• Iba online
  • -20,00 €

USP Labs Pink Magic Super-Test Stimulator 180 tabliet

USP Labs Pink Magic Super-Test Stimulator 180 tabliet.Pink Magic Super Test-Stimulator je nový, výkonný posilňovač testosterónu vyvinutý s najsilnejšími známymi zložkami. Účinné látky vyvinuté na báze bylinných extraktov a anabolík, ktoré zvyšujú hladinu testosterónu. Doplnok prispieva k zvýšeniu mužského hormónu, zvýšeniu sexuálnej výkonnosti a rozvoju hustej a tvrdej svalovej hmoty.Vďaka použitiu patentovaných extraktov a silných anabolikov je doplnok jedným z najlepších prípravkov podporujúcich anabolické prostredie a vytvára ideálne podmienky pre rast svalov. Posilňovač testosterónu má silný vplyv na reguláciu mužskej hormonálnej rovnováhy.
99,99 €
79,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

USP Labs Pink Magic Super-Test Stimulator 180 tabliet.Pink Magic Super Test-Stimulator je nový, výkonný posilňovač testosterónu vyvinutý s najsilnejšími známymi zložkami. Účinné látky vyvinuté na báze bylinných extraktov a anabolík, ktoré zvyšujú hladinu testosterónu. Doplnok prispieva k zvýšeniu mužského hormónu, zvýšeniu sexuálnej výkonnosti a rozvoju hustej a tvrdej svalovej hmoty.

Vďaka použitiu patentovaných extraktov a silných anabolikov je doplnok jedným z najlepších prípravkov podporujúcich anabolické prostredie a vytvára ideálne podmienky pre rast svalov. Posilňovač testosterónu má silný vplyv na reguláciu mužskej hormonálnej rovnováhy.

USP Labs Pink Magic™ je silný, novo preformulovaný posilňovač testosterónu, ktorý obráti priemysel na hlavu, pokiaľ ide o posilňovače testov! Spoločnosť USP Labs si vyvinula povesť výroby vysoko účinných a mimoriadne účinných bylinných doplnkov s použitím iba prémiových kľúčových zložiek. Príliš často vidíte doplnky s obrovskými štítkami plnými zložiek nízkej kvality alebo príliš nízkych dávok na dosiahnutie účinku, ktorý môže alebo nemusí fungovať. Čo je teda ružová mágia™ a čo robí? Pink Magic™ je prírodný posilňovač testosterónu, zosilňovač vazodilatácie a promótor svalovej hustoty. Inými slovami, očakávajte, že počas užívania Pink Magic™ získate štíhle, husté, silné a tvrdé svaly.

Pink Magic™ sa stal okamžitou undergroundovou legendou, keď bol pôvodne vydaný a predávaný ako gangbusters. Kľúčovou zložkou pôvodnej ružovej mágie™ bola Massularia Acuminata, o ktorej sa ukázalo, že je zodpovedná za zvýšenie prirodzenej hladiny testosterónu a je prírodným afrodiziakom. Jedna štúdia ukázala, že vodný extrakt zo stonky Massularia acuminata má androgénny potenciál, ktorý je zodpovedný za zvýšenú pevnosť a veľkosť. Je to jedna z mála bylín, ktoré preukázali akýkoľvek androgénny potenciál. Massularia acuminata je jednou z mála rastlín s liečivými vlastnosťami, ktoré sú účinné ako afrodiziakum prostredníctvom mechanizmov, ako je vazodilatácia, tvorba oxidu dusnatého, zvýšenie androgénov a gonadotropínov. Jedna štúdia tiež ukázala, že Massularia acuminata zvyšuje hladiny LH a testosterónu v sére približne o 60% nad východiskové hladiny už po 3 týždňoch podávania.

Pre posilňovač testosterónu Pink Magic® určite rozbije formu. USP Labs patrí medzi najinovatívnejších výrobcov doplnkov v priemysle. Pink Magic® bol formulovaný s najnovšími a najsilnejšími bylinnými extraktmi testosterónu a libida "zozbieranými v ich hlavných sezónach" do najvyšších možných koncentrácií štandardizovaných zložiek. Pink Magic® zvyšuje svalovú hustotu, prírastky sily a pumpy, pričom urýchľuje čas zotavenia a stimuluje libido.

Muži aj kulturisti sa dožadujú tohto vzorca a hovoria, že je to "magické" riešenie, na ktoré čakali. Výskumníci USP Labs už desaťročia testujú a zdokonaľujú spôsoby, ako zvýšiť hladinu testosterónu efektívnejšie, prirodzenejšie, bezpečnejšie - a legálne. Jedna zložka, ktorá je nová a inovatívny posilňovač testosterónu, ktorý vyniká nad ostatnými, je TESTOSURGE,® ktorý vyvinul patentovanú extrakciu a nový inovatívny štandardizačný proces a izoloval skupinu aktívnych steroidných glykozidov, u ktorých bolo klinicky dokázané, že rýchlo zvyšujú hladinu testosterónu! U zdravých mužov sú iba 2-3% testosterónu voľné (aka biologicky dostupné alebo biologicky aktívne) a asi 40% je viazaných na albumín (čo znamená, že je pripojený k proteínu), Tento "testosterón" sa môže zbaviť albumínu a je tiež biologicky aktívny.

Vo viacerých štúdiách sa ukázalo, že TESTOSURGE® zvyšuje celkový testosterón a biologicky aktívne formy testosterónu (voľné a viazané na albumín). Pri jednej dávke TESTOSURGE® výskumníci hlásili významné zvýšenie testosterónu do 10 hodín! A po tejto jednej dávke mali sedaví účastníci viac ako 300% zvýšenie celkového testosterónu! Čo bolo ešte prekvapujúcejšie bolo, že hladina voľného testosterónu sa zvýšila o 110% a biologicky aktívny testosterón (viazaný na albumín + voľný) sa zvýšil o 220% v porovnaní s placebom. Následná štúdia bola dokončená na prestížnej americkej univerzite špičkovými lekármi a fyziológmi cvičenia. Opäť nasledovali protokol "zlatého štandardu" a vykonali randomizovanú, dvojito zaslepenú, placebom kontrolovanú štúdiu, tentoraz s použitím predtým trénovaných subjektov. A výsledky boli opäť fenomenálne. Už po 4 týždňoch začal celkový testosterón a biologicky dostupný testosterón stúpať. Do konca 8 týždňov sa celkový testosterón zvýšil o 146% a biologicky dostupný voľný testosterón sa zvýšil až na 178%.

Výskumníci zaznamenali zvýšenú silu a 220% významné nižšie percento telesného tuku. Pink Magic® je najrýchlejšie pracujúci a najsilnejší posilňovač testosterónu na svete, u ktorého bolo klinicky preukázané, že začína zvyšovať hladinu testosterónu už od prvej dávky. Pink Magic® obsahuje Eucommia Ulimoides, ktorý účinkuje tak, že poskytuje zlúčeniny, ktoré môžu aktivovať androgénne receptory v ľudskom tele, na rozdiel od iných posilňovačov testosterónu. Je to prvý rastlinný androgén, ktorý bol kedy objavený a Pink Magic® obsahuje extrakt 100: 1, ktorý dramaticky pomôže pri získavaní sily a veľkosti.

Pink Magic® tiež obsahuje MacaPure značku Maca vo vysoko koncentrovanej forme®, pre mužov a zvýšené libido. Naturex má patentovaný proces extrakcie, ktorý umožňuje vysokú úroveň obsahu účinných látok. Extrakt MacaPure je štandardizovaný na 0,6% macamidov a macaénov, aktívnych zložiek, ktoré preukázateľne majú výhody pre sexuálne® funkcie. Pink Magic®poskytuje anabolické a androgénne zlúčeniny, ktoré pracujú synergicky s TESTOSURGE® a Massularia acuminata na zvýšenie hladiny testosterónu nad akýkoľvek doteraz vyrobený produkt a robia obrovský rozdiel v posilňovni a vo vašom sexuálnom živote. Zvýšená hladina testosterónu vám pomôže udržať celkovú energiu, vitalitu a sexuálnu túžbu a zároveň vám umožní budovať svalovú hmotu, hustotu a silu, čo vám pomôže trénovať pre optimálny športový výkon.

Zloženie Pink Magic:

Epiandrosterón - transformuje sa v tele na stanolón a stáva sa veľmi androgénnym. Zlúčenina je obzvlášť vhodná na zvýšenie svalovej sily a hustoty, vďaka čomu je skvelá na použitie počas redukčného cyklu alebo spolu s prohormónmi, ktoré pomáhajú budovať hmotu. Ďalšou výhodou epiandrosterónu je, že má okamžité neurologické účinky, takže od prvej dávky sa zvyšuje tréningová agresivita a vytrvalosť.

Laxogenín - je sapogenín izolovaný z rastliny Smilax sieboldii. Laxogenín je známy svojimi účinkami podporujúcimi rast rastlín. Zlúčenina je jednou z mála zložiek, ktoré môžu rýchlo zvýšiť pevnosť a hmotnosť. Pri budovaní svalovej hmoty zvyšuje chuť do jedla, čo vám pomôže viac pribrať. Je však potrebné spomenúť, že napriek zvýšeniu chuti do jedla osoby konzumujúcej laxogenín si nevšimnete žiadne zvýšenie telesného tuku. Možno si všimnúť, že látka nielen pomáha zvyšovať svalovú hmotu, ale spôsobuje aj stratu zbytočného tukového tkaniva. To uľahčuje získanie zdravej, svalnatej a kompaktnej postavy. Zvyšuje syntézu bielkovín o viac ako 200% pri pestovaní. Použitie tejto zložky je bezpečné, pretože nemá negatívny vplyv na hormonálnu rovnováhu tela. Je zaujímavé, že pravidelné používanie sa jasne premieta do zvýšenia fyzickej vytrvalosti.

Extrakt z Eucommia Ulmoides - je to tradičná rastlina používaná v čínskej medicíne odporúčaná na zlepšenie vitality a podporu dlhovekosti. Je bohatým zdrojom flavonoidov, lignanov a irioidných zlúčenín. Výskum ukazuje, že extrakt môže hrať úlohu pri prevencii úbytku kostnej hmoty, čo vedie k úbytku tukov, zníženiu krvného tlaku a zníženiu triglyceridov. Rastlina spaľuje termogenézu zvyšujúcu tuk. Kôra rastliny je bohatá na fytoandrogény schopné stimulovať androgénové receptory. Preto majú priaznivý vplyv na vývoj mužských znakov vrátane budovania svalového tkaniva. Obsah prírodných účinných látok zvyšuje potenciál pre rozvoj silných svalov bez vedľajších účinkov.

Extrakt z Tribulus Terrestris - zvyšuje hladinu voľného testosterónu a stimuluje uvoľňovanie glykoproteínových hormónov. Výsledkom je, že zlepšujú zadržiavanie dusíka, stimulujú syntézu bielkovín a rast svalov, zvyšujú počet červených krviniek a zvyšujú fyzickú silu. Prohormonálna aktivita Tribulus Terrestris závisí od dávky a obsahu steroidných saponínov. Saponíny zvyšujú hladinu prírodného, endogénneho testosterónu a zároveň blokujú androgénové receptory, vďaka čomu sa zvyšuje iba anabolická aktivita. Extrakty Tribulus Terrestris znižujú koncentráciu triglyceridov a cholesterolu v krvi. Pôsobia antidiabetikom a znižujú patologicky zvýšený krvný tlak. Saponíny majú schopnosť viazať toxíny a predchádzať tukovej degenerácii vnútorných orgánov. Tiež zintenzívňujú diurézu, zvyšujú odstraňovanie toxínov v moči, a preto sa často používajú v detoxikačnej terapii.

Massularia Acuminata Vodný extrakt - rastlina patrí k prírodným afrodiziakám. Rastlinný extrakt má účinok zvyšujúci testosterón. Zintenzívňuje tiež anabolické procesy, urýchľuje budovanie svalovej hmoty a zvyšuje vytrvalosť. Účinné látky ovplyvňujú pohodu a zvyšujú sexuálne funkcie.

Extrakt zo senovky gréckej - má stimulujúci, výrazný vplyv na zvýšenie množstva voľného testosterónu. Saponíny vo senovke gréckej fungujú dvoma spôsobmi. Prvým je zvýšenie uvoľňovania CRH z hypotalamu, ktorý stimuluje hypofýzu k produkcii ACTH, čo zase zvyšuje produkciu androgénov v kôre nadobličiek. Druhým spôsobom je priamo sa pripojiť k rovnakým receptorom, na ktoré sa testosterón viaže a uplatňuje svoje anabolické androgénne účinky. Má pozitívny vplyv na celkovú hladinu androgénov. Senovka grécka stimuluje tvorbu červených krviniek, zvyšuje vstrebávanie živín v tenkom čreve, zvyšuje zadržiavanie dusíka v tele, stimuluje syntézu bielkovín, čím stimuluje myogenézu (vývoj svalového tkaniva), rast chrupavky, kostí a správneho spojivového tkaniva.

Výťažok z Maca - Extrakt z peruánskeho korenia (Lepidium meyenii), bohatý na prírodné zloženie aminokyselín, mastných kyselín, vitamínov (vrátane B1, B2, B3, B12, A, E, C) a minerálov (meď, zinok, mangán, železo, selén, bór, fosfor, horčík, vápnik, síra, selén) a sterolov. Produkt je určený pre fyzicky a intelektuálne aktívnych ľudí s vysokým temperamentom. Koreň maca patrí do skupiny látok nazývaných adaptogény. Adaptogénna aktivita je založená na zmierňovaní a pôsobení účinkov fyzického a psychického stresu spôsobeného škodlivými faktormi z okolitého prostredia. Adaptogény regulujú stav centrálneho nervového systému, môžu zvýšiť úroveň adaptácie tela na ťažkú fyzickú námahu a duševnú prácu a pomôcť udržať homeostázu.

Extrakt z Dioscorea Makino - nový patentovaný extrakt s názvom Diosterol ™ odvodený z rastliny Dioscorea Nipponica Makino. Diosterol ™ má anabolicko-androgénny účinok. Zložka je určená pre športovcov, ktorí chcú zvýšiť hladinu testosterónu. Je to silná rastlina anabolická s koncentrovaným účinkom. Je bohatá na bioaktívne zložky: steroidné furostanolové saponíny a glykozidy.

Dávkovanie Pink Magic:

3 tablety ráno a 3 tablety popoludní.

USPlabs
Nový produkt
4 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

FortiFX Protein Bar 63g FortiFX Protein Bar 63g
  • Iba online
  • -2,00 €

FortiFX Protein Bar 63g

Cena 1,99 € Bežná cena 3,99 € -2,00 €
  • Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Smart Brothers Pheni 100g

Cena 49,99 € Bežná cena 69,99 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Afterdark EPO+ 410g Afterdark EPO+ 410g
  • Iba online
  • -20,00 €

Afterdark EPO+ 410g

Cena 42,00 € Bežná cena 62,00 € -20,00 €
arrow_upward