Slim-Endospheres na celulitídu,chudnutie a omladenie

SlimSpheres na celulitídu,chudnutie a omladenie.Endosphères je zariadenie, ktoré je možné po každom ošetrení plne dezinfikovať, čím je zaručená hygiena a bezpečnosť pre operátora aj klienta. Násadec a jeho valec je možné vytiahnuť a dezinfikovať, čo z neho robí účinné, úplne bezpečné ošetrenie, ktoré poskytuje rýchle výsledky. Kompresívna mikrovibračná endosférska terapia je ošetrenie, ktoré umožňuje reaktiváciu krvného obehu a tým zlepšuje trofizmus kože a okysličenie buniek. Endosférická terapia je inovatívnou zmesou medzi krásou a zdravím, je to jediná metóda, ktorá sa dokáže postarať o také zložité patológie, ako je septálny sekundárny lymfedém a celulitída.Umožňuje dosiahnuť také povzbudzujúce výsledky, ktoré možno považovať za oveľa uspokojivejšie ako lekársku terapiu.
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

SlimSpheres Therapy na celulitídu,chudnutie a omladenie.Hlboká redukcia celulitídy na kontúrovanie tela pomocou endospheres terapeutického prístroja.Endosphères je zariadenie, ktoré je možné po každom ošetrení plne dezinfikovať, čím je zaručená hygiena a bezpečnosť pre operátora aj klienta. Násadec a jeho valec je možné vytiahnuť a dezinfikovať, čo z neho robí účinné, úplne bezpečné ošetrenie, ktoré poskytuje rýchle výsledky. Kompresívna mikrovibračná endosférska terapia je ošetrenie, ktoré umožňuje reaktiváciu krvného obehu a tým zlepšuje trofizmus kože a okysličenie buniek. Endosférická terapia je inovatívnou zmesou medzi krásou a zdravím, je to jediná metóda, ktorá sa dokáže postarať o také zložité patológie, ako je septálny sekundárny lymfedém a celulitída. Táto metóda umožňuje dosiahnuť také povzbudzujúce výsledky, ktoré možno považovať za oveľa uspokojivejšie ako lekársku terapiu.

Rýchle výsledky

Renomované univerzity a zdravotnícke zariadenia podporili klinicky overené výsledky u klientov.

Je to neinvazívne

Omladzuje, tonizuje a napína telo a to bez operácie.

Je vysoko účinný a bezpečný

Endospheres Therapy je bez vedľajších účinkov a výsledky sú viditeľné už od prvého sedenia.
Tonizácia svalov a relaxácia
Systém využíva kompresné mikrovibrácie na sval ako aktívny odpor a vďaka vibračnej stimulácii dokáže
dosiahnuť optimalizáciu svalového tonusu v ošetrovanej oblasti.
Remodeling-tvarovanie tela
Oscilačné pôsobenie guľôčok určuje oddelenie adipocytov zodpovedných za tvorbu vláknitej siete, ktorá je spôsobená objavením sa „pomarančovej kôry“ a rozpadom tukových agregátov a vláknitých prepážok, čím sa stávajú menej sklerotickými.
Tým sa redukujú škvrny a zmeny tvaru z včasnej liečby.
Pôsobenie na cievny systém
Špeciálne usporiadanie vibračných orgánov na valci do „voštinového plástu“ spolu s mikrokompresiou praktizovanou na tkaninách vytvára hlbokú stimuláciu vaskulárnej a metabolickej úrovne.
Tkanina tak prechádza zdvíhaním, ktoré vytvára „cievnu gymnastiku“, čím prispieva k výraznému zlepšeniu mikrocirkulácie.
Pôsobenie na lymfatický systém
Detail pohybu guľôčok násadca, ktorým vykonáva ošetrenie, vytvára efekt „pumpy“ vďaka pulznému a rytmickému pôsobeniu vyvolanému zmyslom otáčania valca.
Tento aktívny ťah na lymfatický systém odstraňuje prebytočné toxické tekutiny bez toho, aby spôsobil akékoľvek poškodenie v dôsledku možnej trakcie alebo aspirácie kože.
Zníženie bolesti
Kompresné mikrovibrácie svojim rytmickým a pulzujúcim pôsobením na mechanoreceptory spôsobujú ich znecitlivenie, čím sa v krátkom čase zníži/odstráni bolesť.
Okrem toho, výrazné zníženie bolesti pri liečbe tkanív s celulitídou je prekladom výrazného zlepšenia metabolizmu a významného zníženia toxických látok v tele.
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

eSKIN3D čistiaca kefka eSKIN3D čistiaca kefka
  • Iba online
  • -30,00 €

eSKIN3D čistiaca kefka

Cena 19,99 € Bežná cena 49,99 € -30,00 €
arrow_upward