Weider Mega Mass Capsules 120 kapslí

Weider Mega Mass Capsules 120 kapslí.Mega Mass Capsules sú dokonalým doplnkom.Vysoko dávkované kapsuly obsahujú unikátnu formulácia účinných zložiek spojených s rastom svalov a zvýšeným výkonom.
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Weider Mega Mass Capsules 120 kapslí.Mega Mass Capsules sú dokonalým doplnkom.Vysoko dávkované kapsuly obsahujú unikátnu formulácia účinných zložiek spojených s rastom svalov a zvýšeným výkonom.Mega Mass Capsules - zamerané na antikatabolizáciu a rast sily a čistej hmoty.

L-leucín a jeho metabolit ß-hydroxy-ß-metylbutyrát sú kombinované s vitamínom D a zinok na podporu svalovej funkcie a syntézy svalových bielkovín.
Ashwagandha a výťažky z višne, ako aj špeciálny extrakt zo zeleného čaju štandardizovaný na 90 % epikatechíny spolupracujú špeciálnym spôsobom, aby pomohli dosiahnuť vaše tréningové ciele.
AstraGin zlepšuje vstrebávanie zvyšných zložiek zabezpečiť optimálnu účinnosť.
Kyselina pantoténová prispieva k normálnej syntéze hormónov a vitamínu D, zatiaľ čo vitamín B6 prispieva k regulácii hormonálnej aktivity.
Zinok prispieva k udržaniu normálnej hladiny testosterónu v krvi.

Počas tréningových dní odporúčame užívať Mega Mass Capsules po tréningu alebo tesne pred spaním. V netréningové dni odporúčame brať Mega Mass Capsules počas dňa, alebo pred spaním. Pre najlepšie výsledky odporúčame aj vysokoproteínovú diétu a progresívnu cvičebný plán.

Hlavné zložky Mega Mass Capsules

  • HMB - HMB sa najčastejšie spomína v súvislosti so silovým tréningom. Vyhľadávaný je hlavne kvôli jeho antikatabolickým účinkom. Medzi ďalšie významné účinky patrí nárast beztukovej telesnej hmoty, nárast sily, urýchlená regenerácia. HMB je aktívnym vápenatým metabolitom Leucínu, aminokyseliny najviac sa vyskytujúcej v kostrových svaloch. HMB je najobľúbenejším čistým doplnkom pre rýchlu odozvu organizmu v proteosyntéze svalov.
  • Ashwaganda KSM-66 - patrí medzi najlepšie extrakty Ashwagandy na svete. Má pozitívny vplyv na zvýšenie sily. Zvyšuje odolnosť voči stresu. Zlepšuje regeneráciu po tréningu. Pomáha budovať svaly a spaľovať tuky zároveň.
  • VitaCherry Sport® ( Štúdie preukázali, že extrakt čerešní Montmorency môžu byť prospešné pre športovcov, pretože pomáhajú chrániť pred stratou svalovej sily a bolestivosťou po cvičení, ako aj napomáhajú regenerácii svalov. VitaCherry® Sport prináša kompletný obsah fytonutrientov z celých čerešní Montmorency pestovaných v USA. Bolo preukázané, že tieto prírodné zlúčeniny pôsobia synergicky na zvýšenie antioxidačnej sily a podporujú zdravé zápalové reakcie v súvislosti s cvičením, to znamená ľahšiu produkciu a rast svalových vlákien.* )
  • EGCG - krvný obraz, ochrana ciev,, zlepšenie prúdenia krvi, znižovanie cholesterolu, ochrana pred stresom, protirakovinové pôsobenie, podpora kognitívnych funkcií atď. To sú všetko superlatívy pripisované EGCG- aktívnym bioflavonoidom zeleného čaju.Epicatechine je flavonoid, ktorý sa nachádza v kakaových semenách a v zelenom čaji. Zdravotné účinky epicatechinu sú známe už niekoľko sto rokov, no nedávne výskumy ukázali, že tento flavonoid môže byť prospešný pre liečbu úbytku svalovej hmoty. Prečo je to tak?
  • Epicatechine pôsobí ako inhibítor myostatínu. V stručnosti povedané, myostatín predstavuje gén v ľudskom tele, ktorý diktuje, koľko svalov máme. V minulosti sa genetickým výskumníkom podarilo vynájsť blokátory myostatínu a to bol zásadný prielom v genetickom dopingu. Pokiaľ je myostatínu v organizme málo, máme viac svalov a naopak. Jeho blokovanie je teda na mieste. Okrem priameho vplyvu na nárast svalovej hmoty má epicatechine ďalšie významné vlastnosti pre zdravie: zníženie rizika vzniku kardiovaskulárnych problémov, zvýšenie záťažovej kapacity, zvýšená angiogenéza (tvorba krvných ciev).Optimálna denná dávka predstavuje 300 – 600 mg Epicatechinu. Môžete ho užívať neobmedzene počas celého roka. Epicatechine je látka, ktorá podľa vedcov môže konkurovať aj penicilínu. Podľa najnovších výskumov je pre ľudský organizmus tak dôležitý, že by mal byť zaradený medzi vitamíny.
  • AstraGin® - podporuje zvýšenú absorpciu širokej škály živín od aminokyselín, cez omega-3, kreatín až po CBD (Je držiteľom viacerých amerických, taiwanských a čínskych patentov)
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward