• Iba online
  • -20,00 €

Core Labs Vamp Juice 60 kapslí

Core Labs Vamp Juice 60 kapslí.Core Labs Vamp Juice 60 sú posilňovačom testosterónu obsahujúcim prírodné rastlinné zložky. Doplnok sa zameriava na maximálnu produkciu testosterónu vo vašom tele. Doplnok znižuje aktivitu estrogénu, čo vám umožňuje používať viac voľného testosterónu. Doplnok je určený pre ľudí so zníženou hladinou testosterónu, ktorí pociťujú slabosť, nedostatok zotavenia a zlé libido. Produkt vám umožní transformovať váš sexuálny život, zvýšiť náladu a sebavedomie. A čo viac, zložky obsiahnuté vo Vamp Juice majú tiež vplyv na zlepšenie vzhľadu vašej postavy.
56,00 €
36,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Core Labs Vamp Juice 60 kapslí.Core Labs Vamp Juice 60 sú posilňovačom testosterónu obsahujúcim prírodné rastlinné zložky. Doplnok sa zameriava na maximálnu produkciu testosterónu vo vašom tele. Doplnok znižuje aktivitu estrogénu, čo vám umožňuje používať viac voľného testosterónu. Doplnok je určený pre ľudí so zníženou hladinou testosterónu, ktorí pociťujú slabosť, nedostatok zotavenia a zlé libido. Produkt vám umožní transformovať váš sexuálny život, zvýšiť náladu a sebavedomie. A čo viac, zložky obsiahnuté vo Vamp Juice majú tiež vplyv na zlepšenie vzhľadu vašej postavy.

Čiapky Core Labs Vamp Juice 60 sú:

  • Posilňovač testosterónu,
  • inhibítor aromatázy,
  • Afrodiziakum
  • Podporuje libido,
  • Zlepšuje sexuálne funkcie,
  • Umožňuje zvýšiť množstvo svalovej hmoty.

Zloženie čiapok Core Labs Vamp Juice 60:

1 porcia, 1 kapsula:

Nadržaná kozia burina (extrakt z epimedia 70% ikariínov) - 80 mg - je bylina, ktorá sa tradične používa v čínskej medicíne ako afrodiziakum a liek na impotenciu. Obsahuje chemickú zlúčeninu nazývanú Icariin, o ktorej sa predpokladá, že je hlavnou účinnou látkou. Nadržaná kozia burina môže pôsobiť na telo niekoľkými spôsobmi. Po prvé, Icariin môže pomôcť zlepšiť sexuálne funkcie zvýšením prietoku krvi do genitálií, čo môže zvýšiť erekciu a zlepšiť libido. Okrem toho niektoré štúdie naznačujú, že horná kozia burina môže pomôcť zvýšiť hladinu oxidu dusnatého (NO) v tele, čo môže tiež zlepšiť prietok krvi a sexuálne funkcie.

Extrakt z Tongkat Ali 200:1 - 80 mg - je bylina, ktorá sa tradične používa v ľudovom liečiteľstve ako liek na sexuálne problémy, mužskú impotenciu a nízku hladinu testosterónu. Tongkat Ali môže pôsobiť na telo zvýšením hladiny voľného testosterónu, ktorý je biologicky aktívnou formou hormónu. Tongkat Ali môže pôsobiť na hormonálne dráhy a ovplyvňovať produkciu androgénových hormónov, vrátane testosterónu, zvýšením syntézy a sekrécie hormónov LH (luteinizačný hormón) a FSH (folikulotropín).

Extrakt zo semien senovky gréckej (50% saponínov) - 80 mg - je rastlinná zložka, ktorá sa často používa ako doplnok výživy a tradične sa používa na zlepšenie libida a zvýšenie hladiny testosterónu. Laboratórne štúdie naznačujú, že senovka grécka môže pôsobiť na telo inhibíciou aktivity enzýmu 5-alfa reduktázy, ktorá premieňa testosterón na dihydrotestosterón (DHT). DHT je hormón, ktorý sa premieňa z testosterónu a hrá dôležitú úlohu pri raste prostaty, ako aj pri androgénnej alopécii. Inhibícia aktivity enzýmu 5-alfa reduktázy môže viesť k zníženiu hladín DHT a zlepšeniu zdravia prostaty.

Extrakt zo žihľavy (3,4-divanillyltetrahydrofuran 95%) - 80 mg - sa často používa ako doplnok výživy a tradične sa používa na zlepšenie zdravia prostaty a zvýšenie hladiny testosterónu. Môže pôsobiť na telo inhibíciou aktivity proteínu viažuceho pohlavné hormóny (SHBG), ktorý sa viaže na testosterón a bráni jeho využitiu v tele.

Zelený čaj 98% - 40 mg - obsahuje prirodzene sa vyskytujúce polyfenoly vrátane katechínov, ktoré vykazujú antioxidačné a protizápalové účinky a môžu tiež ovplyvniť metabolizmus tukov a glukózy. Katechíny zo zeleného čaju môžu ovplyvniť hladinu proteínov súvisiacich s pohlavnými hormónmi, ako je SHBG, ktoré inhibujú testosterón.

Mucuna Pruriens (l-dopa 98%) - 40 mg - môže ovplyvniť produkciu testosterónu ovplyvnením hladín luteinizačného hormónu (LH), ktorý stimuluje produkciu testosterónu v semenníkoch u mužov. V štúdiách in vitro (v laboratórnych podmienkach) L-dopa z Mucuna Pruriens preukázal stimulačné účinky na bunky Leydig, ktoré sú zodpovedné za produkciu testosterónu.

Saw Palmetto 50% - 40 mg - je rastlina, ktorá môže ovplyvniť hladinu pohlavných hormónov vrátane testosterónu. Obsahuje rastlinné zlúčeniny, nazývané fytosteroly, ktoré môžu inhibovať enzým 5-alfa-reduktázu, ktorý premieňa testosterón na dihydrotestosterón (DHT). V klinických štúdiách preukázala suplementácia sabalovej palmy priaznivé účinky na príznaky spojené s hypertrofiou prostaty.

Zinková zmes - 30 mg - je stopový prvok, ktorý je dôležitou súčasťou mnohých metabolických procesov v tele, vrátane syntézy bielkovín, funkcie imunitného systému, hojenia rán a udržiavania zdravia pokožky. Zinok je tiež dôležitou zložkou pre produkciu pohlavných hormónov vrátane testosterónu.

Vitamín D3 - 20 mg - Vitamín D3, tiež známy ako cholekalciferol, je dôležitou zložkou stravy, ktorú telo produkuje prostredníctvom vystavenia slnku. Vitamín D3 hrá kľúčovú úlohu pri udržiavaní zdravia kostí reguláciou absorpcie vápnika a fosforu z čriev, ako aj ich uvoľňovania z kostí do krvného obehu.

Arimistane (Andro-3,5-Dien-7,17-Dione) - 20 mg - je chemická zlúčenina, ktorá patrí do skupiny inhibítorov aromatázy. Aromatáza je enzým, ktorý je zodpovedný za premenu testosterónu na estrogén. Arimistane inhibuje pôsobenie aromatázy a tým znižuje premenu testosterónu na estrogén, čo môže viesť k zvýšeniu hladiny testosterónu. Arimistane sa často používa ako doplnok výživy na zvýšenie hladiny testosterónu a zlepšenie svalovej hmoty.

Vitamín B6 - 10 mg - je dôležitá živina, ktorá hrá kľúčovú úlohu v mnohých metabolických procesoch v tele. Pomáha pri metabolizme aminokyselín a bielkovín, reguluje hladinu cukru v krvi, podporuje činnosť nervového a imunitného systému a ovplyvňuje produkciu určitých hormónov.

Extrakt z hroznových jadierok 95% - 8 mg - obsahuje prírodné rastlinné zložky, ako sú flavonoidy, fenolové kyseliny a resveratrol, ktoré majú antioxidačné a protizápalové vlastnosti. Pôsobia ako voľné radikály a chránia bunky tela pred poškodením a zabraňujú chorobným procesom.

Uhličitan horečnatý - 5 mg - uhličitan horečnatý je forma horčíka, ktorý je pre telo dôležitou živinou. Horčík je nevyhnutný pre mnohé fyziologické procesy, ako je regulácia krvného tlaku, funkcia nervového systému, syntéza bielkovín a energetický metabolizmus.

Glukonát horečnatý - 5 mg - glukonát horečnatý je kombináciou horčíka s molekulou glukózy, ktorá je určená na výrazné zvýšenie absorpcie samotného prvku. Horčík je nevyhnutný pre správny priebeh viac ako 300 chemických reakcií ľudského tela. Má tonizujúci účinok na nervový systém a pomáha prenášať nervové impulzy do svalov.

Vitamín E TPGS (Nutrient Delivery System) - 5 mg - je forma vitamínu E, ktorá pôsobí ako systém dodávania zložiek nachádzajúcich sa v doplnku Vamp Juice.

Jalapeno - 5 mg - je jedným z druhov chilli papriky. Doplnok je určený na podporu absorpcie účinných látok obsiahnutých v posilňovači testosterónu.

Piperín 95% - 5 mg - rovnako ako chilli papričky, piperín sa pridáva na zvýšenie dostupnosti zložiek doplnku výživy.

Niacín USP - 5 mg - tiež známy ako vitamín B3, hrá dôležitú úlohu v energetickom metabolizme tela. Niacín pomáha regulovať metabolizmus lipidov, znižuje hladinu cholesterolu a znižuje LDL lipoproteín.

Naringenín - 5 mg - je flavonoid, ktorý sa prirodzene vyskytuje v citrusových plodoch, ako sú grapefruity a pomaranče. Štúdie ukázali, že naringenín môže mať zdravotné výhody prostredníctvom antioxidačných, protizápalových a protirakovinových účinkov. Pomáha tiež pri vstrebávaní látok obsiahnutých v produkte.

Vitamín C - 5 mg - je zodpovedný za syntézu kolagénu, podporuje imunitu a má silný antioxidačný účinok. Vitamín C pomáha bojovať proti infekciám, utesňuje cievy a podporuje rýchlejšie zotavenie.

Vápnik - 5 mg - Vápnik je dôležitý minerál pre telo s mnohými funkciami, vrátane budovania silných kostí a zubov, regulácie svalovej funkcie, nervového vedenia a zrážania krvi.

Yohimbine 8% - 500 mg - Yohimbine v doplnku Vamp Juice je primárne určený na podporu sexuálnych funkcií. Jeho pôsobenie umožňuje zlepšiť možnosť cirkulácie krvi, ktorá vstupuje do penisu. Vďaka tomu podporuje erekciu a umožňuje lepší sex.

Dávka Core Labs Vamp Juice 60 caps:

1 porcia, 1 kapsula, 2 krát denne.

Core Labs X
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

PEScience Amino IV 381g PEScience Amino IV 381g
  • Iba online
  • -3,00 €

PEScience Amino IV 381g

Cena 24,99 € Bežná cena 27,99 € -3,00 €
RedCon1 Total War 420g RedCon1 Total War 420g
  • Iba online
  • -30,00 €

RedCon1 Total War 420g

Cena 29,99 € Bežná cena 59,99 € -30,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward