• Iba online
  • -30,00 €

Alpha Gainz 1-ANDRO V2 TD 30ml

Alpha Gainz 1-ANDRO V2 TD 30ml.1-Andro TD je transdermálny vzorec používajúci 1-Andro dodávaný pomocou špičkového systému dodávania Iron Legions: Salvo. 1-Andro je prirodzene sa vyskytujúci izomér DHEA, ktorý sa nemôže premeniť na testosterón alebo estrogén, ale namiesto toho sa premení na neestrogénnu zlúčeninu 1-test.Používatelia PH to vo všeobecnosti považujú za "miernejšie" ako alternatívy ako Nano 1t, ale to neznamená, že výsledky nie sú pôsobivé, dokonca ani po jednom cykle. Očakávajte štíhle, suché prírastky veľkosti s 1-Andro, spárované s pevným výživovým a tréningovým protokolom.
99,00 €
69,00 € Ušetríte 30,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Alpha Gainz 1-ANDRO V2 TD 30ml.

RECENZIA VÝŽIVY PREDÁTOROV 1-ANDRO TD

Alpha Gainz je naša najnovšia hardcore značka na budovanie svalov s radom produktov navrhnutých tak, aby podporovali prírastky sily, svalov a vytvárali celkovo tvrdší a príjemnejší vzhľad HARD-DRY.

Čo je 1-Andro TD?

1-Andro TD je transdermálny vzorec používajúci 1-Andro dodávaný pomocou špičkového systému dodávania Iron Legions: Salvo. 1-Andro je prirodzene sa vyskytujúci izomér DHEA, ktorý sa nemôže premeniť na testosterón alebo estrogén, ale namiesto toho sa premení na neestrogénnu zlúčeninu 1-test.

Používatelia PH to vo všeobecnosti považujú za "miernejšie" ako alternatívy ako Nano 1t, ale to neznamená, že výsledky nie sú pôsobivé, dokonca ani po jednom cykle. Očakávajte štíhle, suché prírastky veľkosti s 1-Andro, spárované s pevným výživovým a tréningovým protokolom.

Odporúčania pre stohovanie

Dôrazne odporúčame používať komplexnú podporu cyklu počas a po cykle PH. Uistite sa, že máte svoje produkty PCT pripravené na ukončenie cyklu.

Hoci riziko estrogénnych vedľajších účinkov je počas užívania 4-Andro veľmi nízke, vždy odporúčame, aby ste mali po ruke AI, napríklad AR1MACARE PRO alebo El1minate.

Vzhľadom na androgénnu povahu tohto doplnku by sme navrhli, aby ho používali iba mužskí športovci na vysokej úrovni.

PREČO

1-Andro je navrhnutý tak, aby zvyšoval svalovú hmotu a zároveň dramaticky zlepšoval silu a silu. DHT a konverzia estrogénu nie sú problémom tohto produktu, čo z neho robí inteligentnejšiu voľbu v porovnaní s inými PH.

KEĎ, KEDY

Môže byť použitý pri zväčšovaní objemu alebo diéte. Nespôsobí nadúvanie ani zadržiavanie vody! Po ukončení cyklu vždy pokračujte úplným PCT.

KTO

Všetky produkty v tejto kategórii odporúčame iba pre pokročilých mužských používateľov. Je relatívne "miernejší" ako ostatné PH v tejto kategórii.

ALPHA GAINZ 1-ANDRO TD ZLOŽKY & NUTRIČNÉ ÚDAJE

1 fľaša: 30ml
na ml
Androsterón 100mg

DÁVKOVANIE 1-ANDRO TD A SPÔSOB POUŽITIA

Aplikujte lokálne, ideálne miesta zahŕňajú hrudník, brucho a ramená.
Alpha Gainz
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

ProSupps Hydro BCAA 435g ProSupps Hydro BCAA 435g
  • Iba online
  • -20,00 €

ProSupps Hydro BCAA 435g

Cena 19,99 € Bežná cena 39,99 € -20,00 €
RedCon1 Big Noise 315g RedCon1 Big Noise 315g
  • Iba online
  • -30,00 €

RedCon1 Big Noise 315g

Cena 29,99 € Bežná cena 59,99 € -30,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward