Swanson Co-Q10 with Tocotrienols 60 softgels

Swanson Co-Q10 with Tocotrienols 60 softgels-1 kapsla: 200 mg.Coenzyme Q10, vitamín na srdce a zdravé ďasnáKoenzým Q10 je ďalšou dôležitou a prospešnou látkou, ktorej nedostatok sa negatívne prejaví na našom zdraví. Je súčasťou mnohých krémov, dodáva silu a energiu, posilňuje imunitu a toto ešte nie je ani z ďaleka všetko. Často však o ňom len počúvame, aká je to dôležitá látka, no veľa faktov o tejto látke nemáme. Preto sme sa rozhodli to zmeniť a priniesť viac informácií aj o tejto ďalšej užitočnej látke ...

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Swanson Co-Q10 with Tocotrienols 60 softgels-1 kapsla: 200 mg Coenzyme Q10, vitamín na srdce a zdravé ďasnáKoenzým Q10 je ďalšou dôležitou a prospešnou látkou, ktorej nedostatok sa negatívne prejaví na našom zdraví. Je súčasťou mnohých krémov, dodáva silu a energiu, posilňuje imunitu a toto ešte nie je ani z ďaleka všetko. Často však o ňom len počúvame, aká je to dôležitá látka, no veľa faktov o tejto látke nemáme. Preto sme sa rozhodli to zmeniť a priniesť viac informácií aj o tejto ďalšej užitočnej látke ...

Zvyšuje produkciu bunkovej energie a fyzický výkon
Podporuje kardiovaskulárne zdravie Zvyšuje antioxidačnú aktivitu
Pomáha udržiavať zdravú rovnováhu
cukru v krvi Podporuje neurologické zdravie

Podporujte kardiovaskulárnu pohodu s CoQ10 s tokotrienolmi! Tento jedinečný vzorec sa vyznačuje silným účinkom tokotrienolov. Zahŕňame všetky štyri tokotrienolové frakcie vitamínu E s vyššou účinnosťou ako ktorákoľvek z popredných národných značiek! Všetky Swanson CoQ10 sa vyrábajú vysoko kvalitným a bezpečným fermentačným procesom. Je to čistý CoQ10 - spôsob, akým to príroda zamýšľala!

Koenzým Q10, čo to je?

Jedná sa o prírodnú látku, ktorá je príbuzná svojimi vlastnosťami vitamínom (najmä vitamínu E), no zároveň je však silnejším antioxidantom. Koenzým Q10 môžeme nájsť v každej bunke ľudského tela. Pôsobí ako ochranná látka práve spomínaných buniek v tele pred rôznymi škodlivými vplyvmi. Presne kvôli tomu, že je prítomný v každej ľudskej bunke, je jeho účasť v našom tele bezpodmienečná. Ak by nám v tele koenzým Q10 chýbal, tak to bude mať za následok tvorbu viacerých chorôb, najmä v dôsledku premnoženia voľných škodlivých látok v tele.

Potrebný pre bunky, orgány a lieči viaceré ochorenia ...

Koenzým Q10 nájdeme predovšetkým v bunkách orgánov, ktoré vyžadujú najčastejšie veľmi veľa energie. Jedná sa o pľúca, srdce a pečeň. Ako sme uviedli aj vyššie v článku, bunkám v našom tele táto látka poskytuje energiu a silu k ich činnosti. Navyše ako silný antioxidant ich zároveň ochraňuje od všetkých škodlivých látok a ich vplyvov.

Okrem toho koenzým Q10 je nápomocný aj pri liečbe mnohých ochorení. Odborníci a vedci v tejto oblasti neustále preskúmavajú všetky sféry, kde je práve táto látka účinná a v akom smere. No aj tak je v dnešnej dobe známe, že účinky sú nespochybniteľné pre naše telo.

Kde ho môžeme nájsť "najviac"?

Keďže sa jedná o prírodnú látku, tak nebude problém si ju dopriať a podporiť priamo z prírodných darov. Kde teda môžeme nájsť najviac tejto látky a podporiť tak svoje zásoby v tele? Rybie mäso je určite veľmi dobrou voľbou. Ak si ho pravidelne doprajete, verte tomu, že robíte veľmi dobre, aj čo sa týka podpory množstva koenzýmu Q10.

Okrem rybieho mäsa je výborné aj hovädzie a bravčové mäso. "Zelená" zelenina, konkrétne brokolica a špenát, by taktiež nemali chýbať vo vašom jedálničku. Výbornou správou je, že každý druh zeleniny (aj paradajky, sója, fazuľa, pšenica, slnečnica) je v tomto smere dobrou voľbou. Z ovocia preferujte najmä čučoriedky, černice, melón, orechy, hrozno. Okrem toho aj mlieko, či sója zvyšujú tvorbu a množstvo koenzýmu v našom tele.

Čo lieči najlepšie?

Ako sme naznačili v článku, koenzým Q10 sa osvedčil pri liečbe viacerých druhov ochorení. Je čas si uviesť práve tie, pri ktorých pomáha najviac, čiže s najlepšími výsledkami pri liečbe. Aby bolo jasné, dostatok koenzýmu v našom tele pomáha najmä pri problémoch s ďasnami respektíve pri paradentóze, pri kardiovaskulárnych chorobách (znižuje upchávanie ciev, upravuje krvný tlak), tiež pri astme, alergiách a cukrovke. Koenzým rovnako podporuje obranyschopnosť nášho organizmu a je účinný aj pri chudnutí.

Má uplatnenie aj v kozmetickom priemysle

Pravda je taká, že do tridsiatky každého z nás, sa koenzým Q10 vytvára v každom zdravom tele v optimálnom množstve. Avšak so zvyšujúcim vekom sa jeho množstvo radikálne znižuje, čo nie je dobré znamenie. Súčasne s týmto procesom aj naše telo starne a ochabuje aj pokožka a pleť. Toho dôkazom je tvorba nepríjemných a nie pekných vrások.

Je dokázané, že koenzým Q10 sa vďaka svojím účinkom na pokožku pridáva aj do väčšiny krémov na pleť a pokožku. Mnohé z vás milé dámy isto poznajú svoju obľúbenú značku kozmetiky, ktorá obsahuje nemalé množstvo tejto prospešnej látky na elimináciu nepríjemných vrások a celkovo aj procesu starnutia.

Okrem toho kozmetické produkty s pridaným vyšším koncentrátom koenzýmu značne omladzujú pleť, udržiavajú prirodzenú regeneračnú schopnosť pleti a tiež zlepšujú jej elasticitu (pružnosť). Niet sa čo čudovať, že po takýchto produktoch s pridaným koenzýmom, je neustály dopyt (a to nielen u predstaviteliek nežnejšieho pohlavia). V tomto smere vzrastá význam aj po samotnom koenzýme Q10 v strave. Veľa z nás začína čoraz viacej riešiť jeho optimálne dávky v strave - a to každý deň. Aká je teda odporúčaná denná dávky tejto látky?

Odporúčaná denná dávka

Čo sa týka odporúčanej denne dávky koenzýmu Q10, v zásade platí, 30 mg každý deň je vhodné množstvo na to, aby sme zostali dostatočne zdraví. Pokiaľ by ste si neboli istí s odporúčanou dennou dávkou, či jej máte dostatok, tak si koenzým Q10 je možné kúpiť aj v tabletkovej forme ako doplnok stravy. Takto je jednoduché dodržať jeho denný príjem.

Ak ho budete užívať spolu s vitamínom E, C, či B2, zabezpečíte si tak vyšší účinok samotného koenzýmu. V prípade dennej dávky sa naskytuje aj otázka, či nehrozí predávkovanie sa pri užívaní tejto látky. Máme pre vás dobré správy. Keďže si telo dokáže redukovať množstvo tejto látky, tak nikdy nehrozí predávkovanie.

Navyše koenzým Q10 nemá žiadne nepriaznivé účinky na ľudské telo. Práve v tomto chladnejšom jesennom období si pokojne zvýšte dennú dávku, aby ste eliminovali prípadné chorobné stavy. Majte viac radosti zo života, tešte sa zo všetkého vôkol seba a ľahšie zvládajte stresové stavy okolo seba. Tento zaručený úspech dosiahnete ľahšie práve s koenzýmom Q10, ktorý neutralizuje všetky voľné škodlivé látky v tele a znižuje dokonca aj oxidačný stres.



Zloženie: Obsah 60 kapslí, jedna dávka 1 kapsla denne

1 kapsla: 200 mg Coenzyme Q10

Swanson
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward