CoolShape kryolipolýza na chudnutie a odstránenie tuku

Kryolipolýza 360-chudnutie chladom.Formovanie postavy a odstránenie celulitídy zmrazením tuku.Kryolipolýza s 2 hlavicami. Ošetrenie 1 krát mesačne na danú partiu! Kryolipolýza+modré LED+Vákuum!

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

CoolShape-2v1-Kryolipolýza 360+modré LED+ Vákuum.Kryolipolýza na chudnutie a odstránenie tuku zmarazením tukových buniek 2v1.Formovanie postavy a odstránenie celulitídy zmrazením tuku. Kryolipolýza 2v1 s 2 hlavicami. Ošetrenie 2 krát mesačne! Kryolipolýza+modré LED+Vákuum 3v1 !

1. Technológia chladenia zmrazenie chudnutia: najpopulárnejší spôsob chudnutia na trhu.
2. Nechirurgické lekárske kozmetické technológie. Bezpečnejšie ako liposukcia, špeciálny dizajn pre handpeice, bez bolestivých pocitov po ukončení ošetrenia.

CE

POPIS

5.jpg Čo je kryolipolýza?

 
Kryolipolýza je neinvazívne chladenie tukového tkaniva, ktoré indukuje lipolýzu (rozklad tukových buniek) bez poškodenia iných tkanív. Výsledkom počas dvoch až štyroch mesiacov je citeľné, prirodzene vyzerajúce zníženie tuku.

 
Ako funguje kryolipolýza?

 
Kryolipolýza je založená na zásade, že tukové bunky sú náchylnejšie na extrakciu (chladenie) energie ako okolité tkanivá. Neinvazívny aplikátor je pripevnený k oblasti cieľovej procedúry, aby extrahoval energiu z podkladového tukového tkaniva a zároveň chránil pokožku, nervy, svaly a iné tkanivá. Ochladené tukové bunky podliehajú apoptóze (riadená bunková smrť) a postupne sa eliminujú, čím sa zmenšuje hrúbka tukovej vrstvy.

 

Celulitída a lokálne zmrazovanie tukov.


Séria FreezeFats, poháňaná technológiou kryolipolýzy, kombinuje zmrazovanie kryo tukov, fotón a vákuum, aby presne a efektívne zmrazila podkladové tukové tkanivo bez poškodenia iných tkanív.

Najnižšia teplota chladenia až -10 ℃ zaisťuje apoptózu tukových buniek.

 

Vákuum zaisťuje presné dodanie chladiacich podmienok vtiahnutím tkaniva medzi chladiace panely.

 

Integrovaný červeno-zelený fotón na podporu krvného obehu a zníženie opuchu pokožky.

 7.jpg 
Násadec je vybavený 3,5 -palcovým farebným dotykovým displejom LCD, rovnakým ovládaním ako stroj. Lekársky silikagél, bez deformácií pod vysokým tlakom, bezpečný a pohodlný. Na celkovú telesnú terapiu sú k dispozícii tri veľkosti.
Technické parametre  
Model výrobku Cryo XCool S2
Množstvo násadca 2 násadce
Veľkosť držadla

Veľký: L210xW60XD55mm;

Stred: D160xŠ60xD55mm;

Malý: L125*W45*D55 mm.

Moc 1000W
Výstupný výkon vysielača 800W
Vákuový tlak 0-83 Kpa
Horúca teplota 20 ° C ~ 30 ° C
Teplota mrazenia -10 ° C ~ 10 ° C
Chladiaci systém Vzduch+voda+polovodičové chladenie
Obrazovka  10,4 palcový farebný dotykový displej
Výber jazyka Angličtina+španielčina+nemčina+francúzština atď. (Mohlo by to zmeniť základňu na trhoch)

Princíp fungovania:
Triglyceridy tuku sa pri nízkych teplotách premenia na pevné látky (kryštály). Pevné triglyceridy odumrú a normálny metabolizmus ich z organizmu vylúči.
Ľudský organizmus sa v dôsledku toho cíti ľahší.
Hlavnými funkciami tohto vybavenia sú funkcia vákuovej absorpcie a funkcia úbytku hmotnosti zmrazením.
Kryolipolýza je založená na princípe spočívajúcom v tom, že bunky sú citlivejšie na odobratie energie (ochladenie) než okolité tkanivo. Na ošetrovanú oblasť sa priloží neinvazívny aplikátor, ktorého úlohou je odobrať energiu z podkožného tukového tkaniva, pričom zároveň chráni pokožku, nervy, svaly a iné tkanivá. Schladené tukové bunky podstupujú apoptózu (kontrolovanú bunkovú smrť) a postupne sú eliminované, čím sa zmenší hrúbka tukovej vrstvy.
Prístroj využíva nasledujúce vyspelé moduly:
Infračervené vlny: na lepšiu cirkuláciu krvi a dosiahnutie dobrej flexibility liečby.

10,4-palcový TFT displej – jednoduchá komunikácia človeka s prístrojom: intuitívne rozhranie s dotykovým displejom a liečbou pomocou počítača uľahčuje liečbu všetkým používateľom, od nováčikov po skúsených používateľov. Parametre liečby možno upraviť tak na dotykovom LCD paneli prístroja, ako aj na terapeutickej hlavici, s ktorou operátor ľahko manipuluje.

Terapeutické pracovné hlavice Kryolipolýza. Jedinečnou vlastnosťou tejto liečby je zameranie sa na tukové bunky pomocou špeciálnej chladiacej techniky. Tukové bunky sú postupne eliminované v priebehu dvoch až štyroch mesiacov.

LED svetlo s vlnovou dĺžkou 690  nm dokážu zahriať fibroblasty spojovacieho tkaniva s cieľom urýchliť obnovu kolagénu a elastického tkaniva, ako aj cirkuláciu krvi, aby sa urýchlil metabolizmus tukových buniek.

LED žiarenie 10W (690nm) vlnovej dĺžky mení priepustnosť membrán tukových buniek a tým napomáha skvapalnenému tuku premiestniť sa do intersticiálneho priestoru. Tieto prechodné zmeny nepoškodzujú adipocyty, celistvosť buniek je zachovaná. Zacielená oblasť sa prekrvuje a obnovuje sa lymfatická cirkulácia, stimuluje sa tvorba vlastného kolagénu.

Dosiahnuté výsledky omladenia pleti LED svetlom:

. Fototerapia celého tela,omladenie pleti
• Minimalizuje vrásky a jemné linky
• Redukuje poranenia na nohách
• Zjemňuje a spevňuje pokožku
• Uzdravuje poškodenú pokožku
• Uzdravuje a zabraňuje akné
• Stimulácia a regenerácia kolagénu
• Aktivuje bunky fibroblastov, ktoré vytvárajú kolagén a elastín
• Stimuluje zvýšenie prietoku krvi, regeneráciu, obeh a okysličovanie
• Lieči kožné škvrny
• Redukuje zhoršovanie pokožky
• Zvlhčuje pokožku, čo pomáha vypĺňať pokožku
• Detoxikácia organizmu
• Pomáha pri nepravidelnej pigmentácií
• Zvyšuje cirkuláciu
• Redukuje hnedé škvrny produkujúce melanín
• Redukuje veľkosť pórov
• Redukuje hrubosť pokožky
• Redukuje celkové začervenanie, návaly horúčavy, rozšírené kapiláry

 

Podkožný tuk v pokožke organizovaný do lalôčika tuku, ktorý oddeľuje kolagénové vlákna. Keď sa tieto lalôčiky zduria, rozšírený tuk, prijíma charakteristické vzory celulitídy. Celulitída je najviac viditeľná na problematických oblastiach najme u žien. Stehná, kde je koža priviazaná dole na základné svaly. Pre efektívne ošetrenie celulitídy sa nie len tukové bunky musia scvrknuť, ale kolagénové vlákna je potrebné posilniť a dotiahnuť.

Prispôsobiteľné vákuum  zabezpečí vtiahnutie kožného tkaniva do priestoru medzi dve elektródy. Inhalačné zmrazované tkanivo možno presne kontrolovať.
1. Vákuum nasaje tuk do rukoväte.
2. Čipy s mraziacou funkciu zabezpečia zmrazenie nasatého tuku.
3.O 60 až 90 minút sa nasatý tuk ochladí, zamrzne a zmení sa na pevný triglycerid.
4. Pevný triglycerid o 2 mesiace odumrie a normálny metabolizmus ho z tela vylúči. Tuková vrstva tak ostane tenká.

 

Terapeutický princíp technológie:

Technológia kryolipolýzy je vysoko účinný, bezpečný a bezbolestný liečebno-estetický postup, ktorý lekárom umožňuje poskytovať vyspelé riešenia, ktoré majú širokú oblasť liečebno-estetického využitia vrátane redukcie vrások a omladenia pokožky pomocou liečby celulitídy. Kryolipolýza. Rukoväť A s neinvazívnou „chladiacou“ technológiou ochladzuje tukové tkanivo s cieľom vyvolať lipolýzu, vďaka čomu sa zníži objem telesného tuku bez poškodenia iných tkanív. O niekoľko dní po ošetrení prístrojom sa tukové bunky, ktoré boli zamrazené, začnú zmenšovať. Tieto poškodené tukové bunky organizmus v priebehu niekoľkých mesiacov pomaly strávi a odstránia sa prirodzeným spôsobom. Je známe, že vystavenie mrazu spôsobí, že tukové bunky sa začnú prirodzene odstraňovať, čím sa postupne zmenší hrúbka tukovej vrstvy.
Ošetrenie je rýchle a nevyžaduje si anestéziu ani dlhú rekonvalescenciu. Pacienti môžu hneď pokračovať v obvyklej činnosti. Čo je najlepšie, technológia poskytuje stabilné zlepšenie s vynikajúcimi a dlhodobými výsledkami v oblasti spevnenia pokožky. Postup sa obvykle vykonáva ako jedno ošetrenie trvajúce 30 až 40 minút v závislosti od ošetrovanej oblasti. Keďže nie je potrebný čas na regeneráciu, pacienti sa môžu rýchlo vrátiť do normálnych koľají.
Po liečbe môže byť pokožka deň alebo dva mierne začervenaná. Väčšina ľudí však okamžite po liečbe pokračuje vo svojich pravidelných činnostiam bez potreby času na regeneráciu alebo špeciálnej následnej starostlivosti.
Ihneď po ošetrení by ste mali cítiť, že vaša pokožka je hladšia, pevnejšia a vypnutejšia. Môžete tiež spozorovať spevnenie kontúr, v dôsledku čoho sa začne zlepšovať tvar vašej postavy.

Po ošetrení by ste mali ďalej pozorovať zlepšenie stavu svojej pokožky v dôsledku tvorby nového kolagénu vo zvýšenom množstve, ako aj ďalšie spevnenie kontúr, pretože spevňovací účinok ošetrenia bude pretrvávať. Tieto účinky sa budú postupne prejavovať až šesť mesiacov a vy by ste mali spozorovať trvalé výsledky.

 

Aplikácia: odstránenie celulitídy,tuku…

Výhody:

-Posledná neinvazívna Kryolipolýza , technológia so schválením FDA
-Až 23% tukových buniek je odstránených po jednom ošetrení
-Komfortný a dobrý pocit v priebehu liečby a po nej
-2-3 veľkosti násadca na rôzne veľkostí liečebných častí
-Účinná a bezpečná liečba zaistená moderne navrhnutým systémom
-Pokročilý, intuitívny a ľahko ovládateľný softvér počítača

Kontraindikácie :

1, Kardiostimulátor a defibrilátor v tele

2, Kov pod ošetrovanou oblasťou

3, Rakovina a kožné ochorenia

4, Iné závažné ochorenia,ako ochorenia srdca a diabetes(cukrovka)

5, Tehotenstvo a kojenie 

6, Horúčkovité ochorenia, krčové žily na nohách(variksy)

7, Otvorené rany

8, Citlivosť na svetlo, na chlad

9, Opálená pokožka

10, Menštruácia

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward