V-Shape-Kavitácia 40K-RF-LED-BIO-Lipo Laser 6v1 na chudnutie, omladenie a vrásky

NOVINKA 2021! V-shape 6v1 na odstránenie celulitídy,tuku a omladenie.40K kavitácia+RF 2v1 2) Mezoterapia BIO.Vakuum s 3 polárnou rádiofrekvenciou RF. 3 polárna rádiofrekvencia RF s LED.6 polárna bipolárna RF s LED. Lipo Laser 650nm

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

V-Shape 6v1na odstránenie celulitídy,tuku a omladenie 6v1.

1)40kHz kavitácia+RF

2)Mezoterapia BIO na tvár

3)Vakuum s 3 polárnou rádiofrekvenciou RF na telo

4) 3 polárna rádiofrekvencia RF s LED na tvár

5) 6 polárna RF s LED na telo

6) Lipo Laser 650nm

Špičková kombinácia,pre maximálny efekt!

Pracovné princípy:

Kavitácia na základe ultrazvukovej technológie umožňuje koncentrovať energiu smerom do pacienta len na veľmi špecifické oblasti. Je schopná selektívne narušiť podkožné tukové bunky, pričom kožu, cievne, nervové a svalové tkanivá ponechá v nezmenenom stave. Po zničení tukového tkaniva, tuk vo forme triglyceridov je uvoľňovaný do intersticiálnej tekutiny medzi bunkami, kde sú enzymaticky metabolizované do glycerolu a voľných mastných kyselín. Glycerol rozpustný vo vode je absorbovaný obehovým  systémom a slúži ako zdroj energie, zatiaľ čo nerozpustné voľné mastné kyseliny sú transportované do pečene, kde sa spracovávajú ako akákoľvek iná z mastných kyselín ,vrátane mastných kyselín z potravy. Väčšina skúsenosti niektorých pacientov je zmenšenie obvodu tela po jedinom ošetrení. Ďalšia liečba spôsoby dramatické odbúranie tuku a zmenšenie obvodu tela.

Použitie- aplikácia:

Kavitácia:

-Odstránenie celulitídy,tuku,chudnutie, tvarovanie

-Tvarovanie tela, formovanie postavy a omladenie pokožky

RF zariadenie na rejuvenizáciu kože využíva princíp aktivácie pohybu subepidermálnych buniek, zvýšenie účinku ošetrenia kože, zvýšenie elasticity kože, stiahnutie pórov, korekcia vrások a zvýšenie prieniku kozmetických prípravkov tak, aby mohli pomáhať rejuvenizovať pokožku.

Hlboký ohrev pomocou RF technológie:

Hlboký ohrev pomocou RF vplýva na elektrické vlastnosti tkaniva, ktorého biologická odpoveď spočíva v elektrickej polarizácii mobility ľudských tkanív, kde elektrický efekt vzniká otáčaním a vzájomnými zrážkami molekúl za vzniku bioenergie, čím sa koža v hĺbke zohrieva a okamžite sa stimuluje kontrakcia kolagénu, stimuluje sa sekrécia nového kolagénu, ktorý vypĺňa medzery spôsobené atrofiou kolagénu a upravuje a rekonštruuje sa „mäkká“ štruktúra kože, čo v konečnom dôsledku vedie k spevneniu kože, odstráneniu vrások, obnove elasticity a lesku kože.

1) Tvarovanie čŕt tváre, ako pri face-lifte, redukcia dvojitej brady, redukcia jemných a mimických vrások a napnutie voľnej kože, nahrádza a účinkom ide za chirurgický face-lift,lifting.
2) Drenáž lymfatickej tekutiny, eliminácia nadbytku vody a toxínov, odstránenie vačkov a tmavých kruhov pod očami, stiahnutie pórov a akné.
3) Rozptýlenie falošných mimických vrások a korekcia strií.
4) Zmäkčenie zrohovatenia, redukcia melanínu a očistenie a zosvetlenie kože.
5) Systémový anti-ageing, napnutie a úprava kože na krku a na chrbte, tvarovanie pásu, okolia brucha a dolných končatín.

Technické parametre:

Product parameter
Product Name
6 in 1 RF Cavitation Lipolaser Body Slimming Machine
Model number
Trieda: 2
Type
Plug-in
Technology
RF + Cavitation + vacuum + LED + BIO + lipolaser
Voltage
AC110-220V 50-60Hz
Treatment handpieces
5pcs
Laser pads
8pcs
RF frequency
1MHz
Ultrasound frequency
40KHz
Laser wavelength
635nm ~650nm
Package dimension
58*45*32cm
Package weight
14kg
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward