eSKIN Ultrazvuk-bipolárna RF na omladenie a vrásky

3D Home-Ultrazvuk-bipolárna RF na domáce použitie!Ultrazvuk+bipolárna RF,je prvý a jediný neinvazívny lifting na domáce použitie. Potvrdzuje to vysoký stupeň bezpečnosti a účinnosti tejto modernej metódy.  

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

eSKIN 3D ultrazvuk+bipolárna RF na domáce použitie!

Zapnite stroj (na každej strane tlačidla je veľké okrúhle tlačidlo, stlačením ktoréhokoľvek z nich môžete zapnúť stroj, stlačte ho, keď svetlo zhasne, zariadenie je zapnuté, ak ho potrebujete vypnúť, stlačte tlačidlo na 1,5 sekundy.Hĺbky a energiu stroja je možné nastaviť, keď sa stroj zapne. Odporúča sa prevádzka tvárou 4,5 mm

Energia ultrazvuku a RF majú 3 úrovne: nízka, stredná, vysoká. Kruhové tlačidlo na rukoväti môže nastavovať výkon RF. Reverzným tlačidlom môžete nastaviť výkon mechanickej vlny. Okrúhle tlačidlo nižšie je funkčné tlačidlo / tlačidlo pauzy. Stlačením ovládacieho tlačidla získate automatický 30-sekundový výstup. Počas výstupu sú všetky tlačidlá nedostupné a bzučiak zaznie raz za sekundu. Ak to neznie, znamená to, že ukončil výstup 30 sekúnd. Ak je potrebné počas doby výstupu pozastaviť, stlačte tlačidlo pozastavenia. Štvorcovým tlačidlom môžete nastaviť hĺbku. K dispozícii sú 3,0 mm / 4,5 mm, červená čiara zodpovedá hĺbke

Testovanie energetickej náročnosti: Najprv vytiahnite z pravej dolnej čeľuste na hornú časť úst stabilnou rýchlosťou. Ak sa necítite nič, môžete upraviť energiu mechanickej vlny a RF, je normálne, že cítite teplo, brnenie alebo bolesť. Pri práci s krídlom nosa musí byť energia nižšia. (Rôzne liečené oblasti môžu niesť inú energiu, musíte energiu upraviť podľa tolerancie zákazníka)

 

Normálna pokožka: Pri prvom použití mechanických vĺn a RF je potrebné začať od najnižšej intenzity a počas liečby môžete upraviť intenzitu podľa maximálnej tolerancie.

Červená pokožka: Pri prvom použití odporúčame zapnúť iba mechanickú vlnu. Po použití 3 až 4-krát môžete RF zapnúť súčasne s mechanickou vlnou, energia RF začína od najnižšej intenzity a upravte výkon mechanickej vlny podľa vašej maximálnej tolerancie.

Citlivá šikmá pokožka pokožky: Na prvé použitie sa odporúča najmenší výkon mechanických vĺn a RF. Po použití 2 až 3-krát môže energia prispôsobiť svoju maximálnu toleranciu podľa situácie v osobnej pokožke.

Počas ošetrovania je potrebné nanášať médium na ošetrovanú oblasť, náplň sa musí uzavrieť na pokožku, s pravidelnou rýchlosťou a spôsobom zdvíhania, médium sa musí dodávať, keď je absorbované alebo vysušené.

Zvyčajne to trvá 30-45 minút na jednu operáciu celej tváre. (Prevádzková doba sa mení v závislosti od veľkosti tváre.)

Po operácii je potrebné vyčistiť náplň vlhkou utierkou.

Po operácii očistite tvár teplou vodou alebo čistou vodou, ihneď po operácii naneste jednu zvlhčovaciu masku. asi 10 ~ 15 minút je v poriadku, ak bola vlhkosť absorbovaná alebo vysušená, musíte ju dodať (horúca voda sa neodporúča)

 
Poznámka: Iné súčasti vyžadujú obsluhu, prosím, poraďte sa s profesionálnym poradcom pre krásu.

1. Operácia krku: Odporúčame začať od gombíkovej línie krku, od kľúčnej kosti pozdĺž zdvíhania krku po čeľusť, od dvojitej brady po hrdlo (oblasť hrdla je zakázaná), potom od dvojitej brady po lymfatickú žľazu okolo, Pamätajte si, že oblasť hrdla je zakázaná; (Môže sa pohybovať 3 - 4 krát, podľa uvoľnenia osobnej pokožky)
 
2. Operácia tváre: Intenzita začína od najnižšej, od čeľuste po lícnu kosť, potom od úst k ušiam, pomocou manipulácie pri zdvíhaní, posledného kroku od strany nosa po zdvíhaní svalov jabĺk k chrámu v okolí. ďalej 3-4 krát, podľa osobnej uvoľniteľnosti pokožky)
 
3. Operácia očí: Intenzita začína od najnižšej úrovne, od lícnej kosti po kostru okolo chrámu a potom od rohu oka po zdvíhanie očí po vlasovú líniu. Nezabudnite, že horné viečko a orbitálna kosť sú zakázané ďalej 3-4 krát, podľa osobnej uvoľniteľnosti pokožky)
 
4. Operácia na čele: Intenzita začína od najnižšej, od zdvíhania obočia po vlasovú líniu okolo, obočie v strede zdvíhania po chrám okolo, od koncového obočia zdvíhania k vlasovej línii, od gombíka nahor, od oftalmónu po chrám okolo, odporúčame obočie, aby to neurobilo; (Môže vykonávať operácie tam a späť 3-4 krát, podľa osobnej uvoľnenej pokožky)
 
 
Poznámka:  Počas operácie nemôže kazeta zostať v jednej oblasti vykonávajúcej opakovanú operáciu, pohybujúcou sa konštantnou rýchlosťou. Od samého začiatku navrhujeme úpravu intenzity od najnižšej, potom podľa oblasti ošetrenia na úpravu intenzity, úpravu na maximálna tolerancia klientov, počas operácie sa budete cítiť horúci, niektoré citlivé oblasti budú mať pocit malého bodania, po operácii, ak sa cítite v normálnej situácii bolesťami a opuchnutím.

 

Záver:  Pre normálnu pokožku odporúčame prvých 5 krát tri dni jedenkrát, po 5-krát operácii 5 dní jedenkrát. Pre citlivú pokožku, prvých 5 krát, odporúčame 5 až 7 dní jedenkrát, po 5-krát operácii, 10 až 15 dní jedenkrát, 8 až 10 krát jedno ošetrenie. Časy ošetrenia môžete navrhnúť podľa osobnej voľnosti pokožky.

 
Po operácii môže mať metabolizmus detoxikácie rôzneho stupňa: pupienok, akné, hrudka, návaly, svrbenie, mierny opuch, bolestivosť, všetko v normálnej situácii, zvyčajne sa prirodzene zotaví 1-3 dni, v niektorých špeciálnych prípadoch potrebuje viac času na zotavenie, ak k tomu dôjde, naneste iba viac zvlhčovacích masiek, všetky tieto prípady sú normálne, jemné a dočasné reakcie po ošetrení.

špecifikácia 

názov Stroj na domáce použitie RF
Bipolárna RF 2MHz
Ultrazvuk 3MHz
vstup AC 100 - 240 V; 50/60 Hz
Liečená oblasť Tvár a krk
Použite frekvenciu 15-20mins / čas, 1 deň / čas

materiál

ABS & Stainless

parameter
Napájanie: AC90V ~ 240V 50 Hz / 60 Hz
Menovitý výkon: 36 W

Ultrazvuk
Výkon: 5 J / cm2
Aktívna plocha: 4 cm2
Frekvencia: 3 MHz
Hĺbka role: 4,5 mm

RF
Výkon: 4J / cm2
Aktívna plocha: 3 cm2
Frekvencia: 2 MHz
Hĺbka role: 3 mm

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward