateľný a prakticky bezbolestný. Laserový epilátor! Všetky druhy chĺpkov!

0,00 €
s DPH Na objednávku - termín upresníme
Množstvo
Na objednávku - termín upresníme
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Najmodernejší a najlepší profesionálny diódový laser DUPPLO PRO2 s digitálnym optickým analyzérom vlasov a troma optikami, tri vlnové dĺžky na maximálny účinok epilácie.Výkon 800W, 755nm, 808nm, 1064nm. 15x15mm, 15x20mm, 20mil. šotov, 2 roky záruka na firmu prístroj aj 2 roky laserové snímky v hlavici! Naše Slovenské menu v ANDROID systéme! Revolučný diódový laserový systém na trvalé odstránenie chĺpkov, ktorý je bezpečný, spoľahlivý, ľahko ovládateľný a prakticky bezbolestný. Laserový epilátor! Všetky druhy chĺpkov!

Použitie:

-Odstraňovanie chĺpkov, trvalá laserová epilácia, omladenie pleti

Profesionálny stroj na odstraňovanie chĺpkov ponúka prelomovú technológiu odstraňovania chĺpkov pomocou diódového lasera, ktorá umožňuje lepšiu absorpciu energie vlasmi a poskytuje ideálne riešenie pre najširšiu škálu typov a farieb vlasov - najmä svetlé a tmavé tóny pleti. Nový dizajn pridáva miesto na odstránenie chĺpkov z nosa, ktoré uľahčuje ošetrenie bežne ťažko dostupných miest vrátane uší, nozdier a medzi obočím.

Profesionál na odstraňovanie všetkých farieb chĺpkov

Stroj je vylepšený na 4 vlnové dĺžky pre nový dizajn, stroj je inovovaný na 4 vlnové dĺžky pre nový dizajn a 940 nm sa používa na odstránenie tmavých a svetlých, plytko zapustených vlasov.

Výhoda rukoväte

1.755nm + 808nm + 940nm + 1064nm, vhodný pre všetky tóny pleti.
2.Päť v jednom, flexibilná náhrada veľkosti bodu.
3.Dvojkanálový chladiaci systém pre ochranu pokožky.
4.Duálny aktívny chladiaci systém TEC, 24 hodín nepretržitej práce.
5.Ošetrované oblasti zahŕňajú veľké, ako sú chrbát, vlasy, nohy, brucho a hrudník. Malé a citlivé oblasti sú tiež liečiteľné - bikiny, tvár, nos, krk, podpazušie a ďalšie.

Optické navrhovanie systému tvárnenia lúčov

Použitím diódovej laserovej optickej dráhy, vrátane tvarovania lúča, kolimácie, zaostrenia atď., bolo implementovaných niekoľko druhov bodových výstupov s rôznymi veľkosťami. Rukoväť s LCD obrazovkou, rovnaké ovládanie so strojom. Vďaka prívetivému LCD displeju pre násadec si odborníci môžu vychutnať intuitívnejší a užívateľsky prívetivejší zážitok z práce. Vďaka výkonnému chladiacemu systému je zákaznícka skúsenosť pohodlnejšia.Rukoväť s LCD obrazovkou, rovnaké ovládanie so strojom. Vďaka prívetivému LCD displeju pre násadec si odborníci môžu vychutnať intuitívnejší a užívateľsky prívetivejší zážitok z práce.

Vylepšený násadec

Rukoväť s LCD obrazovkou, rovnaké ovládanie so strojom. Vďaka prívetivému LCD displeju pre násadec si odborníci môžu vychutnať intuitívnejší a užívateľsky prívetivejší zážitok z práce.
Vybavený štyrmi veľkosťami bodov, jeden násadec UNT je vhodný na ošetrenie celého tela, vrátane väčších a menších plôch. Veľkosť bodu: 15 mm * 15 mm, 15 mm * 20 mm, 15 mm * 30 mm, 15 mm * 40 mm.
Podporuje vlastnú identifikáciu čipu na zaistenie bezpečnosti výstupu energie.

Inteligentný systém Android

DUPPLO PRO2, ktorý využíva pokročilý systém Android, nie je len stroj, ktorý odstraňuje chĺpky, ale podporuje aj prístup na internet, ukladanie a inteligentné spracovanie informácií. Teraz, v informačnom veku, inteligentné kliniky potrebujú inteligentnejšie stroje. Smart Clinic je mnohostranné riešenie, ktoré poskytuje úplný obraz o vašom podnikaní, či už ide o jednu kliniku alebo reťazec.
Diódová laserová technológia
DUPPLO PRO2 ponúka prelomovú technológiu odstraňovania chĺpkov pomocou diódového lasera, ktorá umožňuje lepšiu absorpciu energie vlasmi a poskytuje ideálne riešenie pre najširšiu škálu typov a farieb vlasov - najmä svetlé a tmavé tóny pleti. Tieto oblasti zahŕňajú veľké, ako sú chrbát, vlasy, nohy, brucho a hrudník. Malé a citlivé oblasti sú tiež liečiteľné - bikiny, tvár, krk, podpazušie a ďalšie.

Dátové centrum Smart Clinic

13,3-palcový systém Android vás prevedie každou liečbou. Inteligentný výber založený na pohlaví liečenej osoby, farbe pleti a častiach tela, inteligentný generuje presné parametre a čas liečby.

Správa používateľov

Správa zákazníkov je inteligentnejšia. Ukladanie informácií o zákazníkoch a záznamy o liečbe, čo zefektívňuje proces spracovania.

Parametre produktu
Vlnová dĺžka
808nm / 808nm + 755nm + 1064nm / 808nm + 755nm + 1064nm (voliteľné)
Výkon lasera
800 W, 1200 W/1500 W (prispôsobiteľné)
Veľkosť bodu
15 mm * 15 mm / 15 mm * 20 mm / 15 mm * 30 mm / 15 mm * 40 mm
Veľkosť obrazovky rukoväte
2,1-palcový dotykový LCD displej + 1,3-palcový displej
Veľkosť obrazovky zariadenia
13,3-palcová obrazovka Android (exkluzívne)
Hustota energie
10-120J/CM2
Frekvencia
1-10Hz
Trvanie
10-300ms
Chladiaci systém
Vodné chladenie + chladenie TEC + chladenie vetrom + Zafír + polovodič
Chladiaci výkon
>48W
Zásobovanie energiou
100-220V/50-60HZ
Veľkosť stroja (D * Š * H)
45cmX36cmX53cm
Veľkosť balenia (D * Š * H)
57cm * 49 cm * 59 cm
Hrubá hmotnosť
48kg
Záruka na zariadenie
2 roky + životnosť po predaji
Záruka streľby na rukoväť
20 miliónov

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

ARTMEX V7 ARTMEX V7
  • Iba online
  • -400,00 €

ARTMEX V7

Cena 599,98 € Bežná cena 999,98 € -400,00 €
arrow_upward