• Iba online
  • -30,00 €

Hi-Tech Pharmaceuticals Bulasterone 180 tabliet

Hi-Tech Pharmaceuticals Bulasterone 180 tabliet.zvýšte testosterón na maximálnu hranicu.BULASTERÓN je komplexné anabolicko-antikatabolické činidlo s nádychom afrodiziakálnych vlastností, ktorého mechanizmus účinku je založený hlavne na jeho schopnosti zvýšiť hladinu testosterónu v tele. Zvýšením anabolického potenciálu organizmu pri súčasnom zlepšení jeho fungovania výrazne zvyšuje rozvoj svalových štruktúr, zvyšuje libido a podporuje početné parametre zlepšujúce náladu a sebavedomie človeka.
99,99 €
69,99 € Ušetríte 30,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hi-Tech Pharmaceuticals Bulasterone 180 tabliet.Hi-Tech Pharmaceuticals Bulasterón - zvýšte testosterón na maximálnu hranicu.HI-TECH Pharmaceuticals BULASTERÓN je komplexné anabolicko-antikatabolické činidlo s nádychom afrodiziakálnych vlastností, ktorého mechanizmus účinku je založený hlavne na jeho schopnosti zvýšiť hladinu testosterónu v tele. Zvýšením anabolického potenciálu organizmu pri súčasnom zlepšení jeho fungovania výrazne zvyšuje rozvoj svalových štruktúr, zvyšuje libido a podporuje početné parametre zlepšujúce náladu a sebavedomie človeka.

Hi-Tech Pharmaceuticals Bulasterón je:

  • Silné afrodiziakum,
  • Silný účinok na libido,
  • podpora sexuálnej výkonnosti,
  • Posilňovač testosterónu,
  • Buduje svalovú hmotu,
  • Podporuje prírastky sily,
  • Urýchľuje zotavenie,
  • Zlepšuje pohodu.

HI-TECH Pharmaceuticals BULASTERONE je inovatívna kombinácia osvedčených extraktov a rastlinných zlúčenín alebo ich derivátov, ktorá umožňuje zvýšenie anabolického potenciálu tela so súčasným afrodiziakálnym účinkom.

Poskytovaním prekurzorov testosterónu a zvyšovaním jeho produkcie, napr. zvýšením syntézy luteinizačného hormónu (LH) a stimuláciou steroidogénnych ostrých regulačných proteínov (STAR), účinne zvyšuje hladinu testosterónu. Zvýšením množstva vyššie uvedeného hormónu, zvýšením sekrécie rastového hormónu, aktiváciou anabolických dráh inými cestami a zlepšením rovnováhy dusíka zlepšuje priebeh stavebných a vývojových procesov, najmä vo svalovom tkanive.

Tým, že čiastočne pôsobí proti nadmernej premene testosterónu na iné zlúčeniny a tým, že priamo neovplyvňuje veľkosť koncentrácií estrogénu, minimalizuje možné následky prebytku daného anabolicko-androgénneho hormónu. Zvýšením koncentrácií testosterónu, adrenalínu a cAMP, znížením inzulínovej rezistencie a zlepšením metabolizmu sacharidov a inzulínu znižuje akumuláciu a podporuje stratu zbytočného telesného tuku.

Znížením nadmerne vysokých hladín kortizolu a podobných zlúčenín pôsobí proti mnohým dôsledkom jeho trvalo zvýšených hladín vrátane rozpadu svalových štruktúr. Umožňuje tak budovanie typicky mužskej, atletickej postavy, ktorá sa vyznačuje hustými a silnými svalmi a nízkou hladinou tukového tkaniva a vody. Okrem toho vďaka svojim afrodiziakálnym vlastnostiam zvyšuje sexuálnu výkonnosť a spokojnosť zlepšením erekcie a zvýšením rýchlosti spermatogenézy.


HI-TECH Farmaceutický bulasterónový produkt obsahuje:1 porciu, 1 tabletu 1550 mg:

DAA - je látka, ktorá hrá významnú úlohu pri zvyšovaní hladiny testosterónu. Kyselina D-asparágová umožňuje stimuláciu produkcie testosterónu, čo prispieva k výraznému zlepšeniu svalstva. DAA umožňuje oveľa lepšiu regeneráciu, stimuluje anabolizmus a podporuje rast svalovej hmoty. DAA sa bežne používa na podporu cvičenia a ako doplnok na zvýšenie hladiny testosterónu.

Extrakt z bulbine natalensis - je prírodný doplnok výživy obsahujúci jedinečnú bylinu z Južnej Afriky, ktorá preukázateľne zvyšuje hladinu testosterónu až o 347% a navyše znižuje hladinu estrogénu o 35%. Bulbine Natalensis sa používa na zlepšenie sexuálnej výkonnosti a zmiernenie erektilnej dysfunkcie a je zaujímavé, že môže mať lepšie výsledky ako sildenafil.

Tribulus Terrestris - zvyšuje produkciu LH, aby pomohol s prirodzenou produkciou testosterónu. Mace je prírodná, rastlinná, bezpečná zložka a mimoriadne účinná v boji proti nízkemu libidu. Je vynikajúci v boji proti problémom s erekciou a zlepšuje funkciu imunitného systému. Steroidné saponíny sú účinné látky obsiahnuté v rastline. Je to protodioscín, ktorý vykazuje vlastnosti, ktoré zvyšujú hladiny oxidu dusnatého. To má priaznivý vplyv na erektilnú silu.

Dehydroepiandrosterón (dhea) - sa prirodzene produkuje v ľudskom tele a pôsobí ako steroidný hormón v tele. Vďaka svojej chemickej štruktúre podobnej štruktúre testosterónu môže byť jeho prekurzorom. Táto vlastnosť podporuje anabolizmus a budovanie svalovej hmoty a má pozitívny vplyv na potenciu a sexuálne funkcie. Endogénna produkcia DHEA klesá so starnutím a je spojená so zvýšeným rizikom kardiovaskulárnych ochorení, obezity, rakoviny, cukrovky, osteoporózy, depresie a neurodegeneratívnych ochorení. Jeho suplementácia zlepšuje náladu a kvalitu spánku a podporuje činnosť imunitného a nervového systému. Tento doplnok výživy sa odporúča ako doplnok k individuálnym nedostatkom u ľudí, u ktorých sa vyskytnú nedostatky DHEA a testosterónu v dôsledku starnutia alebo iných príčin. Jeho výhody môžu pocítiť aj tí, ktorí sa venujú športu kvôli jeho anabolickému účinku. Môžu ho používať aj ženy v období menopauzy.

Extrakt z Rhaponticum Carthamoides - Rhaponticum crocus. Je zaradený medzi anabolické rastliny a rastlinné steroidy. Tieto rastliny majú silný vplyv na celé ľudské a živočíšne telo, najmä na ich svaly. Ekdysteroidy prítomné v Leuzea pôsobia ako rastlinné hormóny. Leuzea je liečivá rastlina, ktorá sa používa ako stimulant, energizujúca, posilňujúca v stavoch duševného a fyzického vyčerpania. Jahoda podporuje nervový systém, prináša pokoj, znižuje výbušnosť, zmierňuje neurózu a pomáha pri depresívnych stavoch. Anabolické hormóny majú jedinečnú schopnosť zadržiavať bielkoviny v tele, čo vedie k rozvoju svalovej hmoty a kostí. Leuzea potom ovplyvňuje silu, účinnosť a rýchlosť tela; Okrem toho určuje okamžité zotavenie tela po namáhavom cvičení.

25-R Spirostan-5a-diol-6-one-3-undecanoát - rastlinný steroid s adaptogénnymi vlastnosťami zvyšujúcimi vitalitu a zlepšujúcimi náladu. Pôsobí ako posilňovač testosterónu, ktorý môžeme použiť na zvýšenie prirodzenej hladiny testosterónu v našom tele. Má tiež účinok zvyšujúci libido, ktorý podporuje sexuálnu výkonnosť. Jeho pôsobenie tiež umožňuje miernu stimuláciu anabolizmu.

5-metyl-7-metoxyizoflavón C17H14O3 - má podobné účinky ako genisteín, daidzín, formononetín a pratenzín. Má však rôzne biochemické a farmakologické vlastnosti. Štúdie o účinku zlúčeniny na prírastok hmotnosti ukázali, že má anabolický účinok. Látka zvyšuje zadržiavanie dusíka, stimuluje syntézu proteínov a inhibuje katabolické procesy. Je účinný pri znižovaní hladiny zlého cholesterolu a má antiaterosklerotický účinok.

Extrakt z Quebracho blanco - extrakt z Aspidosperma quebracho-blanco, alebo Quebracho blanco, biele quebracho, alebo jednoducho Quebracho, rastlina nazývaná v Poľsku: Aspidosperma biela alebo biela quebracho; strom patriaci do čeľade Apocynaceae, pôvodom z Južnej Ameriky. Vzhľadom na vysoký obsah alkaloidov, najmä yohimbine, sa považuje za afrodiziakum. Má mnoho svojich vlastností blokovaním aktivity α2-adrenergných receptorov. Zosilnením epinefrínu, norepinefrínu a dopamínu zvyšuje činnosť nervového systému. Zvýšením hladiny adrenalínu a znížením degradácie cyklického AMP (cAMP) zvyšuje proces lipolýzy a podporuje stratu zbytočného tukového tkaniva. Podporou syntézy oxidu dusnatého pri súčasnom znížení koncentrácie norepinefrínu v kavernóznych telieskach zlepšuje erekciu. Okrem toho vďaka vysokému obsahu antioxidantov znižuje nadmerné oxidačné procesy a zápaly. Podporuje udržanie zdravého dýchacieho systému.

Dávkovanie: 1 až 3 kapsuly ráno po raňajkách a 1 až 3 kapsuly popoludní.

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Weider Rush Pump 375g Weider Rush Pump 375g
  • Iba online
  • -10,00 €

Weider Rush Pump 375g

Cena 29,99 € Bežná cena 39,99 € -10,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward