• Iba online
  • -20,00 €

Core Labs 4 X Quatro Speed 60 kapslí

Core Labs 4 X Quatro Speed 60 kapslí.4X Quatro Speed Core Labs je silný prípravok s nootropným, termogénnym a extrémne stimulujúcim účinkom. Prípravok je účinným posilňovačom energie založeným na vysoko kvalitných prísadách s vedecky dokázaným účinkom. Doplnok sa odporúča ľuďom, ktorí majú problémy so sústredením, nedostatok motivácie konať. Rýchlo zvyšuje duševnú výkonnosť, má antioxidanty a znižuje telesný tuk.
61,00 €
41,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Core Labs 4 X Quatro Speed 60 kapslí.4X Quatro Speed Core Labs je silný prípravok s nootropným, termogénnym a extrémne stimulujúcim účinkom. Prípravok je účinným posilňovačom energie založeným na vysoko kvalitných prísadách s vedecky dokázaným účinkom. Doplnok sa odporúča ľuďom, ktorí majú problémy so sústredením, nedostatok motivácie konať. Rýchlo zvyšuje duševnú výkonnosť, má antioxidanty a znižuje telesný tuk.


Silná dávka zložiek stimuluje nervový systém zvyšujúci psychofyzické schopnosti tela Okrem toho zložky so zvýšeným účinkom termogenézy a najsilnejšie stimulanty uvoľňujú tuk z tukových buniek, potláčajú chuť do jedla a tým zlepšujú vzhľad tela.

Noopept - sa považuje za nootropické činidlo stimulujúce centrálny nervový systém. Jeho jedinečné vlastnosti vedú k zvýšeniu kognitívnych funkcií, zlepšeniu pamäte, ako aj rýchlejšej absorpcii informácií. Zlúčenina stimuluje spojenie medzi hemisférami mozgu. Noopept významne prispieva k rastu kreativity, efektívnosti a lepšiemu fungovaniu myšlienkových procesov. Je to skvelý liek na použitie pri zvýšenej duševnej a fyzickej aktivite. Má dodatočnú ochranu pred škodlivými účinkami voľných radikálov a chráni neuróny pred vonkajšími faktormi. Noopept sa ukazuje ako účinný pri obnove pamäti, problémoch s emocionálnou nestabilitou a zlepšovaní pohody. Stojí za to dodať, že pomáha pri poruchách súvisiacich s nespavosťou a obnovuje zdravý a pokojný spánok. Jeho prospešné vlastnosti vedú k aktivácii duševných procesov, pamäti, inteligencie, motivácie av prípade potreby maximálne sa sústrediť na prácu a štúdium.

N-metyltyramín HCL - zlúčenina extrahovaná z plodov horkého pomaranča alebo jačmeňa. N-metyl-tryamín (NMT) vzniká pridaním "metylovej" skupiny do známeho biogénneho amínu L-tyramínu. Nie, toto nie je syntetická zložka. Rastliny môžu skutočne produkovať NMT s enzýmom tyramín N-metyltransferázy. Extrakcia NMT z rastlín je lacnejšia ako syntéza NMT. Jeho pôsobenie je založené na stimulácii beta receptorov, ktoré hrajú významnú úlohu v procese spaľovania tukov. Okrem toho zlúčenina má anabolický účinok, zvyšuje prietok krvi do svalov a zvyšuje výkonnosť buniek pri spaľovaní glukózy. Ďalšou dôležitou výhodou je, že zlepšuje fungovanie mozgu - Zvyšuje množstvo neurotransmiterov, takže myslíte rýchlejšie a reagujete za zlomok sekundy. To je veľmi užitočné najmä v športových súťažiach.

Octopamín HCL-má termogénny účinok, vďaka ktorému sa používa na výrobu prípravkov na chudnutie. Použitie oktopamínu umožňuje urýchliť metabolizmus a stimuluje sekréciu inzulínu, ktorý patrí do skupiny anabolických hormónov. Použitie oktopamínu primárne podporuje uvoľňovanie tukov z tukových buniek, vďaka čomu je možné rýchlejšie zníženie telesnej hmotnosti. Iektamín vám umožňuje spaľovať prebytočný telesný tuk bez ohrozenia svalovej hmoty, a preto ho kulturisti často používajú počas obdobia znižovania hmotnosti. Okrem toho má oktopamín vlastnosti potláčajúce chuť do jedla, čo pozitívne ovplyvňuje konečné účinky zoštíhľovania. Suplementácia vzťahu sa odporúča pre oba tvarované atletes a tí, ktorí denne kontrolujú telesnú hmotnosť, a tak sa snažia dosiahnuť štíhlu postavu.

Bezvodý kofeín - má termogénny účinok a potláča chuť do jedla v dôsledku zvýšenia produkcie adrenalínu a norepinefrínu. Bolo dokázané, že spôsobuje tvorbu takých neurotransmiterov, ako je dopamín, acetylcholín alebo dokonca serotonín v centrálnom nervovom systéme, čo má stimulačný účinok a zvyšuje kognitívne funkcie. Celková aktivita kofeínu na tele vám umožňuje udržiavať účinnosť tréningu a udržiavať pozitívnu náladu napriek nedostatku kalórií.

L-Theanín - je neproteínová aminokyselina, ktorá sa prirodzene nachádza v listoch zeleného čaju - kamélie. Má psychoaktívne vlastnosti, pretože ľahko prekonáva hematoencefalickú bariéru. Stabilizuje náladu, upokojuje, zmierňuje príznaky stresu a úzkosti. Používa sa tiež ako nootropné činidlo - zlepšenie kognitívnych funkcií, efektivity práce a účinnosti učenia. Vedci preukázali účinnosť Teaniny pri zvyšovaní pozornosti, ostražitosti a produktivity a účinky sú viditeľné už počas prvej hodiny po podaní.

N-acetyl L-tyrozín-acetylovaný derivát aminokyseliny L-tyrozín. Obyčajný L-tyrozín je menej stabilný a tiež menej rozpustný vo vode, čo môže viesť k zníženej biologickej dostupnosti. Acetylácia zvyšuje rozpustnosť a stabilitu niektorých aminokyselín. N-acetyl-L-tyrozín podporuje činnosť mozgu podporou syntézy katecholamínu norepinefrínu a dopamínu (neurotransmiterov). Vitamín B6 podporuje metabolizmus aminokyselín. Vitamín B6 pomáha pri správnom fungovaní nervového systému, pomáha pri udržiavaní normálnych psychologických funkcií a prispieva k zníženiu únavy a vyčerpania.

1,3- Dimetylamylamín HCL- populárne pelargónie je alifatický amín, ktorý ovplyvňuje aktivitu neurotransmiterov (vrátane ketecholamínov), poskytuje telu agitáciu a má tiež termogénny účinok. Zlepšuje cvičebnú kapacitu (silu a vytrvalosť), najmä ak sa používa s prídavkom kofeínu a intelektuálu, napríklad podporuje koncentráciu a pamäť.

Metyl-synefrín HCL- má podobnú štruktúru ako efedrín. Získava sa prirodzeným spôsobom z nezrelých citrusových plodov, napr. citrusového uránu L., Citrus aurantium L. Táto látka je prírodnou náhradou ephedry. Čoraz viac sa pridáva k liekom a doplnkom výživy určeným pre športovcov, ako aj pre ľudí s nadváhou. Táto zlúčenina zvyšuje metabolizmus, znižuje chuť do jedla a zároveň zvyšuje duševnú a motorickú aktivitu. Synefrín zvyšuje krvný tlak a ovplyvňuje minútový objem srdca. Rozširuje priedušky, aby uľahčil dýchanie, účinne čistí dutiny a zlepšuje pohodu.

Extrakt z hroznových jadierok - extrakt z hroznových jadierok - obsiahnutý v hrozne resveratrol pôsobí ako antioxidant a zametá voľné radikály, ktoré poškodzujú zdravé bunky tela. Je to látka, ktorá znižuje absorpciu LDL cholesterolu v stenách krvných ciev, znižuje riziko srdcových chorôb a aterosklerózy. Inhibuje agregáciu krvných doštičiek a zabraňuje tvorbe nebezpečných krvných zrazenín. Je vnímaná ako látka, ktorá má vlastnosti zabraňujúce výskytu obezity a môže tiež vykazovať priaznivé účinky pri prevencii cukrovky. Okrem toho má schopnosť znižovať krvný tlak, čo je dôležitým faktorom pri prevencii chorôb životného štýlu.

1,3-dimetylbutylamín citrát-- je známy pod formálnym chemickým názvom ako 1,3-dimetylbutylamín je prírodná zlúčenina, ktorá sa používa ako stimulant v rôznych predtréningových doplnkoch a ako spaľovač tukov. Stimuluje nervový systém, zvyšuje fyzickú účinnosť, dodáva energiu a umožňuje plnú koncentráciu vo veľmi krátkom časovom období od užitia. Zlúčenina sa prirodzene nachádza v Pouchongu, druhu čínskeho čaju, ale zvyčajne sa vyrába synteticky, pretože z čaju je možné izolovať iba malé množstvo citrátu AMP. AMP Citrát napodobňuje účinky dopamínu, noradrenalínu a uvoľňovania adrenalínu. Uvoľňovanie týchto neurotransmiterov poskytuje účinok duševnej aj fyzickej stimulácie. Použitie 1,3-dimetylbutylamínu citrátu sa premieta do zníženia chuti do jedla a prispieva k rýchlejšiemu spaľovaniu tukov počas tréningu.

1,3-dimetylButylamín HCL (DMBA) - silný stimulant s účinkom podobným pelargónii, s podobnými výhodami použitia. Používané športovcami pred tréningom na zlepšenie účinnosti, ako aj závažnosti spaľovania tukov.

2-amino-6-metylheptán HCL - derivát slávnej (pelargónie), alternatívneho činidla s podobnou špecifickosťou účinku. Stimuluje nervový systém a silne stimuluje termogenézu, a preto je obzvlášť atraktívna pre ľudí, ktorí chcú stratiť prebytočný telesný tuk.

Vitamín E TPGS- vo vode rozpustný derivát prírodného vitamínu E, inovácia v oblasti absorpcie látok. Vitamín E TPGS je neiónová povrchovo aktívna látka používaná ako prostriedok na zvýšenie absorpcie a antioxidant. Vitamín E TPGS sa tiež používa ako účinný zdroj prírodného vitamínu E na terapeutické aj výživové účely.

dávkovanie:

1 kapsula 30 minút pred raňajkami alebo 30 minút pred plánovaným duševným úsilím. Kapsula sa má zapiť veľkým množstvom vody alebo nápojom obsahujúcim sacharidy. Neprekračujte maximálnu dávku 2 kapsuly denne. Medzi prvou a druhou kapsulou sa má užiť minimálne 8 hodín. Nepoužívajte dlhšie ako 6 týždňov. Po 6 týždňoch by sa mala urobiť minimálne jednomesačná prestávka.
Core Labs X
Nový produkt
4 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Weider Beta-Glucan 120caps Weider Beta-Glucan 120caps
  • Iba online
  • -10,00 €
  • novinka

Weider Beta-Glucan 120caps

Cena 29,00 € Bežná cena 39,00 € -10,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward